Белград чака от София документацията за Цветан Василев

Сърбия очаква от България документация за екстрадирането на мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев.

Обратно в новината

Коментари - Белград чака от София документацията за Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе, като я гледах таз червена бабичка по телевизията в какво живее изобщо не е за оплакване . Така е ,като си свикнал да цоцаш без работиш и всичко с измами да постигаш.

а хилядите измамени хора техните маики когаще простят василев си доиде и да си върне парите на измамените

Интересно какво друго може да каже една майка. Журналистите просто си запълват новините и мъчат възрастната жена.

ИКОНОМИКА в Перник. Има някаква надежда. Трябва да се гласува.

И аз на тоя не бих му простил, ножа е наточен......

Толкова е разкапана цялата система, че много скоро ще рухне сама. Няма смисъл дори да се гласува. за кого - за миризливия дудук ли? Или за комундетата с различен партиен цвят?

как да пречат на южен поток краварчетата и техните слуги, които ще ни натресат шистов газ. Вече сондират в етрополе.

Майката си е майка. Тя винаги ще прости на детето си. Но моят простичък въпрос е - защо умният Цв. Василев нямаше нищо против това задкулисие, когато го издигаха - него и банката му...

За ВПК си прав. Но тоя Омански фонд защо не спрете да го спрягате? Ще дам 1000лв на тоя, който ми обясни, защо някой инвеститор готов да даде милиард не иска да си открие нова банка, а много държи да ги даде за "спасяване" на друга банка - здраво компрометирана и със сериозни липси? Все едно да хвърлиш 10 хил лв във варела за да те потупат по рамото и да ти кажат "няма страшно, ще намерим парите после на сметището - циганите ще помогнат".

Кой ми изцапа гащите - основна защитна теза на лафкаджиите. Нищо ново под слънцето - 70 години комунистите се извиняват, че няма масло, защото германците го изнесли през войната, или че нищо в държавата не върви, защото световният заговор, разбираш ли, мнооого ни се е нагледал на кочинката и не може да миряса, докато не я съсипе??!!! Смях в залата и плач на жълтите павета.

Питам аз-като банката е в лошо финансово състояние и от 4 месеца е затворена- защо служителите в тази банка продължават да получават безумно високите си заплати- а миньорите не могат да си получат заплатите? От къде се вземат пари за заплатите и да се поддържат комунистическите дружества в несъстоятелност- например Пиеро 97? В Пиеро един управител получава 18 000 лева -от къде?

Прекалил си с четенето на "Строго секретно".

Достоен с(в)ин на една достойна майка. Направо се почуствах горд, че съм българин ...

Какво се жалва мойката на Цветан Василев-защо синът и налива милиони евра в дружества в несъстоятелност-например "Пиеро 97"АД, което пък дружество финансира Бареков-дори и сега. Тази банка се източва, като крадът парите на вложителите, а сега искат наново държавата да финансира загубите-тоест откраднатите пари наново ще ги финансирам -чрез моите данъци

В панделата ще научи как да си служи с езика.

Амо дано успее да каже истината за всичко и на всички и колкото е възможно по-скоро!

Как ще остане гладен, той толкова милиони е откраднал, има за поколения напред! А ти си не по-малко зло от него....

Мръсниците се възпроизвеждат! На този полиглЪт да му обръснат мустаците в ареста за да си припомни как ни подстригваха през соц-а.

Ей бабке,гледай си старините и не се прави на медийа звезда,знаеш ли твоя Цветанчо на колко хора разката фамилията,колко пенсионери изгоряха със спестеното си от храна и лекарства...

Василев е руски агент съсипал част от българската икономика с обир.В затвора и да възстанови парите.

В Русия съм.....В Русия съм.....

Българският народ няма да прости на Василев така да знае.

Висша форма на наглост от хора откъснали се от реалноста !!!

KaiRen

То никой не й иска прошката. Ама колко ще трябва да иска тя заради обичания си син от прекараните вложители, на които им обраха парите? 100% и тя е яла саламче, купено от "добрият" син. А "добрият" син от къде е взел парите? От банката. А в банката са влезли от "лошите" хора, дето му повярваха, че е добър. Та кой на кого да прощава?

