Младеж уби с нож 17-годишен в София (обновена)

17-годишен младеж почина, след като бе наръган с нож от 19-годишен в София.

Обратно в новината

Коментари - Младеж уби с нож 17-годишен в София (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pesho

На лице е деградирене на обществото. Нужна е намеса по всички фронтова за да предотврати пълното деградиране на моралните ценности, до колкото ги има още. http://iconomicabg.blogspot.com

Вие луди ли сте?! В казармата се извършваха най-гнусни престъпления срещу личността и излизаха немалко формирани психопати. Каква "школа за мъжество", какви пет лева, бе?

Единият - в гроба, вторият - в затвора - чалгясали хлапаци. Да са живи и здрави третият, четвъртият и т.н., които ще таковат момичето.

еи сега дами и господа ни се предостави идеалният случаи да направим пример от това нищожество, които пример да служи за напред като предупреждение какво може да стане като вземеш живот а още нямаш и 20 години. тоя боклук го осуждат на 7-8 години минимум да лежи без право на помилване и като излезе на з0 от затвора цял живот ще се замисля как е опропастил живота си зад решетките. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всички простаци и тъпанари в България да си възпитават децата или да не създават такива.Благодаря предварително!

ето ти си пример за човек пълен с агресия към другите, която най-вероятно ще предадеш на децата си. Научете децата си да уважават другите, да не ги смятат за по-доло от себе си като за начало.

Чалгата и простотията,която тя неминуемо носи е истинския проблем. Това поколение е от изключително глупави и изпростели младежи, който са с мизерно образование,почти никаква култура и морални ценности. Те и без това са мъртви души.И така ще е докато не обесим поне една от пеещите проститутки, които наложиха тази чалга-култура и вече унищожават децата ни не само в преносния смисъл..

не са толкова виновни "пеещите проститутки", колкото мениджърите им

мисля,че повечето от убийците са от един известен етнос. Другите са гъзари, деца на недосгаеми. Такива бяха и двамата убили във Франция друго българче.И нашия съд ги оправда, щото на единия бащата бил магистрат.Но когато от Франция казаха,че има толкова очебиещи доказателста и тя ще ги съди - нашия съд ги осъди - на много малко.

мисля,че си взел чинът си от френската армия. Хубаво описваш, но при това положение щеше да има съща война по поделенията.То и по наше време имаше - минаваха ги за инциденти, злополуки, чистене на оръжие. Зависеше /нищо ново под небето/ какви връзки имаш.Те връзките играеха, а не парите.

Ако си бях ползвал връзките, сега щях да съм ти любим герой. Вервай ми!!! :)

Наборната военна служба, на жаргон - казармата, имаше положителен ефект както за държавата, така и за младежите. Ако тая институция я имаше и днес, броя на катастрофите с участници младежи щеше да бъде поне наполовина.

всичките пратени в Белене бяха без съд и присъда.Като не искаш правово държава - то и нашата е такава, но може да има изключения - редки, ходи в Русия.А Волен иска да отворят урановите мини, защото бай Тошо пращаше там престъници, които задължително умираха.При това положение, когато няма смъртни присъди и аз съм за урановите мини.

Няма такова нещо без присъда, ето , че и ти си промит. Познавам човек, 2 год в Белене - с измислена, преувеличена, но присъда. Вече е на 92 год.

Този 19-годишен младеж ако беше някъде 24 часа наряд, с автомат, пълнители с патрони, два часа на пост, два часа смяна в караулното, два часа почивка при едни градуси това нямаше да се случи!!!!

Още един компрексар.... а пияни военни, колко народ изтрепаха, стреляйки със служебното си оръжие?

Не са повече от цивилните пияници, които тормозят семействата си!

той говори за войници, не за военни

Казармата не решава проблемите.Тя ги създава.

Абе казармата със сигурност ще ти избие от главата философските тъпотии, които ръсиш.

Щеше да се застреля глупака.Или няко друг ,които му падне.

Доколкото разбирам и двамата са цигани ! Защо никога не се казва етноса, а слагат всички под общ знаменател-българи ?

