Саудитският крал: Тероризъм ще плъзне в ЕС и САЩ

Кралят на Саудитска Арабия Абдула заяви, че скоро ще плъзне тероризъм в Европа и САЩ, ако не бъде бързо неутрализиран в Близкия изток.

Обратно в новината

Коментари - Саудитският крал: Тероризъм ще плъзне в ЕС и САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СAЩ създaдохa чудовище което ще им изяде глaвите....хa...хa...кеф..Сбогом.ирaкски петрол...

А да му казнат джахидистите на края на трабата, че да видим как и ЕС и целуват ръчичките на Путин да им капне малко...

Пожелавам на Саудитска Арабия и Катар да станат първите жертви на ислямистите от IS. Всъщност върхушките в двете държави и без туй в момента практикуват като държавна политика действията на ислямистите. Ако властта в двете държави днес се смени с ислямистите от IS, утре гражданите й изобщо нямат да разберат за промяната. Просто шайката на т.нар. аристокрация от клана Ибн Сауд ще бъде заменена от настоящата шайка гладни престъпници-ислямисти. Неслучайно кралското семейство на СА трепери, защото бързо светът ще разбере, че просто няма разлика между сегашните власти в СА и Катар, от една страна, и ислямистите от IS, от друга.

Е не е точно така,джихадистите са друга категория,много по страшна и по алчна!Те са обучени терористи,използват исляма само за предтекст,а реално всяват терор, насилие,убийства и беззаконие,не ги сравнявай изобщо!

Всички очакваме да плъзне тероризъм в САЩ и ЕС. Ще плъзне по вина на САЩ, но ще започне от ЕС. Верочтно от България заради клакьорско правителство и нещастен президент.

Най-добрият начин да изселим турците от България е да станем по-правоверни от турците :D Заменяме православието с правоверен салафизъм (виж звучи почти едно и също) и като им се забрани ракийката и вземат да режат ръце за кражби (де що има ДПСра ще останат без ръце) :D и сами ще си избягат в Турция.

Тъпотии

Как няма да плъзне като лично вие го финансирате и насърчавате!

а защо плаща на тези терористи ?? защо дават пари на щатите и ционистите ?? та техният водач е евреин - евреин ""приел"" исляма ??? обама приема протестанството на 25 години ! въобще този нов световен ред и тези - двамата- ран-ът - днес по бтв говореха точно за това ,че ние сме си виновни.! е, ама само тук в нашата държава се пробваха - иначе в другите бивши соц.страни- всички са отказали този проект! А дебелият крал - поне да млъкне и да не дрънка лъжи!

как Саудитска арабия е влезнала У новините! там нали убиват демократично влюбените жени с камъни на площада, ама там са забранени и бастуните, щото ако ги натиснеш мало повече У песоко и оп Нефт! и оп САЩ!

ПРАСЕТО ОТ СНИМКАТА ЗАПЛАШВА ЕВРОПА И САЩ ОТЛИЧНО ЗНАЕЙКИ, ЧЕ ПРОБЛЕМА СЕ КОРЕНИ В НЕГОВАТА ДЪРЖАВА КОЯТО КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ ТЕЗИ ДЖИХАДИСТИ!! ПРОБЛЕМА Е И В ПРОПОВЯДВАЩИЯТ ИСЛЯМА АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ БАРАК ХЮСЕИН ОБАМА, КЙТО СТОИ ЗА РАЗЛИКА ОТ БУШ ТВЪРДО СТОИ ЗАД ТАЗИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА !! СЪЗДАДЕНИЯТ ПРОБЛЕМ ОТ ТЕЗИ ИЗПРАТЕНИ ОТ ПРАСЕТО ОТ СНИМКАТА ДЖИХАДИСТИ ЦЕЛИ ЕДНО - да предизвика проблем какъвто вече има , да предизвика реакция каквато той в момента се опитва да прави , и да посоче решение което да е свързано с НАВЛИЗАНЕТО НА НАТОВСКИ ВОЙСКИ В БОГАТАТА НА ВЪГЛЕВОДОРОДИ СИРИЯ !!! ЖАЛКА СВИНЯ ОТ СНИМКАТА ЩЕ ЗАВЪРШИ ЖИЗНЕНИЯ СИ ПЪТ ПО НАЧИНА ПО КОЙТО БЯХА ПОДЛОЖЕНИ НА МЪЧЕНИЯ ЯЗИДИТЕ ПРОПОВЯДВАЩИ НАЙ СТАРАТА В СВЕТА РЕЛИГИЯ ИДВАЩА ОТ БАЛКХ - ЗОРОАСТРИЗМА !!

