НФСБ искат ромски селища-атракция, няма да има разследване

БХК е сезирал прокуратурата за насаждане на насилие и омраза към малцинствата, заложено в предизборните програми на НФСБ и ВМРО-БНД. Тя е отказала разследване.

Обратно в новината

Коментари - НФСБ искат ромски селища-атракция, няма да има разследване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Oт всички коментари против НФСБ виждам само лаици. Явно анализите в телевизията не се харесват, не случайно от вчера я няма на булсат. Страха, страха пази лозето, важно е да се лае, щото вече може и да влязат в парламента. Иначе БХК може да си ги вземе всички тия цигани и да иде с тях в някоя държава като индия, пакистан и там да ги интегрира, нямам нищо против. Докато са в България, такива програми трябва да има за тях. Атракция и толкоз, стига са седяли на гърба и без това на малкото останали вече българи.

позволете да Ви повторя ай си: БХК трябва да бъде забранен в България и изгонен. За насаждане на етническа омраза срещу българите в собствената им държава. Както и за недемократична дейност, като се опитва да лансира малцинства, за сметка на законните и демократични права на населението на държавата България. БХК, това са соросови измекяри, чиято цел е да създава подобни проблеми във всяко общество. Прилага еврейския девиз, Разделяй и владей. Като не ви харесва в България, хайде аут, отивайте в америка. Тук ще живеем така, както е удобно за мнозинството българи. А не на групича платени българопродавци.

НационаленФонд за спасение на бойко-->тази партия е патерица на гробарите! Помиярска партия

............доброволни отряди за защита на българското население .......... ............ а: доброволни отряди за защита от: полтитуци бизнесмени работодатели европата и т.н. а? ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БХК трябва да бъде забранен в България и изгонен. За насаждане на етническа омраза срещу българите в собствената им държава. Както и за недемократична дейност, като се опитва да лансира малцинства, за сметка на законните и демократични права на населението на държавата България. БХК, това са соросови измекяри, чиято цел е да създава подобни проблеми във всяко общество. Прилага еврейския девиз, Разделяй и владей. Като не ви харесва в България, хайде аут, отивайте в америка. Тук ще живеем така, както е удобно за мнозинството българи. А не на групича платени българопродавци.

ЗАЩО БХК НЕ ПОПИТА РОМИТЕ ПЛАЩАЛИ ЛИ НЯКОГА ТОК ВОДА И Т.Н. ЧЕ ТРЯБВА НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ ТЯХНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. ПИТА ЛИ БХК ЗАЩО РОМИТЕ КРАДАТ И БЕЗЧИНСТВАТ В ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА.

Като питаш ЧОЧО, нека да ти кажа. Циганите, такива каквито са в момента, СА ПРЯКО ОТРАЖЕНИЕ НА ПРОСТОТИЯТА БЪЛГАРСКИТЕ ЧОРБАДЖИИ И АРГАТИ. Изчезне ли простотията .... и циганите ще изчезнат ... без употребата на каквото и да било насилие. От всеки един от нас зависи, как ще се справим с този, не чак толкова НЕПРЕОДОЛИМ, ПРОБЛЕМ.

Вместо да се чешат само с малцинствата,двете(НФСБ и ВМРО-БНД. ) партии пълни с руски шпиони да вземем да им направим един резерват в Сибир и там да ги командироваме.Май е дошло време разделно с закъснение 25г.

Ти нали беше Майсъл, защо още се подвизаваш с моминското си име?

Колеги ! - както Изказах току-що към Колегата 'опитайте' (на 5стр) --> малко FaceTime - Е Задължителен ! (та Да Започваме де ...;-)

Според мен БХК трябва да се прекръсти в най-скоро време на ЦХК, за да няма двусмислие и неяснота чии точно интереси защитава. До сега не съм чул ЦХК да е защитил и един път правата на българите от самозабравили се цигани.

Партията НФСБ е създадена с идеята да компрометира идеята за българският национализъм и да го изврати така, че да отблъсне хората от тази идея. И в същото време да осигурява кворума на Герб в един бъдещ парламент. Гледал съм предавания на телевизия скат и в повечето от тях нивото е много ниско в стил кръчмарски препирни. Имат и сполучливи с участието на ерудирани хора, но това е по-скоро изключение от правилото. За мен тази партия събира нереализирали се в политиката псевдопатриоти, които са яхнали националната идея с цел платен слугинаж. Парадокс е че се изявяват като защитници на православието, а в същото време са проевропейски настроени. Затова не се учудвам на такива бисери в програмата им.

И що не може да са православни пък да са за ЕС ?

Не се връзва. ЕС си имат езически символи. Не забелязващ ли че политиката и моралните им стандарти много европейски представители не са много християнски?