А сега като ревахте да се закрият лагерите като Белене, е на ви демокрация! Всякакви дегенерати си мислят че за тях е безнаказано, защото гледат какво правят политиците

И ще кажеш, че политиците не са децата на същите които управляваха и през комунизма ли?! Я се скрий някъде с тъпата си пропаганда........

какви гъзари бе комуне? Навсякъде беше така. Особено там където бяха софиянци. Синът ми беше на гръцката кграница - първо в Кресна, а после в Сандански. А комунистическите гъзари бяха в Плевен - някаква школа имаше там.

Аааа , така кажи ! Те кестените, пардон- "софиянците" бяха любими на всички !!!

НШЗО "Хр. Ботев", преди 1944 г. е била школа за запасни офицери, служих там 1 год., строг ред и дисциплина, извращенията нямаше, защото се наказваха сурово, щастлив съм, че преминах тази школа, защото влязох мамино детенце, а излязох мъж

Има и други начини за възмъжаване.

стари брутални войници стават убийци. И понеже те интересува какво е станало със сина ми - слава Богу имал е здрава психика, както и повечето от децата ни, щото иначе лудниците щяха да са пълни.А това ставаше само първата година, а презц втората някои като теб, повтаряха на други изпитаното - перпетум мобиле.А синът ми се спаси в Германия,със семейство с две деца двойно гражданство, собствена къща и отлична работа.- на 52 години е.

напротив, 99% от убийците са разглезени лекета и префърцунени недоклатени и от трите пола. минал през реалиите на една селяндурска казарма, почваш да цениш много неща. а и научаваш елементарния физичен закон за действие и противодействие. на последно място - спираш да дрънкаш демо-непео глупости.

Ти инспектор от полицията ли си? :D

е малко може и да не е по темата ма сина ти не стана ли стар войник и той?

Браво госпожо, браво на Вас и на сина Ви ! Браво за жената, за децата и за къщата ! Браво за Германия ! Хвала на такива солдати !!!

ти си платен трол, съчиняващ измислици, "стари брутални войници" - в кой трилър го прочете, нещата бяха прости, младежите служеха 2 години на Родината, ставаха мъже и минаваха в запаса

Двойно гражданство в Германия няма, защото не е разрешено.

разбира се че има двойно гражданство.аз съм с такова

Волен Сидеров от кога повтаря, че трябва да се възобнови - уранодобива!

феса сидеров трябва да е 'най-отпред', заради измамата с доверието на националистите и патриотите. а, и, къде казвате, е служил този .. порно гей?

Сводка: -19 годишен етнически циганин, уби с нож, 19 годишен етнически българин, и двамата са български граждани.

Боже, какво стана с децата на България...

тук комунягите умрат да хвалят светлото минало, та затова писах за прекрасната военна служба. Мъжете по на 50 на по-малко и повече години и по-малко години знаят че извращенията бяха на дневен ред и никой не вземаше никакви мерки.А имахме Генерален щаб, офицери, генерали с по три звезди - те бяха далеч от казармата. Но признавам гейството не беше на мода както сега, а и Станишев не е бил войник.

не навсякъде беше така. по заставите, по бойните поделения с много караул - там извращенията имаха граници, защото никога не знаеш кога ще получиш два откоса в гърба. извращения най-много има по 'скатаните' ротички от средни гъзари - които хем не знаят, хем са селтаци и такъв им е манталитета. като цяло военната служба е по-скоро положителна, но 1) нямаме армия а без военната част службата е елементарен затвор 2) дори 1,5 години са много. трябва да е няколко месеца, и да е разхвърляна през живота, примерно 3-4 и после месец запас на всеки 5 години.

385- много точен коментар.Служих във вътрешни войски,87-89 не е имало извращения.Бойната ни подготовка беше на много високо ниво и това сплотяваше и стари и млади.

