Горбачов одобрява руската политика по отношение на Украйна

Първият президент на СССР Михаил Горбачов е убеден, че Русия сега води правилна политика по отношение на събитията в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Горбачов одобрява руската политика по отношение на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти с кафявия белег на челото - дано хубаво не видиш! Защо си в САЩ сега? Ние се гърчим в мизерия,а ти се кефиш! Сволач!

По времето на Горби янките вече бяха смъкнали кюлотите на рашките и беше такъв глад и мизерия че ви е бедна фантазията.

Кой от драскащите тука Фикус малоумници е живял в периода 1988-1994 година. И какво може да разкаже за този период през който управлението и на Русия и на България беше в ръцете на Тайните служби Преживяли ли сте КУпонната Комунистическа система с режим на ток и вода.

По време на социализъма нямаше нито режим на тока нито на вода. Не лъжи

Защо ли Горби не се допитва до тебе преди да говори нещо, а се излага така неподготвен? Ей, дърво такова! Стой си кротко на коневръза и не се обаждай.

Спомнят си сега като ровят из кофите с боклук, като спят като клошари, като мръзнат и гладуват като кучета, като са оставени да пукнат щом нямат пари и са бедняци!

А...Горби, от ФАЩ да не са ти спряли финансирането че друга песен пееш сега???

Света одобрява вашата политика Господин Горбачов най великия човек на света,да обедени света беэ да пукне пушка ,браво на вас,а тоэи който подържа коршуми между славяни эаради егото си,както каэва един народ дано и да го вижда,не е политик,вместо да се присъедини към ЕС и да се обевят СЕЩ той иска да пие квас да няма боинк мерцедес ,само водка,лошо

този човек обедини света като просто предаде едната част под властта на другата

Много късно се изказваш предателю мръсен! Ти обърка света и то към много по-лошо!

плазмодий от къде се появи ?

А как е нарича въоръжаването на украинските сепаратисти и "изкарването на отпуската" на редовни руски военни, барабар с танковете, оръдията и ракетите им, в суверена Украйна?!?! Големите и силните действат така и единствената разлика е кой и къде го прави. Много бързо забравихте и "износа на революция", който съществува и днес, но под друга форма. Оттук нататък има 3 вида хора: 1. Такива, които харесват и одобряват този начин на действие. 2. Такива, които заклаймяват този начин на действие на "чуждите" и го одобряват или премълчават за "своите". 3. Такива, които не възпприемат този начин на действие изобщо, независимо кой го използва. Е, вие преценета към коя категория принадлежите - аз за себе си зная.

Комунягите никак не обичат Горби, нали той "угаси тока" на фалиралата им империя на злото СССР. От немай къде.

Никой не е угасил тока на империята СССР, която и без него беше в криза. Това , което направи Горбачов беше, че запази висшата КГБ номенклатура от унищожение и сега тя е на власт в Русия и България. Така, че който иска да си го обича за това му престъпление.

По-скоро нашия ток угаси той...България никога не е била толкова зле - без икономика, с полуграмотни, отчаяни , впиянчени хора/има изключения, естествено./

този е най-големия предател след украта из-род Хрушчов

Щом като дори такъв ренегат и повърхностен човек като Горбачов е разбрал, че над Източна Европа и Русия надвисва нова фашистка опасност, значи нещата са твърде сериозни. Раната от Втората световна война в душите на поколенията няма да зарастне и това е, което ни кара да се отвърнем дори от истинските прозападни хора на Украйна. Твърде много са се умешили с бандеровци, за да вярваме на хунтата в Киев и на тези мазни, мъртвешко бледи мумии в управлението на страната им. А слугажинажът на десните въобще не го броим. Смятайте, че разпадът на изкустввената руска Югославия - Украйна - е започнал.

А защо г-н Горбачов не разделихте Украйна на Източна и Западна, когато имахте тази възможност? Нямаше сега да има война.

