Петко Арнаудов подал оставка от Горското стопанство в Царево

Преди няколко дни скандалният Петко Арнаудов е подал оставка и е освободил поста директор на държавното горско стопанство в Царево.

Обратно в новината

Коментари - Петко Арнаудов подал оставка от Горското стопанство в Царево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един ден като умре на некролога му ше пише едно сърце спря да бие идве ръце спряха да крадът

ако суда и прокуратурата си вършат работата, не би било никак трудно да се докакаже корупция при придобиването на имота от така нареченя "испански инвеститор". а това означава осъждане на "инвеститора" на огромна сума поради корумпитане на служебно лице, плюс отнемане на земята в полза на държвата. Но не очакваите това от цацаратора

През юли м. г. Бургаският окръжен съд отмени като незаконосъобразно възстановяването на горите в полза на община Царево и я осъди да заплати разноските по делото на стойност над 520 000 лв. Тъй, сега баламите от общината ще плащат, а тоя тарикат вместо в раиран костюм се барнал като баровец. Ей затуй няма да се оправим никога!

Помня като малка ходих с баща ми или чичо ми я до ТКЗС-то или до горското за разни неща и всичките "шефове" бяха или в робошки-работни дрехи и ватенки, или в обикновени облекла и такива костюми, вратовръзки, папионки ги нямаше. Работеше се тогава а не като сега директор на Горското а незнае от коя страна се държи лопатата с която залесяват оределите горски масиви.

ОВЧАРИТЕ ГЛЕДАТ ОВЦЕТЕ ЗА ДА ГИ ЯДАТ ..... И ВАС ЗА ТОВА ВИ ГЛЕДАТ :)))

е добре де сто не е в затвора?

Боже, ако попаднете по следите на ИАСАС и нейният директор Бистра Павловска ще съберете толкова материал за писане, че няма да ви стигне пространството. То кражби, то фалшиви документи, то чудо. Всеки ден изнасят вещи, лабораторни апаратури. УЖ ВРАТИТЕ СА ЗАПЕЧАТАНИ- а вътре се " работи". Погледнете в Бургас, София, Русе, Варна, Разград и др. НЯМАТ НАЯЖДАНЕ.

Повече щеше да му ходи фамилията "Арнаутов" от арнаутин!

Апропо, #КОЙ бутна "Златна Перла"???

къде е тази "Златна перла"? Перла има край Приморско, бившата Тошова резиденция, но не е бутната все още!

Около Ново Паничарево също има апетитни имоти, най-вече горски фонд, които идеално стават за частни ловни стопанства на богопомазаните! Знае той, наш Петко накъде да се насочи, от стара коза яре е! Пък и по горския фонд се дига по-малко шум, не е като пустите му там дюни, ивици и пр.простотии, които голяма работа станало като им ги вземеш!Бабите и дядовците им от Странджата, чунким, все на плаж ходеха и на дюни се любуваха!

Сега ГЕРБ ще сложат някой свестен !

Откъде да го вземат..? Нов внос от Германия..? Корупцията е повсевместна и чакайте вие на ГЕРБ да я спре.. докато не играе дървеният господ, няма шансове!

krassikat@

Не дървения Господ, а Прокурор, Следовател и Съдия като в цивилизованите държави...

Я, ККК се съмнява в неограничените възможности на Партията, под мъдрото ръководство на Вожда-Слънце! Чудо невиждано!

Хайдук до хайдукът и под хайдукът- хайдук! И за тоя няма да има възмездие ! Какво стана с Искрето Фидосова, Сергей Станишев и Моника, Хрисо Бисеров и Р. Овч. ? Какво стана апартаментите на Цветанов, не че това му е най-големият грях? Къде е на Мама Прася, прасенцето? Къде е Цв. Василев, дето прибра парите ? Кои са тия фирми, дето дарили на МВР, заграженията около Народното събрание? Кои са собствениците на тия фирми и защо ИМЕННО те дадоха парите за тия решетки ,а не ги дадоха на хора, дето имат нужда от животоспасяваща медицинска интервенция?????? Да питам ли още ?

Всички са защитени свидетели на прокуратурата.

затвор това го чака. завравихте и цампинг нестенарка.

Кво да прави там, като човека се гласи за кмет догодина.

Не ми се мисли, какво ще стане с разните му унищожители на БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА. Който не знае, нека научи, че българите са АРЕНДАТОРИ в територията България. Собственикът й е Господ и тежко им на самозванците собственици. Ако 25 години имаше БОЖЕСТВЕНА БЕЗКРАЙНА ТЪРПИМОСТ, от 2013 година, 1-ви ноември, започна ускорено развитие на процес за преминаване на съзнанията на Земята и Човечеството на по-горно НИВО НА РАЗВИТИЕ НА РАЗУМА. За "мъгълите" това може нищо да не значи, но който не иска да остане в "Деветият кръг" на АДА = България, това е музика за неговите уши.

Къде ги търсиш?Да не крадат за първи път?!Всичко е законно.Заменки,хонорари,обири на банки...Другарите са идиоти,но все пак..Например,никой не разбра какво точно е подписал Стойнев,ама няма спиране тоз пАток.Корабът за полагането на тръбите вече е в Бургас

на простолюдието не му трябва да знае. За него удоволствието пак да гласува за тях.

От къде се пръкна бе аристократче? Кой знае татко ти колко села е обезлюдил последните 25 години, за да ти купи гибсокартонка в Манастирски ливади.

дали има 30-40 свестни българи да ги назначим за шефове на горските стопанства ама да не крадат. Ако не то... от къде да вземем 240 такива да ги наперим в парламента?

Въпросът с парламента е решим , ако депутатите се намалят на 100

на тъмно. 50% веднага започват кражба, други 25 % след известно време.

Браво на правителството! На верен път са и дано посоката продължи и след изборите!

Да бе, ша продължи. Чисто разчистване на сметки си е това. Линията на действие е начертана и непроменяема. Само участниците се сменят!

Петко Арнаудов подал оставка от Горското стопанство в Царево При напускането, неговият приемник го попитал, къде е все пак гората. Арнаудов казал , че гората се намира на отговорно пазене при Доган.

ама като чуя "шеф на горско стопанство" си представям далавери и рушвети.

Освен това, се оказа, че Арнаудов е "възстановил" в полза на община Царево около 20 000 дка гори на горското стопанство по Южното Черноморие, за които бе установено, че никога не са били нейна собственост. Е това е ДПС, ВСЕ ЕДНО СА МИНАЛИ МАРОКАНСКИТЕ СКАКАЛЦИ.СЛЕД ТЯХ НИЩО НЕ ОСТАВА.

трябва и в Ловеч,защото е страшна корупция ...и в Лесидрен ...и въобще страшна работа са това дървата...

Не бива да губим такъв Експерт! Че той направо е за Министър на регионалното развитие на Партията!

Петко Арнаудов подал оставка от Горското стопанство в Царево По последни данни Горското стопанство, след подадената оставка, било преименувано в полско стопанство, поради липсата на гора.