обама се прави на кьорам, но този саудитец е прав.Ще им ходят на гости и после ще викат " света вече не е същият"

Огромният проблем на исляма е, че детето и на най-хрисимия мюсюлманин може да стане ислямски терорист, когато попадне под такова влияние. Следователно за да ни е мирна главата трябва да изселим от България всички изповядващи тази варварска религия - турци, цигани и араби.

Този, така като го гледате, по колко пие на вечер? Някакви догадки? Аз му давам половинка уиски :)

този е на 94 години... разбира се че не пие на тези години... странно ти е защото с неговите пари ти щеше да се пропиеш моментално!

Защо не казва нищо за русия? Защото тероризмът е зачена там, в Русия. Първо трябва да се строши главата на змията.

Глупав глупав! Като дойдат тия мюсюлмани, няма американците да те спасяват бе говедо....

Защо лъжете? Саудитска изобщо не е сред най-големите производител на нефт. Най-голям производител и износител това е Русия, в пъти повече добива и изнася! Или вие цитирате хамериканските лъжи и источници от справочници на ЦРУ?

Най-голем производител на газ /конвенционален + шистов/ от 2009г. са ВЕЛИКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ, а от 2015г. стават НОМЕР ЕДНО и по петрол. Новият икономически съюз КАНАДА, САЩ и МЕКСИКО, за който прогресифните туземни медии нищо не пишат ще станат и ОСНОВЕН ОПРЕДЕЛЯЩ ФАКТОР във въглеводородните игри !!! Айде, да е честито на циганско-чизмарските въглеводородни Волти.

Благодаря Ви за информацията. Ако наитина е така, можем да получим отговори на много въпроси, но основният е: Защо САЩ предизвикаха войната в Украйна и каква е ползата им от развалените отношения между Европа и Русия

Хах това е този, за който излезоха грами в Уикилийкс как американците ги е шубе , че може да пукне, щото взима прекалено много виагра. Аз бих му препоръчал да спрат неговите хора да плащат на ИД. Всички главатари на терористите са Саудитци, Катарци и Оманци!

Каква новина е това? САЩ и СА отдавна са дупе и гащи в катаклизмите в арабският свят. Не съм на ясно какво печели СА, но съм сигурен че САЩ печелят разцепленито на Европа. След като бяха явно отритнати от Латинска америка, игнорирани от Азия и тотално провалени в Средния изток, сега се целят в украинските мекерета. Те си знаят защо, но ние къде сме в картинката? Все още ли смятаме, че оста САЩ-ЕС е по-сина от САЩ-Русия? Че Аштън-Ромпой (вече пътници, слава Богу), са някакъв фактор?

сащ + терористи = теза + антитеза = синтеза

ХА-ХА-ХА. Страната със тоталитарно управление (монархията е тоталитарен вид държавно устройство където трите власти са съсъсредоточени в монарха), но сателит на САЩ и с тяхно съгласие финансират, обучават, разпространяват тероризъм ПРАВЯТ ПРОГНОЗИ ЗА ТЕРОРИЗМА. В НАШЕ СЕЛО УМРЯХМЕ ОТ СМЯХ. ХА-ХА-ХА. Москва ви бръкна там дето слънце не огрява с бетонен колец. И сега този бетонен колец трябва да го оближете. ХА-ХА-ХА.

dobrin

вместо да обвиняваме евреи,управници,и не зма си какви още що не помислим дали не мозем дасе вузползваме от ситуацията по някакув начин?