Не сме и очаквали друго мислене от шефа на комунистическата номенклатура.Въобще,защо го цитират още този?Мястото му е в историята при другите като него:Милошевич,Живков,Хонекер,Чаушеско и т.н.т. Но за Путлеровата пропаганда-в момента е удобен

си прост бе Колка,на този човек трябва да му целуваш петите от благодарност, а ти - т и си по-прост и от рапоня!

Грешиш - този не е от тях.Той е просто един глупак,когото прецакаха.

А какво правила руска войска в 1878 г. на територия на Османската империя, идиот? Ако не греша, освобождавала славяни от османско господство изтрило българска държава от картата на Европа. Сега опълченци с помощта на доброволци (никой не е доказал още влизането на руска войска през границата) освобождават своя територия (част от която исторически руска ) и славянска идентичност от англо-саксонско господство. Русия никога в историята си нямала колонии в отличие от англо-сакси. Те са и сега под модерна фалшива идеология за демокрация разпространяват господството си в света и вече владеят такива слаби държави като БГ и докарали народа и до мизерия.

Тоя продажник няма ли да умира?

Не го щат в Ада, защото щял да го разруши като СССР.:)

Късно е либе за китка,сега като гледаш какви ги надроби,съвестта взе да те боцка май.На ти сега,ДЕМОКРАЦИЯ Радваш ли и се.Парите и потупванията по рамото от световните вампири,топлят ли те?Поне разбра ли че те употребиха,това че си забравен,от същите лешояди вече е без значение.От теб вече нищо не зависи.

не са един народ,не обезличавайоте нации,обичайното извинение!дават им оръжие,изпращат военни в чужда дъrжава,после защо се биели!a руските военни какво правят там?

Воюват срещу армия,а не срещу жени и деца!

горбачов ми падна в очите.явно - и тоj взе да се умилква .

НАГЛЕЦА КОЙТО ПРЕДАДЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ЛАГЕР,НАГЛЕЦА ЗАРАДИ КОЙТО СЕГА ЖИВЕЕМ ЗЛЕ,НАГЛЕЦА КОЙТО ПАК ДАВА СЪВЕТИ

Срещу Русия се води нечувана, масирана информационна война потоци лъжи, недоказани и неподкрепени с нищо обвинения. Всички западни СМИ насъскани да водят целенасочено очерняване на Русия. Целта да се демонизира Русия и да я ослаби.Санкциите са се засилили след неоснователни обвинения за свален, уж, от Русия Боинг. Но до сега Украина не представила най-важната улика разговор на диспечери, тъй като истината е натрапена от първия ден. Виновна Русия. Не се допуска друг вариант и доказателствата не са нужни,тъй като иначе провокацията срещу Русия ще се провали. Загиналите 300 човека превърнати в разменна монета. Никакви доказателства не са представени до ден днешен за нахлули, уж, за пореден път руски войски според украинската версия. Тъй като на украинците многократно им се е привиждало нахлуване на руски войски, то вече би трябвало цялата руска армия да се е събрала в Украина. И странно тогава защо руснаците още не са в Киев? Естествено там има руски и други доброволци, както и в украинската армия западните неонацисти, но руска войска Дано никогда да нямат работа с руска армия иначе Потрошенко няма да има време да събере багажа си да бяга на Запад. Но в същност цялата история с Украина е подготовка за нова световна война.Само така САЩ могат да оправят икономиката си и те целенасочено осъществяват своя план.След всяка война САЩ ставали по-силни. При това те са далеч от Европа.

Руската ти пропаганда е много тъпа!! И смешна. Информационната война се води от Русия и ти си доказателството за това. Поредния руски трол.

Тъпо е не може да бъде това, което го няма! Руска пропаганда няма. Има пропаганда с/у Русия. И тя по определение е тъпа, защото е предназначена за тъпи хора.

bai xui,ti nared li si? ako ne e bil dqda ti Ivan sega da te vikat BAIRAM ili DAUD. IDIOTEEE,IDIOTE

ТЙ, Руската пропаганда това са натуралистични и реални картинки по телевизия на разкъсани тела по улиците, убити деца, разрушени като под немска окупация градове. Картинката и да искаш не можеш да и изопачиш. Тя е такава каква то е. Тя е самата истина, която се крие от западното население в това число и украинското. Добре, че има интернет и на Запад хората започват да разбират какво е станало. И се ужасяват.

