Вежди Рашидов отказа да се извини на Искров (обновена)

Вежди Рашидов няма да се извини на управителя на БНБ за изказването си, че Иван Искров е "зависим от тези, които са му плащали" по аферата "КТБ".

Обратно в новината

Коментари - Вежди Рашидов отказа да се извини на Искров (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веждичката има голям мерак БО"ко нее" да стане премиер за да изтегли заем който всички да плащаме и да му върне паричките!

БРАВО ВЕЖДИ.ТОЗИ ЧОВЕК ТРЯБВА МНОГОКРАТНО ДА БЪДЕ ОБИЖДАН В ЗАТВОРА КЪДЕТО Е МЯСТОТО МУ.ВЕЖДИ ДА НАПРАВИМ ПАРТИЯ НА ОЩЕТЕНИТЕ И ДА ВЛЕЗЕМ В ПАРЛАМЕНТА

"За съжаление Бойко Борисов трябва да се върне на власт..." Как точно да го разбираме това, Вежди? Ако ти имаш за какво да съжаляваш, дето му беше министър и успя да спестиш две-три мили от закуски, то ние останалите, дето ги платихме тия закуски, какво да мислим!?

KaiRen

СПЕСТЯВАНИЯ за 2 млн лева??? От закуски ли ги е спестил??? Бахмааму и спестител! Че той ще вдигне икономиката на крака, ако рече да се заеме сериозно с внасянето, а не само да пести.

В света на дивия капитализъм по-големите риби изяждат по-малките и винаги ще се намери по-голяма риба от тебе. Ти като беше министър папкаше малките и не ти беше жал, сега не чакай съчувствие , пий една студена вода и кажи чао на милионите.

Аферим еркек ефенди,машалла!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вежди Рашидов иска Боико Борисов да се върне на влас за да си върне 2000000 милиюна но незнае че ако се върне държавата ощте ще бъде ограбена и ще стане по бедна

В случай, че бяхме една НОРМАЛНА държава, ТОЯ вместо да циври за паретата си, дето сигурно не са и негови, щеше да излежава първата 1/20 от присъдата си за нападение над полицай, което осъществи с някакъв негов ортак преди десетина години! Ама нали не сме...........

Навремето ,,чичовото,,каза.......духай супата.Е,понякога е полезно , за да не си толкова лаком и с претенции за недосегаем....... ЗА ТАЛАНТА ТИ ,ПОКЛОН,И ЗА ТОВА ЧЕ ЗНАЕШ ,,АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ,,.

ivo10

Как да се извиниш на престъпници от висш държавен ранг? Искров е наясно със заговора срещу КТБ и държавата и със сигурност знае кои са заговорниците. Цялото му поведение показва, че е техен изпълнител. Мотаенето е с цел да се прикрият заговорниците. За съжаление май и прокуратурата е с двата крака вътре.

Искров и още много около него и над него трябва да се извинят на българския народ за всичко.Браво на Рашидов че има смелост да говори !Браво и че не се извинява на искров ,няма защо.Играта на искров ,бездействието е много опасна.

Има българска поговорка, че покрай сухото, гори и суровото! Ама Веждш не я знае нали е турчин!

Абе той със сигурност е по българин от тебе, въпреки името Ботев, което използваш, ама и ти нещо да се изкажеш тук!

Той със сигурност я знае,само дето ти не знаеш кое е сухото и кое мокрото.Щото Вежди е част от сухото,когато дойде време да гори и мокрото ще изгориш и ти барабар с цялата държава.Лошото е че заговорниците виждат както и ти виждат/те вариант като през 96-97г.Да ама не,такъв вариант няма.Или банката ще бъде оздравена или държава няма да има.Хората загубили парите си няма да стоят мирно,един атентат,една бомба в курортен комплекс и туризма си заминава,а след него и държавата!

Толкова големи глупости на друго място няма къде да се прочетат! Пука ми колко минуси ще ми сложат някакви си промити гумени глави! Дори колкото повече сложете по добре за мен - значи съм прав! Дерзайте промити тикви

"Не се опасявам от министъра на културата, а от културата на министъра."