СВЕЖО ПЛЪТ ЩЕ ИМА В ЗАТВОРА МАМИН СЛАДЪК

Я има, я няма. Онова ла.но, което уби двама пред дискотека Соло и чиято присъда беше потвърдена от всички възможни инстанции къде е? Галеви къде са? Не могат да ги хванат, за да си изтърпят наказанието. Това е трагедията - че в България е възможно умишлено да умъртвиш двама души и след това да не ти се случи аб-со-лют-но ни-що!

Убийствата в България са ненаказуеми. След като беше отменено смъртното наказание трябваше да остане доживотен затвор, защото е доказано от практиката,че убиецът не цени човешкия живот и оказал се на свобода убива отново.Според мен наказанието за убийство трябва да бъде доживотен затвор ,без право на съда да преценява нещо друго,тъй като нашия съд не може да мисли.

Кофти човешки материал остана в България.

гледах при М. Цветков един убиец с 9 г.присъда, излежал 7 и сега свободен.Цветков го попита дали съжелява, а той категорично каза,че не и онзи си го бил заслужил щото му посегнал с бутилка, а той с нож.Но настоателно искаше общинско жилище - нямал къде да спи - не работел а просил на ден изкарвал по 10-15 лв.Майка му имала общкинско жилище за 20 лв.месечно с парно и баня та и той иска,защото ИЗЛЯЗАЛ ОТ ЗАТВОРА И ДЪРЖАВАТА МУ Е ДЛЪЖНА, НЯМАЛ КЪДЕ ДА СПИ.Държеше се така нагло, като че ли беше извършил подвиг - спасител някакъв и държавата му длъжна.Цветков стоеше безмълвен и закри предаването.

Радвам се че убиецът е на 19 г.Ще може при справедлив съд /къде ти!Зависи колко е богато семейството на убиеца и колко ще бутнат на съдиите/. Но дано му дадат повече от 10 години - отнел е живот!!! А не някакво споразумение и недай Боже условно или само няколко години.

Квартал Левски, сигурно са от най богатите :):) ти как мислиш

не знам на колко си години, от къде идваш и дали само от приказки знаеш какво е било в казармата. Извращения, извращения всекидневни. Незнам как децата ни останаха психически здрави. Да те карат с четка за зъби за миеш пода е най-хуманното, но да си ядеш изпражненията, да си абсолютен слуга на старте войници, да ти пускат във врата нажежени ножчета за бръснене, да ти затягат колана до почти прекъсване на живота и още мн.др.Синът ми беше войник 80 г. и това са негови преживявания.И всичко това под благосклонния поглед на офицерите.Защо го правят - ами овреме да разберат къде се намират и да не надигат глава, а и офицерите да не се занимават с дисциплина, а да си гледат кефа.В Кюстендил имаше и самоубийство на един младши офицер.

Синът Ви ли ги разказа тези неща с фекалиите и колана ? Да се чуди човек как е оживял , мамин сладък... Апропо, той после ожени ли се , или се омъжи ?

в нашето поделение имаше такива изцепки. служил съм малко, само година и половина, информацията е от 94-та. в тоалетните - или по-скоро думата не е тоалетна а клоака - не можеше да се диша, буквално. и да, ожених се. и да, в този вариант, в който аз я преживях, е по-скоро лошо. но дали би била лоша за тези двамата - заклания и убиеца - щяха да загубят 1,5 години и психическата си девственост, но нямаше да посягат така лесно...

това с казармата не е релевантно по тая тема,а кой и как ходи по улиците и коли.Щом има проблем и се случват тия неща и живота на хората е заплашен значи няма закон, правосъдие,държава...

Тези чалга пубери от комплексите не знаят ли, че подир жена и трамвай не се тича.

тича се докато се качиш

Фак оф Уесли, ФАК ОФФФФФФФ!!!

тича се. Докато се качиш!

"Социална мрежа" ----------- нож в коема. Какво толкова чудно има ??????

