ФБР търси хакер, пуснал голи снимки на знаменитости

Агенти на ФБР се включват в разследването на обстоятелствата по изтичането на лични снимки на холивудски знаменитости и публикуването им в интернет.

Обратно в новината

Коментари - ФБР търси хакер, пуснал голи снимки на знаменитости | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха, спуках се от смях! Курветата се снимали, качили ги у облако, пък после, кой ма гледа! :) Гоуема рекуама, нема що! Пускам гугъло да ги намеря ей сега, печатам и лепя в обора да плашим вуците да не нападат овците и свинките :) И в бостано че турим, че старото плашило веке не плаши гаргите :)

Добре де, какво като ги видяхме поразголени, някои дори са мн. сладки, естествени, без да са напудрени и загладени като в списанията. И не може да става сравнение м/у съкровенните ти интимни тайни които си казал и това, което виждаш - едно поразголено тяло, нищо повече. А и на постнатите снимки хората културно бяха сложили дефокусни петна на интимните части.

Явно не си стигнал до истенските снимки. Точно тази Дженифър Лорънс има от какво много да се срамува. Нейни са си за 18+ години. Едва ли е само приличащо на нея момиче. Да не споменавам подробности.

Тая е страшна мацка, браво.

Абе мръсници са и не особено умни, за да имат такива снимки. Показват, че по не много ясни обстоятелства, са станали известни. Сигурно като държане са били някакви николетки.

Те са се снимали- за чий!?! Но хакера е виновен- тъпа логика.

Ъ

След филма "Секс запис" ( в който секс запис изтича през iCloud) и след този случай - се замислям дали да си взема вайвайФон...

Евтин ПР. За такова чудо ние си имаме поговорка "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!", а така само загуба на пари заради преждевременно публикувани снимки!

"Страхотна" новина, за воайори и баламурници ...

тука заглавието - ФБР ТЪРСИ ХАКЕР, в карето за технологии заглавието е: "фбр погна хакера" ... нали се сещаме,че има разлика между ТЪРСИ и ПОГНА? Дали идва от голямата координация на работата на дираджиите?

Мастиите искали да вземат някой лев за снимките а те взели, че излезнали без пари...

ДАНС пък издирва идота, откраднал голите снимки на фамилия Пеевски с цел предотвратяване на масово повръщане и масово увреждане на психиката при публикацията им в интернет. :)))) По последни агентурни данни е бил забелязан да се укрива в близост до Посрано 20 и да пита за вулканизатор.

И какво общо има Пеевски с БСП, който пак е в две листи на ДПС? Пристрастен си. Можеше да говориш за фиданката И.Ф.

от толкова преобличане ...........ммможе да ги хванеш само по средата

Бахти холивудските знаменитости. По цял ден си снимат пичоците, а пък после, леле-мале, пичоринката ми е излезнала в интернет.

да не са се снимали, всичко това ми звучи като евтин пи ар.

Голям, праззз ...

Защо? ФБР ???

да си получи заслуженото хакера! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Па нашите чалгарки сами си пускат голи снимки и клипчета за ПР ;-)

Аз четох четох, ама така и не разбрах ФБР или ЦРУ е правило снимките защото ако са си ги правили сами с АЙФОН то се знае къде и какви специалсти са ги гледали , с кординати и къде и по кое време са правени . ЦИТИРАМ :Наскоро Якоб Апелбаум, спец по киберсигурност от Германия, убедително показа методи за централизирано подслушване на произволен iPhone. Те са използвани от NSA и могат да събират информация от произволен телефон на Епъл. Интересното е, че дори когато смятате телефона си за изключен, микрофона може да се включи и вашите разговори да се запишат, кодират и изпратят, на когото и да било. Никога няма да забележите това! Това важи за ВСЕКИ закупен iPhone така, че заплащайки неимоверно високата цена за такъв телефон, трябва да знаете, че си плащате за лукса някой да слуша систематично какво си говорите, да разглежда вашите тайни или по-нетайни снимки, да знае какво и кога търсите в Интернет

Издирете го този фотограф-терорист хвърлете го в Гунтнамо или в някой нелегален затвор като в Полша например ... Демократична държава в която всички се подслушват следят се компютри а АЙФОН ( не го искат в много държави защото е директно свързан а спец. службите ) . Посдслушват и приятелите си Мерлкел , Оланд и всички други на каишката да не вземат да кривнат . Мащабите на подслушването го знаем всички а резултата послушната Меркел и не само тя . НАТО стара и ненужна организация която хората не подкрепят в много държави , тя винаги ще си намира противници за да оцелее . Ще правят отряди та ИДИЛ само това чакат да са някъде вкупом , както американците се мъчат да ги целнат с бомбандировките си . Добре ,че няма да са тук ...

Явно ЦРУ вече е станала PR агенция. Смешници.

Знаменитостите щом трябва и с голи снимки да се прочуят, явно толко са знаменитости. Човек не трябва да се срамува от тялото си, а от поведението си... така че да му мислят т.н. знаменитости, дали няма да станат за резил не толкова с телесата си, а с поведението си...

това е доста гадно...все едно да напишеш писмо до един човек с най-интимните ти тайни и то да стане обществено достояние...единственото, което аз мога да направя е да не търся и да не гледам тези крадени снимки.

Късно е баце, вече ги набарахме картинките.

Бреййй, ми туй ФБР като нашто ДАНС. С дела от национална значимост се занимават и те, кат гледам!

