Премиерът към протестиращи: С цялото си сърце съм с вас

Служители от "Напоителни системи" излязоха на протестно шествие, което стигна до Министерски съвет. С тях се срещнаха премиерът и земеделският министър.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът към протестиращи: С цялото си сърце съм с вас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мекотелите имат ли сърца?

"Близнашки допълни, че за съжаление бюджетът не беше актуализиран и помоли работниците да проявят разбиране...." ...да започнат да се пакат на слънце - т.е. да почнат да изучават фотосинцезата. За какво да ядат като пак ще огладнеят. Нали?

това беззаконие, аз ако бях на мястото на миньорите нямаше да стоя под земята, а щях да изкарам въглища за продан на главния път - по 50 лв за тон,Купувачи веднага ще се намерят! А парите - на миньорите, да си издържат семействата!

е за миньорите от Бургас!

май трябва да преминем в нелегалност!

Много правилно решение-за продават, цената е добра,купувачи,колкото искаш-сезона идва, може и на едро.На който не му харесва- да ги съди.Ще започне едно гражданско дело-той си иска въглищата, те си искат парите.Има няма, десетина години ще му трябват на съдът да реши.И така всяка есен.Хората ще се видят в пари и ще бачкат с удоволствие.Ако дойде собственика да им спре бачкането-кирки по кратуната.Щото всеки има право на труд и на заплащане на труда.Дано да ги посъветват правилно.Сто +!!!

Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

И аз съм за депортиране, но на всички емигранти, не само на нелегалните.

Г-н Премиер, те не искат сърца,воденички и дробчета.Те просто си искат заплатите.Това не е грях.Не е почтено да не им се плаща.И този щонов-на миньорите трябвало да им плати някаква топлофикация.Това просто не е вярно-трябва да им плати работодателя, а той да си урежда проблемите със следващият контрагент.Нали така? Професор по право сте.

С цяло сърце , но не и с цяло портмоне ! Голям мошенник ще излезе и този , за президента ще има 1милион , а за обикновенните хора няма !

даже имал и сърце?

Има, но е обвито в лой.

не беше актуализиран бюджета как и от къде даде 1 милион повече пари на търтейската президентска институция, бе, Близанашки?

И аз това се чудя. Един президент, една секретарка, двама трима съветници, един вице-президент (дето чака президента да се спомине и да го замести - нали това му е функцията). За какво са им всичките тези пари? Пък и извънреден милион да се даде? Явно това е за благодарност, че го назначил!!! Друго логично обяснение няма.

Освен държавна субсидия откъде другаде получава приходи Напоителни системи? Кой му плаща?

сърцето си го пази, дай портфейла.

Викаш,най близкото до сърцето.Ядец, не става.Душата си давам портфейла-не.

НО ЗАДНИКА МУ Е НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ!

на Просташки.

Не сига само "с цялото сърце", трябва и с РЪЦЕ. Иначе става като онова : давам ви нищо, но от сърце ?!

Това театралничене почва много яко да ме дразни.

"С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ СЪМ С ВАС", висша форма на лицемерие демонстрира БЛИЗашки!

Като с цялото си сърце си с тях, защо не им дадеш заплатите, а си назначи куп кухи лейки около тебе и още толкова никому ненужжни съветника-протестъра, които ще цоцат от държавата много повече от заплатиците на хората..

ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХА ПРИ ОРЕШАРСКИ

Защото теренът беше зает.И не задавай безсмислени въпроси,ако обичаш.Ако не са протестърите на Ковачки,ще са протестърите на Боци или други подобни.Те така си движат нещата по нашенско и кво от това,блатото продължава да си е блато,само увеличава тинята.

ама при боци/според теб/ плакатите, знамената, посланията не се изработваха на едно точно определено място. Свирките не се раздаваха, всеки си купуваше сам знамена и свирки. Писна ми от уроди Писна ми една свиня манолова да ми обяснява, че сме платени, след като лично съм бил по улиците и площадите. Днес ми е много гот, че ви го сложиха отново с ктб. Етази същата свиня и шайка присвоиха от държавата 10 милиарда, както пишеше на моя собственоръчно написан плакат

3000000000 na 1000000 rabotechi

НЕ го е срам, мръсник такъв. "...с цялото си сърце съм с вас" - хич и не му дреме за хората, то кой ли от политиците се интересува, гледат само да крадат

този ще ги нахрани с...любов и ...сърце

Другари комунисти,ако правешкия малоумник беше отворил границата,цяла България щеше да избяга на запад,както сега при демокрацията.Затова,ако не дай си боже я вземете някога,заторете границата и убивайте хората който иска да избяга от вашия рай.

