Миков: Вместо пари за кампании, ще ги дадем за Мизия

БСП ще задели част от предизборната си субсидия и ще ги даде на нуждаещите се хора след наводнението в Мизия.

Обратно в новината

Коментари - Миков: Вместо пари за кампании, ще ги дадем за Мизия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе това си е цисто купуване на гласове! Само че дали това ще върне срутените домове на хората от Мизия? Защо не помислихте когато управлявахте с манолова,Станишев,орешарски за последиците от безхаберието ви за тия хора? сега -трохи ще им давате--дано се излъжат да гласуват за БСП! Какъв резил--Миков-срам нямаш!

Ще ги дадат за купуване на гласове както винаги.

Ето един политик, който разсъждава като човек от народа. дай боже повече такива.

Лошото е,че сме "долен праг" на вратата "изток запад" (ЕС-Москва), а приятелство със съседите е съвсем нормално да има ( с Турция, заради емигрантите и най-вече заради нашите турци,от които мнозина са на прицела на управляващата партия (дано след тези избори нещата да се променят), а от тук живущите ,които са изпратили децата си да учат там останаха без тях и се почерниха...), а с Гърция имат интерес ония от управляващите ни ,които си инвестираха парите,припечелили ги от време-престоя си в политическата власт, след като сами си гласуваха закон за право на бизнес във времепрестоя си в парламента паралелно със закона за "колективната безотговорност",патент на тройната коалиция...

БРАВО така и така няма да спечелите изборите

КОЙ ще ги даде и КОЙ ще ги ПРИБЕРЕ?!

Щом като и субсидията на БСП ще отиде не по предназначение отново на дневен ред излиза въпросът дали въобще на политическите партии им трябва държавно финансиране в брой. Да им се осигурят определен брой плакати и други рекламни материяли, по един централен офис с компютри и телефон, а останалото да си го набавят от членски внос, печатни издания и търговска дейност( нали затова им разрешиха навремето да правят фондации на особен финонсов режим). Дайте първо да видим всяка партия какво може в партийното строителство па тогава да им позволим да се занимават с държавно строителство, щото те така или иначе отдавна не са подкрепяни от съмишленици а от агитки на фенове.

Ами що да не задели. За предизборна кампания се пръскат към 10 милиона, а те откраднаха 1000 милиона. Могат и за Мизия и за цялата държава да заделят и то много пари . . . . . АМА НЯМА!

С чужда пита помен имахте една година да покажете социална политика, но проблема с кадрите на средно ниво които да са с висок морал....ви попречи, както и морал в ръководството на партията ВИ....беше моя но вече не е...един по малко ставате

Браво Миков! Първо ги давите, после ги спасявате по стар комунистически похват.

Е-е-й!?Опасна паплач сте бе, бай Михо, туй "бьесьепьейците"!?Правихте-струвахте докарахте, с безхаберното си "експертно управление", Мизия да бъде потопена!?Сега нова мантра!?Уж, парички ще давате на Мизия!?Туй докога!?Докато обявят резултатите от изборите на 5 октомври!?След това, както винаги правите след камарите си празни обещания, биете си камшика и дотук!?Всеки ден трябва да си в Мизия при хората, бай Михо!?Тъй разбирам аз партийна дейност, напълно в полза на пострадалите!?А с тебе непрекъснато да идват върволица камиони пълни с тухли, цимент и вар!?Това значи, да си заедно с тежко пострадали избиратели в обществената си дейност, бай Михо!?А иначе, пак си дрънчите на кухо, като смачкани тенекета!?Язък им за хората там, че те масово все за твоята партия гласуваха!?

България разполага с широка плеяда изключително алчни,крадливи и ненаситни "политици".И доста атрактивни,от всички цветове,просто папагалчета.Тук се спазва това,което е казал Исус-по лесно камила ще мине през иглени уши,отколкото богатия да се лиши от богатството си и да го раздаде на бедните.Докато им даваме те ще лапат!

а, наздраве

от къде ги взехте тия пари "другарю"?

Когато БСП ви даде 1 лв.,значи преди това ви е откраднала 100,а на всичко отгоре ще иска и да и ръкопляскате.БСП не е произвела или заработила ни лев,та това което дава не е нейно,крадено е и затова го вземайте като свое и не е подаяние,а опит за подкуп с вашите пари!

С тзи 3,5 милиарда, които откраднаха ще има и за купуване на гласове и за кампания и за ракия (с къчещи се каки на масата).

Това ли ви е новия начин да купувате гласове, нещастници. Ако искахте да помогнете на хората истински, вие управлявахте 18 от последните 25 години и само крадяхте.

Правят го заради изборите и хората го знаят. Но всъщност няма значение, по какви подбуди даряват тези пари, важното е, че хората от Мизия ще получат средства.

Ако бяхте дали парите, когато трябваше за ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО на бедствията, нямаше да има нито жертви, нито бедстващи, нито бедни! Кого си мислите, че ще подкупите с тези лицемерни инсинуации?! А и чии пари ще "дарите" всъщност - ваши собствени или отново парите на данъкоплатците?! Докарахте народа до просешка тояга, сега ще ми се правите на доброжелатели!!!!

Човекът е искал да каже "по-добре да дадем пари за мезе", ама някой журналист дочул "Мизия"...

А кебапчета с какво,ще ги купите,бе другаУю ПредседатеУел?Или за година и нещо откраднахте достатъчно и сега има,за всичко?!

Много тъпо! Нещо не ти се получават "У"-тата.

Не сте го разбрали човека. Искал е да каже, че парите са за мезе, а не Мизия.

