Бунтовниците проведоха предварителни мирни преговори с Киев

Проруските сепаратисти започнаха предварителни мирни преговори с Киев и посочиха, че са готови да останат част от страната, ако им се даде "специален статут".

Обратно в новината

Коментари - Бунтовниците проведоха предварителни мирни преговори с Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма такова нещо,не говорят за оставане в Украйна.искат отделна държава.

Русия е нападала всичките си съседи и винаги някой друг е виновен Затова никой от съседите на Русия не иска в Евроазийския съюз Руснаците са мразени от поляци, финландци, шведи, литовци, латвийци, украинци, грузинци, чеченци, японцим китайци Русия е агресор, сега и винаги

Убийците от Киев ще висят скоро на майдана с главата надолу.Клекнаха пред руснаците. Но къде ще отиде Валцман и Коломойски ? Питайте Исакаашвили как се гризат вратовръзки и напред.. Западът клекна пред Путин....

А САЩ нападат навсякъде по света. Не се ограничават с някакви си съседи и географско положение.

Руснаците ни гласят същото с Кърдажали Затова и КТБ спонсорира ДПС, а БСП и ДПС са дружки вече 10 г

Предварителните мирни преговори между хунтата и опълченците са следствие на резултатите от тайната среща на представители на Москва и Вашингтон във Финландия. Картите са на масата. Опълченците са съгласни да им се предостави специален статут в рамките на украинската държава и възможност да влязат в митническия съюз на Русия. Другият вариант е укрепването на Народна Република Новорусия.

А следващата е отделянето на Татарстан и Чечня После и на останалите поробени държавици

Преговорите се водят между Москва и Вашингтон. Нали никой не си въобразява, че бунтовниците и марионетките в Киев са предприели мирни стъпки на своя глава. А иначе за самата война- не знам кой е тоя наивник дето си е въобразявал, че може да смаже руснаците от Източна Украйна на тяхна територия с конвенционално оръжие. Те си имат самочувствието на победители от Втората световна, бият се за оцеляването си и няма как украинския башибозук да ги пречупи, макар и с подкрепата на американците.

Западът клекна пред Путин !!!!

Итерессна терминология на руките фашисти и терористи. Киев да спрял ОФАНЗИВАТА. Какво огорчение за русофилистичната сган

Само такава сган,като тебе, харесва когато загиват хора. На русофили това не е харесва,защото имат още спомен за загинали във втора световна.

Major Payne

След всичко, което е преживяла Русия/СССР, защо постъпва по подобен начин, по който постъпи навремето Хитлер? Какво търсят руски войници в съседна Украйна? С всичкото ми уважение към жертвите през ВСВ искам да попитам, има ли значение поводът по който се напада друга страна? Ако Хитлер беше казал, че защитава правата на немскоговорящите в Русия, това щеше ли да промени нещо?

знам че получавате заповедите от сащ но нека да ви поправя заглавието, "Съпротивата проведоха преговори с фашистите-бунтовници от киев"

Когато украинската армия превзе Славянск, рубладжийските тролове се бяха изпокрили и не писаха във форумите. Сега нещо взеха да се пъчат. Е гледайте нашата страна как столетницата и рубладжията Сидероглу се сриват.

СМ

Удоволствие е за мен да разбера, че се чувстваш нещастен, че плановете на Порошенко и господарите му са се провалили. Определено новините за изблъскването на украинските наказателни батальони от Донбас създават в мен приятни усещания. Няма как да симпатизирам на наказателните отряди, които са отишли с идеята да умрат на чужда земя. Радвам се, че си нещастен. Твоите господари също скърбят. Ще видим каква нова провокация готвят.

лакей ли си се опитал да се кръстиш?