"Социална мрежа"...........бам - арабска пролет "Социална мрежа"...........бам - организирани протести :) "Социална мрежа"...........бам - уговорена битка фенове левски - цска "Социална мрежа"...........бам - срещичка с мацка - ново гадже :))) дяяволска работа; - аае влизам у гепиту да си пиша със Сашка Васева мръсотийки :)))

"Младежът е бил откаран в безсъзнание в болничното заведение и веднага му е била извършена животоспасяваща операция, но поради сериозните наранявания по време на операцията е починал." Моля , к'о ? ПОЧИНАЛ ОТ СЕРИОЗНИ НАРАНЯВАНИЯ ПО ВРЕМЕ НА ОПЕРАЦИЯТА... ЕЙ, "ЖУРНАЛИСТИ" !! СЛОВОРЕДЪТ И ПРЕПИНАТЕЛНИТЕ ЗНАЦИ СА НЕЩО МНОГО ВАЖНО !

Голяма агресия се шири в Бг ! По пътищата е фрапиращо, на магистралите е ужасяващо ! Огромни и мощни коли се движат с 200-250 км/час, бибиткат, пресветват на по-малките коли да се махат от пътя им точно когато са тръгнали да задминават камион ! Какво искат ? Да хвръкнат нагоре ли ? Невероятно агресивно, нахално, мутренско поведение ! Нищо чудно, че така е и между децата и младежите ! Отглеждате си чудовища ! Затова и в БГ има място за премиер бивш мафиот ! Явно, че тези отношения са на почит в Бг !

да така е - оглупяваме от ден на ден дори сме толерантни към агресията и селяндурщината (тази с лустро) бутането с лакти е на почит тук и сме лесни за манипулиране...дори си мисля че планета пайнер и всички тв шоа са продукт на някакви тайни спец служби зад океана за да оглупят населението и да могат да го управляват лесно дори с некадърни политици...ама се стига че сам се виждам в ролята на оня перко от филма теория на конспирациите :)

Единственото качествено мнение, което прочетох до тук по повод на това убийство. Лошо ни се пише, горко на децата ни, имам 2 малки момченца, незнам как ще живеят в тази държава. Никой не обръща внимание на тоталната агресия, която се шири. Къде е църквата ? Май освен да си показват п.....те и да броят пари от свещите , а и да се перят с часовници и коли за хиляди лв., за нищо друго не ги търси. Нищо хубаво не ни чака, пак казвам страх ме е за децата...........

и да слагате минуси историята е верна

ми да ви разкажа една стара история от младините ми когато бех сервитутка,поръчаха си мангалите обаче решиха че им е бавна поръчката и напраиха луд скандал,оттам докато ми плащаха безалкохолните и да се махат и имам химикалка с кято зимах поръчки,и дедо циганин ми шепне ша зема е тая химикалка и ша ти я забия в окото и ша те убия.....

Много сте права. Нека всички да се вауръжиме с по една хемикалка и да се борим за достоен живод срещу имперялисточеские страни и запада. Хемикалката - бойно оръжие в рацете на пролетарята!

ми като за начало пробвай да се въоръжиш с правопис

а за не разбралите бил съм сервитьор:)

Бяха ми нужни 5 минути за да прочета 5 реда, а аз не чета толкова бавно.

е не са ти били нужни 30 минути за да напишеш един ред?

е всеки според нуждите си,5.10 колкото толкова

фекале успяваш ли да прочетеш написаното от мене?

Крайно време е да се въведе отново казармата. ТАМ МОМЧЕТАТА СТАВАТ МЪЖЕ. ВСИЧКО ДРУГО Е ДУНДУРКАНЕ НА МАМИНОТО И ЛОШО ВЪЗПИТАНИЕ. ЗА ТОВА МНОГО РОДИТЕЛИ СЕ ТРЪШКАТ НА ГРОБОВЕТЕ НА ДЕЦАТА СИ...НАЙ ЛОШОТО НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ...

По-паметливите имаме спомени, че баш в казармата се правеха най-големите извращения, като например да те надуят с компресор отзед и да те осакатят за цял живот...

За съжаление имаше ЕДИН такъв инцидент, но я кажи още щом помниш. А сега какво е? Всеки ден убийства, изнасилвания, катастрофи, кражбите и измамите даже не се и броят за престъпления. Не си криви душата, такова чудо никога не е било.

