10 г. затвор за пиян без книжка, блъснал и убил пешеходец

Окръжният съд в Плевен постанови 10 г. затвор за 34-годишния шофьор, който през март блъсна с джипа си в Червен бряг 49-годишен пешеходец и го уби на място.

Обратно в новината

Коментари - 10 г. затвор за пиян без книжка, блъснал и убил пешеходец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без книжка + без осноовно образовамие + пиян + убил пешеходец = МАНГАЛ 10 г. присъда е нищо.....

На всеки е задължение колата му да е изправна и тогава да я кара. Наивно обяснение и прието от к....в държавата ни. Сназа детенцето, а сега има наглостта и да се оправдава. Скапана държава, скапано правосъдие и управление. Докога.......

законите са правени от престъпници. иначе няма как такъв убиец да излезне от затвора след има няма 6, 7 години. законидател престъпник

Как може за три тежки престъпления, едното от които е убийство, да получи само 10 г.?Направо се подиграха с нас!

ОТНОВО -унижение за обикновения човек!Да им блъснат децата на тези магистрати - пияни водачи, без книжка!Тогава да ги видя какви присъди ще дават!

ЗА ПИЯН ПОЛИЦАЙ,КОЙТО ГАЗИ ДЕЦА НИЩО.НАЛИ БЕ МАГИСТРАТИТЕ..САМО НЕ ЗНАМ КАКВИ ОЧИ ИМАТЕ ДА СЕ ПОГЛЕЖДАТЕ В ОГЛЕДАЛОТО....КАКВИ СТЕ ВИЕ???НЕЗЕМНИ ИЗРОДИ???

не са виновни магистратите, че мафията (по някога дори интернационалната) пише законите в страната. ние сме си виновни, че виждаме всичко това, но единствената ни реакция е анонимен рев в интернет.

Нямаме съд. Символични присъди за убийство! Има геноцид на обикновиния гражданин в тази държава/ако я има/ Държавата е на олигарсите , мутрите и партийните върхушки......

Важно! Ако искате да се отървете от някого - блъснете го на пешеходна пътека! Ако го застреляте присъдата е значително по-висока!

Добре се учим да двоен аршин от европа. За оня фигуриста за същото 2 г. условно, сега 10 г. А трябва само дето е пил - 15 г., ама ще ни изгонят от Европа.

какво става тука бе този бласка 11 месечно бебе и не муе за парви пат да го хвастат с алкохол и сега го пускат от ареста ебати и правосадието много залка картина

За три едновременни престъпления такава лека присъда? Забелязва се тенденцията в близко бъдеще само да ги мъмрят в такива тежки ситуации. Ако гепиш кокошка, може пак толкова да отнесеш.

Chefo77

Само ако се държиш нехуманно с нея докато я гепиш. Иначе петилетка.

С основно образование т.е. сини венци. Затова ли е толкова ниска присъдата....

А от къде има пари за джип като е с основно образование. Какво работи, че кара джип?!!

dimitarpeshev73@abv.bg

БЕре ДЖЕЛЕЗО

КЪМ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ: НЕКА ДА БЪДЕМ ЕДИННИ И СЕГА НА 05.10.2014Г.КОГАТО ГЛАСУВАМЕ ДА ПУСКАМЕ ПРАЗНИ БЮЛЕТИНИ!!! ТОГАВА ДА ВИДИМ ТЕЗИ ИЗРОДИ КАК,ЩЕ СЕ ОЦЪКЛЯТ НА СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН!!!ЩЕ БЪДЕ ГОЛЯМ СМЯХ.ХА-ХА ХА.

По глупава идея не бях чувала от години. Недейте да гласувате. Няма смисъл да разваляте рахатлъка на партиите. Те са си добре и без вашия глас.

на следващия ден, гласувалите цигани ще осигурят мнозинство на бсп-дпс-евророма. наистина, голям смях, що не се гръмнеш?!

...да гласуваме не с ПРАЗНА ,а с НЕВАЛИДНА (т.е. ЗАЧЕРКВАМЕ ИЛИ ИЗ ЦЯЛО ИЛИ НЯКОЛКО ПОЗИЦИИ)... ...НЕКА ГЛАСУВАТ ЦИГАНИТЕ И ТУРЧИЛЯТА ОТ ДПС...ТЪКМО ЩЕ ГИ ВИДИМ КОЛКО СА...НЕКА СТАНЕМ ЗА СМЯХ НЕ САМО В ЕВРОПА НО И ПОСВЕТА... ...ТЪКМО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ,КОЙ КУПУВА МАНГАЛСКИТЕ ГЛАСОВЕ... ...АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ С ...НЕВАЛИДНА...

svs

Ииииии какво става в нашето Отечество бре людееееееееее. За такова престъпление САМО 10г!?!? Как може такова нещо? Очевидно нямаме адекватна съдебна система - ФАКТ. Ееееей бай Тошо, къде сега да ги видиш твоичките . . . как им се топи бързо сладоледа, какви присъди раздават, а имаше ред при теб! И този род престъпление беше несъизмеримо по-малък, дори пречупени през призмата на по- малкото автомобили.

Алоооооо, Плевен, а руското момче което уби двама пиян със подарен джип от тъпата българска държава за високо спортно майсторство защо го пуснахте? А този господин на 10години! Къде ви е правосъдието?

Цената на човешкия живот в България е 10години затвор(5години при добро поведение) и 110 лв. на прокуратурата в Плевен, 978,94 лв. на полицията и 247 лв. на Окръжния съд.

Егати и съда, не че злословя ама се чудя ако бяха убили техен познат или роднина, какво щяха да отсъдят. Затова само лично отмъщение!

Такива ги осъждате,но полицая убиец на бебето ще го пуснете,защото там колата била виновна!!!

Няма да се учудя, ако се окаже, че дрегера е отчел грешно, че полицаят всъщност си е бил трезвен и не на последно място да обвинят и майката с количката, че е оставила там детето си! Идиотска работа е това! Как ще живееш занапред бе, грешнико!?

Разстрел за такива убийци!