им се пада.Като са извратени да ги разнасят из мрежата.

кифлите се снимали сами и после друг им виновен. като им е толкова акъла да си берат гейлето.

До моите лични архиви и да се докопат хакерите, няма да намерят голи снимки! Просто не съм си правил такива!Защото ако съм правил, защо ще съм ги правил?

А бе ти на кой искаш голи снимки, бе? Уточни се най-накрая - на мъже или жени?

решавай бързо! Хакерите чакат!

Сега тия от снимките, ако са истински американци, ще съдят Apple до дупка.

Искам снимки на мая манолова на голямата й джука (долната)... Искам и на Цолова и на Искра Фидосова и на много другите.

и на пеевски омазан със свиркови течности

Да се обади на Бареков. Той е по тия работи. Съвсем предизборно, без задна умисъл, разбира се.

Защо са само на жени? Това е гадна дискриминация!

Абсолютно прав си!!! И на мъже искаме, и на животни голи, и на цигани ....

Искаме всички снимки на пребития от жена си Джейсън Стейтън.Съд за гадината.Каква дискриминация само, бие го защото е нисък на ръст.

Хем искат да са звезди,хем да взимат милионни хонорари..Е да,ама си има и минуси..Няма как.Давайте снимките да зяпаме.Макар че се говори,че някои хич не били за зяпане...В смисъл-голямо разочарование

Те затова протестират, щото не стават за гледане, ако не са през фотошоп. Глезотии, наркомани с по перазвода и по 3дица от всеки брак. ЗВЕЗДИТЕ НА ХОЛИВУД, милите те, горките.

дето викаше баджанака, женска минджа - разцепен дроб

А вдигаш ли го като гледаш разцепен дроб?

той сам си става

"женска минджа"... Ама и мъжка ли имало?!

Те се самоснимали голи за джихидистите, а ФБР се занимава с простотии.Голям праз, че са звезди и те са п...и.

Зад всяка изящна паунова опашка се крие обикновен кокоши задник.

Bell

В един западен феминистки сайт прочетох, че хакерът се казвал "4chan". :) Смятай колко са наясно за какво става въпрос. А ето и малко информация относно изтеклите в мрежата голи снимки на знаменитости (над 150 снимки). В т.нер. дълбока мрежа (сайтове, които обикновено не са достъпни за всеки и IRC канали) голи снимки на знаменитости се търгували от доста време. Сега просто някой от въпросните е решил да ги изнесе на бял свят. Тези снимки не са от вчера или оня ден.

Фъобще не четох статията, къде са снимките?

Ама разбира се, единствено ФБР и ЦРУ имат право да гледат голите снимки на хората.

Бобо

Вероятно го търсят, за да закърпи "кръпките" на недосегаемият iCloud.

Видяло се е, че от кръста надолу са еднакви? И сега всички пачи за в истерия:)

И аз имам няколко голи снимки. Ако искате, ще ги публикувам в нетя, ама защо да ви причинявам това? Па и нищо не сте ми направили...

:-))))

Не закачайте момчето. Дайте снимките

Защо пускате втори път тази новина, ДИР-а?

ах , азз тъкмо щях да си пусна голотииките по нетя за няколко стотин хиляди и опааа, гадния хакер ме изпреварил и ги пуснал, че дори и без фотошоп. ах наглец - ще го съдя..

А в моя телефон само манджи и внука...Що го не хакнат , та да стана известна?

Явно сметнаха, че нямат новини и тази е важна. Имаше си я в ИТ секцията. А на въпроса, никога няма да могат да премахнат снимките от итгернета - поне докато го има. Интересно и за какво правят такива снимки? Малко ми звучи като с Парис Хилтън, на която по "случайност" няколко пъти и излезнаха порно филми.

мда.... иначе е по-важно, че летището на Луганск е превзето след 2 месеца обсада... ама тази НУДИСТКА новина от САЩ е по-интересна.

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Като нямаш всякакви луди голи снимки и изпълнения на телефона или онлайн, как точно ще ти ги хакнат... Проблемът си е техен.

И как така всички се снимат голи, въпреки,че знаят,че не трябва да си правят злепоставящи снимки.Имам чувство,че нарочно го правят, та уж без тяхно знание, уж да изтекат в пресата .

До ДЕСИ-СЛАВА! Като правите копи-пейст от разни сайтове, четете какво пише. Пълно е с грешки, които се ТИПАРЖИРАТ масово из нета! Не е Кристен Дънст, а е Кирстен Дънст! Навсякъде го пише така из нета... явно и вие сте го копи-пейстнали без да четете!

на кого му пука? всички са един дол дренки, а и грозноватички както разбираме :)

На звездите не им е проблемът, че са голи на снимките - повечето само голи се снимат. Проблемът им е, че изглеждат отвратително без Фотошоп и екипът гримьори... гледах снимките - трагедия направо..!

нещо по-така ли са снимките, дай подробности колега. :-)

Паисий

направо да ти даде линк! )))

фишки точка нет Трагедия, нали ви казах.

Нищо особено. Чичко гугъл ще ти ги намери, ако си мераклия. Снимали се каките без да знаят, че всичко отива в iCloud и всеки пубер с комп и малко знания може да ги разглежда. Тези дни женичките, които са разбрали какво са правили, трият ли трият порно от облака :)

Много са грозни.Истината е ,че доста жени са в пъти по-красиви натюр.Това е проблемата.Какви Звизди,то половитана младо факултето примерно е по убаво от селенчето и компания.