ООН: Ебола е заплаха за мира и сигурността

Съветът за сигурност на ООН определи ебола като заплаха за международния мир и сигурността.

Обратно в новината

Коментари - ООН: Ебола е заплаха за мира и сигурността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко трябва да си платим и да избегнем този "апокалипсис" ? И на кого?

ЗАПЛАХА са О,бонго и конярите с вечните им интереси и желанието да са СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ!

Нямате ли чувството че някой непрекъснато се опитва да ни "съкрати щата"?Дядо господ в неговите Исусо-Аллахо-Будо превъплащения ли е,зелено човече ли е,демократо-болшевик ли е,ама накрая ще успее,вярвайте ми.И си го заслужаваме де!

Знаем кои наций се разножават като зайци. Света затова се претъпква. Например евопейските двойки и по едно дете нямат вече. Но ще ни изтребят и нас покрай плявата.

kikuno

Тези от СЗО трябва публично да си изядат дипломите и да се покаят като копромис защото трябва да ги вкарат в затвора защото манипулираха световното обществено мение ,че Ебола била силно изолирано явление и се предавала само при съвсем близък (интимен)контакт.Тези пък призиви от страна на ООН са направо абсурди защото всеки що годе просветен знае ,че епидемиите стихват когато се изолират и не се допускат приносители .Виж ако целта е да се разраства епидемията призива си е съвсем на място.При тези противоречащи си информации дори понижения процент заболявания завършващи със смърт могат да се поставят под съмнение.

, първо казваха, че смъртността била 90% а сега изведнъж падна до 53%? Странни лъжи. Стъкмистика.

"Резолюцията призовава също държавите членки на ООН да отменят ограничения върху международните пътувания и върху търговията, въведени заради епидемията от ебола" Тъй като така пречат на вируса. А целта е разпространение явно.

Американците изпращат 3000 военни да се борят срещу Еболата в Западна Африка , а руснаците изпращат 3000 "миротворци" в Западна Русия да изтрепят непослушнит Украинци. Начин на демократично мислене. При едните на пурво място е Демокрацията , а при другите - насилието и Окупацията.

И как ще се борят тези 3000 американци войници, че не разбрах нещо ? (и военни е все едно и няма разлика )

ОБИЧАМ РАНО СУТРИН ДА МИРИШЕ НА НАПАЛМ :))

Толкова си тъп, че наяве сигурно си се вдлъбнал.

Когато има опасна болест се налага карантина. Противно на тази логика САЩ искат свободно пътуване от и за засегнатите страни. Какво ви говори това. Защо САЩ искат пандемия от ебола да залее целия свят. Има два отговора. Единия е , че САЩ имат ваксина и искат да спечелят огромни пари от тази пандемия, която сами са разработили. Другият е, че искат да намалят населението на света, като пазят ваксината само за избрани хора.

Да ама плановете не са съвсем точни. Г8 се разбраха да намалят населението на земята, но никой не дава свойте хора и Русия и Китай обявиха, че имат ваксина т.е. намалението на човечеството няма да е за тяхна сметка. Ха сетете се кои останаха.

Да я бомбардират тая заплаха за мира и сигурността.

Ако може Путин да го направи обаче.

Тоя Путин май яко ви е бръкнал в задници че го споменавате за щяло и нещяло.

А дивотията ,че Еболата е тръгнала от изяден прилеп който е ухапан от луда крава а кравата се е целувала език с език с болна овца от син език направо са за Оскар . Обама е най-загриженият заради Ебола и защо ли е така я сами размислете малко -като ,че ли му докладват директно звучи от следното : "Обама: Епидемията от ебола излиза извън контрол" . САЩ хвърлят атомните бомби изпеплявайки хиляди хора но и до днес те водят стрикни записки - Да бомите са хвърлени за да се види ефекта на масовото влияние на терен върху хората . ЦИТИРАМ : Съсякоха с мачете осем мисионери срещу ебола . Според съобщенията от района много селяни били подозрителни към опитите на властите да преборят болестта. Колят ги като ИДИЛ хората се досещат що за емисари са това , Ако пуснат там американски филми на такава тематика , то директно американците попадии от ЦРУ заедно с монахини , санитарите и помагачи от ЦРУ трябва директно да се изнесат от там .