Uragan

Премиерът на ДНР Захарченко, рязко се разграничи от подобни изказвания. Той обяви, че ДНР не желае да има нищо общо с Украйна и съвместна федерация е отдавна немислима. Делегацията е била изпратена да договори размяна на пленници и други пълномощия не е имала. Освен това Захарченко е убеден, че Пургин не е оповестявал подобни безсмислици и най-вероятно изявленията произлизат от Киев, защото на тях така им се иска. Подобна ситуация кореспондира добре и с абсурдното твърдение на Валерий Гелетей, че АТО е победила и Източна Украйна е освободена от терористи.. Подобно изказване в устата на министър на отбрата е отвъд смайващо нелепо при условие че укропитечната армия практически яде пердах по всички направления. Но явно украинец и здрав смисъл са твърде антагонистични понятия. Долу горе като циганин и истина.

Я този Захарченко как се газирал на изявлението, че в Източна Украйна повече няма терористи. Добре де - там сте! Все още...

още един СУ-25....

Има и Су-27 май. Трепят ги по всички фронтове, само край Дебалцево засега е спокойно, явно след южните чували там ще е поредният. А на юг има една май 25 бригада украинци, които сеят картофи за зимата :) Нито боеве, нито шаване, май колхознички ги пазят :)))

СМ

Искрено се надявам някой ден Кери, Байдън, Нюланд, Маккейн и Аштън да си платят за това което сътвориха в Украйна. Десетки хиляди убити - в името на какво ? По-добре ли ще живеят сега в Украйна ? Вината е изцяло тяхна. Това не е просто футболен мач, който може да бъде преигран. Резултатът тук е окончателен. Шрапнел, куршум или огън слагат край на земният ти живот. И защо ? В името на нечие благоденствие. Нима е оправдано това насилие срещу цялото население на Донбас ? Това е диктатура - да изкараш тежко въоръжение срещу населението си - няма друг начин по който да се назове. А всички които се правят на слепи за този факт са позор за човечеството.

Това не е диктатура, а чисто военно престъпление и са за съд!

С това трябваше да се започне...

Докато напредваше хунтата отказваше преговори с 'терористи', сега нещата се обършат и Киев вече е съгласен на преговори с Новорусия. Няма нищо да стане за сега, взаимно неприемливи условия задават, а и всичко е политика едно говорят, друго плануват. Много модерно предложение е да не ползват тежка артилерия а да се бият с прашки:). Полезно нещо би било размяна на военнопленици, обаче повечето задържани от СБУ и от фашистите отдавна са убити, ополчението нарочно повдига този въпрос със списъци за размяна, въпреки че знае че те са зверски измъчвани и убити.

Убийците и бандити се избиват! С тях не се преговаря. Ако някой го направи или сънува да приеме условията им, той също е бандит.

че опълченците не трябва да преговарят с укрофашагите! С палачи не се преговаря! Още повече, опълченците трябва да внимават да не загубят стратегическото си предимство. И да не допуснат укрите да се прегрупират и получат ново въоръжение от Големия брат зад океана 28-осмаците от ЕС.

Нали им обещаха хеликоптери трета употрба. Защото украинските въздушни сили останаха с няколко хеликоптера. Оказа се, че няма кой да ги управлява. Няма кой да ги поддържа. И въобще с вносното оборудване е сложно.

Давайте момчета който не скача е червен който скача е олигофрен.Нека потрошенко да подскача в такта на песента калашников.Камерите в мавзолея на ленин са фиксирали вдигане на дясната ръка знак да продължите до победата.

Най-добрата новина е че в близките дни хората от Донецк и Луганск ще могат да спят извън бомбоубежищата...

Алооо...Кукувичкеее...."пъстър свят" АДВОКАТЕЕЕЕЕ Къде се скри? -Е да ти пожелаем лека нощ...И дано утрото е по-добро от вечерта за теб! И по-разумно! -Лека нощ на всички !

Лека :)

СМ

Селдващото заглавие се надявам да е: Бунтовниците проведоха мирни преговори в Киев

Искрено се надявам този ужас да свърши ...

Мммм...Дааа... Резолюция 3314 на ООН от 14.12.1974г. А ти чела ли си я, или само си чувала в интернет за нея? И за какво се отнася? И какво визира? Хайде ограмоти се, или пак ще има клъв на червейчето ? Аман от въздух под налягане!

