Кънев: ДПС и Доган атакуват Реформаторския блок

Реформаторският блок е обект на силна медийна атака от ДПС и Ахмед Доган, заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев по повод коментарите за спорни личности в листите.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: ДПС и Доган атакуват Реформаторския блок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те взаимно си се дънят, въпреки че "реформаторите" са бъкани с мазни турци. Само Волен Сидеров ще разкара и противоконституционното движение ДПС и псевдо реформаторите.

Каквото сам си направиш и врагът ти не може. Та и Радан.От РБ не се ли усещат,че той работи с изказванията си против тях. Обижда интелектуалците участвали в протестите.Защо е против протестите.Та те бяха протв тройната коалиция.Нечух от него лоша дума против БСП. Неистово Радан, а може и РБ искат да откъснат колкото се може повече хора от ГЕРБ, защото няма от къде другаде.Но така не става. И аз мисля като "десен".Ако не искате ДПС да е във властта, защото движението краде най-много, то тогава не злобейте против ГЕРБ - не съм от тях, но няма друга алтернатива.

Партията ДСБ.костов е права и когато съгреши, Вожда К. съсипа СДС и уби вярата ха десни лич- ности. Поделата ще ги познаете "УЖ" против, а на практика БКПс Виж тролове с наглост.местан , а ДСБ имат 1%, а РБ 2% от Всички избиратели и Наглеците искат да определят Мин. Председател, министри, Правителство... УЖАС! Комуноиди.ДСБ братя на БСП.ком

Spirit

Медийната буря се дължи преди всичко на факта, че една бъдеща коалиция между ГЕРБ и РБ ще изпрати почти сигурно ДПС в забвение. Защото оставането в действителна опозиция за продължителен период от време ще има унищожителен ефект за тази партия. Която всъщност не е никаква партия, а добре смазана корпоративна машина, която функционира като търговско дружество. И което може да печели само когато е на власт.За това в момента са в ход медийни атаки от всички страни- напр. часовите вестници- Труд и 24 часа, Шоуто на Слави ако щете и т.н. Просто тази депесарско- червена мафия, която е пуснала пипала във всички сфери на обществения живот си умира от страх, че за пръв път от 2001год. може да не се озове край трапезата с баницата.

Няма повече да бера грижа за РБ. Той ако не на първо и второ място ще е на трето в Парламента.Това алегория ли беше? То не беше и метафора, а Радан направо се подиграва.На протестите имало само псевдо интелектуалци.А там видях артисти, музиканти, учени. Но въпрос на гледна точка. Вече нямам грижа, като гледам плюсовете за РБ., а също и линковете - все за тях.То явно кампанията е започнала.Едни имат опорни точки и тролове, а другите засега само тролове.А може и те да спретнат някои Костинброд.

Може ли, ако обичате, да не ни правите на по- тъпи отколкото сме. Костинброд го спретна ГРОБ, и в частност тяхното служебно правителство и техния ЦИК. А това, че ще опитат пак не ме и съмнява, то мутрата си е мутра.

А пък вие - ГЕРБ, Рамадане... Май сте същото - като ДПС и Доган... И в добавка - БСП...

Раданчо.костович тип.местан си разказва розови сънища и изми- лици.лъжи, че някой се страхувал от безлично кречетало или с под- ли провокации цели с мавъра.К да дискредитират ГЕРБ в полза..

Явно е модерно сред политиците да се държат като хомота. Абе Кънев бъди мъж бе кво ревеш нападай и ти!

Всякакви нелепи аргументи се изсипват тука против РБ- герберите акцентират на това, че тя беше в царската партия заедно с вожда им Борисов, комунистите, че е екскомунистка, ДПС- рите, че има нова алтернатива за турското малцинство, различна от ненавижданото повсеместно ДПС, а на всички заедно най-крив им е липсващият от активната политика Ив. Костов. Присмял се щърба на хърба, както казва народът.

Радане покажи на тез хора как са мяташ( за пачките на кмета иванов)!

и аз съм против РБ.До сега бях единствено и с против Пръмовица, но сега Радан я измести.Като прочетох синьото каре се потресох.Абе кой те бие през устата да се захващаш с интелектуалци - искаш да кажеш псевдоинтелектуалци, а най-много против собствениците на кучета. "Дамата с кученцето", да тогава са били модерни булонките, а сега йоркширите. Тъпанар селски.Важна маймуно.Рибата в морето, то и там я няма, а той сложил тиганя и се разпорежда.

Личи си, че си герберастки трол на заплата, който няма завършен 8-ми клас. Да си чувал случайно за метафора, сравнение, алегория- не, нали? Заслужаваш следващия мандат да те яздят ДПС и ГРОБ!

