Бареков: Искам да съм новият Ахмед Доган в политиката

Николай Бареков коментира, че целта на партията му е да измести ДПС от центъра, а неговият стремеж е да е новият Ахмед Доган в политиката.

Обратно в новината

Коментари - Бареков: Искам да съм новият Ахмед Доган в политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се намерят хора да гласуват за него. Само Ковачки ще донесе около 50 000 гласа - работещите за него и целите им роди

Тоя дето раздаваше пари на пенсионери и кебапчета на циганите кво прави в нета? Що не е в лудницата Като го гледам що е подпухнал сигурно е от пиячка и разгулен живот . И той щял да оправи държавата Много са му кухи опорните точки досущ като кухата му кратуна Брей тия комунисти не мирясаха отде тая просташка енергия?ама то луд умора нема пък акъл хич .

По ще ти отива Мая Манолова.

най-напред Бареков трябва да иде в затвора за 20г.за гавра с Конституцията на избори 2013г! Какво е това чудо! По закон всеки депутат трябва открито да каже произхода на парите си! Какво е това чудо---НАП крие нещо- вероятно и те са се облажили!? Прокурора - защо мълчи? Срещу пари Бареков пак ще събере избиратели??? От къде са? Тоя семейството си е зарезал----държава ще оправя!? Болен човек,но още по-болна е съдебната система на РБ! Да го приберат----за крадена кокошка-2г за 2-3 милиона -нищо???

Абе малоумник вземи прочети за мнението на хората и тогава говори за политика.дудук

Олигофрен!!!!!!!!!!

Ще бъдеш стария употребен капут. По-точно "оня" капут.

С една дума ..Наглец.

Много добре, Дудук! Първо да си направиш сюнет - все от някъде трябва да започнеш!

Бареков: Искам да съм новият Ахмед Доган в политиката Ще трябва още една България за новият Доган.

Само безмозъчно същество може да гласува за ББЦ, защото тя обещава да внесе поне 700 000 безработни чужденци, защото сега безработните българи са 400 000 - главно роми без образование. На европейските избори Бареков стигна ДПС и БСП в ромските махали (+73000 гласа официално купени чрез парите на КТБ). Терористи завземат Ирак, Сирия и Либия, а в България един душевен терорист и болен мозък продължавате да го отразявате. Той е по-опасен и от популиста Сидеров, защото гледа да се закачи и за най-малкия инстинкт на нуждаещия се, който се опитва да мисли, но няма да успее да мисли и винаги този глас ще бъде употребяван като гласовете за най-купуващите и корумпирани партии БСП и ДПС. Не е случаен фактът, че цацаратурата погна само Цветан Василев след сигнала на Протестна мрежа, но вече повече от половин година не казва откъде са парите за имотите, джиповете и "застъпниците" на Бареков

Не си прав драги ми г- Тодоров,защото "безработните роми" са най-ухажваните от много години,а в последните (откакто ни управляват ония,за които БКП е взела решение на своя 13 конгрес.. ) те са "обгрижваните" по различните програми , а другите (дори и с висше образование) са на прицел от всеки новопръкнал се шеф на силовите ни институции по подобие на нестихналата си във стил на действие ДС, особено с помощта на техниките,но след "довеждането" на величието бе забравена всяка мярка от всички,които са във властта,особено (а те преобладават по върховите постове) възпитаниците на една източна школа - те постигат целта си с всички средства на всяка цена и понеже са свидливи (сещате се за "космическия лъч" нали...:)) ,вместо да им плащат,като американците на своите кадри, те ги превръщат в роби , а и не само тях, а всички ни, които все още сме тук...

Едно е да искаш,друго е да можеш...

Май май ще е новият Шут - Болен Лидероф!

сиктир ва Капут:) хидро инжинер А.Д.

Хайде недей, един Доган ни е повече от достатъчно, няма нужда

ДПС-2 да измести ДПС-1...!?, няма да стане, първо стани хидро инжинер като мене:)

А те за кой ще строят жилища? Май за такива като тях самите. С парите от моите данъци? Айде нема нужда...