Какво стана с Декадата на ромското включване?

Единствения начин за справяне с БХК е да бъдат съдени. Всичко останало само ще им даде повод да искат допълнително финансиране от спонсорите си.

Реформаторския блок пък предлага: за 1-во дете 50 лева за 2-ро дете 100 лева за 3-то дете 0 лева за 4-то дете -100 лева за 5-то дете -50 лева. всеки с над 3 деца е очевидно богат и не се нуждае от детски.

Ако си запозната с демографски статистики, за поддържането на бройката трябват да се падат по 2,1 дете. Ние имаме нужда и да се увеличим малко та и за трето трябва да се плаща. Такива са цифрите, а проблемите с циганите може да се решат и по други начини залагайки на тяхната алчност и мислене само за текущия ден.

Според мен, за да се стимулира раждаемостта на висококвалифицирани и произвеждащи граждани трябва точно тези слоеве на населението да бъдат максимално стимулирани да го правят за сметка на тези генериращи потомствени безработни и търтеи. Това хората в Германия отдавна са го измислили отдавна. Там не работят с популистки термини ще дадем и т.н. Хората са въвели семейното подоходно облагане - имаш високи доходи, но нямаш семейство съответно плащаш високи данъци - имаш високи доходи и голямо семейство плащаш малки данъци. Съответно помощите за тези с малките доходи са свити до минимум, за да бъдат стимулирани да бачкат, а не да разчитат на държавната хранилка.

Най-добре е просто да ти намалят данъците, ако имаш повече деца. Колко деца ще имаш е въпрос на личен избор и никой не е длъжен да ти ги храни. Ако не можеш да им осигуриш законната издръжка влизаш в затвора и там работиш, а парите отиват за децата ти. Така е в Америка доколкото знам. Трябва да се намалят социалните помощи и парите да остават при хората, които си ги заработват. Просто лично мнение.

Това може вече да се нарекат националистически партии :D не като руските агенти от атака на които не им пукаше за България.

Щом в листите им се намира т.н.архонт С.Бинев, не ми ги хвали.И там има мутренско присъствие.

БРЦК

На тия 'резервати' им се вика затвори , щото 90% от циганите са престъпници. Още от 3 годишни се учат на кражби и измами. И не разбрахте ,че 'детските' трябва да са данъчни облекчения, а не пари в сметката. Да сте видели циганин да плаща данъци ?

Хай стига бе,барато! Кой ше ви гльасива по изборити полси?

Циганите нахлуват в Европа на две голями вълни .Първата е 11-ти век , а втората края на 14-ти век , за средно 700 години не се забелязва и най-малки наченки на интеграция .Аз съм убеден, че даже с много компромиси циганите много трудно могат да бъдат причислени към съвременната човешка раса.За де се спре безконтролното им размножаване , би трябвало след раждането на второ дете на циганката да се вържат Фалопиевите тръби ,за да миряса да се разгонва .Тези от тях , които показват наченки на интеграция и желание за образование трябва да се отделят от стадото, да се подпомагат от държавата за повишаване на образованието и реализация и след едно поколени и като се докаже , че са се интегрирали в обществото трябва да се посочват на останалите цигани като модел на подражание .Това все пак ще изисква един период от поне 50 години

програмата е добра, ама няма нищо за сапун ...

Браво на прокуратурата. И е крайно време да подхване тези от БХК за прикриване и защитаване на престъпленията на ромите. С тази си позиция те на практика са съучастници в ромските престъпления.

ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ С ЛИНЧ НА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА БХК, НА ТЕЗИ ПРОДАЖНИ БОКЛУЦИ- БЕЗРОДНИЦИ И СЛЕД КАТО ТЕ БЪДАТ ЕЛИМИНИРАНИ НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО. СЪС СИЛА ЕСТЕСТВЕНО!!! ИНТЕГРАЦИЯТА/КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТЯ ПРИ МАНГУСТИТЕ/ В СЛУЧАЯ Е НЕЩО СМЕХОТВОРНО, БЕЗСМИСЛЕНО И НЕПОСТИЖИМО!

да се стимулира още повече раждаемостта на циганите

Колко ще е билета за разходката ив тази атракция?

Защо БХК мълчи, когато се изнася информация за безчинствата на мургавелите по селата /и не само/? Защо няма адвокати, които да заведат колективни искове за неспазване правата на човека на българите, жертви на ежедневен/еженощен ромски тормоз? Къде е държавата в цялата тази помия, или тъй наречените политици сега са заети с реденето на листи за изборите, а после с търсене на държавна службица за родата?

Срамно е Българският Хелзински Комитет да се нарича български. Да се прекръсти на Цигански Хелзински комитет и да не се крие зад Български като джебчийка.