Местан се сагласи да свали правителството на Орешаро, щото Тиквата му обеща да правят коалиция. Да, обаче РБ бъркат сметката, затова плюят САМО по тях ден и нощ. Някой да е чул да кажат тия дни нещо срещу кумунистите или Дудука?! Ще гласувам за РБ, защото не искам пак да ме управлява Доган!

Демек, ще гласуваш за РБ, та да управлява БСП? ПО добре ги подкрепи директно, че не се знае, с тая политика дали РБ изобщо ще влезе в парламентът.

Ще гласувам за РБ, за да управлява дясно правителство по европейски стандарти. За това обаче ни трябва силно представяне на РБ, за да не може тиквата да си разиграва коня.

също ме пишете при противниците на РБ. Ама не мой така Раданчо. Затваряй си устата. Аз за малко аха-аха да взема да гасувам за вас, щото не съм фен на Боко, нито на Станишгей. Ама език мой-враг мой. Чакай бе, кой си ти та да редиш персонажи,правителства, премиери и пр. Я по-скромно. Скромността краси човека. Недай Боже да те изберат за депутат - ще ни завиди и цирк Буш.

спретнахо ли го на Кунева. Тя е войводата, тя вее байрака - то и затова нищо няма да се получи, защото хората знаят от кое котило е.То не може хем социалисти-комунисти и десни.Или си мислите, че комунисти ще гласуват за Пръмова, а десните за СДС и ето ти двойно.Да, ама не.Нали видя Пръмовица как я харзулнаха за ЕС.Искаше да става комисар, а не стана дори депутат - браво. А сега могат преференциално да я харзулнат и от НС.

ама много говориш, нали не беше говорител.То освен теб друг не виждам. Ама ти откъде се взе.Да ти кажа открито. Пиши и мен при противниците на вашия блок, въпреки,че не съм от ДПС и никога няма да бъда.Щото такива властолюбиви събрали под знамената на Пръмовица, на тези които развалят седенки, само и само да са във властта - не!!!

Радане, то е ясно, че в градовете нямате шанс. Затова се ориентирайте към селата от градски тип и приемайте всеки, който може да донесе нещо, па даже и да е аверът на Мръсничко Мадамов от Свищов. Гласовете не миришат, нали? ... Или пък не е съвсем така?

Точно в градовете имат шанс, и то в големите, и най- вече в София. Селата са на комунистите и тиквата запазена територия.

Кънев: ДПС и Доган атакуват Реформаторския блок Кънев , вие сами се атакувате и се излагате през ден, говорейки за демокрация и прозрачност, а в същото време сте отворили политическата борса, кой ще даде най-много пари. Добре че беше Кунева да ви финансира европейските избори, и накрая за благодарност със любезното съдействие на "лаборанта" Костов я "изритахте" от европарламента.

Радане, нито акъл, нито политическа визия ще ви докарат подкрепа, докато на шията ви тежи червената комундрела пръмовица. Изхвърлете я, пък ако не в тоя парламент, ще сте решаващ фактор в следващия.

Г-н Кънев, гласоподавателите, а още повече данъкоплатците, особено сините, разбира се, че ви наблюдават. Какво друго може да очаквате? И по-малко се интересувайте от ДПС и техните Б отбори?! По-скоро ги анализирайте, вие като че ли умеете това, или поне така искате да изглеждатеЧе какво морално очаквате от Доган и ДПС?! Те са хитри и подли, умеят да си плетат дръндарската кошница!По българските правила това го има Не знам къде и от кого ще откраднете мандат или мандати, не знам дали сте бутиков софийски проект, но знам например как ще загубите в 13 МИР, където познавам обективните обстоятелстваА вие познавате ли там обстановката, г-н Кънев? Не съм убеден, че я познаватеТа се обзалагам на бутилка шотландска ракия. Ами попитайте д-р Пенчев, ако искате, разбира се, какви са реалностите в 13 МИР! А най-добре е да попитате г-н Иван Николаев Иванов, когото прекрасно познавате, нали? Той е истинска и чиста личност, той ще ви каже истината, няма как на него да не повярвате, ако ли не, то си е за ваша сметка, г-н Кънев! И знаете ли какво губите, когато печелите? Убеден съм, че не сте наясноНо примерно, срещу 5 спечелени гласа, ще загубите 25!!!! Защото вашата водачка е зависима функция на една друга партия, а тя самата премина през няколко партии А облогът ми за шотландската ракия, е повече от сериозен, г-н Кънев. Ако пожелаете може и да се срещнем, за облога, разбира се, и за още нещоИстина ви казвам!

