НАП: 850 души са укрили 20 млн. лв. данъци

850 физически лица, които са били ревизирани в периода от януари до юни тази година, са укрили 20 млн. лева данък върху доходите, съобщават от НАП.

Обратно в новината

Коментари - НАП: 850 души са укрили 20 млн. лв. данъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

850 души не са предали 20 млн лева на властовата мафия.

много бе,по 2з5з0 лв.на човек.а това че откраднахте и укрихте парите на държавата това не се вижда.крадеца вика:дръжте крадеца.жaлка българска реалност...!

Нашите братя роми, като нямат 1 ден трудов стаж и не са внесли 1 ст. в хазната, от къде имат къщи, телевизори и коли? Явно техтите ЕГН-та не се засичат или за тях пак законите не важат.

Много се краде в тази държава, еййй. Много сива икономикаааа!

А какво стана с апартаментите на Цв.Цв.. Отговарят ли неговите и на тъстът му доходи на стойността на шестте апартамента или това е само за балъците

a какво става с къщите на другаря овчаров , с какви пари другаря Герргов купи панаира , от къде Станишев си купи къща 1000 кв + място в драгалевци като има 10 години трудив стаж като държавен служител и за цяла кохорта червени крадци с милиарди откраднати

Скъпи Ванка, аз не съм трол. Ако зависи нещо от мен, няма да гарантирам до 100 хил. , ами ще конфискувам всичко над тази сума.

E сега 20 или 200 милиона защото в половината сайтове пише за 20 милиона, а в останалите за 200 милиона. Все пак има малка разлика

Зависи дали става въпрос за дохода или данъка (10% от него).

Амиии само 20 млн. То това е капка в морето. Колко милиарди откраднаха тези п*дераси в парламента......

20 млн. данъци или 20 млн. доходи, защото, ако са данъци това прави 23 530 лв. данък на калпак! Демек 235 000 лв. укрит доход. Я им дайте имената на тези хубавци.

"Всяка регистрирана по ДДС фирма в България подава в НАП месечно информация за купувачите си, включително техните имена и ЕГН." Ехо, бье! Пък аз се чудех, що като пазарувам в супера, ми искат ЕГН-то и трите имена!

Например в Метро ако си купиш телевизор с индивидуална метро-карта, там има ЕГН и име.

А знаеш ли колко хора пазаруват в метро с фирмени карти на реални или отдавна приключили дейността си фирми.... Освен това няма проблем да си извадиш карта в метро със различни данни... А като цяло Браво на НАП ! все пак е добре за начало

Тия все още си вярват, че могат както миналия век, с хартията. Компютъра не прощава, фейсбук, мейсбук всичко знаят за теб. Кога си имал запек и кога разстройство и какво хапче си пил. Нали си звъннал на лекаря. Сега да положат обществено полезен труд до стойността на укритото.

Сега ги дайте на Цацаров да им нашляпка розовите дупета. Ама няма да стане.Той е зает да дебне за нов Костинброд.

А какво ще направи НАП по въпроса,конфискуване и наказани ще има ли или само прах в очите на хората

Ако не се лъжа, за момента глобата за неверни данни е към 500 лв, а за не подаване на декларация към 1000 лв.