Съгласен съм за информационната война срещу Русия но другото са пълни глупости.

Смятам,че това е най-смисленият и точен коментар по тази тема.

НЕ ЗАБРАВЯЙ ,ЧЕ КОМУНИЗМА Е НАЙ СИЛЕН В ТАЗИ ВОЙНА,И НЯМА КОЙ ДА ГО НАДВИЕ-НО ИМА НЕЩО ДРУГО ,НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ НЕ ВЯРВА НА ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ...ТАКАВА ВОЙНА Е ВЕЧЕ МНОГО СТАРА И ДЕМОДЕ...ТАКА , ДА СИ ПИШАТ КАКВОТО ИСКАТ....КОЙ ЛИ ГИ ЧУВА....

СИСИ,там няма нито един комунист,от никоя страна.Ти в кой век живееш?

Горбачов живее в Русия, явно много тук не знаят това.

Този предател Горбачов още ли се обажда, няма ли кой да му запуши предателската уста.

Ако е в Русия, защо не е във затвора този изкуфял дъртак.

А ти Горбач да се скриеш в Америка и да не се обаждаш никога. Много е късно вече

Този, който причини толкова унижения за редовите граждани на Русия и бившите соцдържави, да се скрие и да замлъкне! Марионетката сигурно е получила репликите директно от Овалния кабинет!

Малиииииииии тозо жив ли е бе? НА всичкото отгоре и одобрявал. Алоооо от УСА рарешиха ли ти да одобряваш? Питал ли си обамята?

Късно е либе за китка!

Горба4ов е един дурак и наивен предател. Изобщо да не дава мнение,4е заради него милиони хора страдат. Като е балък и не разбра какво е направил

ако заменим "горбачов" - с "прасенко" --- няма ли да е по-коректно? Горбачов се бори за Родината си, а безродния преасенко - за печалбата на брат'чедите си от хамерика

Горбачов се бори за Родината си, която продаде на американците, когато беше на власт,благодарение на перестройката.

Хайде да видим кой кого подкрепя. Който е за Русия, защото е в правото си да защити рускоезично малцинство, да натиска "+". Който е за САЩ, защото е в правото си да реагира на анексирането на Крим, да натиска "-". А който е за България да поддържа умерена балансирана външна политика и да извлече максимума от транзита на руски газ и руския пазар, максимума от американските технологии, образование и европейските фондове, да тегли една майна на платените драскачи.

И аз искам ТВ Юность,ВЕФ и Лада за която да чакам цял живот.Искам да няма интернет че се пишат лоши неща за Русия.Казва се че е нахлула в суверенна държава и руския фашизъм води война с всички свои съседи.Като почнеш от Канада,Япония...Грузия,Дегестан, и т.н.Не убива полския президент,не трови украинския президент,не променя закони в България(газпром).Искам да има и безплатен ленински съботник и безплатни ученически бригади та братушките да ядат първо качество български зеленчук.Ние може и второ качество да ядем.Искам белинска стена та да не могат българите да бягат на запад, а само към москва.

е по-добре да имаш всичко западно веднага и на изплащане,жилище купено с кредит, който ще излащаш поне 20 г. Ама прав си-едно е да го плащаш 20 г. и да го получиш, друго е да го получиш и да го изплащаш 20 г.

нямаш проблем- голяма част от "великите умове на русия" отидоха в исраел! Ами да речем, демократе, купи си исраелски - юност, веф, лада (не ме парирай, че могат да правят само патлаци - една отрепка ми се хилеше, че правели най-великите домати (но май с краставиците били зле))! Относно фашизма - и пдразделението му - хитлеризъм - там "спецовете" са група полукръвни еврейчета - хитлер и компания от 150 "чисти арийчета - с еврейски корени" То, еврейчето прасенко - не,че искаше да гръмне боинга, ама кво да прай, като и "путлер" имал подобен самолет! Жалко за жертвите - но и жална им майка на отрепките - които са виновни за смъртта на хиляди невинни жертви, "щото някой искал да си направи паралелен бизнес"?

