Пиян предизвика катастрофа в Казанлък (снимки, видео)

Пиян шофьор с 1,17 промила алкохол предизвика катастрофа в Казанлък, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Пиян предизвика катастрофа в Казанлък (снимки, видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кои са по-лоши- шафиорите с по над 1 промил или тези на над 60г. възраст...

Джипа е Great Wall - Hover H3. Не е от произвежданите тук в България...

бах ти джипа... шофьорът да е със счупен крак при такава катастрофа...

Заглавието би трябвало да изглежда така"Пиян с кола и неправилно преминаващ през кръстовище автомобил се сблъскаха в Казанлък"

Не е точно така. Виновна е службата, която поддържа маркировката. Погледнато от страната на доктора, той има знак Път с предимство пред всички останали. Погледнато от страната на пияния, няма маркировка, той се явява десен и си има предимство.

Някой

Пияния е прав ама не съвсем, той е ПИЯН.

3евзек

Би трябвало да можеш да се ориентираш за предимството по останалите знаци. Знакът за път с предимство е видим в гръб и разпознаваем. Неслучайно е така. Обаче ако си пиян, може да имаш известни затруднения при оглеждането. Защо не допускаш повече от един виновник? Виновна е и службата.

И двамата виновни, пияния повече.

НИКОЙ ДА НЕ ИЗТРЕЗНЯВА В БГ!!!,ЧЕ АКО ИЗТРЕЗНЕЕ БГЕЕЦЪТ ТОКУ ВИШ СЕ ОСЪЗНАЛ КЪДЕ ЖИВЕЕ И В КАКВО Е ПОТЪНАЛ!! АЙДЕ НАЗДРАВЕ И ДА НЕ ТИ ДРЕМЕ,ПОЛИЦАЙТЕ СИ КАРАТ ПИЯНИ И ТИ МОЖЕШ...

Щом си се качил да шофираш забрави за алкохол.какво е това оправдание една две бири в някой държави когато те спре полиция първото за което те проверяват е дали си пил ако не дори и книжката не ти гледат.

Ей това го мисля и аз. Масови проверки за алкохол. Спират, духаш, бягаш. Само това е пътят. В Нова Загора на такава проверка са арестувани 5 бр. шофьори яко пияни.

баби, да спиш, дано изтрезнееш, щото и ти снощи си бил на ром ли, на текила ли, как можа ръката такива нелепости да надраска, та се задавих и плисках кафето по калвишите! Сега да ми купупиш нова дасака ! Ако не, за "СТОПА" виж поне, че направо се излагаш?

Като пиеш, по- добре остави колата и си хвани такси.

Улица Капрони е широка 12 метра, отстрани има нова велоалея и скъп тротоар. По нея минава движението до 12 тона от Стара Загора за връх Шипка. Улица Бузлуджа е с ширина 6м, закърпена тук-там, с обрасли тротоари и паркирани коли. Знакът Стоп някой друг пиян го е отнесъл. Трезвен човек не би твърдял, че са равнопоставени.

Не ширината на улиците определя правилата за движение ,а пътните знаци и маркировката.Ако някой,полиция или община не си е свършил работата - да сложи знаци, да си носи отговорност.Пияния ще си понесе отговорността ,за това че е пил ,но ако няма знак по закон си е с предимство.

За това, че е карал след употреба на алкохол, трябва да си понесе наказанието. Формално никъде в правилника за движение, широчината на улицата не е определяща и пияндето е прав, явява се десен и е с предимство. Има виновни за това, че няма знак STOP и те също трябва да си понесат наказанието. Няма значение, кога, кой е отнесъл знака.

Защото пък да видиш по Освобождение (която нямаше абсолютно никаква нужда от ремонт) какви знаци наслагаха, ще ти падне шапката. Задължително движението само направо или на дясно, там където няма отклонение на ляво. Задължително движението само направо и на ляво, там където няма отклонение на дясно.

Късно спрял?!?!? Абе малоумник ако беше убил човек, това ли щеше да ти е оправданието???

Виждал съм хора употребили умерено алкохол каращи много по-добре от други неупотребили, но всичко зависи до индивидуалния човек и подготовката. В този случай ако наистина е нямало знак, наистина важи правилото за дясно - стоящия. Иначе , аз ще мина на червено защото не съм пил, а ти защото си пил изчакай на зелено....

Там има знаци за главен път. На стрийт вю-то на гугъл не се виждат, но улицата в последната година е ремонтирана, има велоалея на тротоара и купища нови знаци. Може стоп-ът да е липсвал, но затова неслучайно знаците от същата група са с уникална форма - за да могат да се познават в гръб, независимо на коя улица на кръстовището са.

Знака за край на главен път е със същата "уникална" форма, но се вижда само от лицевата страна на знака!

Чичо Доктор каза: "...а аз отивам при пациент..." Нещо с джип ми се вижда Чичо Доктор, Там в Казанлък мак са им кът линейките или историята е съвсем друга...

То пък KIA-та е един джип... Егати тъпото и завистливо племе!

Джипът не е KIA , а китайски боклук

Джип Great LoL

Технически погледнато, този с промилите е прав- щом няма никакъв знак значи е нерегулирано кръстовище и с предимство е десностоящия. Как иначе ще кажеш кое е главен път и кое не - на око ли?

в балгария масова това правило не важи. на много места в кварталите наи вече се знае кои е главен пат и кои не , не че по закон е правилно. и като реши някои да кара по закон и става катастрофа.

За кварталите неписаното правило е, че с колкото по-малко завои излизаш на булевард, толкова по-главен е пътя :) Иначе казано, като тръгнеш от блока, най-вероятно на всяка пряка, където трябва да завиеш, карайки към голям булевард, би следвало да излизаш на по-главен път.

Bai Nachalnik, в "балгария" си има един закон, Закон за Движението по Пътищата (ЗДП), касаещ превозни средства, пешеходци... В България има и един език, български, признат за ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. Непознаването му, както и на граматиката на българския език не трябва да се смятат за смекчаващи вината обстоятелства. Цитат: "...и като реши някои да кара по закон и става катастрофа..." P.S. НЕ, по-скоро, когато някой реши да не спазва закона катастрофата става.

Точно заради такива, за които закона "масово не важи" стават катастрофите.

1.17 са си точно две бири.

на 2 бири са мe спирали-точно 0.43

Изпикал си едната преди това.

Момчета, явно за всеки е различно ... ръст, тегло, метаболизъм, поносимост /навик да се пие редовно/ към алкохола ... аз след 2 бири съм прилично пияна!!!

Ще ми дадеш ли телефона си? :))