Почина простреляната в Гоце Делчев млада жена

27-годишната Димитрия Асенова, която в понеделник бе простреляна в Гоце Делчев, е починала в болница, въпреки усилията на лекарите да я спасят.

Обратно в новината

Коментари - Почина простреляната в Гоце Делчев млада жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе какво ни интересуват помаците от помашкото село гьоце диелчево. Един помак окрал картофите на друг помак и се застреляли.

е ква жена пък сега? нали била ромлянка?

тоя дядо да не си е патил от мургава джебчийка ?

Трагедията е факт. Някой да каже какви са били тези от каруцата. Имали ли са криминално минало и настояще. На този старец дали не му е дошло до гуша от криминалното им настояще и т.н. Надявам се полицията по тези въпроси работи.

починалата жена.Да дава кураж и сили на семейството й.Такива луди има навсякъде по света. То е доагноза.Ако е бил освидетелствуван е трябвало да бъде в психиатрия.Верно,че в САЩ стават много повече подобни деяния, но не трябна да забравяме, че те са над 300 милиона, а ние нямаме и 7.Чудил съм се - абе в Русия,няма ли подобни постъпки.Има,но те са дълбоко законспирирани.

Изводи: Извод 1. Плюйте ви по САЩ, как било лошо там, щото всеки стрелял и убивал, плюйте и възхвалявайте новия Съветски Съюз "възроден" от другаря Путин. Обаче сега за съжаление разбираме, че и в България може да бъдеш застрелян на улицата по всяко време, особено от някой луд който се разхожда свободно поради липса на пари и средства в психиатриите да го приберат принудително. Извод 2: Колкото и да плюем по скапаната ни държава виждаме, че полицията в дадения случай си е свършила работата, така че по-добре е да плюем по-малко по принцип. Ами представете си ако изобщо нямаше полиция тогава какво? Щяхме да тръпнем в очакване да бъдем следващите гръмнати с куршум в гърба... Такива ми ти работи.

А сега като имаме полиция какво?

Ако може този 82-годишен да го заменим с Доган,Костов и Борисов.

как веднага психично болен па с пушка самоделка -ние не сме я видяли дали е такава наистина.

humfry

Разкритията покрай случая са много лоши, защото това можеше и все още може да се случи на всеки един от нас. Никой не е застрахован, щом държавата не взема адекватни мерки спрямо хората с психични отклонения. Много хора ежедневно изпадат в животозастрашаващи ситуации с психично болни, но изключително малка част от тях стават обществено достояние. Сравнително скоро попаднах на един разказ на майка, която в продължение на един час се е борила с някакъв луд, който искал да бутне количката с дете на улицата при колите. После от полицият и казали, че си го знаят, ама нищо не можели да направят по въпроса.

това е щото нямаме държава а организация за събиране на данъци и харчене/крадене на парите. "държавата" е оставила всичките си функции на самотек

Ако сега циганите вземат и линчуват тоя малоумен, фашизоиден старец, аз ще съм доволна. Такива изроди са срам за народа и родината ни! Иди да стреляш по Маргините и Галевите, бе боклук! Пишман патриотин - писнало му от кражби. Кой ограби тая държава - циганите ли?

Детето е видяло как майка му умира! Психиката му е усакатена за цял живот. Трябва да си абсолютен изрод, ако това те радва или не ти пука!!!

ама това от кой разказ е, в кой век се е случило, какъв пазар,каква каруца?

Да не би у каруца вечеряла, не би чудо видяла.

доста си тъп

Убито е човешко същество. Това човешко същество е било майка. Хранела се е с човека с който е споделяла добро и лошо. Хранела се е заедно с детето си, в чиито очи тази майка е била всичко на този свят. То я е обичало и боготворяло, както всяко дете боготвори майка си. Пред очите на това дете, майка му е простреляна. Сега вече то няма да я види никога. Независимо дали са българи, цигани или каквито и да било, те са семейство човешки същества. Ако тази случка предизвиква у вас радост или задоволство, не заслужавате да се наричате хора.

Нека ти го кажа по друг начин: Връщали са се от поредния си обир на градините на хората.

Не се радвам, че така брутално са застреляли жената. Обаче при етноса с каруците семейните отношения, които описваш са малко по различни. Така че, патосът ти е малко прекален.

Каквито и отношения да имат, майката е убита пред очите на детето. Картина нежелаеща я никой за себе си.

да браво. но това дете сте порасне и сте почне да трепе и убива балгари наред. и аз да бях нямахе да забравя. тоя дарт простак не е луд бе хора направо разстрел на тоя такива хора не са нужни в балгаря

браво нана. аз само едно сте каза . тиъ идиоти и простачки не не коментират цигани и кражби а да помислят ако те са на това място какво сте правят. балгарите не взеха акал ш00 години та сега ли . хи балгари смехни мишки

Не знам какви са им отношенията, но наскоро видях едно циганско семейство ровещо по кофите. Мъжът ровеше и теглеше някаква количка, а жената (много мършава и грозна) носеше едно мърляво и много сладко момченце на раменете си, на ''конче''. То я беше гушнало, и тримата бяха усмихнати, бръщолевеха си нещо, изглеждаха щастливи.

Отново личи типичният почерк на комунистите. Наемат психично болни хора да вършат престъпления с цел дестабилизация на държавата и дискредитиране на служебното правителство!

Явно ГЕРБ са страшно отчаяни, щом плащат интернета и раздават компютри и лаптопи в психодиспансерите. Сигурно излиза по-ефтино от това да цакат на безработни полуграмотни тарикати ХАХАХА

Пише се еВтино. Моля наемете по-грамотни тролове.

Луд със законно притежавано оръжие, а ако му дадеш бомба? Ще си мисли, че така ще му обърнат внимание и кво - БУМ! А кой му остави оръжие? Роднини познати, съседи- все някой е знаел. Така или иначе са знаели, че е луд. "Безпомощната" полиция със сигурност го е наела! Сега вече имаме луд убиец- кво ще го правите, барем някой от вас да беше гръмнал, че поне на заседание да се съберете?

а полицията продължaва да работи, чудна работа

Пропуснал съм. Хвала тебе господи. Повече хора като този дядо.

Първата ми мисъл беше "бе мангусти. един по-малко, по-добре" ама като се замисля ако бяха мангусти до са щяха да са на първа страница навсякъде а и да е събрала тълпа с мангусти да подскачат за линч и мъст. Та...де да знам, някак си съм раздвоен за случката.

Подскачаха още вчера, но явно си го пропуснал.

82 годишният дъртофелник и до живот да го осъдят, все тая! Той има да живее още най-много 2-3 години, жалко за жената и детето й!

Жалко за стареца! Нека да има повече такива като него!

+1

да кажеш за човек, който защитава друг, който има психични отклонения и е убил? Отговора е повече от ясен!А пожеланието е те, двамата да се срещнат!Ще има двама психари по-малко!

КАРУЦА!!?

вярно бе, какво е това каруца? Производство на "Хонда", на "Опел"ли е това нещо, или какво?А, в шопско им казват "талига", от там идва объркването!

На човека му е писнало от мангусти и ето го резултата!

хайде да ги стреляме в гърба, особено жените, а ,кретенче?

Кретенче или не , ако имам власт ще изтребя всички като теб! Спокойни сънища манго!