А ти какъв беше, когато нямаше нищо?

А Веждю Рашидов е зависим от 2-та си милиона влог в КТБ и то старите си връзки с ДС, мултаците и подобните от ГЕРБ.

Това да си прост и алчен не е лесно.. А говорим за бивш министър на културата... И децата ми знаят, че парите се разделят и се държат в различни банки... впрочем, може би е го направил тоя пейзантин... никъде не пише дали има други парици.... После да върне всички лихви дето е получил, защото подочувам че лихвиците в КТБ са били добречки.

"Не ме притеснява министърът на културата, а културата на министъра." - Радой Ралин

СТИГА СИ СЕ ПЕНЯВИЛ, НИКОЙ ЛИ НЕ ТИ КАЗА ДА РАЗПРЕДЕЛИШ "ЯЙЦАТА" В НЯКОЛКО КОШНИЦИ????, НО ХОРАТА ОТ "ПРОВИНЦИЯТА" СА МНОГО АЛЧНИ И ВСЕЗНАЙКОВЦИ И СА СПОСОБНИ НА "ВСИЧКО"

Спокойно деца! Докато има БКП и ДПС - винаги ще има виновни! Останалите, по презумция са в бяло, с ореол и крилца - с размер според заслугите... Когато един млад славей на БКП след дИмокрацията стана виден депесар - беше "завръщане към корените"! След като наби полицай, стана министър на кОлтурата, защото в БГ - това е кОлтурата - мутрите!

сте ГОЛЯМАТА МАФИЯ!!! Туй го знаем! Още от времето га бе ПРЪВ МУЛТАК на държавата. И кой "наследник" на Мултигруп "спасяваше" КЦМ, а и ВМЗ "Сопот" щеше да спасява срещу ДОЛАР??? Не беши ли този дето, даде 1 милион хонорар на ХИДРОИНЖЕНЕРА??? БОСТАНА ОЩЕ ОТ ТОГАЗ е ЗАСАДЕН!!! Нищо, че ментора ти се пъчеше в парламента, че "УЖ" го бил изхвърлил от властта! Ама като гледам шкембенцата - твойто и на ментора ти, БАЯ ГОЛЯМ ОБРЪЧ ОТ ФИРМИ СТЕ ЗАВЪРТЯЛИ ЗАЕДНО!! Още от онуй време... А сега - уж НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ, ша гласуваме заедно само "ВАЖНИТЕ", СПАСИТЕЛНИ" закони за България!!! ЗА НОВ ПО-ГОЛЯМ ОБРЪЧ от фирми... Естествено - срещу ЕДИН ДОЛАР САМО ЗА БТК, БУЛГАРТАБАК.... Е Сърбите нещо ни са пънат за технио завод за стъкло, ама и за него ша найдем калая...

Мизерни, лаком, бездарен, алчен, алкохолен Простако. Вземи се скрии да не те виждаме повече, достатъчно краде и гуля, сега е време да се самоубиеш. Никога през живота си не съм усещал по голямо задоволство- да оберат и отмъкнат крадените пари на такива хитреци като тоя, като мавъра, като синдикалистчето тренчо. Все поак има известна справедливост в живота. Тези дето ни крадяха ги окрадоха!!!!! Ха,ха,ха. Дир. Моля не ми триите поста защото ще го напиша пак.

Благодаря за коментара - исках да напиша същото, но Вие го направихте вместо мен, БЛАГОДАРЯ! Заставам зад всяка Ваша дума - и още нещо - когато Рашидов се вееше с държавни пари по Брюксел, вечно пиян и с жълти,гадни мустаци и го беше страх 2 евро да похарчи за кафе и зад гърба му неотклонно ходеха две баби от министерство на културата за да плащат всяка негова прищявка, не е и помислял, че ще го зарадва така съдбата.....айде сега , нали е талант, ще ТВОРИ и ще продава

Веждичка, парите ти ги открадна Цветан Василев, а не Иван Искров!