Че то има ли останали действащи напоителни системи в България? Всичко беше разрушено през последните 25 години. Май е останал само персоналът зад бюрата, който протестира сега.

Те всичките ни политици са с нас с цялото си сърце, с широко отворени джобове, с мазни усмивчици и с големият кеф от осъзнаването, че съвестта им някак отдавна спря да се обажда.

Починахме си малко от политически провали, по времето на служебното правителство. Не може ли да отложат изборите и да си управляват още малко поне.

НЕ ЗНАМ КОЙ ОТ КАКВО СИ Е ПОЧИНАЛ, МОЖЕ БИ НА НЯКОЙ ОФШОРНИТЕ СМЕТКИ ДА СА СИ ПОЧИНАЛИ, НО ЗА МЕН ВСИЧКО Е КАТО ОТПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ!

Ако гледам само снимката, без заглавие, без текст бих била сигурна, че събитието е един от най-големите празници -а не работници , дошли в София , за да протестират за неизплатени заплати.Г-н премиер, кое е толкова весело?

Нищо, просто той е като орехотрошачката- дори така спи. Същия е като президента ни- с вечната му блаженна усмивка на селски идиот.

Нищо ново. Чак се изненадах, че има такова заглавие. За никой не е тайна платения протестиращ човек. Някой е извел напоителни системи, като извинение за наводненията.

Е той след 2 седмици вече няма да е премиер, така, че може спокойно да си обещава...

Той и Уришарскиу така обещаваше и е кво стана. Нема кьорава стотинка никъде. Дори е след взетите милиардни заеми

Абе не разбирате ли, че всичко е нагласено предварително - спират им парите и после като по сценарий.... Сигурно се гласи поредната ПРИВАТИЗАЦИЯ за жълти стотинки / скоро ще се разбере/

Който протестира става министър, зам министър или му дават пари. Така, че сметам знаете братя-напреддддд !!!

Най-простите контрапротестиращи ги прават библиотекарки.

От приличие ще си спестя псувните,ама ми напиратттттттттттттт

Жалка гледка.

да не забравят кой им е обещавал и да си търсят парите от другарят шалварски. взе достатъчно заеми, може да плати и на протестиращите в конго

И тези протестиращи ли са "соросоиди". Моля да ми кажете, че не знам какво да пиша. Предварително благодаря!

и моньорите са соросоиди! Видях ги да се здрависват със Сорос , и им раздаваше по 50 кинта!

Ковашки се беше маскирал , като Сорос.

Е, вече всеки може да стане "премиер". Ама наистина всеки.

Медиите "напоително" ни заливат с ПОТОПИ от дезинформация. Така е и с "Напоителни системи". Не им плащат заплатите през тази година и ... резултатът е П О Т О П И. На всяко действие, има и ЗАСЛУЖЕНО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ. Не удовлетворяващо гласуване на "мълчаливото мнозинство на ИЗИСКВАНИЯТА на Господ - българинът, ще доведат до ПЛАВНО ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА, ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, ДЕВАЛВАЦИЯ НА ЛЕВА, БАНКРУТ НА МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА ... И ЛЮТА ЗИМА. Нещастията вече не идват едно, по едно. НЕЩАСТИЯТА ВЕЧЕ ИДВАТ ПО НЯКОЛКО НА ВЕДНЪЖ. И умната! Все още не е дошъл, БАЙРЯМА.

няма да е достатъчно. Да не повтаря "Пари няма", а да уволни всичките си съветници и тумбата зам.министри и тогава ще се намерят. И без това не му трябват и не ги използва за нищо. Всички те са излишни, защото това правителство трябва САМО да подготви изборите.

Това ми прилича на онзи сватбар, който попитал сега ли се дава, това, което е обещано и като му отговорили, че не, подарил на младоженците къща. Смееееех, ама не е!

Дано хората осъзнаят, че това е бъдещето - стачки, протести и граждански натиск, докато октоподът отпусне малко хватката и им подхвърли малко трохи от богатата си трапеза. Така е било и в демократичните страни през миналия век - всичко е извоювано по този труден път, трохичка по трохичка... НЕ на социалните контрасти! Не може некадърника Искров да взима 30 000 лв месечно, а миньорът да рискува живота си за 300. Стократната разлика в доходите може да бъде допусната само от ЗВЕРОВЕ в човешки образ. И нека осъзнаем, че НИТО ЕДНА ПАРТИЯ от днешните кандидати на властта няма НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ да промени нещата в социалната сфера. Говорят единствено за помощи за социално слаби. Че това са 70% от съгражданите ни! А за вдигане на доходите и как точно ще стане това някой да говори?!?