Този вирус е по принцип разработен от американски военни. Сега е нужно, всички страни дружно да се изръсят с по 200-300 млн за ваксината, която уж се разработва. В момента върви натягането на мотивировката за по-големи покупки. Щом и СЗО се изказа по темата, значи става ясно, че е далавера и каква е. Причината за изострянето е, намаляването на интереса към различните животински и птичи грипове. Интереса към продуктите спадна и сега се включва нещо по-страшно, т.е. по-мотивиращо.

А за тебе ваксина кога ли ще има горки ми приятелю?!?

Ми да, кво чака НАТО ами не нападне с превенция.. ааа то тва е зараза, в нея няма нефт, няма злато, няма корпоративни интереси. Така или иначе държат фармацефтичния бизнес.

O, my god! Сега нещо нова - Ебола! Заплаха за световния мир. Кога тези неадекватни ще мирясат.

ВСИЧКО Е ЛЪЖА И КОНСПИРАЦИЯ :))) АКО ИСЛЯМСКИЯ ХАЛИФАТ И АЛ КАЙДА БЯХА ОТКАЧАЛКИТЕ ЗА КОИТО СА ОПИСВАНИ , ЩЯХА ДОСЕГА ДА СА ВЗЕЛИ КРЪВ ОТ ЕБОЛА ПАЦИЕНТИ - ТРАНСПОРТИРАЛИ Я ДО АМЕРИКА - И ЗАРАЗИЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ :)))) ... ОБАЧЕ ОТКАЧАЛКИТЕ ОТ ИСЛЯМСКИЯ ХАЛИФАТ И АЛ -КАЙДА НЕ ГО ПРАВЯТ ... ЗНАЧИ НЯКОЙ ГИ КОМАНДВА !

Най вероятно този които твърди че има ваксина и не му харесват тези що не са славяни....

Не съм съгласен с ООН, Ебола е едно от възможните решения за мир и сигурност в Африка!

ТРУПОВЕТЕ НА УМРЕЛИТЕ ОТ ЕБОЛА ДОКАТО НЕ ИЗГНИЯТ И ТЕ СА ЗАРАЗНИ .... ЗАТОВА ТРУПОВЕТЕ ПЪРВО ГИ ГОРЯТ И СЛЕД ТОВА ГИ ПОСИПВАТ С ХЛОРНА ВАР ...

по-голяма заплаха от егоизма и алчността няма!

деер

Така, но прибавям и страхът за собствеността си!

А най-голямата заплаха е стрхът от заплахи :))

Последният, крайният етап на заболяването от вирусът ЕГОИЗЪМ, е АЛЧНОСТТА. Чрез този критерий, Човек може да се ориентира в този Свят, на богинята Мая.

Един олигархичен трол, постави първият минус?!

Сигурността да, ама чак и мира? Но явно трябва да се спомене, за да се въведат 3000 щатски военни. А от друга страна - да се вдигне забраната за полети. Е нали уж заплаха има, бе? Айде make up your mind, че се обърках вече!

КОМШИЯТА ДЯДО НЕГЪР ОТ ДЕТРОЙТ, КАЗА ЧЕ НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ГОТВИ ДА ЗАСЕЛИ ТИЯ АФРИКАНСКИ РЕПУБЛИКИ С ВАКСИНИРАНИ ЧЕРНИ ОТ ДЕТРОЙТА , АКО НАМАЛЕ НАСЕЛЕНИЕТО В ТЯХ И ИМАТ НУЖДА ОТ ХОРА :))

Ето така като е на снимката се разработват вирусите във всички американски филми . И техните монахини и пастори и лекари се оказват винаги агенти на службите на терен . Айде сега кажете АМА ЧЕСТНО има ли един вирус и в цетъра на вируса да няма поне няколко американци . Това са биологически оръжия пробват се на терен кгато мутират се изискава време не се знае колко да се овладее положението ако се овладее - защото има и такава вероятност някой от вирусите да затрие всичките човечеството или това което сме гледали по филмите да стане реалност .