Това за което говориш може и да е истина - а може и да не е! Може и да се е случило веднъж на 50 години а може и да е градска легенда!Истината е че наред с простотиите казармата има силно възпитателен ефект, пречупва характера и учи на дисциплина и отговорност - за момента не го осъзнаваш но е така! Възпитава на работа в колектив защото единаците нямат място и не могат да оцелеят там!Другото са градски легенди и истории, за които се говори цял живот.

Още по-паметливите помним, че в казармата обект на подигравки, гонки и "тормоз" в очите на мама, бяха ОСНОВНО мамините синчета, лигльовците и такива с наченки на хомосексуална ориентация. Имало е и наистина тормозени за нищо, но в навалицата стават и грешки. Резултатът беше- нямаше гей паради, акне и фимози на по 30 годишни индивиди, но имаше МЪЖЕ. А сега не могат и по 1 шамар качествен да си ударят, ами се ръчкат с ножове , като мангалите...

НАДУВАНЕТО С КОМПРЕСОР НЕ БЕШЕ В КАЗАРМА А В КОРАБОРЕМОНТЕН ЗАВОД ВЪВ ВАРНА. И НЕДЕЙТЕ ИЗОПАЧАВА ИСТИНАТА. АЗ СЪМ КАРАЛ СЛУЖБА 3 ГОДИНИ ВЪВ ВМС. ВЯРНО Е САМО ЧЕ ИМАШЕ СТРАХОТНА ДИСЦИПЛИНА ЗАЩОТО ПОНЯКОГА МОЖЕХМЕ ДА ПОЕМЕМ ВСИЧКИ КЪМ ДЪНОТО НА МОРЕТО. И ТАМ СЕ СЪЗДАВАХА НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛСТВА КОИТО ВСЕ ОЩЕ СА ДОСТА ЗДРАВИ. ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.

...до ГОСТА .какви ги говориш ? явно не си на ясно колко е неприятно и гадно да си учител.невежа си и това е.цялата вина е в семейството.имам близки учители и казват: "извикаш родителя да му кажеш,че детето му е направило нещо лошо",а той казва .НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА,така ,че учителите се мъчат да направят нещо,но семейството като не го бива-не виждате ли ,че не им се гледат деца.млади майки негодуват,че са родили,изморявали се,бият си децата и съжаляват,че са ги родили.какво чакаме от такива.

Съгласен съм Силве, истината е, че учителите от известно време се възприемат само и единствено като детегледачки от родителите. Справка - времето когато стачкуваха. Тогава се нададе голям вой от всички в милата ни страна, на какво приличало това и как, на видиш ли, хората не можели спокойно да ходят на работа и им се бъркало ежедневието. Оказа се че, децата общо взето пречат на родителите си да си гледат живота и спокойствието :) За какво семейство говорим тогава ?! Имаше такова "нещо", но преди години :)

На 19 г. вече давах наряд на погребите в Гривица с 7,62 мм автомат АК и паласка с 4 пълнителя. 2 часа на пост, 2 часа почивка, а температурата под -20 градуса.

И колко мозъчни гънки ти останаха в резултат на това преживяване?

Доста повече от днешните малоумници.

Малумна работа, недорасляци. Да се караш за жена е възможно най-тъпото нещо!

Така е.Кога двама души са един за друг няма нужда да водиш битка.Общо взето случката е липса на житейски опит и наличие на комплекси.

Те не са се карали за жена, а за еготата си.

бегането смешно, ама сигурно

За това циганите на 18-19 в трудови войски им е мястото. Да строят, да спазват дисциплина, а ако не го правят - бой,бой, докато влязат в правия път. Същото и за българските момчета - поне 6 месеца казарма, за да не си мислят за глупости. Превърнахме се в нация от педе..... Вместо мъже, по улицата някакви Азисовци, чалги, малги и това е. Коренна промяна трябва!

Четох много коментари за "децата", но на 19 си е вече мъж (поне на теория). В другите държави като станта на толкова и аре марш от вкъщи, а тука до 100 години дундуркане и после на ХХ години станали с акъл на дете. Трябва да се възпитават на време и да се учат да са отговорни, но не можеш да научиш нещо някого, след като самият ти не го притежаваш......