Първо ,мисля си,това КТБ банка ли е или пирамида и второ,какви хора са си държали много изгодно парите в тази институция?!И досега всички наши много демократични,прозрачни,принципни и некорумпирани органи за контрол,лидери,елит и др,както и управлението на държавата,нита са чули нещо ,нито са видели ,нито са разбрали.Абе ,както казва Марк Твен-"Да ограбиш банка е голямо престъпление,но още по-голямо престъпление е да притежаваш банка "

Брилянтно!!! Затова предлагам всички да се ориентираме към най-перспективната професия - "банков обирджия". Поне банки колкото щеш...хахаха

Дали е виновен или не , това ще реши "независимите" ни съд и прокуратура. Но държавата е виновна със сигурност за слабия контрол над финансовите ни институции : високите лихви по депозитите , необезпечените кредити и т.н. - това е сигнал , че в такава банка нещата са гнили.А защо са били такива ,кому е било изгодно , чии интереси са удовлетворявани? Виновни са всички ,замесени в тази схема."Една птичка пролет не прави ", нали !?

Бабо Тотке, Ти и тия дето докараха банката до този хал трябва да ИСКАТЕ ПРОШКА ОТ НАРОДА , а не да я ДАВАТЕ!

Нямам повече от 100 лв в банки. Още по малко в КТБ. Но защо не се спазва закона. Гарантирани са до 196хиляди лева на вложител. Спазва се закона и им се връщат. Който има над тази сума е крадил много. Не го мислете.

Бабо Тотке ами тези пенсионери дето си сложиха последните парици на влог и сега ги ограбиха дали мислят като теб.Щом има престъпление трябва да има справедлив съд.

Баби, той сигурно е добър по душа, но няма как и да не е така - той е откраднал, а не е убил, и щом е успял да открадне от 500 000 души, значи определено е умен мъж.

Тя нямала да прости??? Абе, бабе склерозирало, какво имаш ти да прощаваш бе? Вие двамата със сина ти на колене трябва прошка да искате от народа и да не я получите. Знаете ли на колко хора пенсиите и заплатите им седят блокирани, колко градини и училища спряха ремонтите заради вашите мръсни номерца. На съпруга ми фирмата е пред фалит и седят без заплати, защото парите са в блокираните сметки в затворената банка. Прошка трябва да искаш, а не ти да чакаш такава. Брей, тези ще излязат по-нагли от онези от Топлофикация - пак майка и син, ама тя майката умря и какво? Занесе ли нещо на оня свят???

доста версии , но ако си мислещ май нещо казуса е като спукан балон. един човек има акции в една банка или държи пакета. Казват крадец= един бизнесмен няма да приеме тази фраза- защото в банковата система има кредитиране- добро или не , има инвестиции- добри или не . Аз си задавам въпроса да краде - какво от собствения бизнес малко несериозно. Има конфликт на интереси , писа се Гриша Ганчев изкупува бизнеса на Василев, защо? Жалко че народа е между шамарите на големите . Явно Василев пречи , защото ако вижда опастност тои би продал акциите си а това не става.Една банка може да има проблеми но с добър мениджмън може да се оздрави. Факта че БНБ няма реална позиция, днес едно утре друго говори много- конфлика на интерес е доста голям. Жалко за нас хората които ни хвърлят прах и вярваме , жалко за вложителите а там виждаме пенсионери, предприятия - тук залога е голям- чрез КТБ- дестабилизиране на България пред избори - услуга на коя ли партия е /

ББ вкара държавни и обществени пари в КТБ и я контралираше - парламента реши че не може една банка да държи толкова държавни финансови средства и започна преразпределението им до определен процент по други банки - т.е. парите се изплъзваха от контрала на ББ - ББ гушна парите с подставени лица принуждавайки Василев на това и той духна да се спасява - преди това същото сториха Бареков и Пеевски и направиха "конфронтацията" с ББ като сценарий за замазване на случващото се или за спасяване на кожите

А защо мислите,че парите са задигнати от него?

Ако е невинен защо се крие като мишка? Поне да излезе пред медиите да обясни, ако няма вяра на полицията и на съдебната система. Въобще не ми ги говори, щом бяга и се крие, значи е виновен.

Кой да ги е задигнал - леля Данче чистачката в районния офис на КТБ ли.