Едно голямо изхвърляне на БСП като на циганска сватба и на края нищо

те бе! Колко са добрички!

червените уруди да повръщат и към пандиза за геноцида в мизия

Миков напил си се , лягай си

Шшшшшшшът Миков, ти пак ли си пиян, как така ще даваме, затова ли крадохме.

"Дружбата ни със Съветския съюз е жизнено необходима, както слънцето и въздуха за всяко живо същество" Михов, закърмен си със този лозунг и той е доминиращ в твоето мислене, независимо от демагогията ти.

Дайте, дайте исубсидиите но една птичка пролет неправи Миков Този път завинаги сте аут, и ти , и майчето, и цялата ви крадлива пасмина.

А Боко ли да дойде?

алкохол+популизъм+кражби

добре михов,дайте на мизия,това е добро дело,може и сумата да обявиш,нека има междупартийно състезание,че от сталинка полза няма!колкото до русия,все пак трябва да има позиция,не става дума за русия изобщо,а конктетно за нападенията в източна украйна,за завладяване на територия,жертви,хуманитарна криза,кое е тук нормалното!

Ми те Атака правят този тип кампания от време 5 години. Казва им се "православна солидарност", но кой го е грижа. Нали е важното простолюдието да се забавлява с ГЕРБ/БСП.

"БСП ще задели част от предизборната си субсидия и ще ги даде на нуждаещите се хора след наводнението в Мизия." Побързай, Миков!

ПАК ЛИ СИ ПИЯН БЕ, ВЛАХ. САМО ГЛУПОСТИ РЪСИШ, ДЕ..А НЕГОВАТА МАКЯ.

Другарю Михов, така не се дарява, обявява се конкретна сума, 100 000 лева или 20 лева, все ще са някаква част от предизборната ви кампания. Омръзна ни да слушаме алабализмите на соц.политиците или производните им от социологическите агенции. Тук трябва да се работи с цифри, ако искате да спечелите някой и друг глас повече, което е твърде съмнително, каквито и да ги бръщолевите вече. За сведение, кодът ми за пускане на коментара е....15, интересно...

Другарю Миков, май нещо имате гузна съвест. Дали случайно се говори там, че едното преляло язовирче е ваше?

нещо си заблуден!ще да си от младежкото герб!

Нито от младежкото ГЕРБ, нито от кое да е друго младежко или старческо образувание. Някои просто виждаме, чуваме и осмисляме със собствените си глави.

Миков, грешиш - разединението не е между политика и граждани,а между всичките политици и гражданите, защото интересите ни са различни.

В Мизия всички са комунисти. Да страдат.

БЪЛГАРИ!?

Ти със сигурност си тъпанар и то много йалък

Рузвелт през 1942г.въвежда 94%данък над 25,000долара!

КОМУНИСТИ ДА ДАВАТ!! ЧУДО НЕВИЖДАНО!! ЯКО СТЕ ГО ЗАКЪСАЛИ, ДРУГАРИ! ОТЧАЯНИ СТЕ! ИМА ЗАЩО!

Кво сте дали бе, папуняци? Тези пари са задигнати от нас-и от тези от Мизия, и от останалите българи.Как не се нахрантутихте,ако има господ да се задавите ,дани!

Как тъй ще се дадат пари бе,взели са ги един път от нас и си мислят че са техни.Кътат си ги,ей тъй на,четат си ги,как се дават милите парици бе,уеееййй.Няяяма паричкиии за всичкииии........

Първо, удавиха Мизия, сега щели да помагат. Перверзия.

Нещастен популистки ход на крадливата измет. Защо не кажете: Даваме 300 хил.лева или 1 милион лева на Мизия, ами даваме нам кваси част от изборната кампания??? Нещастници, това е контрапродуктивно, по-добре да бяха избрали Пеевски за шеф на ДАНС или поне да води листата в 24 МИР София

Мико-о-ов, да се смениш пиарите!За Мидия ще дадете половината от това , което сте ни удържали във вид на партиини субсидии и държите в банките..Това ще бъде добра инвестиция за бъдещето ви.Иначе сте аут!

Браво на Партията

Смърт на комунизма.

ха ха изпревариха бб язък закъсня с пиара или ще каже че той го е казал сутринта и на обяд забравил да го огласи медийно ха ха ха

ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ОТО СКОРЦЕНИ Е БИЛ ЕВРЕИН-НАЦИСТ, ЧЕ МИ ТРИЕТЕ РЕПЛИКАТА?? ОГРАНИЧЕНИ ЛИ СТЕ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ИЛИ СТЕ ОГРАНИЧЕНИ УМСТВЕНО?!

ivo10

Миков и да не дадеи всичките па,и и да оставиш па,тията на сухо Остави достатъчно за уиски и мезе

ти видял ли си го пиян или повтаряш за да си в хор с кохортата докажи го като записа на ваньо танов и бб; снимай го и тогава иначе ще си помисля че си дебил

ПО ФИЗИОНОМИЯТА МУ СИ ЛИЧИ! ДОКТОРИТЕ ГО УЧАТ ТОВА КАТО СИМПТОМ НА АЛКОХОЛИКА!

ivo10

Урод, я си направи справка колко пари и къде са дали от субсидията си ГЕРБ през последните 4 години. Представа си нямаш колко са много. Тъпанари такива. БСП много рядко правят дарения. От тях да вземеш пари е все едно да скубеш таралеж с голи ръце. Само даренията за църкви и манастири на ГЕРБ събери колко са, а за бедстващи са далеч повече.

Урод, за 4 години управление ГЕРБ за взели 80млн.лв. Я сега семтни какъв жалък процент трохи са пуснали за дарение...