Ще е много чудно,ако не плъзне.Всъщност това ще е форма на възмездие за пакостите и безобразията на ЕС и САЩ!

Той и Осама беше саудитец. Както и повечето от терористите завзели самолетите на 11 септември. А Осама си беше от семейство на милиардери. Ама го отнесоха талибаните.

Тия терористи дето режат глави могат бързо да отрезвеят с една друга процедура - залавяне и набиване на кол. Едно време прототипът на Дракула го е практикувал по нашия край и чалмите са изгубвали ентусиазъм като повървят и погледат събратята си на коловете.

За Владислав Цепеш ли говориш неграмотнико!? И кога той точно е върлувал по българските земи!? Между другото, ако не си чул-Трансилвания е в Румъния открай време и няма начин отвреме на -време да се "прехвърля" в България. А в частта за "страхливите чалми" е най-добре да почетеш малко...

За него говоря. Само че преди да ме наричаш неграмотник си поразшири малко кръгозора. По нашия край е и Трансилвания - ако гледната ти точка е глобална или поне някъде в Сирия/Ирак. Не е върлувал - просто си е пазил района. И ние и румънците сме все на Балканския полуостров, нали.

Най-после да прочета един обективен, исторически реален, точен, адекватен, подходящ начин за решаване на проблема. Наше село те поздравлява BG!!!!!!!

Религиозният лидер е Саудитска Арабия, а физическият Турция. Конфликтът предстои.

Религиозният лидер е Саудитска Арабия, а физическият Турция. Конфликтът предстои.

Все пак Кралят на Саудитска Арабия Абдула спонсорира 50% от тези терористични организации - така че трябва да му се вярва. Другите 50% идват от Фашингтон. Ама нещо напоследък каишките се скъсаха и поводите паднаха.

Саудитския крал май казва: "Закрийте Израел, светът да се успокои и всичко да си дойде на мястото."

А в България предателите са отворили границите и приемат "бежанци".

ЖИВЯЛ СЪМ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК 4 ГОДИНИ И СЪМ ИМАЛ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОБЩУВАМ И С ПРОСТИ И С ОБРАЗОВАНИ АРАБИ .. РАЗБРАХ ЕДНО: ЗА ВСЕКИ АРАБИН ХАЛИФА Е МИТИЧНА ФИГУРА И АРАБИТЕ ГЛЕДАТ НА НЕГО КАТО НИЕ НА ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРСКИ ЦАРЕ , ДОКТО И КАДАФИТО И САУДИСКИЯ КРАЛ И ПРОЧИЕ ЗА АРАБИТЕ СИ БЯХА И ЩЕ СИ БЪДАТ САМО КРАДЛИВИ КУЧЕТА ..... .... ПРОБЛЕМА НА ЗАПАДА Е СТРУКТУРЕН , А НЕ ЦИКЛИЧЕН :))

Голем анализатор са извъди, ша та уредъ в екипа на г-жа Хилъри.

Прав е, зад гей-парадите и влюбените хипита с биричките, все повече надникват чалмите и дюнерите. Европа се мюсюлманизира.

Наистина много сериозен проблем, но Абдула трябва да започне решаването му от къщичката си. Те финансират уахабити и разни други ислямски секти. Също и джихада в Сирия.