Ал

Едни "хитреци" са си "вложили" парите в една пирамида и сега си ги искат... Ореваха орталъка, та чак в Брюксел ги чуха. Е, аз пък не искам да им ги възстановяват с мои пари! А КТБ не е просто банка, а схема за въздействие на политическата и икономическата сцена, както и за капитализиране на политическото влияние. Всички политически партии са замесени, както в създаването и, така и в унищожаването и. Престъпните групировки (партиите) се уплашиха от нарастващото влияние на Василев и се обединиха за да го унищожат. С мръсен бизнес се е захванал и заплахата за живота му е съвсем реална.

Кокалите да му изгният в затвора и да му се конфискува всичко, то и без това е крадено.

Майката на банкера: Няма да им простя и на оня свят..... БАБО , ПИТАЙ СЕ ДАЛИ ХОРАТА НА КОИТО ТВОЯТ СИН ОКРАДЕ ПАРИТЕ , ДАЛИ ТЕ ЩЕ МУ ПРОСТЯТ НЯКОГА ?????

Ама той бил гладен, чак да го съжали човек. Че да му пратя помощ от моята заплата от 300 лева.

Много важно какво казала баба Тотка за синчето си??? Абе тия пишман новинари се уляха в търсенето под вола на теле. Коя майка ще каже лошо за сина си и това ли е новината за заглавие???

нищо никои няма да му напрви.всичко е само прах .ще стане сащото като с таки.за много пари затвор няма. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много, ама много права! Това е един нескопосан опит да се правят политики на чужд гръб! В таз срана БГ няма свестни политици - Майната им!

Колко лесно се раздават присъди по тези форуми. Дайте да му устроим един бърз другарски съд. Ей така още на границата. Няма какво да си играем. Да гласуваме. Един референдум да спретнем. Не само за него, но и цялото семейство. То, неговото семейство "не е ривало като са яли кебапчетата". Този човек( и да не забравяме майка му) са виновни за всичко. Нали дойде нашият балкански герой и посочи крадеца. И сега зомбитата са плъзнали навсякъде и повтарят едни и същи думи, но нали са зомбита и им е простено някак си. Няма как едно зомби да се запита защо, кой и как. Зомбито не мисли. То реагира предвидливо. Ама от тези плюнки, зомби, вземи да се обършеш, че ме е гнус да те гледам!

Колко лесно се раздават присъди по тези форуми. Дайте да му устроим един бърз другарски съд. Ей така още на границата. Няма какво да си играем. Да гласуваме. Един референдум да спретнем. Не само за него, но и цялото семейство. То, неговото семейство "не е ривало като са яли кебапчетата". Този човек( и да не забравяме майка му) са виновни за всичко. Нали дойде нашият балкански герой и посочи крадеца. И сега зомбитата са плъзнали навсякъде и повтарят едни и същи думи, но нали са зомбита и им е простено някак си. Няма как едно зомби да се запита защо, кой и как. Зомбито не мисли. То реагира предвидливо. Ама от тези плюнки, зомби, вземи да се обършеш, че ме е гнус да те гледам!

Колко лесно се раздават присъди по тези форуми. Дайте да му устроим един бърз другарски съд. Ей така още на границата. Няма какво да си играем. Да гласуваме. Един референдум да спретнем. Не само за него, но и цялото семейство. То, неговото семейство "не е ривало като са яли кебапчетата". Този човек( и да не забравяме майка му) са виновни за всичко. Нали дойде нашият балкански герой и посочи крадеца. И сега зомбитата са плъзнали навсякъде и повтарят едни и същи думи, но нали са зомбита и им е простено някак си. Няма как едно зомби да се запита защо, кой и как. Зомбито не мисли. То реагира предвидливо. Ама от тези плюнки, зомби, вземи да се обършеш, че ме е гнус да те гледам!

Клетвите, които отправяте се връщат към вас !

Тотке, Тотке ... Вятър те вее на балкон без парапет и тебе. Дано ти е оставил някой лев да му носиш портокали в затвора...

Нормално е една майка да защитава сина си, това не грях.Ненормално е на ужким издирван от прокуратурата човек, в един момент да се окаже, че по-добре изобщо да не се завръща в България.Може екстрадацията да стане и много бързо, но с краката напред.Много въпроси към момчето за спецпоръчки Цацаров.

Нормално е на крадливия и лъжлив син и майка му да е крадлива. Ненормално ще е моралът и да е различен.

Бабо Тото, извини ме, но и ти си виновна наравно с твоя мил Цветанчо, защото не си го научила, че да се краде, е грях.

sawo

По света водят журналистически разследвания, тук говорят с 80 годишни баби...