ЦИК спря наблюдатели на Бареков за вота заради зависимост

ЦИК отказа да регистрира неправителствени организации на лидера на "България без цензура" Николай Бареков като наблюдатели на предсрочните парламентарни избори.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК спря наблюдатели на Бареков за вота заради зависимост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отказана е и регистрация за наблюдатели на следните "независими" организации - капут без патка - бюрек без шапка - помияр без каишка

ще прави ТУТУ- РУТУ на изборите!!

Чета по-долу някакви изказвания от Моника, Таня, Рени - хвалят Бареков! И си мисля, че твърде рано дадохме избирателни права на жените!

А защо си мислиш, че изброените от теб са жени!?

Бюрека се клонирал в женски образ, хахахаха!

"Моника, Таня, Рени" - това са фалшиви никове на един и същи човек! Пеевското прасе доскоро изкупуваше и Фейсбук страници с много посетители за пропаганда, а да не говорим за десетките фалшиви Фейсбук профили с подобни имена като "Моника, Таня, Рени" регистрирани единствено за да хвалят Дудука под всяка статия!

Браво на тях! Затова пък разрешиха на ДПС и Платената мрежа да регистрират наблюдатели колкото си искат! Пак ще има честни избори, чудница!

е то..щом са разрешили на ДПС, значи и Дудука е представен! Както и ако бяха разрешили на Дудука, ДПС щеше да е представено! Само ти ли не разбра, че Дудука === ДПС ??? Или си от платените ботове на Пеевското прасе ?

Напомням - който гласува за идиот също е идиот !

Тея дето гласуват за арогантния и надменен барек, дори не знаят значението на думата идиот.

Нале? Те защото другите лидери са такива китки, че по-добре да си измиеш д-то с вода, от колкото да си го бършеш с тях.

На ДПС ще спират ли наблюдатели от ЦИК или там доста ще боли?

Не младежката организация, а цялото ДПС трябва да се премахне!

ТАКА ЩЕ Е КАТО ВРЪЩАМЕ МУТРИТЕ! ТЕ НЕ ОБИЧАТ ДА БЪДАТ НАБЛЮДАВАНИ!

Но за сметка на това обичат да наблюдават. Ти дари ли 20 хил лв за кампанията на Бареков. Ако не си, тогава откъде си сигурен?

Тежко и на България,като гледам глудницата която се е кандидатирала за изборите,като гледам тъпия народ,кучетата пикаят,ходят по голяма нужда в местата за игра на деца,а децата там играят,разхвърлените отпадъци навсякаде, в междублоковите пространства,като гледам каква ненаказаност има за депутатите дето ни върнаха 100г назад,ате забогатяха,и децата им ще живеят в разкош100г без да работят.Но това е България страната на абсурдите и на най заспалия народ.За това отвсякаде ни клатят щото наистина сме лумпени и кофти материал, така ни наричат нашите оправляващи,честито да ви е!

Ето сега виждаме, че започват със затъмненията около изборите.

виждаш чушки! Цензурирания Дудук даже не е намерил други хора, които не са от партията , а се опитва директно да сложи хора наблюдатели, от ''ръководството'' (ако може изобщо така да се нарече управлението на партия - кукла на конци на ДПС).

покрай гръмналата КТБ се опитва да намали разходите до минимум.

И много правилно са отказали! Но и младежката толерантност на ДПС сдружението и него трябваше да го откажат.

Целта на това решение е ясна, явно колкото по-малко свидетели на тъмните сделки, толкова по-добре.

Ми така де. АКо не е готвената фалшификация Бюреков ще е премиер, нали? Хапчетата, не забравяй да ги пиеш, че губи връзка с реалността.

веднага се сетих за една ''тъмна сделка''! 200+ милиона източени от КТБ за проекта Дудук. Като част от парите са дадени и за форумна пропаганда на проекта

Пълна глупост е решението на ЦИК, след като наблюдателите не участват пряко в изборите. Явно някой се уплаши от България без цензура и натиска ЦИК да взима глупави решения.

Не е толкова трудно се уплашиш от поредния проект на БСП/ДПС.

Бойко ли си го поръча това, или Близнашки?

виждам, че Дудука го чувставаш някак си близък. Кажи му да върне поне част от 200-та милиона от КТБ, откраднати за кьопавия си ''проект'', че малко да се поуспокоят вложителите !!!

Това е, защото ги е страх от Бареков. А БОСТАН-ите искат да вземат барабар с БОСТАНРЪБ.

Цензурирания Дудук, вече лично ли пишеш по форумите ?

това за всички наистина ужасно плиткоумни, все още неразбрали чия отломка е Дудука: "след като като само двама членове на ЦИК го подкрепиха председателят Ивилина Алексиева от БСП и Ерхан Чаушев от ДПС. "

..несъмнено е наличието на зависимост и обвързаност на посочените от сдружението наблюдатели с политически субект... Това не може да бъде.Така да се говори за най-прозрачния и най-независимия нов политически лидер. Той за разлика от другите , няма нищо общо с ТВ 7, никога не е работил там, за пръв път чува имена като Пеевски и Василев, а за Доган си е мислел че е депутат в Турция.

Гласувайте за пп ГЕРБ,подкрепена от пп Обединени Земеделци,пп РЗС,пп Никола Петков,пп ОППБ..........За стабилна България-време е!!!

Нали ги видяхме и тях 4 години какво сътвориха ... време било, време е, ама е време на нови лица не на вече провалилил си политици. Какъвто е почтиаемия ББ.

Дудучето иска да свири първа флейта във филхармония! Може! В тая на Горно Нанадолнище!:)))

Ние в пресцентъра на Цензура без България ще продължаваме да се борим срещу диктатурата на Борисов. ЦИК е съставена изцяло от негови хора, и на неговите коалиционни партньори, но въпреки всичко ние ще победим на изборите и ще управляваме самостоятелно поне докато дойде светлото бъдеще.

Ааааа, Мушморок, забрави че трябва да има и обещания от монархо-социалиста-капиталист, евродупедат и член на еврогрупа от трима евродупедати.

3евзек

Молим Ви да не ни казвате кога и какво да обещаваме, има си съответните хора за целта, които преценяват най-добре.

И докато спуканото харчи едни парички, вложителите на КТБ са се мераклисали всички ние да му платим масрафа, като върнем парите в банката вместо спонсора му??!!! Това е то страната на неограничените възможности -Абсурдистан (известна още като червената кочинка или задунайская губерния)!!!

Дудукът Слънце!!! Как да не се умилиш, как да не му повярваш (виж ми окото)?!!

То е ясно, че накрая ще успее да регистрира наблюдатели с хора които не са пряко свързани с него. Въпроса е, не може ли да се потиводейства на явното намерение да го направи?

Кой подкрепя Николай Бареков? "Председателят Ивилина Алексиева от БСП и Ерхан Чаушев от ДПС" С финансовата помощ на една банка ;) няма да й споменавам името, че ще е реклама

ааааааааа, "клиентите са ни скъпи"...:)

Неее! ;))) "Политиците и управителите на БНБ са ни скъпи"

Следващото му НПО ще бъде "България без хората". Щом има кой да му се връзва.

Как беше лавът "ще го размажат брутално" :)