ти развиваш ли си или си още в поберитета та това са епохи -какво разбираш от интернет сащ ли измислиха всичко-та те само пазаруват мозъци това са епохи какво ми говориш за лади- само до преди 200 г сащ са били населени с изметта на еврона - престъпници проститутки дебили -прочети и разбери че има развитие епоха след епоха и т.н.

Дементократе, ти сега ядеш гнили турски домати, ябълки от Полша, праскови от Гърция! Дори второ качество български няма! Няма и да има, защото вечно гледаме в чуждата паничка, вместо да си хванем своята.

голям не искаш ли?

Гласувам с :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- за мурзилки като теб!!!!

НЕ ЗНАМ КОИ КАКВО ОДОБРЯВА--КОМАНДВАНЕТО НА КИЕВ Е ИЗПРАТИЛО 1500 СИЛОВАЦИ ДА УСМИРЯВАТ РАИОНА НА ПОДКАРПАТИЕТО КОИТО СА НА БУНТ СРЕщУ МОБИЛИЗАЦИЯТА-- СКОРО ВРЕМЕ ВЕЛИКОТО КОМАНДВАНЕ НА ТН. УКРАИНСКА АРМИЯ щЕ КОМАНДВА САМО КИЕВ НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЯМА ДА БЪДЕ ИЗКОНЕНО И ОТ ТАМ.....МАИ РАБОТАТА ОТИВА КЪМ ОТКРИВАНЕ НА ОщЕ ФРОНТОВЕ

А аз с нетърпение чакам НАТО да ни мобилизира запаса.

В канчето вазелин и червило и право на фронта. Еврогейско-америкънтски бригади ще леят фекалии и семе за свободата на Обонго.

Или с твоя вожд изневерявате с Путлер..ха..ха.Който не е ходил в казарма и няма поколение си е за съмнение..ха..ха Особенно ако го вълнува темата...ха..ха

При тая мобилизация проведена от НАТО няма ли опасност нашата армия да се предаде на руснаците, както се предаде украинската армия, мобилизирана от Хунтата в Киев?

тази наша армия дето я унищожи барабар с ракетите сето не даваха на турчулята и да си помислят за нас

В един от "българските" сайтове имаше много интересна статия за съвременната война, която води чизмаристан в Украйна и дали същото не чака България, но скоропостижно статията изчезна ???

Първият президент на СССР Михаил Горбачов е убеден, че Русия сега води правилна политика по отношение на събитията в Украйна, въпреки че със своята политика на времето доведе до разпадането на СССР, социалистическия лагер и е виновник за последвалите събития в Украйна.

Човека е на възрасти не знае какво говори....Не му се връзвайте.Ако беше наред нямаше да подкрепя терористи които нахлуха в Украйна.

продължение и край : Въпросът е, че постановлението на Съвета на федерацията за съгласувано с президента вкарване на войски през границата е отменено. Няма заповед на върховния главнокомандващ. Няма заповед на министъра на отбраната, няма заповед на командващия въздушно-десантните войски, няма заповед на командира на дивизията - нищо няма. Но хората воюват там и загиват", разказа депутатът от Псковска област. По думите му целта на съмишлениците му е една - да се прекрати убиването на хора. "Това е убийство. По-голямата част от тези хора, освен офицерите, не са били предупредени, че ги командироват в Украйна на война.Хората научават буквално преди да пресекат границата - разказват ни го завърналите се, тези по болниците, членове на семействата ум, всеки който е успял нещичко да научи. На 15-16 август войниците са били вдигнати по тревога за учения, забранили са им да се връщат у дома, вещите са им докарвани направо на пистата, изпращат ги на юг и там научават, че им сменят униформите и вече не са служители на руската армия, а доброволци. При това този "договор" не може да откажеш да го подпишеш.Това е престъпление. Това е държавно престъпление. И който казва, че да се възразява срещу това престъпление, значи да се воюва с Русия, е идиот и подлец", е разказал Шлосберг по радиото преди да бъде пребит.