И аз исках така да му кажа на мойто, ама 400 лв. за квартира при 500-600 лв .заплата.................как да стане ?

Това е само МИТ, че в другите държави след 18 ти бият шута! На повечето места си е точно като тука... бил, видял.

И къде си бил и видял? Защото аз съм работил и живял в САЩ и имах приятели американци, оито точно това ми казваха, че като станат на 18 самите те искат да се изнесат на квартира и да бъдат самостоятелни. А иначе започват да работят от 16. Сега съм в Германия, и мога да ти кажа, че в завода където работя има много практиканти и практикантки на по 16 - 18 години... И тук стоят по същия начин нещата с младите. Не казвам, че това също е много добре защото и тук има майки по на 15 години и никой не е застрахован от грешки. Но в България, има хора (включително и които познавам) на по 25 - 29 години които още не са работили и нямат работа, та камо ли да живеят сами и да са самостоятелни... За какво говорим тогава...

Напишете го, както е наистина : Циганин уби българин. Защо криете фактите?

Циганин в "социална мрежа" - в Интернет?????

Защо спестявате факта,че убиецът е циганин???????????

М да, жалко! много жалко! Бог да прости момчето! Но това е Американската демокрация, която върлува от десетки години в най-деградиралата страна в света, и за жалост от доста време се разпространява в Европа, и от там и в България. Това ли живота за който мечтаете ????

Мечтая си за Северна Корея, ама пусто - не ми дават зелена карта за лагерите им - било много пренаселено.

това е руска демокрация, базирана на конституцията направена от Андрей Карлович Луканов ........... А по принцип България се стреми да върви към Европа, място с 80% по-малко престъпност от БГ. Поздрави от Франкфурт, жалко за детето !!!!

Каква Америка бе, пишман реалисте ! Много измислени филми гледаш ! Хората в Америка са мили, учтиви, внимателни и отзивчиви ! За разлика от Бг, където всеки гледа да те унижи, да те прецака, да те излъже, да те изхвърли от пътя с изблъскване, да те убие ако не си му удобен ...

М да, толкова са очтиви в Америка, затова всеки ден ги гледаме по новините - "Еди кой си X извадил демократично застрелял еди колко си хора в еди кое си учебно заведение..." и т.н....

О и още нещо, вземи си пусни ютуба, и потърси - ще видиш, че е пълно с улични АМЕРИКАНСКИ боеве между младежи/ученици, които се пребиват....още по лошото, е че има и страшно много момичета.....жалка картинка.....

Жалко и за двамата ! Жалко за децата ни, които агресират още в детските ясли, бият се ,хапят се................Ние сме виновни за това ,промитите мозъци на родителите...Кой му е казал на това момче, че може да напада с нож ? Как въобще му е минало през ума........Няма ги вече добрите, миролюбиви, интелигентни българи. Само подобия на АМЕРИКАНЦИ И ТО ОТ НАЙ-ГАДНИТЕ, КОИТО ГЛЕДАТ ДЕЦАТА ПО ФИЛМИТЕ И ГО ПРИЕМАТ ЗА ЧИСТА ИСТИНА.

За американците не си прав изобщо ! Родителите им казват, че ги учат да са добрички и милички ! За разлика от БГ, където ги учат да са лоши и агресивни !

ако момчето бе емигрант щяхме да викаме ,да чупим. сега само анализираме случилото се. двуличие

То си е емигрант момчето - от Индия.От години предупреждаваме, че в България такива неща ще стават ежедневие, но вие си траете нали.Мислите си, че сте застраховани.Това вече е ежедневие,а ромските безчинства по селата са от години.

Защо нито един циганин не иска да емигрира в Индия ?!?!? Ако можеше всички да отидат там...

Първо има ли спор в мрежата... но в другата версия, след това било за момиче... И накрая ще се окаже че убиеца е бил полицай?

Цялата чалгизация на децата тръгна от слави трифонов и пайнер.Отделно от това родителите са заети ,а учителите са еднолични търговци,които си гледат частните уроци.Пълна СЛОБОДИЯ.