"Вирусът", най-смъртоносният вирус се нарича ЕГОИЗЪМ. Човечеството е заразено, "прихванало е" този вирус от студенокръвните ни господари. The Shape-shifters, е нещото заради което беше убита с катастрофа, лейди Даяна.

шейпшифтър (сменящ формата си) шейпшифтинг (промяна на формата) Даяна е видяла рептилската форма, на английската кралица.

Ами да - целта на фармацевтичния комплекс е милитаризиране на здравеопаззването и налагането със сила на решения на СЗО върху държавите в света! С променените определения за епидемия и пандемия, които им разрешават да налагат задължително купуване на скъпи и често неефикасни и с много странични ефекти медикаменти и ваксини!

След разпространението в Конго и Сенегал, вече може да говорим за опасност в световен мащаб. От ебола ще загинат милиони, защото болестта не може да се овладее. Смъртността е 99% , а не 53%. Това е по- лошо от атомна бомба.

ЛЪЖА!

В Африка се е пръкнало човечеството като вид, логично е пак оттам да тръгват глобалните зарази. Не е на добре тази работа.

Кой го твърди това? Аз знам че е в близкият изток поне според генетичната карта на човечеството.

В Близкия Изток са се родили цивилизациите, а хората са от Африка. Белите хора са албиноси които е трябвало бързо да се измъкнат от Африка защото са били преследвани и убивани.

Е, така е - на всеки според националната специфика - на арабите и руснаците - война, на африканците - спин и ебола, на българите - леки коли.

обявяват я за глобална заплаха, а в същото време искат вдигането на ограничения при пътуване в засегнатите страни ! баси и кретенията - не се ли пренесе точно по този начин заразата, щото ще се правим на толерантни и много хуманни, да ви мта

ами да - не е ли по-нормално да се затегнат мерките ?! ....сбъркана работа..И без това нелегални придошли в Европа колкот щеш - май така или иначе няма какво да ги спре,ама като донесът бацила какви ще ги дробим?! Тикви с тикви европейски .................

деер

Заплаха са Вашингтон, Тел Авив,Лондон. Докато Анкара, Москва и Пхенян са опастни само в регионален план!

Ебола, конфликти в близкият изток, Африка, тук там Азия и Европа. От къде дойдоха тези плашила? Проблемите никнат като губи след дъжд проблемите, а могат да се решат лесно при желание.

За това на байряма, всички да отидем гъби да събираме или риба да ловим. С избори или без избори, проблемите ще си никнат като гъби, щом под шапките ни няма "никой".

Според мен вирусите се пускат за завземането на територии и е по ефикасно е от пускането на бомби или разказване на приказаки за лека нощ тоест Честита ви Демокрация . Където има америкаски доброволци там се появяват и такива вируси ама и по филмите е така . Разработват вируси пускат ги и все някакви помагачи на населението и са винаги там в центъра за събитията (вируса) а вируса мутира хората измират отпускат се пари и накрая добрите американци спасяват свата . Спасяват защото знаят какво и как са го забъркали .

ТОВА С ЕБОЛАТА СИ Е КАТО ЗОМБИ ФИЛМ - АКО НЯКОЙ ЗАРАЗЕН ТЕ ДОКОСНЕ НА ГОЛО И ИМАШ 50/50 ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕШ .... .... АКО ДОЙДЕ В АМЕРИКА - ТОВА ЩЕ БЪДЕ КРАЯ НА ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ КАКВАТО Я ЗНАЕМ :)))

западната цивилизация УСКОРЕНО ЗАПАДА. Слепец да си, пак ще да видиш, този крах.

Американците не ходят голи по улиците така че едва ли ще изчезнат. Всъщност по-голяма заплаха за вас е че БРИКС и Иран вече си купуват и продават петрол и газ без да ползват долари.