продулжение : Лидерът на Яблоко Сергей Митрохин смята, че побоят е заради публикациите във вестник "Псковская губерния", на който Шлосберг е директор. Той нарича нападението политическо отмъщение. В публикациите описват погребенията на двама военни - Леонид Кичаткин и Александър Осипов от 7ш-та дивизия на въздушно-десантните войски. Заради това Шлосберг бе обвинен, че участва в антируска информационна война. Часове преди да бъде пребит той каза в интервю за Радио "Ехото на Москва", че е отишъл само на едно погребение в понеделник в качеството си на местен депутат. Той е бил помолен да си тръгне, защото събитието е в тесен семеен кръг и е уважил роднините. Шлосберг твърди, че жертвите на Псковската дивизия в Украйна са около 100 души. "Това е трагедия, която се опитват да скрият тези, които според моите разбирания са врагове на Русия. Това са хора, които лъжат, не казват истината за това как руската армия под някакъв предлог, който не е важен, е изпратила досега от Псков около 1000 души в Източна Украйна. Ситуацията шокира на първо място самите военни, които по устав нямат право да коментират нищо. Заповедите не се обсъждат.

Организацията на войнишките майки в русия е обявена за агент на вражески държави ??? Връщат се в чизмаристан добре познатите енкаведишки практики.

Споко! ЛилиПутья ще направи още малко идиотщини, и не друг, а НЕГОВИТЕ ХОРА ЩЕ ГО ЛИКВИДИРАТ! Въпросът е за цената и последствията за Русия, Европа и даже света от тези идиотщини!

Лидерът на опозиционната партия "Яблоко" в Псковка област и депутат от местния парламент Лев Шлосберг е бил пребит в петък вечерта и има тежка черепно-мозъчна травма, съобщават руските медии, цитирани от Дневник. Той е един от първите, публикували информация за загадъчни погребения на военни от района, за които никой не иска да говори. Войниците са погребвани в безименни гробове. Техни близки и колеги твърдят, че те са загинали в Украйна. Според помощник на Шлосберг той е бил нападнат от трима души, докато се прибира у дома след работа. Те са го ритали по главата и тялото и са го били с тъпи предмети, счупен е носът му и има временна амнезия.

Ами така ще е, като на власт там са престъпни елементи

А бе копеута, Путин не е ли вече в Киев на Майдана!

И да играе казачок схубави рускини:-))))

с украинки бре:-)))

за хуило ли става дума ?????????????

Той Тодор Живков го каза в едно интервю което аз гледах преди няколко дни в YouTube. Някъде 1990 или 1991 г. по-старите на живо са го гледали вероятно. Питаха го: "Петър Младенов отива в Москва на среща с Горбачов. Какво ще му пожелаете?" Живков: "Успех." И после го питат: "Мислите ли, че той ще се разбере по-добре от вас с Горбачов?" Живков: "Вероятно. Аз с Горбачов имам големи спорове. Той говори за "Перестройка", но няма концепция. Безидеен е. А, аз имам концепция и я започнах с Указ 56." Ясно говори, че Горбачов е бил просто една Западна марионетка на конци, като Елцин, и като всички български политици. Ама, Горби напоследък започна да осъзнава каква тъпотия е сътворил и иска да види силна Русия.

горби, тук в германия, под сурдинка се спомена, че "най случайно задигнал от един магазин особено скъпа бутилка вино". Всичко естествено беше "замазано", но има ли "мазило" има и много "кирливи ризи" за криене! Ха - наздраве А между другото - той е държанка тук в Германия - кой го държи и защо - е друга тема

и това е вярно има немски филм В ТОВА ВРЕМЕ ЖИВКОВ БЕШЕ 10 ПЪТИ ПО ГРАМОТЕН ОТ ЛИВАДАТА

Ако си мислите че на Горбачов току тъй му дойде на ума да прави Перестройка жестоко се лъжите.Просто кюлотите на СССР бяха смъкнати до глезените и препускаха като въмпири нарамили скелети от животни да варят костите за борш и профсъюзете раздаваха на жените в определена възраст легнин цели топове и те д него патуваха в автобусите и беше глад и страшна мизерия

Сега е още по- голям глад и убиваща мизерия!