От години се чудя какъв ръководител на държава или фирма си, как спиш нощем, как се храниш и пиеш, като си оставил хиляди, милиони хора без елементарни условия на съществуване, не на живот. Не мога да си отговоря. Гледам, че си живеят чудесно и не се лишават от нищо. Явно Бг отива на закриване, за жалост.

Премиера е пич и трън в задника на комунистите.

С едно сърце кого по-напред ще нахраниш, премиере наш?!

Напротив този служебен прИмЕриер знае как да се усмихва и на кого! Първо на БСП - яде, пие, използва блага, сега стана отроче на Сороско и Роско пак за интереса да му се поклати още малко фесо!

ТОЯ КАТО МУ СЛЕДЯ ДЕЙСТВИЯТА МАЙ НЯМА МНОГО ДА Я ИЗКАР НА ПРЕЗИДЕНТ ОТПУЩА ПАРИ ЗА ПЪТУВАНИЯ, ЦЯЛО СТАДО СЪС СЪВЕТНИЦИ НАЗНАЧИ С ДОБРИ ЗАПЛАТИ, ПЪК ПЛАЧЕ, ЧЕ НЯМАЛО ПАРИ В ХАЗНАТА!

Някой тук разправя, че нямало вече комунисти, ами що не прочетете в Offnews, колко са другарите от ДС, които са попъплели във всички партии и си точат зъбите за парламентаристи. Докато няма тотална ЛУСТРАЦИЯ все така ще е .

Точно така, проблема на БЪлгария се казва бившите ДС! Инфилтрирани са навсякъде и помагат на червената мафия!!! Лустрация като в Украйна!

На мързел като теб ДС му е виновна!

коалицията и това дружество?

Красивите, умните, интелигентните, що бре стачкуват хората? Мините, напоителните системи, рипат и срещу цената на тока. Де си бре, Плевнелиев да обясниш сега какво става, де сте бре, ранобудните, ваканцията не свърши ли? Де си бре, Генов- цапаш някой паметник ли?

А ТИ??? Ти какво правиш за да промениш ситуацията? Или само "в мрежете" мърмориш"? Ако наистина искаме да се промени, трябва първо да се обединим и да подкрепим всички, които имат кураж да заявят своите искания...

Бъди сигурен, че когато трябва съм навън. Бил съм, и ще бъда!

щото Орешарски фалира държавата, затова. Нещо друго да не ти е ясно?

Защото имаше идиоти като теб които не актуализираха бюджета! ТОзи бюджет го създаде дедето идиотче Чобанов!

Какво искаш от хора ибрикчии , това е същността на членската маса и симпатизанти на БСП !!!!

Много комунизъм има още в тази държава! Накъдето и да се обърнеш само проблеми в държавни отрасли и остатъчни структури от соц времето. Защо никой не стачкува за заплати в частния сектор, както е в капиталистическите страни?

хахахах, и как си представяш служител в частна фирма да стачкува за заплати? Има 1100 начина да бъде принуден да напусне и още няколко да го уволниш по някакви причини или да му съкратиш позицията!

Затова казвам, че има много комунизъм. В нормална страна няма разлика между частна и държавна компания, закона е за всички.

Тока скача с 10% а никой не излиза да иска 10% повече заплата.

25г. всички управляващи изцвъкаха ено голямо л.... и го консумираме с удоволствие като пълни идиоти ! Тази система е НАРОЧНО СБЪРКАНА , ЗАЩО НЯМА КОНКУРЕНЦИЯ И СМОБОДЕН ЕНЕРГИЕН ПАЗАР ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ,ЗАЩОТО Е ПО -ДОБРЕ СТАДОТО ДА СЕ ДЪРЖИ В ПОДЧИНЕНИЕ И ЗАВИСИМОСТ ! Точно поради тази причина 25г. БСП не пожела диверсификация на доставката на газ , измет , но ние избирателите сме виновни щом още има хора ,които ги подкрепят !

Ситуацията е такава, че за който и да гласувате все тая! Човека взе парите, каза чакай малко, хвана самолета, дръжте му петитееее