Манолова: Има умора у хората, които ни подкрепят

Мая Манолова коментира, че БСП е извлякла поуки от управлението с други партии. Тя подчерта, че не може да се натрапват коалиции на хората, които ги подкрепят.

Обратно в новината

Коментари - Манолова: Има умора у хората, които ни подкрепят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умора ли? Писна ми от вашата наглост. Ще се уморя след като ви пратя на село при мотиките. Дотогава бой по каската докато омекне.

Общото при всички жени занимаващи се с политика, като се започне от Меркел и се стигне до старата обука (Миглена ) е тяхното граричесто в безкрайността нахалство и наглост. Няма по голямо безочие от жена в критическата.

МНОООГО СИ ПРОСТА - ДОТОЛКОВА, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ ОСЪЗНАВАШ КАК ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ!КАКВИ КОАЛИЦИИ , КАКВИ 5 ЛЕВА - МЯСТОТО ТИ Е НА ПОЛЕТО, ПРОСТАКЕСОВА!

През последните 25 години БСП управлява пет (5) пъти директно, през останалото време индиректно, a резултата е бил пълна катастрофа. Това са двете правителства на Андрей Луканов (1+2), управлението на Жан Виденов (3), управлението на Сергей Станишев (4) и управлението на Пламен Орешарски (5). Oт тези 5 БСП-правителства 4 биват преждевременно изритвани от власта и само 1 успява криво ляво да завърши мандата си, заради подкрепата на ДПС Правителствата на Димитър Попов (6), Любен Беров (7), Сакскобургготски (8) бяха доминирани отново от БСП, като резултатите не бяха по същество коренно различни. След 1989 България е управлявана от 11 правителства (плюс 3 служебни)! От тези 11 правителства 8 са на БСП или под контрола на БСП! Тоест всички кражби, издевателства и ограбване на народа с право могат да бъдат изискуеми от тези хора. Т.е. 72% от правителствата след 1989 са била БСП, а БСП-чиновниците никога не са излизали от власта и винаги са дърпали конците на държавата! А следствието е, че от 11 правителства, само 3 имат пълен мандат! 8 биват преждевременно изритвани! Как да има развитие? Какъв е резултата? 25 години нищета и мизерия. Това са фактите. 25 години БСП! 25 години РАЗРУХА! 25 години МИЗЕРИЯ! Да. Малцина се умориха, още по-малко прогледнаха, а болшинството от неграмотните, необразовани избиратели на БСП си останаха и ще продължат да гласуват за БСП, дори и камани да падат!

Pesh0

Майче а поука от костинбродската ти афера извади ли ? На тези избори ще берете резултатите , за лъжите и наглостта . Ти няма ли да минаваш към ДПС , че хамбара се е изпразнил и мишките се поразбягаха .

"Луд умора няма. Само се поти и огладнява." Хората се уморили, но БСП е неуморна.

"Там залагаме на леви политики, на социална подкрепа за хората, на повече държава" 10% плосък данък. Това е крайно дясна политика, която съществува на много малко места в света. После се чудят, защо няма бюджет и емитират облигации, докато партийните лидери и кръговете олигарси около тях дебелеят от кеш. Не слушай какво ти говорят, а какво правят.

Манолова: Свършиха ни двадесетолевките за хората, които ни подкрепят. Останаха ли само столевки. Имате ли, да ни развалите?

Подредихте си ги както вие си искате, а не според волята на народа. Защо да не сме уморени. Не си изпълнявате програмите, но незабравяте да напълните собствения си джоб. За хората няма, но вие си актуализирахте заплатите. " С това ли ни доказвате , че сте с народа", В коя нормална държава има плосък данък от 10% и за тези които печелят милиони. Не само се уморихме от Вас, но се и отказваме, заради лъжите Ви.

Вие уморихте всички...цяла България уморихте.....грабежи, кражби, лъжи, измами, манипулации.Отвратихте народа от политиката....всичко това няма край при вашите управления....уморихте си и електората

8901

Вярно е Маичка, вие нищо друго не можете освен да крадете и със задниците си.

ЗА МАЯ Е ВАЖНО ЕВРОРОМА ДА НЕ СЕ УМОРЯВА И ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ ДА ИМ ПРИБИРА ПАРИТЕ, ЗАЩОТО БЕЗ НЕГО НАНАЙСИ ПАРЛАМЕНТ!!

Тия, коит не харесват Майчето....кои жени харесват? Фидоска и Лилянчето ли?

Които не харесват Майчето,какви жени харесвата???Еми харесват красивите,умните,приятните жени-а не като сестра Галева-интригантка,злобна и кариеристка.Сега разбра ли кой кави жени харесва

8901

Вземи си я като толкоз я любиш. Ачо с радост ще ти я даде.

Да ви кажа не мога да се сърдя на тези които не понасят Мая Манолова защото е социалист, тъй като аз пък не понасям Бойко Борисов защото е п..ст.