Всеки който иска да се отскубне от диктатурата на Кремъл се застрелва.Това на какво ви напомня другари руски граничари?Оказва се че има настроения за нова берлинска стена.

Има. Но тези настроения идват напълно от Запад. Путин не веднъж от 2008 г. насам призовава ЕС и НАТО за общ съюз с Русия на базата на честни търговски отношения и геополитически интереси. От Запад обаче са алчни, те искат да смажат Русия и Китай. А, това, драги ми смехурко, няма да се случи никога. По скоро планетата ще остане с една ислямизирана и напълно опустошена и безидейна Европа, и една пустинна и фашистка Америка.

Както и да го смятаме Гурбачов си е част от руската олигархия.Той предаде идеите на Ленин,Маркс и Енгелс за да се появят супер новобогаташите от върхушката на КПСС и КГБ(както при нас БКП и производните и партии управляващи България 25г)Перестройка=подмяна.Ленин го е казал няма мирна революция.Та какво друго мнение очаквате от Гурбачов.......

се понапъни, поне малко! Ако беше руски олигарх - къде щеше да е резиденцията му? Ако случайно не си чувал, държанката "горби" е на "някаква издръжка" отглеждан на територията на германия "вероятно в еврейска собственост" (такава "де юре" няма, но американската в действителност е евреианска) ... анализи необходими ли са?

Още малко ще кажеш че сценария за преминаване социализъм>>>капитализъм е негова идея и само негово дело...ха..ха Теория за наивници.Всичко се е пекло още от 1985г!И ако нямаше пазарлък комунягите да са новите капиталисти при първия опит да "предава" комунизма Горби нямаше да е жив.Айде стига не сме деца...ха..ха

точно по темата беше, а вие се поучете от юда и историята за сребърниците (мара дирници) а идеята беше, за публикуваното ми мнение, което видях, а после изчезна

Казахстан заявява че може да излезе от Митническия съюз. Путин скоро се бил изцепил ,че Казахстан никога не е бил държава!!

Bell

Империята на Путин ще се разпадне съвсем скоро. Както всяка друга противочовешка империя в историята.

сигурно се приемаш за велик, след като се мислиш за богоизбран! Само дребни въпросченца: - отворихте портите на Търново - смазахте ли ни - помагахте на великия султан - султанат направихте ли - чрез ленин и компания евреи изтребихте много руснаци - велики станахте ли - вашия изрод хитлер (и компания "чисти арийци, но с еврейско потекло") изгориха в концлагерите милиони евреи, цигани, славяни ... - е, и? Путин не прави империя, а мисли за родината си! А вашия катун като си няма родина, си мисли за "глобална собственост", а животното Путин, ви бърка сметките? бре, да ви имам "сметкарите"

И това ли прочете в мове сайтче?.....

Ами да, според новата руска доктрина те и с казахстанците са един народ и трябва да се обединят като двете Германии. :)

Ех, дядя Горби...

Странно, но в подобни конфликти пацифистката позиция винаги е най неудобната. Непременно трябва да се пролее много кръв, да се развяват знамената и на двете идеологеми и накрая двете страни се отеглят уж като победители да си погребат мъртвите, за които крайния резултат е отдавна без значение.

кой е говорил за пацифизъм? кръвожадното еврейство в лицето на сорос и 'хамерикос-компани' инвестира над 5 милиарда свежо напечатани "гущерчета", а "прасенко и еврейска компания" в украйна оправдаха част от "инвестицията"! многократно повтарям - там където се появят еврейски пари и очаквания за печалби - се лее много кръв (естествено - не на спонсорите)