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ЦЯЛОТО ВНИМАНИЕ Е НАСОЧЕНО КЪМ ВЛОЖИТЕЛИТЕ, А НЕ КЪМ АКТИВИТЕ НА БАНКАТА !! Защо на никой не му прави впечатление, че длъжници на банката са БУЛГАРТАБАК, БТК, ВИВАКОМ , МУЛТИЛЕКСИ, ДУНАРИТ , ПЕТРОЛ , ИПК РОДИНА ... Защо никой не се впечатлява от факта, че КТБ е издала ИПОТЕЧНИ ОБЛИГАЦИИ за вземанията си към тези длъжници!!! ЗАЩО НИКОЙ НЕ НАЗОВЕ ИМЕНАТА НА ИНВЕСТИТОРИТЕ ПРИТЕЖАВАЩИ ИПОТЕЧНИ ОБЛИГАЦИИ НА КТБ, КАКТО И НА ЗАСТРАХОВОЛИТЕ РИСКА АКО СЪЩИТЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В ТОКСИЧНИ!! ПЛАЩАТ ли длъжниците на КТБ задълженията си по тези ипотечни облигации или не!! АКО ПЛАЩАНЕТО Е СПРЯНО ТО КЪМ НЕУДОВЛЕТВОРЕНИТЕ ИНВИСТИТОРИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ И ЛИЦАТА ЧИИТО ВЛОГОВЕ ПОПАДАТ ПОД РАЗПОРЕДБИТЕ НА ЧЛ.5, АЛ1 от Закон за гарантиране на влоговете в банките !!! ЕДНО ОТ ТЕЗИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА Е ВЕЖДИЧКАТА И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ КАТО НЕГО!! ТЕ СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ МАСАТА НА НЕУДОВЛЕТВОРЕНИТЕ ИНВЕСТИТОРИ И ЗАСТРАХОВАНИ ЛИЦА !!

Ей, какви работи говориш, бе! Не бива така!

А как?

При фалит по закон се погасяват с активите най-едрите кредитори. Така че дребните до 100000 Е ще пият по една студена вода. А оня дебелия дето предизвика тоя хаос просто няма да върне милионите, няма да влезе и в затвора, цялата прокуратура скочи на крак да не би нещо да му се случи.

Влоговете до 100 х. Е се изплащат от ФГВ при фалит, не от активите!

ФГВ дето отиде всичкия в ПИБанка ли?За този ФГВ ли говориш щото аз за друг не знам,така,че тези до 100хил. със сигурност ще пият по една студена вода както пиха през 96-97г. и още си чакат парите от затворените банки и ще има да чакат до края на живота си.

Нали знаеш в БГ фондове много, но пари няма , всичко е ограбено и изчегъртано от ДС-юдомасонските изчадия. Преди много години се говореше как има пенсионен фонд и парите от него се инвестират даже в дългосрочни книжа с лихва превишаваща инфлацията, сега вече не си правят труда да тиражират и тази лъжа, направо ти какват че пенсионерите чакат на данъците на работещите, но както работещите се източват в чужбина, това ще бъде следващата бомба, която ще гръмне.

Червената мафия е окупирала всички институции в продължение на 70г и изборът е много труден. БСП 100% са си червена мафия по генезис и с 14 ДС агенти в листите си води парада. Не съм чувал лежалите по лагерите да са начело на мафията, нали?

humfry

Дядото на Борисов е репресиран.

БЪРКАШ БЕ ПИЧ ! ПРА0ДЯДО МУ НА ББ Е БИЛ РЕ/ДЕПРЕСИРАН !

Може и да е прав Веждичката , защото Бойко след час и нещо разговор на четири очи с Иван Искров, го остави за Шеф на БНБ!Сигнала за клатене на банковата система , също бе подаден от Борисов и то от Щатите !Много съвпадения станаха , но едва ли Цацаров може да направи нещо , защото Кокинов в прав текст заяви , че Цацаров е избран от Борисов !Е , това ако не е мафия , кое е ?Веждичка , така е , трябва да ти бръкнат в джоба , за да разбереш , че си барабар с мафиотите !!!