Са много сериозни и ако З. Европа продължава да спи и да пачри геи-паради и да одобрява еднополови бракове , в един момент ще се види в чудо. Предсказано е че във Франция местното население ще премине към партизанска война с/у цветнокожото и мюсюлманско население в страната. Чудно е немците как мислят да я карат с турското малцинство, което не се поддава на интеграция и цивилизация. Въобще предстои голямо и болезнено пробуждане за западноевропейския човек. Колкото до този на снимката и останалите като него в района нещата имат решение и то не представлява трудност предвид на разбираемите фактори и обстоятелства. Главният проблем си остава и той е че св. кукловоди в сянка (управниците са само кукли на конци - Путин прави изключение до колкото е възможно) имат интерес да съществува напрежението в тези части на света и не им пука въобще кой кого коли и беси. Но както гласи бълг. поговорка "Който гроб копае другиму, сам пада в него."

ще завземат петролните кладенци и си ебао франко капаците, затова моментално САЩ и ЕС да дойдат да разбомбят, че да не ми секне кралския живот. ДЕТРОЙТА е прав, биндзина за американеца е както водката за руснака :)

НЕЯО ГОЛЯМО СЕ МЪТИ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК И СПОРЕД МЕН Е ВРЕМЕ ДА ПОЧНЕМ ДА СЕ ИНТЕГРИРАМЕ ВОЕНО С РУСИЯ ......:))) НАТО, ЕС СА ИЗМИСЛЕНИ ОБРАЗУВАНИЯ, КОИТО НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ СРЕЩУ ВОЛЯТА НА НАРОДИТЕ :))) ПЪРВИТЕ ДВЕ СТОЛИЦИ НА АРАБСКИЯ ХАЛИФАТ ПРЕЗ 5-7 ВЕК СА МЕДИНА (РОДНИЯ ГРАД НА МОХАМЕД) И МЕКА .... И ДВАТА ГРАДА СА В САУДИТСКА АРАБИЯ ... ....... ПРОБЛЕМА ЗА ЗАПАДА , МОНАРХИИТЕ В ПЕРСИЙСКИЯ ЗАЛИВ И ИЗРАЕЛ Е ЧЕ НОВИЯ ОБЯВЕН ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ СЪЩО ИСКА СТОЛИЦАТА НА ХАЛИФАТА ДА БЪДЕ В МЕКА ИЛИ МЕДИНА . ОСВЕН ТОВА НОВИЯ ХАЛИФАТ ИСКА ДА ВЗЕМЕ И ЙОРДАНИЯ И СИРИЯ - И ДВЕТЕ ИМАТ ГРАНИЦИ С ИЗРАЕЛ :))) .... А ДА НЕ ГОВОРИМ ЩО ЩЕ СТАНЕ АКО ИСЛЯМИСТИТЕ СЛОЖАТ РЪКА НА ПЕТРОЛНИТЕ КЛАДЕНЦИ В САУДИТСКА АРАБИЯ :))) .... ЛОШОТО Е ЧЕ АРАБИТЕ - ОТ ПРОСТО ДО БОГАТИ , ВЪЖДИШАТ ЗА ЗДРАВАТА ТЪКА НА ХАЛИФА, ПО НАЧИНА ПО КОЙТО НИЕ СИ МЕЧТАЕМ ЗА СИМЕОН ВЕЛИКИ :)))) ..... ИРОНИЯТА Е , ЧЕ В ТАКАВА СИТУАЦИЯ , ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА ИГРАЕ РОЛЯТА НА ВИЗАНТИЙСКАТА ИМПЕРИЯ И ДА СЕ ПАЗИ ОТ НАБЕЗИТЕ НА ИСЛЯМИСТИТЕ ... А ОТ ДРУГА СТРАНА ТРЯБВА ДА СПИРА КЮРДСКИЯ СЕПАРАТИЗЪМ С ПОМОЩТА НА ИСЛЯМИСТИТЕ :)))

Колко много думи, колко много глупости???

АКО ИСЛЯМИСТИТЕ ВРЪТНАТ КРАНЧЕТО , ЩЕ ИМИГРИРАМ В РАША - В АМЕРИКА ЩЕ НАСТАНЕ РЕВОЛЮШЪН :)))

Абе днес да не е имало "почерпка" в руското посолство?

