Борисов: Станишев можеше да подкрепи Кристалина Георгиева

Бойко Борисов обвини Сергей Станишев, че като лидер на ПЕС не е подкрепил Кристалина Георгиева за мястото на Катрин Аштън.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Станишев можеше да подкрепи Кристалина Георгиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма българин, мкойто да подкрепи тази национална предателка.

ми такива сте ни учителите през БСПарското управление На вас учени не ви трябваха а роби нали ма учителко.Кво недовостваш?Нали вие бяхте много учени какво направихте с държавата прогонихте хората по чужбина разбихте хиляди съдби Къде беше ти тогава ма мърло боклук.Говорите все против Борисов от злоба говорите против народа че е прост и лумпени ни наричате Ех ако ми паднете .......Така че спрете да плюете щото ви намразваме още повече комунисти долни.Чау!!!!!

Тиквоний можеше да подкрепи Станишев за този пост.

Хайде бе, ББ, Станишев не е всемогъщ и да командори чак пък толкова в ЕС. Стига си манипулирал хората! Знаем, че идват избори и всичко е от полза за ГЕРБ. Може някой да се излъже и да ти повярва!

Марче Станишев като говори чужди езици го нахендри на цяла България и ни върна турското робство ти къде беше тогава явн в някой бардак на доган или на новата звезда Бареков Ще ти кажа че не езиците саважни а това което се прави за страната А не знаеш ли че Доган и Станишев са мафиоти и терористи Има с снимки на яхти итака на татък Но такива кухи лейки като теб си позволяват да пишат глупости итъпизмиЦялата работа е це вие от БСПто не можете да допуснете далавера безваше участиеИ да е имало нещо евала на Бойко щото без пари е трудно да се бори с вас Важно е да не е взел от бедния народ а от вас да взема колкото може защото вие сте крали крали че ни докарахте до просия.

Определено покриваш нормативите за Малко Тикве. В целия ти пост няма нито една запетайка. Мнооого си бягал от училище мойто момче, мнооого!

Комунягите станаха за смяхКлисталина е комунистка а те всячески плюятпо неяЕ големи боклуциА за Бойко се знае че ще плюете и храчите Изобщо някой пречи ли ви да крадете нема прошказанего ТАка че продължавайте да се излагате пред народа и светаЗА вас ние демек народа сме роби тъпи прости и вие си мислте отново да се върнете в разбойническите си вилаети като ни внушавате омраза към някои хора Вярно всеки си има косури но Борисов е най стабилния управник до сегаАз може дамизерствам но знам кой ми направи живота АД.Това сте вие мръсни долни комунисти разчитате на това че младите не помнят мръсотиите ви след 9 септември не помнят нашите робски мъки да изградим България след войната не помнят концлагерите в които захвърлихте най умните хора и погубихте цели семейства Нали ? И сега им набивате в главите лъжи и омраза.Народе никога вече комунисти на властСАМО ГЕРБиБОЙКО БОРИСОВ.Само той ще кабие канчето на тия терористи които заради собственния си конфорт пожертваха цяла България и ни върнаха 100 години назад.Само ГЕРБ.!!!!! Никакви БАрековци и тем подобни теса комунисти и ви лъжат.

брях!,бочо банкярския разбойник разбивача станал най,това фантастиката много им върви на тикветата,сами да се хвалят,когато никой не ги зачита!трагично,еле този бабаит,да го тикате на всяка манджа,дори и за настройока не става,блудкава работа!

Много питам, затова много знам. Сега питам : Има ли някъде по света бивш , или настоящ министър-председател, който доказано: -не говори нито един чужд език -бил член на рекетьорска групировка -организирал е нелегално производство на цигари , продавани без бандерол. -назначил е на най-високата и платена позиция в електроснабдяване бивш шофьор на мафията без образование -в близки отношения е с действуващи висши мафиози. -пълен профан по икономика -изживяващ се като експерт по икономика. Това са само доказаните факти, известни за всички. Тук не говорим за подозрения и догадки като за наркотрафик например, така че не е възможен никакъв упрек в пристрастие. Когато фактите говорят и Боко мълчи.

Е, па нема такова животно, наистина!Обаче ние си имамее

V tozi forum samo cherveni umni trolove,samo kolko sa umni...bravo.To kultura,to misal,to chudesa.I edna tsel-Boiko edinstveniya vinovnik za prehoda.Komunistite sa takiva chestni i vseotdaini patrioti,a tozi zlodei rushi napravenoto ot tyah...otvrat ot naglost i bezsramie.Kogato komentara e obektiven i tochen ,dobre ,no kogato anonimni plujetsi hvarlyat kal i pomiya po nesto koeto te ne sa ,mi idva malko v poveche.

когато един човек е дошъл за промяна,а е сринал държавата,няма за какво да се хвали,няма и защо да репетира отново твоя борисов,методите са му същите!