По важно е да не позволим с публични държавни средства да се оздрави банката на МАФИЯТА. Герб се гласят да направят точно това, ако дойдат на власт, а всетите пари на политическите мафиоти да плати данъкоплатеца. Ако им разрешим, значе не сме народ, а стадо. Да не забравяме, че има и още прогноли банки, които не знаеме , а само се досещаме - това сриване ги чака и тях, но никой не говори за това. Защо питам аз?

humfry

Борисовата бригада изисква незабавното взимане на нови заеми от МВФ и СБ. В задачата се пита, чий проект е тази бригада и на кого служи?

Отговор на Вежди в негов стил написан по-горе. Вежди Рашидов е зависим от някой, който му е дал тези 2 млн. лв. и ако не може да понесе закона за банковите гаранции, според който трябва да му се изплатят 196000 лв., то трябва да иска да дойде НЯКОЙ на власт за да промени закона.

След като компроментираха банката до крайна степен,щели да я оздравяват...,Вчера прочетох че ББ е казал да се отвори банката веднага.. Е като няма пари вътре какво като я отворят? И друго ако я отворят ,вие ще си оставите ли там парите?

humfry

"Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен - вече нямаше кой да говори." По същия начин и Рашидов си е затварял очите години наред, а може би е участвал и в процесите, които сега неизбежно сполетяха и него. Ефекта на бумеранга.

По страшно е,че при това управление на БНБ, не се ли замисляте, че има и други банки, които са прогнили ябълки - като КТБ. Нали затова Пеевски тръби, че няма нищо общо с КТБ, много е просто, тъй като е бил осведомен какво ще се случи си е прехвърлил кредитите, които не смята да плаща в друга прогнила банка.Задавам си въпроса коя ли е тази банка?

Но всички се досещаме, че на този факт никой не обръща внимание. Защо ли прокуратурата мълчи - защото и тя е от същата политическа мафия и всички ние знаем, че няма прокуратура и съдебна власт - А МАФИЯ, алчна за пари.Но хората вече проглеждат и това е обнадеждаващо.

аха значи и тебе като те остипаха в джоба поча да плуес дарява че е мафя ами всичките тези години кадето лазете и крадете дарзавата бесе ок как не те е срам да говорис така сресто дарзавата много сте нагли ами народа какво да казе през тези години кадето го крадете и лазите

Сори за кинтите Веждичка! Те са някъде другаде и много хора знаят точно къде и в кой. Питай Плевнелиев, питай Цв. Василев - те знаят най-добре

как пък чак сега разбрахте нас като ни грабят банките с десет процента лихва-легално кво да кажем

До днес се чудех, къде избягаха 2 милиона от ремонта на Българския Лувър?

Не знам защо, но ситуацията в държавата и в банковата система все повече започва да прилича на тази от 1996 г. И кво прайм тогава?

ХАЙДЕ ПО КРОТКО И БЕЗ ЗЛОБА!! ТОЙ ПОНЕ ПРАВИ НЕЩО КОЕТО СЕ ПРОДАВА И ЧАСТ ОТ ТЕЗИ СПЕЧЕЛЕНИ С ЧЕСТЕН ТРУД ПАРИ Е ВРОЖИЛ В КТБ Това, че е проявил алчност и не е преразпределил риска не е основание да бъде обвиняван !! СЛУЧВАЩОТО СЕ В КТБ Е ОПАСНА ИГРА КОЯТО ЩЕ ЗАСЕГНЕ НЕ САМО ВЕЖДИЧКАТА , НО И ТАКИВА КАТО ТЕБ И МЕН!! СВЕТОВНИТЕ ФИНАНСОВИ СПЕКУЛАНТИ СА СЛОЖИЛИ НА БЛЮДОТО КТБ И СКОРО ТЯ ЩЕ СТАНЕ ЧАСТ ОТ ХРАНИТЕЛНАТА ВЕРИГА НА ТЪРГОВИЯ С ИПОТЕЧНИ ОБЛИГАЦИИ, КАКВИТО В КТБ ИМА , НО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ТЕХНИЯ РАЗМЕР!!! ЗАЩО ПО ТОЗИ ВЪПРОС СЕ МЪЛЧИ НЕ Е ЯСНО!! къде са финансовите ни специалисти и защо мълчат!!