Е поне нещо вярно да прочета но пич...чети повечко иначе си точен поне за това което знаеш.Прочети малко за седемте праведни халифа

този 6е го пратя на баня с фозген

Как може да обсъждаме думите на дерибея на най-реакционната и фундаменталиска държава в света?! "Демократчета",спите ли? В Саудитска арабия жените са предмети от домашния бит,чужденците-роби и евентуални гяури за дръвника,всички немюсулмани-врагове от бъдещия джихат...Не му гледайте зализаната псевдоевропейска физиономия,той е един от тези дето даде и дава пари на терористите,за да поддържат статуквото на петролен пазар и петродоларов водопад към самия него.

Така е кралю-порталю богатствата трябва да се пазят и да са само за едни . Та какво стана с демокрацията в САЩ балон от думи - проследяват хората - разговори, кореспонденция , пътувания , връзко с други хора само където не са им сложили в дирниците по един ЛОКАЛИЗИРАЩ джи пи ес модул разбира се аудио визоален . Ама иначе са ни приятели и задължителни визи . Демокрация та мамата си трака . А в Саудитска Арабия си е направо ДЕМОКРАЦИЯ ... даже вече ще има и ресторанти не само за мъже но и жени ама общи - НЕ !

има осанката и исказа на крал, а не като оня кагебеиски глупак путин

А кой финансираше ислямистите в Либия, Сирия, Ирак и Пакистан . Май ти драги . Е не само, но ти бе един от най-щедрите спонсори . Глупав арабино мислещ се за значим геополитически фактор и надяващ се с регионалните си финансови игрички да овладееш арабския свят . Сега дойде време да си пожънеш това, което сътвори .

А! Ето я опасността от Русия за сигурността ни, от която се плаши малоумният служебен министър!

кво е това тероризъм, бе? да не би да е синоним на синя демокраця? а? моля да ме ограмотите по въпроса, че от мислене ме заболя главата и се обърках съвсем! ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

научениса са патуват наи вече с влакове *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те идитата от идил вече се канеха да нападат Кувейт..., колко му е да попрескочат към саудитския пясък плаващ върху нефт... Но обезпокояващото е че нямат намерение да спират... и на план-конспекта им за завоевания фигурират истрани като Испания и България... Надявам се като нагазят в саудитско-кувейтския мед... пардон нефт... Обамунгия и ЕС да се осъзнаят и да сключат съюз с Русия и Китай, че и Индия в добавка... и да изметат тая чума от лицето на земята... А като застраховка задникопоклонничесвото към пустинния шизоид да бъде извадено извън закона на световно ниво...

Саудитска Арабия ще бъде завладяна първа заради Мека и Медина. Кралското семейство ще бъде избито по познатия начин.

Abu Talib

Напълно е възможно да се появи една нова федерация, като САЩ, назоваваща се Съединени Арабски Щати или Съюзени Ислямски Щати.Но едва ли Саудитска Арабия ще влезе в тази федерация.

Ще влезе ще влезе ама без Кралете и принцовете те ще избягат в САЩ или ще бъдат изклани.

съгласен!!! започваме със саудитска арабия и катар, свършваме при ,,комшиите,,, междувременно ,,пазарджишките,, халифи и силистренският касим дал!!! явно ,,далът,, се счупи!!!

Тая новата мода- секс джихад идва съвсем легално от саудитите! Казват там,че домашните прислужнички залъгали се да работят в Саудитска Тарамбукия, редовно ядяли саудитски пълнени чушки.При отказ имало и кютек! Ако посегне на работодателя си или го утрепе- после на площада и обезглавяване пред публика! Как прилича всичко това на деянията на войските на халифата!

Само като го прочетох това, какви люти псувни теглих на американците, не е истина..

Явно, и на саудитската държава и "кроят шапката", щом така се е уплашил кралят им...

Който сее ветрове, жъне бури. Създадоха Франкенщайн. Хак да им е.