Не. Нещата са тръгнали,защото населението е намаляло. Положителната раждаемост е циганска ,а българите изчезнаха. Останал е "калпав материал". Ще става по зле. Още 20 години и ще имаме 5 милионна България , а от тези 5 милиона ще има 3 милиона цигани.

Какви са причините за това? Не правиш разлика между причина и следствие!

За съжаление това вече е така !!!!!

За това състояние на нашите деца сме виновни ние, родителите. Те са отражение на нашето общество. Само не ми казвайте сега, че са виновни Америка, Запада, капиталистите, Сорос и планът Ран-Ът! И не ни връщайте обратно в комунизма! Нещо да сте чували за Кирияк Стефчов, Бай Ганю, Гераците, партизанските набези, прост комунист,демократ, реститут(ка), мутра ??? Всичко това е част от българина през годините, различните проявления и образи на нашият БЪЛГАРСКИ манталитет. Това създава българинът!!! И как мислите, на кого подражават младежите??? Причината е нашето светоусещане, мислене, реакции. Те трябва да се променят. Но това е много трудно и се КУЛТИВИРА още по-трудно. Злоба, завист, злорадство, завист, ненавист, омраза, негативизъм, съмнения (във всичко) са качества в нас, които водят до самоубийството на нацията. И ЧАЛГА-СЪЗНАНИЕТО! А иначе се показваме като НАЙ-ВЕЛИКи, големи, красиви, умни, интелигентни. Говорим винаги като ПОСЛЕДНА инстанция. Страхуваме с от истината, лъжем, потискаме в себе си, завиждаме и мразим. В тези условия са расли въпрсоните младежи. В тези условия растат и се развиват младите българи. Резултатите са налице. Ако продължава така ще се затриемк като нация. Дали това ще бъде грешла?

Слагането под общ знаменател на всички българи и оприличаването им с Бай Ганю и мутрите е тактика на платените манипулатори. Виждам, че си станал тяхна жертва.

Това е Вашето тълкувание, ваш анализ! Вие го казвате! Опорната точка с "платените манипулатори" е твърде елементарна. Очаквах все пак някакво ниво от вас!

ЧУВАЛИ СМЕ ГИ ИЗБРОЕНИТЕ И СМЕ ПРОЧЕЛИ ПО ВРЕМЕТО НА "КОМУНИЗМА"... Поне малко от малко ни учеха на толерантност и повече на патриотизъм, на обич към България. Сега Кириак Стефчов е всеки втори. Всичко лошо е наше, всичко хубаво е чуждо, копирате даже убийствата. Лекенцето видяло в някой филм как си разчистват сметките и то така.............Ако на децата повече им се говореше как да се държат - и то още в детската градина, може би......................нямаше да е така.Все на една част ще им влезе в главите да са внимателни един към друг, да избягват караниците за глупости, да спорят с аргументи, не с ножове..........................

Деветнадесетгодишните не са момчета! Преди години на тази възраст бяха в казармата и им поверяваха оръжие.

Нещо повече-карахме танкове и стреляхме с ракети,оръдия,гаубици...А сега...келеши...

Да, много си права! Като влезе в казармата ще го пречупят за отрицателно време и ще се чуди на кой свят е... Трябва да има казарма за поне 6 месеца - при всички случаи наред с простотиите учи на дисциплина и отговорност.Без дисциплина нищо не става.

искам да попитам защо закривате коментарите,които не ви изнасят да това са така наречените западни ценности !какво поучително гледат тезеи млади деца ,на труд ли ги учат има ли къде да работят и т н самия факт че чужденците и то бедните идват тук на алкохолен туризъм и разврат говори много !оставете хората да си казват мнението каквото и да е то нали ужким е ,,демокрация,, !

Отдавна съм го казал: Първите поръчители са Станишев, Костов и Доган ! Прочетох тука, старшини другари, и те бифши Кумонисти, правилно се орентират

Ето такива неграмотни "възпитават" деца................То не научило правописа, мнения дава...