Истината е ,че РБ е неудобен за статуквото. Старото БКП в лицето на БСП и новото БКП в лицето на ГЕРБ правят всичко възможно влиянието на РБ да е пренебрежимо малко ,за да не им попречи на играта. Това е толкова очевидно за всеки непредубеден наблюдател ,проблема е в медийните манипулации на олигархията. Ако народа успее да разчете интереса си ,то тогава без съмнение РБ ще е достатъчно голяма сила за да осъществи промяната за предвидения срок от не повече 2 години.

Ще ми обясните ли с какво е допринесъл или би допринесъл за сигурността, просперитета и спокойствието на България Касим Дал заедно с неговата партия?

Ако не сте обременен по някакъв начин, ще видите абсолютно простичкия факт ,че Касим Дал ,Корман и всички онези които са в листите на РБ представляват свободни и независими личности, отишли много по далеч от фалшивия етнически модел на прехода. само това да разберете е достатъчно за да проумеете ,че РБ представлява новаторството в политиката.

"Път има, ако се върви по него." Успех на РБ! Преди всеки парламентарен избор се повтарят едни и същи клишета до втръсване от русофили , "националисти" и гербери и то на съвсем елементарно умствено и културно ниво. Голяма скука!

Благодарна съм за новината! Позитивна е, подейства ми много усмихващо, даже леко се позахилих! Особено ме впечатли пасажа, че РБ не били толкова силни, извън София. Като ги знам колко са силни в София, направо ги съветвам да не се и опитват в другите градове - олимпийският принцип не важи в политиката. А атаката не идва от ДПС - това е коалиционния им партньор. Атаката идва от Борисов - врагът на всички демократични Партии у нас.

Ще чакате българите да гласуват за РБ в Смолянско на "кукуво лято". С тази кандидатура на Арифчо Агушев показвате пълно неразбиране на спецификата там. До 2001 г. нямаше нито един депутатин от ДПС в Смолянски избирателен район, а сега ни третирате неравноправно там подобно като Кърджали, Разград и Търговище, все едно няма останали християни, живеещи в тази област. Не стига, че Доган с политико-икономическата си преса и играещ си със страховете на част от населението там, ще отмъкне между 1-2 от общо 4 мандата, а за капак ще ни вкарате още един "латентен" и от Касимдаловците. Е, това скрито разширяване на избирателната карта на ДПС както твърди техния гуру няма да се случи в Смолянско. Хубавото е, че поне в този случай има алтернатива на ДПС и БСП-Дора Янкова /пожизнена/ и тя се казва ГЕРБ. Техният водач на листа е рутиниран народен представител, вече 3-ти пореден мандат и е много наясно, че там живеят НЕ САМО мюсюлмани...

Наистина се страхуват, защото акцията е брутална :))))))) позитанци, бавно и мъчително, си отиват.

А какви глупости пишат русофилите :)))))

Поредните занаятчии на бутафорната опозиция.

Помощ ,искам да гласувам ,но не виждам за кой.Всички са едни и същи.Гледат да се докопат до властта ,за да крадат на воля.

РБ е единствената надежда, за сега. Надявам се, здраво да объркаме плановете на позитанци.

Защо да вярваме на Рамадан Кунев, той е най-големия подлизурко. Пак опит за пропаганда и стягане на редиците с измислен ДПС кофликт. Та нали Турция издига ранадначо бе, събудете се. Турция подпомага(ше) и ДПС.

Всички саа хамелеони и от едно котило.Бутафория ,като кунева,безуханова и безчет драпещи и посочени,като tink-thans ,,анализаторите-соросоиди,синове и дъщери на комунистически функционери -дайнов,и.кръстев ,кюранов , безчет ,,умни,,продажници поставени да унищожът българия.

ДПС не атакуват РБ, а Касим Дал. Не мога да преценя кой е по-опасен за България - ДПС или Дал. ДПС са български престъпници, които крадат от България. Касим Дал представлява интересите на Саудитска Арабия и Турция.

Престъпният синдикат ДПС и обръчите около него са проклятието на България. Това не е партия, а стройна мафиотска организация от вертикален тип. Отмъстителни мюсюлмани, корумпирани еничари и олигархични интереси са вплетени в зловеща симбиоза. Това "движение" е туморно образование, което става все по-трудно за отстраняване.

Синьо Синьото не е на мода, То е цвят на октопода. Димки облаци ни пуска, всяка сутрин за закуска. Дума няма за Балкан, етрополски великан, дето бързо го излапа, тоз ловец от планината! А морето, ах морето, вкусничко е тук парчето! То се лапа наведнъж, За да няма после: - Дръж! Октопода готви даже, плебисцита да омаже! Тъп бил той или безсмислен, от червените измислен. Заблуждава, лъже, мами. Все голтаци изиграни! А властта купува лесно, смята го дори за честно!