добре е направил станишев,съвсем правилно!а ти защо не слушаш г-жа меркел като казва,че поста ще бъде за социалистите,толкоз!ами тикаш сталинка, да се излагаме,пак да е сечено!брюксел не е булгаристан да си разиграваш коня!решено е много преди,наясно си,а тя по принцип не става!а че меркел го подкрепя,малко странно,да подкрепя авторитарен режим и срината икономика по негово време,нещо си ги измисля,както обикновено!

Русия е огромна заплаха за България!Разбери го най сетне Боко!!!

За политически труп като Станишев само добро или нищо

силни думи,крайни,лъхат на простащина,извора и храната на гейберастията!

О, Мили Боже, о ужас! От това нещо на снимката лъха всичко друго, но не и мисъл и интелект......

От снимката може да си ужасена, но сигурно имаш мокри сънища от името му БОЙКО БОРИСОВ. Но гладна кокошка просо сънува.

И майка ти така разправяше за тебе !!!

Махни се от огледалото,

Въпреки мизерията кодоша си е кодош!

Тоя няма ли съветници?

Борисов е слабоумен и който се води по акъла му стига до никъде !От най-верните му дружки един по един отпадат всички , остана един Цвъки , който няма накъде да ходи , защото е до гушата в говната!Сега се прави на ущипана мома , че Кристалинка изтърва поста , защото просто не е социалистка !Борисов я подведе !Защото е глупак!

На тази Тиква само Станишев му е в устата

Спря да мачка саде Станишев, пък и за който се сети! Няма милост- ни баща, ни майка, ни сестра, ни брат-всичко под ножа в името на "демокрацията". Целокупната герберастия реве от кеф, изпаднала в телешки възторг от безумните му глупости!

Много е тъп тоя Борисов !Казаха му че мястото "външен" на ЕС е определено за социалист , той продължава да напъва за Кристалина !А бре будала с будала , не можа ли да пребориш егото си и да предложите някоя социалистка ?Пак Станишев ти е виновен , тъпанар банкянски!Пфуу , просто момче си - никой не те бъзаря в ЕС!

ББ трябваше отново да предложи Румяна Желева! Все Станишев му е виновен?!?

Съвсем са изпушили " лидерите"! До изборите не знам на какво ще се превърнат.То бива,бива,лакомия ,ама... айде стига де.Не ядем доматите с колците.Така,че умната и без много пляс, пляс!

Боко Борисов ще го призная за най-големия ако прецака фесагите-ама той е страшно страхлив и няма да смее

Кога ще изгоним тия ДПС писна ми да ни командоРат и да ни се подигРават ТУРЦИТЕ НЕ НИ ПОНАСЯТ

Абе и той добре знае , че няма как да стане Кристалина, но се мъчи по всякакъв начин да извлича девиденти!

А защо?

В евро парламента не трябва да има парииии. Трябва да представят страната .

Аз ще гласувам за тези които кажат "Има руска заплаха"

Зер дойде си на приказката Боко.

Двамцата си правят реклама взаимно.Понел?Стара тактика.Избираш си "враг" ортак за да не ти се пречка после.ГЕРБ са си комуняги.

САМО МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ДА НЕ Е ПОЖАРНИКАР.ВИЖ ДА Е ПО ПРОФЕСИЯ КОМИНОЧИСТАЧ М О Ж Е

за пореден път тиквата доказа че си е тъп селянин ако поне малко чаткаше от политика нямаше да саботира кандидатурата на БСП при положение че беше ясно че ресора за които СЕ МЪЧЕШЕ ДА НАБУТА кристалина е за левицата в евро парламента заразлика от бандитската му организация в европа политиката се прави по правила добри или лоши но правила и всички се съобразяват така че най добре да взима фиията с мас и да бяга след топката в банкя и да не се бърка там де не му е работа

Тъпият по рождение, откри Америка.Сталика ще получава пари ,като комисарка трета категория.ТИКВАТА, ЩЕ ДРАПА ЗА ВЛАСТ,защото има прости фенове ,като Ivo10.В България ще смърди на герберски комунисти,докато не ги изметем!И това ще стане!

Пукни се от яд, мутромилиционере. Няма да стане както ти искаш. Тази национална предателка, която иска да решава демографските проблеми с имигранти от Близкия изток и Африка не заслужава, като теб и храчката ни.

-Ти много бъркаш, че и много плюсове ти пишат-жената си е просто ЕВРЕЙКА!

Пак някой друг в случая разнобоя, според г-н Борисов, е виновен, че г-жа Георгиева няма да стане комисар по външната политика.

всеки мери от камбанарията си и ти също, значи не си платил достатъчно - няма вече твоите смехотворни протести, платени с наши пари, отново режеш лентички без да се напъваш, вероятно заради кръвното си, вреш се във всяка възможна кабеларка, прегръщаш и целуваш кристалката, е, и кой ще е този баламурник, който ще гласува на европейско ниво за теб, нали чухме дипломатите как се произнесоха за теб - нищо, ние си го знаем, но май наистина ти е време да се скриеш и то без оставка от политиката,че големи поразии нанасяш а държавата ни...