А когато той беше част от управлението на тази "малка мафия" (Рашидов: Държавата е малка мафия (обновена)), какво направи за да я пресече ?!

То всички са маскари или кандидат маскари но някои са заслужили маскари,а световната конспирация е друга тема:-)

Държавата е малка мафия - рече Вежди. А Илия Павлов от Мултигруп и Бойко Борисов от СИК част ли са от таз държава или ти, Вежди, само по случайност имаш много общо и с двамата?

Моля напишете в Google ,,98 агенти на ДС искат да са депутати (пълен списък)" - и ще ви стане ясно за какво говорим.Полазили са като червеи върху разлагаща се България.

98 общо са бившите сътрудници на ДС в листите. Най-много имат БСП - 14, на второ място са Коалиция "Патриотичен фронт" - с 12, третото място си делят ДПС и АБВ - с по 11 кандидат-депутати агенти на ДС, следвани от ББЦ - с 9, "Нова алтернатива" - с 6, "Партия на зелените" и "Левицата и Зелена партия" са с по 5 души, както и ГЕРБ и т.н. ПП "Атака": - Красен Георгиев Стефанов в 16-и МИР-Пловдив; - Радко Пенчев Радев / Димитров - във 2-и МИР-Бургас; - Станислав Тодоров Станилов / Светлин - в 7-и МИР-Габрово и в 13-и МИР-Пазарджик; - Сергей Георгиев Зайранов / Калоянов - във 2-и МИР-Бургас.

Само ЗЕЛЕНИТЕ - N 23 нямат членове от ДС. Замислете се за кого ще гласувате!!!

Алооооо, Веждичка ами ти като беше в правителството на ГЕРБ и 3,5 години управлявахте държавата що не решихте проблема с КТБ а?Като получаваше лихвичките на база високия ти лихвен процент/преференциален за теб и властимащите/ ти беше добре а?А сега ревеш като ущипана мома като ти прибраха паричките, те до това води лакомията драги ми Веждичка.Както се радваше на шарените поли, така трябва да приемеш и гърбавия х$й/последното е народна мъдрост/.Престани да ни занимаваш с личните си проблеми и духай супата.

Седмица преди да ревне, че се е прекарал, Веждито громеше Цветан Василев, че е финансовият демон на държавата. И хоп, изненада! Веждю държал три милиона в банката на този шейтан. Има два варианта. Или е пълен идиот, или са се заигравали заедно. Като го гледам, как все се прави на голяма работа, по ми се струва да си е повярвал, че е и голям играч. И са го овалатили. Сега се прави на онеправдан, заедно с десетките хиляди, наистита прекарани от банката и системата, която позволи това.

Веждито явно е бита карта! Щом бивш министър не е бил предупреден да си изтегли парите навреме, значи никой не го брои за нищо! Да сте чули да са изгърмяли парите на Цветанов, Лютви Местан, Миков, Татяна Дончева? Нямаа! Техните пари странно защо вероятно са други банки, въпреки че КТБ е държавно гарантираната банка. Къде са парите - разсекретете разговорите при Президента!

Този колонизатор, мутра, масон да си държи езика, защото заради такива като него трябва да се върне смъртното наказание! Без никакво преувеличение това заслужава!

ВеждитУ не беше ли министър в тази държава-мафия? Как е търпял мафиотската държава цели 4 години? А и защо неговия герой Тиквата не направи нищо срещу мафията? Как да го изберем пак, като за 4 години само Калинки, далавери и излагации се случиха на България. ГЕРБ не са по-малко зло от другите комунисти - БСП. В една люлка са люляни - люлката на Партията Майка - БКП !!!

Споко,ще те върнем на власт и ще си набавиш 2млн.

Най-легалния бизнес в България, да изпереш паричи, да ги вкараш в банка и да си живееш от лихви. Но иначе бизнесмена ги спечелил чрез продажба на статуетки.