Тъп, но упорит е нашата Пуси.

Ха ха - и този стана полунелегален - никой не го търси, но той се крие ! Кой ще се занимава с реаниматорите - видяхме колко гласове събраха на предишните избори ! Не смятам, че мутренско-милиционерската диктатура на чалгаджиите от герб с алчната реститутска политика на реаниматорите са бъдещето на България ! Нали мутрата от Банкя каза, че ще управлява само и единствено ако е сам - демократично нали ? Защо тогава му трябва реаниматорският блок ? Или отново ще излъже зомбитата си ?

Не разбирам защо комунделите си избират "хамерикански " имена ?

... БСП/Евророма отива към Небитието.

Ами спечелете поне едни избори бе другарю. Управлява тоя който избере народът, а не който желаеш ти.

Реаниматорите не са атакувани от ДПС а от българските избиратели. Такъв бойкот са им спретнали на Кунев и Кунева, че са го докарали да са на едни проценти с най - голямата отрепка в българската политика - боклука Барекоглу.

Нито в Смолян, нито в Монтана ще отнемете мандат.

Другарю милиционер - нима се съмняваш, че твоят вожд борисов няма да бъде избран единодушно и да управлява вечно ? Как смееш - та той е от герб ! Той побеждава винаги, навсякъде и във всичко !

Дреме му на До'ан за Реформаторските листи. Тези анонимници са слаба ракия за агаларина. Мекотелото реве като женка, защото знае, че е г-н Никой.

Защо ли всички се занимават с РБ , нима няма БСП, АБВ, ДПС, ГЕРБ, тези, които до сега бяха във властта, да не забравяме, че там има граждански съвет и листите се обсъждат предварително, защо никой не говори кои кметове всяка година са от различни партии, доколкото знам кмета на Хасково се явява като независим, разбира се всяка партия би искала да си го приобщи и го подкрепя.. Дано успеят реформаторите, те биха внесли нещо ново в политиката, всеки който иска нека им прочете програмата и ще се убеди. Гласувайте !!!!!!!!!

А хората на РБ и трансформациите му не са били във властта , така ли?

Това се нарича политическа борба. Историята е богата с примери. Изходът от такава борба през 1932-33 година в Германия до голяма степен определя бъдещата съдба на Европа и света. Ние сме слаба (не малка) държава и няма да повлияем кой знае колко на бъдещата история на света, но за нашата тези избори ще са или за нагоре или за надолу.

Тези всичките мушмуроци такова театро на идейно разделение играят, че няма на къде повече . А всичките са евроатлантици, тоест антихристияни. Сега се джавкат а след изборите ще са някой сие, а други ще продължават играта на бутафорната опозиция.

Защо реве това мекотело? Когато поставя условия, за това дали Борисов ще е премиер или не, не прави ли същото от което стене сега? Доган се страхувал от РБ, ха ха ха - каква смешка. Абе плужек, ти не се ли страхуваш от ГЕРБ?

Кутевче, нещо интригант го играеш.

Така е ... уча се от черен Ваньо.

Това е абсолютно точно. Започва се с това, че ГЕРБ ще се коалира с ДПС / опорна точка на БСП/ ,че реформаторите и те са против ГЕРБ. Изобщо целта е ГЕРБ да не вземат нужтиге гласове. Вижте и Бареков, щом си против ДПС и ГЕРБ за кого си тогава ?

1. Реформаторския блок няма многобройна гласоподавателска база . От 2 млн седесари, по най-различни причини сега са останали 10 пъти по-малко. Почти колкото на С.Витков :) 2. А като знаем традициите на така нареченото дясно в обединения и разцепления и господ няма да може да ги удържи заедно .... 3 .Освен това г-н Кънев е просто един позьор в публичното пространство, като Бареков, но рафиниран :)

Кънев да не се притеснява от атаките на ДПС - това не е проблем. Пудела на Гаргамел трябва да е притеснен от това, дали ще влезе в парламента. Всички социологически изследвания показват, че Реаниматорите висят на 4те процента, като шебеци на клон.

Га внушаваше неистини за Борисов не рива! Изкуши се да въртиш моите опорни точки. Да не си се изкушавал,сега ще те смарлингясам. Огън по реформаторите тролчета, изроди мои!

Аман от адвокатски номера.Някой ки атакува,друг се плаши... Файтонджиите пак се изходиха малоумно, и показаха че се борят за достойното място на патерицата на Бацко и Цвъки!

Доколко може да е обективен един червен дебил ?

Оперетките да започват да плюят веднага в подкрепа на шефа си Пеевски-Доган. За кво плащат пари на Фикуса иначе.