На тоя са му се приискали обръчи от фирми! Най-много да му скъсат обръча...

ТОВА КОПЕЛЕ НАПЪЛНО Е ПРЕВЪРТЯЛО !

А бе младеж, за каква либерална политика говориш,когато сме във финансова криза и сме стигнали дъното по бедност и сме на шесто място по смъртност?!! Нима още не си проумял, че хазната се пълни от дребния (който е почти убит и го довършват с 10% данък) и най-вече от средния (какъвто за съжаление все още нямаме) бизнес?Малко ли ти се вижда приетия закон за опрощаване по давност на задължения към НАП от преди 2008г. - закон за ония големи длъжници на данъци в милиони лева,но неплатени, защото тези лица са се "чупили" по чужбината (обикновено Украйна или Русия) преди да бъдат "хванати" от съдия-изпълнителя...Мерси за такава либерална политика,която Доган,чрез ДПС проповядва от самото създаване на партията му и до днес...

Ахааа, искаш да разпределяш баницата ли? Глупак!

Тоя има поглед като на избягал от приют за душевно болни! Крайно време е да бъде прибран, съвсем е психясал!

ОБРЯЗАХТЕ ли се вече г-н Бареков?

Нормано развитие в тъпата ни държава . Атака вече е изхабена и употребена (за това за което беше създадена ) и сега се създава нова такава партия с друго име Лошото е че бедния и прост български народ не гласува и за 50 лега и гъзът поднаме сидава

След "народната република" и след "монархията", сега какво си решил да правиш бе, обикаляйки около Догана!?Народна джамахирия ли си решил да правиш или какво!?И ти да си и падишах-дембеллери отгоре!?

Народна републиканска монархо-джамахирия :) Нашата родна червеникаква криминално ченгеджийска номенклатура по- голям кретен от тоя едва ли ще може да си отгледа :))

В последните няколко демоКРАДски избори все ни се предлага някакво образно казано Яне/лаладжийско същество за еднократна употреба,защото и най-лековерните след реалното му участие в Парламента проумяват що за мента и негодна стока е/.За сегашните избори в тази роля е Барека и затова са парите,които му изсипват,шумната реклама,разгласа,обещания на всекиго по нещо и спекулации с голямата болка на истинските българи,породена от потурчването на България,на които предлагат фалшиментото Бареков,за да поразят ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА партия АТАКА!За жалост в категорията лапнишарани не са малко хора,но тази част от българите, която има УМ в главата си и БЪЛГАРСКО СЪРЦЕ в гърдите си, е за АТАКА ,знае защо и не се хваща на олигофренски въдици като тази с Барека!

А просто трябваше да си признаеш кой ти плаща. Кажи си го без увъртания и честно - турците ми плащат, руснаци ми плащат, американци ми плащат.... Няма българи зад теб, иначе нямаше да слушаме толкова простотия и пошлост. Кажи си го, бе. Хората не са прости. Сами щяха да преценят, да те изберат ли или не. Какво толкова ви е страх от истината. Сега си в нищото! Звучиш идиотски, сдоби се с милиони, около теб за три дена се напълни с цял полк мутри, ходящ из циганските квартлаи, купуват цигански гласове на конвейр, а ти... Ти, мамин, не спираш да разсмиваш България. Ей тия милиони ти били под леглото, случайно си ги открил. Другите си ги събрал от еди къде си. Не ти се обяснява как от евтин жълт журналист за една сутрин стана лидер на партия. Бареков, не се ли научихте, че като си криете куколоводите, говорите глупости за бели ризки, костинбродски афери и смъртни заплахи, по този начин само пъдите и отвращавате хората, Истината! Тя ти е най-големия коз! Заради нея се печели убедително. Изчезне ли...стоиш под маси с мегафон в ръка и ум не ти го побира, какво стана, защо така се получи, как можах толкова да се изложа и пропадна... Мъртъв си Бареков! Не физически. Ликвидиран си като личност! Изложи се и сам се превърна в жалка карикатура. До толкова си оцапан, че никой никъде няма да те иска. Разбираш ли бе, употребен си. В едно такси няма да можеш да се качиш. В заведение едно кафе няма да можеш да пиеш, без да те сочат и да ти се смеят.