Кажи си, че не можеш да си я намериш даже на родният си руски език:) Моля- чети:) http://www.un.org/ru/documents/decl_conv/conventions/aggression.shtml

Ами обясни го този член на Саудитска Арабия.... Защото според него рашките имат право да я изравнят до кота -10

TMontana

Видяхме я вече де...не само в лекса има закони...!;) Е и,какво от това, нормална резолюция,трябва да се защитават все пак!

Какво стана, руска кукувичке? Прочете ли чл.3 буква "g" ,м?:)

И какво точно, за чл.3, буква g, госпожо "Адвокат"? Четете я, както дявола чете евангелието. Наблягаш на първата част на изречението, забравяш (и то умишлено) втората част на същото, визиращо точно "... актовете изброени по-горе..."(т.е. в предишните точки на същия член) за които се отнася.

А чл. 7, който дерогира дори чл. 3? За Косово може, а за другите не може, така ли?

изразявай своето собствено мнение , или помагай в чистенето на улиците в Донецк

VIPER

Преговорите за примирие са последата сламка за киевската хунта , ако иска да избегне пълно унищожение.Дори и господарите им на запад го разбраха , само краварите оттатък океана още се напъват нещо...ама няма значение.Ще се кротнат

Най-после влязоха в сценария на Путин!Не беше доброволно , а доброзорно , но е време някои люде от Киев , да си потърсят място в чужбина ! Решението на Съда в Нюрнберг беше жив фашист да не се оставя , а решенията на този Съд са неподвластни на време и обжалване!!!

САЩ и Великобритания не можеха да признаят, че са съюзници с държава от която Хитлер се е учил как се прави концентрационен лагер. Сравнете - Първият концлагер в Съветска Русия е създаден през 1919 г. в манастира на остров Соловки. Към 1921 година има осемдесет и четири лагера, като основната им цел е да се превъзпитат изпратените там хора. - Първият нацистки концлагер е Дахау създаден през 1933. Слаба ракия са нацистите.

Няма как Великобритания да се учи от други за концлагерите, защото тя Великобритания ги е изобретила. Още в Англо-Бурската война.

В Русия лагери съществуват още при царска Русия!

Първите концлагери са направени от британците в Южна Африка оже в началото на века. Грамотно се коментира с факти,а не да се разчита на неграмотността на общите юзери.

преговорите за капитулацията на Киев за предварителни мирни преговори ли се водят?

Скъпа Пъстър Свят,аз също симпатизирам на Русия,това прави ли ме и мен Руски Трол или продажник на всичко българско по света??? Не , нали? :) Не бих те обидил лично аз никога с разни идитотизми,знам че можеш и без да сипеш разни епитети въпреки че те предизвикват. Карай я по-лежерно и се усмихвай когато пишеш постовете си :) Ако го спазваш това правило ще имаш от мен почерпка каквото кажеш. не го приемай като вид подмазване или подигравка,не целя това!!!

ама повече на вурст ми прилича тая кончитка

Предлагам да помислите над следното: Една седмица доста руски"симпатизанти" пропагандираха руски джихадизъм, руски фашизъм и руски нацизъм в този форум, като ИЗИСКВАХА от нас, българите, ние да сме на страната на рф, а в същото време открито ни заплашваха с руска окупация и с руския ботуш, който ще смачка България. Ако сте руснак и аз напиша- български ботуш трябва да мачка рф от сибир до Черно море или- рф произвежда само агресия и проблеми в политическото пространство- време е да изчезне чрез една мини ядрена война и онези от сащ да я окупират, Вие как ТОЧНО ще реагирате- с мили думи, казвайки- да права сте, така ще стане? Не виждам защо да се съгласявам с позицията на ник, ЧИИТО ПРЕДХОДНИ КОМЕНТАРИ НЕ МОГА ДА ПРОВЕРЯ.