Забрави ли ма патице, ЧЕ комунистите ИЗВЪРШИХТЕ МЕТЕЖ, ама НИЕ- българският народ , ПОМНИМ ! Помним ГАМЕНИТЕ И РАЗБОЙНИЦИТЕ, които пуснахте да реват с/у ЗАКОННО ИЗБРАНОТО Правителство на Б. Борисов, това ще го помним ВЕЧНОоооо...

Помним? Дръжки. Нищо не помним!! Не само че нищо не помним, ами и не знаем. От 1923 година като започнем- въстание, та през 1925-та избит е цветът на нацията, та предателството към македонците, после предателството към България - за малко да се разделим с Пиринско - насилствено помакедончване на българи... Всичко старателно се крие , да се не знае или се забравя...

Добро утро, г-жо Манолова.... БСП откри топлата вода...

Че то-Лайчето Манолова,много се поучило,бе!Ама не можа,да влезе в призовата тройка на Партията,язък!За това-наздравУе другаУю ПредседатеУел,да си жив и здрав!

Продължавайте така "демократично" като с Вигенин и после се чудете защо хората се уморяват от вас. Имам чувство, че сами искате да не влезете в следващия Парламент, а може би така ще бъде по-добре - и вие да си починете и хората да си починат от вас. Пък след две-три години, с нови сили и без Вигенин начело на листите.

Абе тая галевска мастия не се ли умори да буде да бъде ментор на бсп и държавата ни. Забрави ли че братч галеви я подхвърляха от единия джип на другия.Защо някой мастий се самозабряват като им се даде власт.

На БСП угодия няма.

"Ние сме единствената демократична партия...". Смях. За Майчето всички останали са фашисти и протестъри.

Най-добре за България е коалиционно правителство между БСП, Герб и ДСБ, в което може да се даде едно място на заместник-министър на БСП и едно на ГЕРБ. Най-много!

А не е ли по добре военните да дойдат ??

От другарят Ачо Майяденов,ли?!

Тая е най- подлата жена в България ,след Костинбродската афера .Тази подлярка ще продаде и майка си за власт, пари и партийна кариера .Подла, подла вещица ,не знам дали вярна на това което приказва .Как може да има такива хора ...да се раждат ,толкова двулични гадове ,а отгоре на всичко да имат и възможност да манипулират по - податливи хора .Затова политиката в България е мръсна дума , защото се прави от мръсници като тая на снимката .

Jena li kazvate? Hm:D

Къде ли отсега нататък ще си развява скъпарските костюмчета?Не съм виждала и чувала друг,който толкова да изопачава истината.Ама и едни журналисти,все и се слагат и не знаят един въпрос да и зададат,така,че да си затвори миризливата уста.

БСП друго освен да натрапва (каквото и да било) не може.....аман от кукли на конци.

БСП - патерицата на ДПС в кражбите: "Как бяха изхарчени 325 млн. лв. за 6 месеца" по държавни поръчки . . .

Манолова, око мен ме мразеха 90% от българският народ, бих емигрирала в Сибир. Помисли върху въпроса.ще оттървеш и себе си и целият български народ.

Манолова, силните ви структори по места са , пенсионерските клубове . Но незабравяй, че в тях вече има само по двама човека. Знам от лично наблюдение. Така, че това което кукуригаш е пълна простотия.

от жабокрек се обадиха

"Борисов просто хвърли оставка и ние поехме отговорност. И сега плащаме и заради грешките, които направихме, и заради факта, че поехме управлението на държавата в нестабилна и сложна ситуация" :::::::::::: А преди изборите през 2013 съвсем други работи говорехте! Сергей Станишев предизборната кампания на БСП в зала 1 на НДК 9 май 2013 "Нещо повече - имаме силата и идеите да осъществим промяната в България. Промяна за хората, така че да има работеща икономика, да има доходи, да има граждански контрол и отчетност на институциите, да има управление с ума и таланта на цялата нация. Ние не делим хората по цветове, в нашата родина трябва да има слънце за всеки. Затова се борим!", заяви лидерът на БСП. ЗАЩО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НЕ СВЪРШИХТЕ НИЩО ПОЛЕЗНО?

Мая казва истината, за това, че БКП/БСП има история. Има - ПРЕСТЪПНА !!!!

"Какво направи Борисов тогава? Той просто хвърли оставка" ТА НАЛИ ВИЕ ПОИСКАХТЕ ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ! А СЕГА БИЛ Я ХВЪРЛИЛ ПРОСТО и e ВИНОВЕН 17 февруари 2013 Лидерите на БСП Сергей Станишев, на партия "Атака" Волен Сидеров и на ДПС Лютви Местан, поискаха оставката на кабинета "Борисов" на фона на многохилядни протести в цялата страна срещу монополите. 16 Февруари 2013 На 16 Февруари 2013 представителят на организация Сила за Благоевград, Людмила Манова която оглави протестите срещу високите сметки за ток в Благоевград, участва в заседанието на 48-ия Конгрес на БСП в НДК, Тя излезе публично, за да говори и да се възприеме от хората като лидер на протеста, който беше проведен в Благоевград 5 януари2013 г Станишев стяга експертен кабинет след вота "Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че ако БСП спечели изборите, ще работи за съставяне на национално-отговорно правителство."