депесарски опорни точки

Боце, и ти имаш вина за това! И ти не можеш с никой да си разделиш играчките в БГ, затова твойта приятелка Кристалинка ще пострада! Недей манипулира народа, няма кой да я избере, само си приказваш празни приказки!

Най-сетне едно горе долу премерено изказване на господин Нарцис,браво!Само дано не се отметне в понеделник като му е навик!Ако така компромисно разсъждава и във вътрешната политика,току виж спечелил и моя глас /макар да съм силно разочарован от предишното му управление на посната пица/!Нека ни води към ЕС в наша полза,а не в полза на ЕС!Щото братята византийци ни показаха как се действа на общоевропейска софра а се представя сметката на богатите.Иначе хич да не чакаме милости от богатите,те имат други навици освен "партньорство" и "евросолидарност" с което ни проглушиха ушите.

не бързай с оценките! Не се знае утре какво ще каже.

Една добра новина днес! Тази комунистическа номенклатура Сталинка я видяхме какво свърши когато беше комисар по бедствия и аварии... Нито евроцент за България помощ от еврогейския съюз,а не е да нямаше бедствия тук през нейното "комисарстване"...

Колкото повече умни, добри и светли хора си отиват или напускат България, толкова повече ТИКВИ цъфтят и 'вързват' по порутените плетища на майка БЪЛГАРИЯ !!!!

Ако , червените тикви в червени шалвари ги няма поне пет години във власта, много българи от чужбина ще се приберат . Но до тогава ще чакаме тук навън. Справка , виж България. Сев. Корея, Русия .

Така е. И аз чакам навън :) .

долни бесепарски копелета покажете поне един път че работите за интересите на българия пред личните си

Приятелю, много е показателно, каква "агитка" върлува в Дир-а и каква е нейната реакция - ти имаш -13 срещу 2+ единият , от които - мой ..... те се подпичкваат със всеки честен човек приятелю ..... не им се обиждай - те са прости и бедни - най - вече духовно ...... !!!!

Ако имаш собствена глава, не допускам че някой дори е имал надежда че такъв пост може да се възложи на българин, знаейки че не сме народ, а продажници, корумпирани и т.н. Нашите политици не милеят за собствения си народ, а камо ли за друг. Докато Европа не ни приема за нормална държава с достойнство и грижа за собствения народ, надали. Никой не обича хората без собствено мнение и достойнство.

Боли ме "шмайзера" за ПОРТОФЕЛА на криСТАЛИНка ....колкото нея за България !!

Борисов Русия е враг ?1 на България ,най- коварният враг .Коригирай се за да не изгубиш избиратели .

и послушва изпълнява! Няма право на корекция!

"послушно"

Съдружниците от БСП/ДПС/Атака и РБ са се обединили и със всички сили нападат един човек - Бойко. И пак, ЗА 13-ТИ ПЪТ ПОДРЕД, ще гледат тъжно и ще се обявяват за морални победители! Видяхме ги за 14 месеца и се надявам още 140 години да не припарят до власт!

ivo10

За съжаление наивните пенсионери и платените мангусти ги поддържат във властта. В тяхна помощ са и дървените кратуни във форума като Савчо 48 и цяла плеяда от тролове леещи помия според опорните точки. Лъжата и демагогията все още намират почва сред неграмотното и бедно население.

КОАЛИЦИЯ БСП+ДПС=36% групировка гроб - 30 % КОЙ Е ПОБЕДИТЕЛЯ БЕ ТЪПАЦИ ГЕРБЕРАСТКИ ???!!!

ivo10

Баш тъпанар депесарски, след БСП и ДПС нали знаеш какво остава? - Навсякъде сюргюн.

Е как , тя такава огромна работа свърши през предишния си мандат...да си взема по 26 000 евро и да разпъва локуми !

По-добре е да изберат италиянската социалистка вместо нашата герберо-американска подлога, зад която дори парламента не е застанал. Само един Чехльо и Боко Тиквата. Естествено, че Станишев, а и повечето българи ще са против Сталинка. Да не говорим и че беше ясно казано, че съгласно споразумение между ЕНП и ПЕС тази позиция е за социалист, а Тиквата и Чехльо предлагат Кристалина. Те самите провалиха възможността България да има ключов еврокомисар. В европарламента вероятно са се чудели на акъла на нашите примати.

Помним как бойко борисов доведе страната до катастрофа, когато хората се палеха от глад и мизерия, помним и как го изритахме от властта февруари 2013 ! И пак ще го изритаме, ако успее да фалшифицира изборите, и вземе властта !!

Миналият път, в който го написа беше под името Петър.. Излагате се, тролове депесарски!!!

а ти кой се бе, точката??? Аз поне имам име !! И защо смятате, че от 6 милиона, които плюем тиквата, няма още някой Петър ??? Като извадим 600 хиляди гласували за тиквата !!

Иване, ти не трябва да гласуваш, защото от измъчените ти словоизлияния си личи, че си с 4 клас най-много.

няма потенциал,велика е само за герберастите,обяснимо,там неуките и глуповатите са мнозинство