Първо никъде не е споменато че 'руски ботуш' трябва да мачка от Лондон до Токио. Второ писал съм коментари под никнейма Асмодей,който бе баннат и аз не знам заради какво. Сегашният ми ник Баал, е също като предходният име на един от висшите херцози на Ада(за справка чичко Гугъл). Та както казах,не сте длъжна да споделяте моите мисли,идеи и препочитания,просто го правете с усмивка и без обиди. Относно "Вурста" и така да е ,все пак всеки избира какъв да бъде в този свят,кофти е ако нямаме избор ;) И да,за пореден път ти отговарям симпатизирам на Русия ,а не на САЩ.И защото съм славянин,и се чуствам по-близък с някой руснак или рускиня отколкот с някоя англичанка да кажем:):) Надявам се че сте останали доволна от този пост;)

Стършел

отдавна съм във форума и много рядко съм срещал такова нещо! повечето симпатизиращи на русия съфорумци предупревдават за проява на здрав разум и защитават БЪЛГАРСКИТЕ интереси, които минават през добри отношения с Русия! А вашето е нездрава пропаганда, направо намирисваща на краварски инструктаж! Подскачайте си спокойно и самостоятелно, моля!

Да правят избори до дупка, какво се гърмят диваците. В една нормална страна, всеки си гледа бизнеса и се интересува от правителството, колкото да разбере какви са данъците. 50% от американците сигурно не знаят и кой им е президента. Холандия и 2г могат без правителство. А в посткомунистическите страни още се гърмят кой да е на власт, или без бащица не могат.

СМ

На мястото на Порошенко щях да се притеснявам от Коломойски. Мисля, че на Пороршенко дните му са преброени, поне като на политик.

Мисля, че кибератаката ви в този форум е вече към краят си. Вървете си с мир, докато е време. Да не започнем НИЕ- българите- кибератака над сайтовете на руски юридически лица...

Ти не си българин моше. А заплатата си получаваш от САЩ. И си сравнително посресдтвен платен пропагандатор. Трол.

ти нормална ли си?

Започва режим на тока.Скоро ще почне и студа...

пуст всегда будет слънце:)

какви бунтовници, драги продажници?!

Хе хе хеее... -И как така, като "адвокат" захапа червейчето за стръв, което ти подадох? Боже...Всички ли адвокати в държавата ни са като тебе? Та ти не познаваш основните постулати в специалността за която претендираш! Факта, че отговори по начин, по който в никакъв случай не би риагирал един правист, е достатъчно показателен за посредствеността ти ! Жалко ! Жалко за правото като професия ако си адвокат! Не чакам отговор, защото такъв няма да има!

СМ

Фактът, че с един коментар я вкара в обяснителен режим показа колко е жалка и смешна.

анонимен

Нима, руски троле? ДАЙ ОТГОВОР КАКВО СЪДЪРЖА ЧЛ.3 БУКВА "g" от РЕЗОЛЮЦИЯ 3314 НА ООН ОТ 14.12.1974Г.? РФ осъществи ли това, което се съдържа в този източник на международно право? И още твърдите, че рф НЕ Е агресор и путин не може да бъде съден в МНС за престъпленията си, съгласно Римският статут?

Кое ТОЧНО не познавам? Правната процедура по издаване на дубликат от дипломата си? Не мога да поискам дубликат от СУ, така ли? Може би е по-добре да се прегледаш при лекар...

Интересен феномен е защо толкова ви боде очите Пъстър свят? Повечето аргументи които може да противопоставите на Желязната Лейди на Дир спадат към неподправеният мужишки хумор. Приемете си поражението като мъже и запомнете от мен, че единствената разлика при спор с черна пантера и спор с Пъстър свят е ..... червилото за устни :)

Поражение или победа го показват плюсовете и минусите на читателите. Няколкото човека криещи се зад този път не обидно-подигравателното за българите прозвище събират негативите на всички четящи този форум. ЛЪЖИТЕ ПОВТОРЕНИ ОТ УСА ТРОЛОВЕ ДОРИ ХИЛЯДИ ПЪТИ ВЕЧЕ НЕ СТАВАТ ИСТИНА! УСА със своите тролове и медийни изяви стават все по-омразни за обикновения българин.

