ЕБВР свали прогнозата си за растеж в България

Европейската банка за възстановяване и развитие понижи прогнозата си за икономическия ръст на България.

Обратно в новината

Коментари - ЕБВР свали прогнозата си за растеж в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ръст? В свиваща се и затихваща икономика какъв ръст? Ръст на потреблението. Уау. А печалбите изтичат на Запад и на Изток. Само не остават тук и не се реинвестират.

Тия прогнози са нагласистика и са е дин булшит. напоследък, колкото по-добре върви една страна толкова по-лоши прогнози получава. Като тръгнаха да се оправят унгарците с управлението на Виктор Орбан, то не беше плюене, то не бяха страховити прогнози за упадък, сега все е дно нищо не са казвали и не е било. Също е положението с Исландия. На тия вяра - 0!

Тия са пълни тъпаци! Не виждат ли какъв растеж е на държавните дългове и на природните бедствия?!

Къв растеж кви 5 лева?! Държавата и народа отиват към изчезване тея ми говорят за разтежи!

Не е верно българите са на прага на ново Възраждане. Колкото и да не ти се вярва понеже или съдбата е с нас или Господ е българин, но имаме големи шансове за възраждане: България е недосегаема поради следните прости причини: - НАТО и ЕС се налага да се правят, че ни пазят ако не лицемерничат и другите бивши СОЦ държави ще ги ритнат - Русия има сериозни интереси в България - Всичките ни съседи са тантарела и не щат да си имат проблеми - "Запада" е в криза и няма много ходове - Българите са във възход, започват да се осъзнават като народ и да се обединяват - Потенциалът ни за самозащита е сериозен

От твоята уста (в случая пръсти но такава е приказката) в ушите на който трябва :) А дано да е така!

и вярваш ли на това, дето си написал, пичага? истинският свят не е като филма малкото пони *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

humfry

Икономически ръст имат държави с икономика като Китай - средно по 10% в последните 25 години! Каква е икономиката на България, за да има ръст?

Магистрална

Единственото "сътресения в банковия сектор" са загубените милиони в КТБ на Веждито, Костов и на други милионери като тях. Рано или късно, държавата ще си прибере обратно парите на държавните и общински фирми, а вложителите до 200 хил. лв. ще си получат парите. Губещи са само малка група богаташи, но това не е сътресение в банковия сектор.

Без да съм от ЕБВР мога още да понижа прогнозата - до степен бой с тояги и павета, през зимата, по управляващата помия, превзела страната ни!!!

Те точно тук оцели десетката, но дори и това няма да помогне!

това е следствие на любовта ви да се сравнявате ,примирно с Германия и САЩ, по стандарт на живот,но не и по степен на самодисциплина и производителност.е,роля тук има и това колко са граби от света дедите им.вашите деди са били ограбвани и малтретирани и затова са ви оставили само жажда за живот.

Българите са по-честни и по-работливи от изброените нации, но за съжаление са окупирани, а няма как един окупиран народ управляван от предатели да цъфти и вързва!

Това е резултата от крясъците за оставка Сега всички ще берем плодовете на буда и лизашки Овце гласувайте за Буда

ХАХАХА,ХОХОХО! ТАКЪВ РЪСТ ЩЕ ИМА ДА ВИ БЛЪСКА ПО ГЛАВИТЕ И ПО ДУПЕТАТА,ЧЕ....САМО МАЛКО ПОЧАКАЙТЕ,ИДЕ,ИДЕЕЕЕ!РЪСТ НА ОБИРА И ДРАНЕТО ЩЕ ИМА,ИДЕЕЕЕ! ХА СЕГА СЛАВЕТЕ ИМЕНАТА НА ПОЛИТПАРТИЗАНСКИТЕ ВИ БАНДИ,ГЛАСУВАЙТЕ И..ДА ВИ Е ЧЕСТИТО,ПОЛАГА ВИ СЕ ТАКА!!

Eми какво да правиш, ново правителство, нова прогноза!

намалявам прогнозата на социолозите за големите партии и Атака и увеличавам прогнозата им от 2% на 2,6% за 2015г.

то може да има и отрицателен растеж...царе сме за това в БГ

Нормално, след появата на прогерберското служебно правителство!!! А след 05.10 ако се покажем като мазохисти и ни налазят калинките, направо не не ми се мисли!!!!

Надали те се влияят от политическите пристрастия. А това което ще се случва тук, ще го видим след 5-ти.

Какво се чудим на тази прогноза, я напишете в Google - ,,98 агенти на ДС искат да са депутати (пълен списък)" - и ще ви излезе статия, какви хора се гласят да влязат в бъдещия парламент.Всички партии са пълни с агенти на ДС, а ние искаме нещо да се подобри -мечти!

Няма спасение в свят , в който греховният живот е стандарт. Предполагам че не е особено трудно за да разберем корена на злото.

Какъв икономически растеж, като нямаме икономика! Имаме само търговия на вносни стоки , обикновено китайски и фирмички работещи в сивия сектор с малки изключения! И най вече имаме далавери в ущърб на хората!

Правилно, и аз мисля така. Само с алъш-вериш не се постига. Производството е твърде на ниско равнище.