Всички цигани в София,том има всичко и по много,а в провинцията всичко е на привършване а и на туристите няма да им се налага да пътуват много един катун в Борисовата градина би се вписал добре в обкръжаващата среда

Не се ограничавай със София, направо катуна да отива в Хелзинки. БХК пардон ЦХК трябва да знаят поне пътя до там, за да ги упътят.

БХК да обЯсни, дека са индиенците у Америко.

В цяла Америка наравно с другите, а който иска в резерват с привилегии.

Да караш чисто ново беее ем ве, а у дий или мерЧедес също ще бъде форма на атракция, която някои прилагат спрямо българското МАЛцинство, но за това никой не пише, нали? Те атракцията и сега си я правят - накичени със злато и телефони - досущ като коледни звезди! Хайде, не се връзвайте на инфото, а помислете, кога вашият шеф ще ви изплати предната заплата или кога ще се размърдаъ някои банки.

ЦИГАНИТЕ СИ ОСТАВАТ ЦИГАНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА-НИЕ НЯМА ДА ОТКРИВАМЕ ТОПЛАТА ВОДА ТЕПЪРВА. НИТО ИСКАТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАН НИТО НЯКАЙ ДО СЕГА Е СЪУМЯЛ ДА ГО НАПРАВИ!! НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ В ОТДЕЛНИ РЕЗЕРВАТИ- КАТО ИНДИАНЦИТЕ..ТЕЗИ КОИТО СА ГРАМОТНИ ДА СЕ СТИМУЛИРАТ ОТ ДЪРЖАВАТА ДРУГИТЕ ОТДЕЛНО- САМО БЕЛИ И ПРОБЛЕМИ С ТЯХ. СТИГА ВЕЧЕ СМЕ ГИ ИЗДЪРЖАЛИ НА СВОЙ ГРЪБ.ДА ИМ СЕ ОГРАНИЧАТ ПРИВИЛЕГИЙТЕ И ДА НЕ ИМ ДАВАТ ДОБАВКИ СЛЕД 2 ДЕТЕ.ТАКА НЯМА ДА РАЖДАТ ЦИГАНЕТА И ДА НИ ПРЕВЗЕМАТ ДЪРЖАВАТА. В РЕЗЕРВАТ-ТАМ ИМ Е МЯСТОТО.

Ти по-точно колко циганина издържаш?

Ей, манго, тия милиарди, дето отиват за вас - крадлива мързелива напаст - всяка година от чий джоб се вземат, бе? Ега ти и наглостта! Ще пита човека той лично колко мангала бил издържал! Отговора е: твърде много, а заедно с тебе - прекалено.

Окръжният съд в Стара Загора осъди на 26 г. затвор 24-годишния Атанас Асенов, който през януари преби до смърт едногодишната си доведена дъщеря в Казанлък. На 14 януари в РПУ-Казанлък е получен сигнал от Спешния център за починало дете. При съдебно-медицинската експертиза е установено, че момиченцето е починало след нанесен побой. Малко по-късно Атанас Асенов е задържан. При влизането си в съдебната зала подсъдимият твърдеше, че има неизяснени обстоятелства. Въпреки това призна, че е извършил престъплението и поиска съкратена процедура, съобщи Дарик радио. Мъжът каза още, че съжалява за случилото се. Прокурорът Димитър Игнатов поиска най-тежката присъда, тъй като убийството е извършено по особено жесток начин и има доказателства, че 24-годишният Асенов се е отнасял жестоко с малката Мария и преди убийството. Като илюстрация на всичко написано до момента

кажете ДА на расизма !!!

И НЕ на циганите, а първо БХК на сапун...

Да, трябва да се почне от главата......

Да ама аз харесвам японки

БХК работи срещу интересите на България -защитава Пазарджишките имами. Същите са платени пратеници на главорезите салафити -джихади да подготвят БГ терена от религиозен аспект за конфликт. Постоянното инжектиране на БГ територията с нелегални емигранти потвърждава опасенията, че хилядите джамии постоени с арабски пари ще се запълнят от скрити касапи, които ще предизвикат събития подобни на сирийските. Това е съгласувано с Неоосманиския план режисиран от Кис и Збиги още 1991. Видните БГ Демократи Над Мих и Б. Бор като дойдат в САЩ винаги са канени от двамата душмани на славянството. Всеки горещ конфликт днес е глътка въздух за политиката на САЩ да може да отклони вътрешните проблеми и да прехвърли отговорността на други държави /даване на заеми е досегашната практика/. Ако няма конфликт то той се подготвя и разпалва, най лесно на верска или етническа основа. Кой финансира БХК? БХК само пречи сиганите престъпници да не попадат в затво ра. Като е толкова загрижен да организира с чуждите пари, които получава производсвен процес и стопанаства където сиганите да работят и проблемът ще се реши.