Преговори единствено ако потрошенко ритне стола на яйценюк и така нататък...........докат свършат по дърветата

даа, всичко тече, всичко се променя, преди месец в тоя сайт пишеше за терористите от Славянск, сега вече ги наричат проруски сепаратисти, както отиват нещата до някой ден ще четем за освободителната армия

DEJA VU

VIPER

Продоволствието на опълченците е неизчерпаемо , докато има украинска армия за да им го доставя. Когато армията свърши и последните си резерви , войната ще свърши

Какви преговори с киев как сте набрали скорост докато не увисне на бесилото незаконното правителство никакво отказване.Днес опълченците за първи път атакуват и по вода........ В Азовском море недалеко от Мариуполя ополченцы обстреляли два украинских пограничных катера.В интернете появились видеозаписи очевидцев, на которых виден один из горящих катеров.

хем "опълченци" , хем атакуват.....

Опълченците хостепенно се организираха, набавиха си оръжие от милициите и предаващите се украински войници, разграбиха редица военни складове и постепенно станаха една добре самоорганизирана армия на съпротивата! Те са силно мотивирани защото защитават родната си земя, а войничетата от украинската армия дезертират със стотици и хиляди защото не са мотивирани да воюват с народа си за интересите на фашагите от Киев!

То армия не остана за какво да преговарят с киев днес 5 баталион Прикарпатье е преминал към опълченците барабар с техниката

обаче е преминал към укрите

че той азов си е от техните,какви ги приказваш?

СМ

Няма такова нещо. 40 човека са дезертирали и са тръгнали да се прибират с цялото си въоръжение. В Кировградска област са ги пресрещнали и след преговори са ги съгласили да предадат тежко въоръжение. Но са отказали да си предадат стрелковото оръжие.

АКО ОРКИТЕ НЕ ИСКАТ МИР ? .... АМИ ДНЕС НОВОРОСИЙЦИ ОСВОБОДИЛИ ЕДНО ГРАДЧЕ ОТ ОРКИТЕ И НЯМА ПЛЕНЕНИ ОРКИ ... ПОНЕЖЕ ОРКИТЕ КОГАТО ПРЕДИ ТОВА ЗАВЗЕЛИ ГРАДЧЕТО МЪЧИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВАТА НА НОВОРОСИЙСКИТЕ СОЛДАТИ :))))

Виж това: link Пред тях изниква проблема с логистиката за пленените.. И май почват да се замислят дали да дават коридори или да унищожават обкръжените. Засега си спира това че има и ново мобилизирани и на практика невинни техни братя. Разберете там и в Русия много са наполовина руснаци, наполовина от Украйна.

Като ги няма тези с които ще преговарят ,поне да ни информират на коя дата ще са в Киев !

Ало дир-а. Ако не разкарате откровенни идиоти (комунярски тролове) като "35" и "СМ" ще ви избягат рекламодателите. Все пак нормалните хора формират платежоспособното търсене и те ако не са ви клиенти - рекламодатели йок. :)))

Ти пък стана кат Порошенко !

По-добре като Порошенко, отколкото като любимите ти "опълченци", чието най-голямо геройство е да свалят малайзийски пътнически самолети...

СМ

Боклук ! Като не можеш да мислиш и си с промит мозък, нормално е като Порошенко да призоваваш.

Радвам се, че не мисля като тебе...

Сиромаха е жив дявол - ето аз нямам пари за компутер, ама пиша от компутера на шефа , щото не искам да стрелям срещу руснаци и по София да фъргат атомни бомби

Искаш да кажеш, че Дир трябва да пише в правата вяра. Иначе като в Киев, убиват те, подпалват те и изчезваш. Или като в Одеса. бегеец, митко или какъвто си дърварин, тиси откровено фашизоиден тип. А относно рекламите, твоето си мнение си поддържаш сам срещу всички останали. А рекламодателите няма да заложат на твоето мнение. То да не е като сектата на дневника.

В Минск Кучма (Русия) преговаря с ЛНР И ДНР (терористични организации - Русия)

TMontana

Точно,а видя ли само колко са осрани...а сигурно са били много надъхани, когато са трагнали цяла войска, срещу невъоръженото население...смелчаци,като много други тук, еврогейове!Но и тях ще ги пробваме някога!