Гражданинът Вежди Рашидов както всички други граждани има право да недоволства от действията и бездествията на БНБ по случая КТБ. Политикът Вежди Рашидов няма това право защото неговата партия с хредложи Иван Искров за гуверньор за подчертае ,че тя решава а не тройната коалиция, която впрочем също го беше предложила. Не само това но по признания на ББ последния е имал чести срещи с Ц. Василев по бизнес дела едния в качеството на премиер а другия в качеството на ББ избран банкер. Както също много добре е известно представител на ДСБ беше избран за член на управителните органи на банката мисля ,че се казваше Бояджиев или нещо подобно. И така КТБ си заработи политическата подкрепа от правителството на ГЕРБ в ,което В. Рашидов беше министър. Той както и Искров за продукт на една и съща порочна практика. Що се отнася до останалите политически сили макар ,че се опитаха да намалят експозицията в КТБ те имат също своята вина. Историята с Мултигруп , Кюлевите банки и т.н. се повтори но в много по-големи мащаби.

Държавата стана мафия в периода 2009-2013 г.! Преди това, а и след това, е управлявана от честни и почтени хора, които се борят с тъмните сили на империализма и даряват плетените тарлъчки на дечицата си, само и само Родината да върви напред!

Абсолютно!:))) Добре че бяха Костов и Бойко, та да има кой да ни е виновен.:))))))))))

Ясно е, че не само Тиквата е виновна за сегашното положение на нещата. Ясно е, обаче, че Тиквата направи доста за да стигнем до просешка тояга. Това е истината и колкото и глупости да напишете, драги герберски тролове , няма как да я промените. Ще победите на изборите и ще се върнете за да грабите "комисионни" и да крадете, но ще е за кратко. Следващото правителство ще издържи макс. 3-4 месеца. Подозирам, че този ще е първия Парламент, в които ще има пребити от народа депутати.

Поредната ти простотия, харесана от редакторите. Чудесен пример за свобода на словото. Щом правилният човек каже нещо, то няма начин да не е вярно. И задължително трябва да стигне до масите, по възможност, дебело подчертано. Да не би да си помислят, че не е жизнено важно. И да, правилно. Не е практика от последните години.

Хем е "поредната му простотия", хем е "правилно" :) Не си противоречиш изобщо.

нЕ ЧУВАМ ОТ ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО ЗА НАЙ-ВАЖНАТА РЕФОРМА В ДЪРЖАВАТА , СЪДЕБНАТА СИСТЕМА !!!!! Всеки бяга от тази реформа ,а без нея мафията ще си има държава , а ние като си чешим езиците за глупости ,безполезно , като глупаци или май наистина сме такива ! Я да видим ,КОЯ ПАРТИЯ ИМА ДУ...Е ДА НАПРАВИ И ДА ГОВОРИ ЗА ТАЗИ РЕФОРМА ,всичко друго са празни приказки !!!!!!!!

Гласувайте за Реформаторския блок и ще имате такава реформа - то всъщност само чрез съдебна реформа може да се разтури политическата мафия - иначе няма да стане. Колкото повече хора го осъзнаят, толкова по добре за България.

Реформите не са гаранция. От 25 години се правят реформи, а резултатът е плачевен. По - важното е КАКВИ реформи, а така завящите се реформатори нямат някаква ясна позиция. От това, което слушам - ОБЩИ ПРИКАЗКИ! :)

25г. не се правят никакви реформи , имитация на такива , защото демокрацията е "контролирана " от БИВШИТЕ КОМУНИСТИ СЕГА БОЯДИСАНИ СОЦИАЛИСТИ !

"За съжаление, Бойко Борисов трябва да се върне на власт, за да оправи държавата... И защо не я оправи за 4 години, този велик Боко? Така ни оправи, че се наложи народа да го измете с улични протести !

Рашидов е напълно прав - все едно щофьор на автобус с пътници да катастрофира по вина на шофьора и кондуктора да е виновен за това.Искров е виновен,а знаете ли каква заплата получава - трябва да му се търси съдебна отговорност и бих посъветвал вложителите да не се бавят, а да заведат дело, което със сигурност ще спечелят.Задавам си въпроса, защо още не са го направили и какво чакат.

Делото да е срещо длъжностното лице Иван Искров , защото ако стане депутат от ДПС както се гласи - ще има имунитет и няма как да го осъдят.