Идиот, който обижда ,,мистър Бийн" с приликата си.

тоя олигофрен е срам за балгарите,като сакаш да си доган,хидролог оди при него се наведи и си готов дудук еб.н.

не били 1 мил раб места най ми били 2 мил места

Какво налага модата в България, мъжете да имат колкото коса, толкова и брада и да се поклащат, когато ходят, много характерно за не до там интелигентни хора.

Ниския блян на нищожно човече...

Абе, барек. Ти не си добре, бе, брат ми. Да те пренасоча към накой психиатър, да си провите компания със Сидеров в психодиспансера. Ти да не страдаш от шизофрения. До онзи искаше да възстановяваш монархията, до по - онзи искаше да се върне НРБ, сега искаш да си новия Ахмед Доган. Имаш нужна от спешна психиатрична помощ. Циклофреник, проклет. Да пукнеш в ада, дано, мръсно животно.

Бареков обяви 1 милиард работни места за Бг. Да идват китайците, че нашите роми не могат да народят толкоз чавета, пък и те не знаят кво е туй работно място.

с това искам да съм Ахмед Доган. Много ти дребен и жалък кумира бе. Кажи искам да съм Рейган, Кол или Путин. Върни се по назад в историята кажи искам да съм Ленин, Сталин, Чърчил...Избери пример от нашата история Левски, Ботев, Ивайло, цар Симеон или Аспарух... А ти ... Ахмед Доган. Бедна духовност, ниска култура и ... жалко идеали.

Малко му изшилена главата нагоре яйцевидно, но иначе момъка мечтай, дерзай и крачи към светлите висини!?Дойдат ли избори за генерален секретар на ООНето и за Вселенски патриарх, само той ще е най-отгоре водач!?Няма кой друг!Плюс, безспорен и безсрочен лидер на основаното от него международно бебецейско движение!Та-а!?-"Бебецейци от всички страни-съединявайте се!"

Малко му лош адета, че посяга на по-засуканите и млади бебецейки около него, ама пък други кусури няма Бюрека!

На руски има една поговорка: "С ума свихнул."

...ся!

Йеееееееееееееее! Бюреков, Ела пиле, ке ти фърлим сюнетчето!

Бареков - лъхаш от 100 км. на корумпирано и ненужно лайно, знаеш ли го ? Такива като теб меркантилни мекерета с лопата да ги ринеш. Аман от продажници. Бог да пази България!

kade

Абе Барек ама че си тъп Ти имаш ли си представа какво заначат 1 000 000 нови работни места че ние в България нямаме толкова безработни или ще вкарваме работна ръка от Турция

Само за сведение в аец козлодуй работят около 3700 човека

Значи - -първо обявии ББ за единствен и достоен политик в новата ни исторя, да ама после го обяви за най големият престъпник, готвещ физическото му унищожение -иска НРБ, ама иска и монархия -иска да е Премиер, ама иска и евро депутат -иска социална политика, ама с капиталистически уклон -иска да разбие сегашното политическо статукво, ама иска и да стане част от него -и сега последни иска да си е Николай Бареков, ама иска и да е Ахмед Доган Моето скромно заключение е, че този "образ" представлява, завършеният български "политик", готов на всякакво празно словие, с една едничка цел - да се домогне до ВЛАСТ и ПАРИ.

Защо се усмърдяват медиите с политически трупове, които са вампирясали преди още да се родили като политици?

щом квичат герберасти и комуняги на прав път си

Дуду, не разбрах добре какво точно искаш АНГЛО -ФРЕНСКИ С ТУРСКА ГЛАВА, ИЛИ САМО ТУРСКИ. Все пак хубаво е да уточниш. Ако искаш първото -заминавай в Брюксел, може и да те огрее, второто очаквай всеки един момент

И преди,да го заместиш,да не забравиш,да те резнат,Дудуче!

Не може едновременно да искаш да си Александър Велики и Ахмед Доган, значи вече за нищо друго не си, освен за четвърти километър.