мирът е най-хубавото нещо, но той не изключва възмездието, ще има люлеещи на въжетата фашисти, като отплата за изгорялите в Одеса

Почему бе товарищ се натоварваш в БЪЛГАРСКИ форум и заплашваш украинските си славянски братя? Че и нас да ни караш да се присъединяваме във ВАШАТА ВОЙНА??? ПАК ще напомня, че най-много славяни са избити от Русия - било в Гулаг, било от Голодомора, било по фронтовете на безкрайните ви войни. Водите статистиката и по най-много разрушени черкви, избити свещеници. И ПАК не ви стигат!

TMontana

И кой ги е започвал тези безкрайни войни "експерте"?! Тези,които сега ни учат на морал и кое е правилно и кое не...да не би същите?!

с терористи - даже и хазарската измет, завзела властта в Кремлин. Защо укрите трябва да преговарят с тях?

на кой свят си? а?

VIPER

Аз съм против пленените украински войничета да бъдат подигравани , защото са там против волята си.Трябва да бъдат въоръжени и да отидат в Киев , за да обяснят на Наакашенко как стоят нещата на източния фронт

СМ

До колкото разбрах пленените 18-19 годишни не ги и задържат, а ги пращат обратно.

И аз забелязах ,че прекаляват бунтовниците,но явно много и близки и бойни другари са погребали и са озверели-Война е -гадост!Но поне ги пускат да се прибират при майките си!

СМ

"САЩ са готови да се сражават с Русия до последният украински войник."

Кукувичке,ердин съвет от мене... Ако действително имаш "кетап" за адвокат...Един съвет от мене! - Пази си "дипломата"! Повече от очите си я пази! Щото загубиш ли я, с тебе е свършено! По никакъв начин не можеш да докажеш образованието си! Каквото и да е то! Ти си като "Черната Златка"... Не като фигура...Като интелект да!

А ти да не си русата Златка, сладуранке?

И как "по никакъв начин" да не мога да докажа образованието си, след като има АРХИВ в МП, в който се съхраняват всички данни от дипломата ми? Освен това- в адвокатската колегия също ги има. Благодаря за "пожеланието", но не ме ползва- ВИНАГИ мога да си извадя дубликат на дипломата си от МП...

СМ

Хехехе. Изпадаш в смешно положение.

И докато тука соросоидите се чудят как да замазват краха на киевските боклуци,Донецк и Луганск вече не са обкръжени.Укрите са изтласкани достатъчно за да не могат вече до бомбардират с артилерия,а те авиация вече почти нямат....

с тези "соросоиди" - товарищ

ами стига са вземали пари от сороските фондации.....

Ако Русия бе цивилизована страна,всички щяха да бягат там ,а не в ЕС,САЩ и Канада!СССР нямаше да се разпадне и да остави отровното си жило,Русия,от която бягат през глава всичките и олигарси и можещи люде,с капиталите си ,та озверелия Путин да злобее и се пъчи като нещастен терорист,на всеки който го напуща!Без Украйна Русия е дебела мечка със счупени крака,пълзяща и грозна,хапеща в злобата си,чуствайки обреченоста си!

СМ

Грешиш държава която може да си позволи да е кредитир на САЩ, не е в упадък. Нормално е на САЩ да и се ще да и умре кредитора. Нормално е и другите кредитори да подкрепят САЩ. Ние защо трябва да подкрепяме САЩ ?

какъв си талант, чак сълзи ми потекоха от умиление

Е стига с тозя реднекски манталитет, ние не сме аборигени. Икономиката на Русия е във възходящо развитие и то според западни експерти. Наистина Русия е кредитирала САЩ с 600 млрд. Докато "проспериращия" САЩ дължи 17 трилиона. Но бил просперирал. И хайде , стига си лъгал за посоката на емиграцията. От САЩ има сериозен отлив на емигранти. Там отиват само крайно бедни и заблудени. Или други, при уредели се роднини. Американската мечта от давна се превърна в Американски кошмар. А дали някой ходи в Русия? Например там оперират над 5000 германски фирми. И това е официално. Дълбоко си заблуден или дълбоко се опитваш да ни лъжеш.

Така и така си влезъл в този сайт - прочети материала за газопровода "Сила за Сибир"

ПУТИНОВАТА МАТУШКА РУС!!!