Mnogo vqrno napisano ot BUHAL... Neka vsichki obyrnat vnimanie na tova .Kakto segashnoto taka I bydestoto pravitelstvo...Ciganite sa problem nomer edno ...stiga upravlqvastite sa si zatvarqli ochite.Da se zapochne sys spirane na pomostite AMIN

Щом прочета , че даден коментар е етнически не толерантенведнага гласувам с "+", защото съдържа истина , която не е приятна за всякаква соросоидална паплач.Сигурно , ако напиша , а то я действителен случай , че в едно село циганин ,след като изнасилил възрастна жена,удушил я , а най-накрая и отсякал с мотика краката също ще бъде изтрит като етнически нетолерантен

Всеки си го мисли, но тези го казват! Ще гласувам за тях, от другите се напатих!

...Прасчо,прасчо...ами гласувай си,щом си решил...но бъди сигурен ,че ще скочиш от трън,та на глог... ...Не чакай нищо по-различно от тази византийска душичка от СКАТ,щом допусна да се коалира с тази престаряла политическа проститутка ...Каракачанов...

Винаги ми се е виждало добра идея организаторите на концлагери да прекарат някой и друг ден в тях. Историята още е доказала комплексираността на предлагащите ги. Нищожни паразити, търсещи кой им е виновен за дереджето.

Понеже ме цензурират ще го кажа по друг начин-на Манго кръц,на Айшето врът.

Добре казано! Кръц и врът и после мирно село от щуротии.

Лелеее, ако знам със сигурност, че ще си спазят обещанието веднага ГЛАСУВАМ за тия пичове!

Тези са праволинейни и имат гръбнак, за разлика от цялата останала политическа сган. Вероятността да си спазят обещанията е много голяма.

Идеята на НФСБ е добра, но няма как да се осъществи.

Няма неосъществими неща. Има ли воля, всичко става (е, почти всичко).

Български Хелзински Комитет отдавна не е БЪЛГАРСКИ а ЦИГАНСКИ.

огава трябва да се пише нещо от сорта ЦХК /цигански хелзински комитет/

Chefo77

Я малко по-толерантно! Ромммски Хелсинкски комитет :)

Интересно колко пъти тия .... от БХК са защитили българи пострадали от цигани? Май ни един! Тогава тия там партии е трябвало да запишат в програмата си - Търсене на солидарна отговорност на БХК за всяко циганско беззбразие и престъплиние.....

АМА ТО ИМАЛИ ПРОКУРАТУРА? ОНЗИ,ВАСИЛЕВ ОТ КТБ ГИ НАПРАВИ СМЕШНИ ЗАЕДНО СЪС СЪД,МВР, МИЛИЦИОНЕРИ,ПРЕЗИДЕНТ,БСП-ДПС-АТАКА!?!?!И БЪЛГАРИЯ БИЛА В Е.С.??КРАСТАВИЦИ НА ТЪРКАЛЕТА!!

Браво ! Подрепям тази хубава идея Свикнали сме с циганите -те са български граждани НО! никога няма да свикнем с техните "цигански " качества -мързеливи , крадливи ит.н. Единственият им път е да се образоват , АМА не ! Те са толкова мързеливи и от тях нищо не става ! Затова трябва така да се постъпи -цигански селища ...Разбира се трябва да си изкарат парите ,чрез правене на цигански циркаджилъци пред туристите и т.н.Може пък да ги научим да работят и да си заслужат да живеят в България !

А аз искам всички политици и кандидат политици в лагери!

Прокуратурата е некомпетентна.

TMontana

Тия боклуци от БХК въобще да не се обаждат,защото освен циганите не се е чуло друг да защитават!Соросоидни недоносчета!

От всичките "демократични" извращения - мутри, рекет, наркотици, кражби, гей-сватби, криви краставици, маломощни прахосмукачки, корупция, убийства и прочее, най лицемерните, завоалирани под някаква законна форма на движения, фондации, комитети, сдружения, са разните организации на природозащитници, защитници на животни, защитници на малцинствата и мн. други. Всеки иска да влезе в такава организация и да взема лесни пари незнайно от къде. Бих повярвал на думите на Маргарита Илиева, директор на Правната програма на БХК, ако тя е готова не да приюти, а да живее в съседство само с едно циганско семейство от 10 души на една площадка. Ето така ще даде пример и ще докаже загрижеността си към ромите. Всички други многословни изречения са - голяма и лесна заплата.

Маргарита Илиева е по-долна от каките на Лъвов мост, щото продава Душата си за пари... Ще и се върне обаче със сигурност...