Luna0102

Споко ма, какви поуки ма, пак сте в коалиция с партия Рома и още няколко ромски партийки. БСП не се явява на избори сама, а като Коалиция за БГ, то самото ви име такова, тя тръгнала пак с пробита кофа вода да носи, ама колко му е на един червен дебил да гласува пак за вас- от 30 лева нагоре.

Вярвам й за "лявата партия", да, лява ръка - десен джоб!

В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а само гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на определена шепа от хора. В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото "гласуване" стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят никаква лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи лична индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната демокрация са винаги АНОНИМНИ и ГРУПОВИ. Никой от тези анонимни и групови уж "избиратели" също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо, представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н.

"Манолова: Има умора у хората, които ни подкрепят" Напротив! Неграмотни балами винаги има! Само им обещайте да разкриете 350 268 работни места, да им увеличите заплатите, помощите и да им намалите данаците , да намалите цената на тока и ще се намерят няколко стотин хиляди гламави да гласуват за вас! На тях няма да им е ясно, че това няма как да стане, ама нали са неграмотни! Не се отчайвайт! Обещавайте!

Мая, май льоф , по петнайсе пъти на ден да те огрява...слънцето...

Ами да, умориха се да ги лъжете ! А вие да дебелеете и богатеете !

ГЛУПУСТИТЕ НА МАЯ и БКП 30 август 2014 Мая Манолова коментира "Ние (БСП) сме единствената демократична (?) партия" .................... Сергей Станишев БСП. 09 Септември 2013 "...9-ти септември 1944 г. e една от най-ярките и забележителни дати на съвременната ни история... "За нас, българските социалисти 9-ти септември остава една светла дата, символ на идеали, които са непреходни" Сергей Станишев БСП. 16 Ноември 2013 " БСП (!) (не беше ли БКП?) имаме историческа вина пред българските турци за -възродителния процес и се извиняваме за това", заяви Станишев пред митинга на БСП и ДПС. Сергей Станишев БСП. 11 Дек 2012 "Аз лично не се гордея, че той е бил член на нашата (!) партия (бел.ред.-БКП). Имало е кадрови грешки и в онова време". Това обяви лидерът на БСП Сергей Станишев" Сергей Станишев 28 април 2014. "В политиката, както и в живота, дълголетието е признак на добро здраве. Ние 120 години сме тук (?) (нали БСП беше уж основана през 1990 ?), заяви лидерът на БСП, Сергей Станишев, в Търговище". Европейското знаме е било изгорено на събитие на БСП. 09 май 2014 "Млади социалисти палят европейското знаме пред паметника на Съветската армия в София"

Мая, покажи на тея хора как са мяткаш :)

От района на Кюстендил е избягала червенодупеста маймуна сееща опасна заразна болест "ЧЕРВЕН ЕЗИК" Въпреки че от болестта не се умира, тя води до пълно оглупяване на заболелите.

баба ми още реве за дето гласува за БСП

След изборите много гласоподаватели ще изреват и ще се почувстват излъгани като видят новите коалиции "ГЕРБ-ДПС" или "ГЕРБ-ББЦ"

Възможна е и коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС. Тази коалиция единствено ще работи за благото на населението, но преди всичко за собствения си джоб. Наслука дружина ГЕПС.

за напред се въздържай от такива изказвания .

иска ви се,ама няма.коалиции прави само бекапието

Манолова , няма умора , има само отвращение от вас ... само вие не го разбирате като те гледам.

Абе то вие не си вярвате на ГЛУПОСТИТЕ - пък искате хората да ви вярват !!!!! Забравете , който иска да управлява само да НЕ НЕ НЕ е бсп и дпс !!!! И АКО Българите им е останало и мъничко гордост и чувство за Самосъхранение вие не трябва НИКОГА да сте в Парламента - камо ли пък да сте на власт !!! Пък ти манолова си приказвай колкото искаш колко си '' чиста '' и загрижена за НАРОДА БЪЛГАРСКИ на когото цмучете кръвта !!!! НИКОЙ НЕ НЕ НЕ ви вярва за НИЩО !!!!!!

Каквото и да се пише и говори истината е една - тази червива кюстендилска слива много направи за сегашното положение на БСП.Дерзай, другарко!

"Манолова: Има умора у хората, които ни подкрепят"! Другарко Манолова, луд умора нема, само се поти!!!!!!!!

Цяла седмица обикаля от телевизия на телевизия на сее отвратителни лъжи!Мръсна п*чавра защо още не си осъдена за подаване на фалшив сигнал до прокуратурата за Костинброд? Кой плати на държавните служители за извънаредния труд на 11.05.2013? Я обясни че не всички генерали в България могат да бъдат умни, честни и подчтенни като вашят ген. Симеонов, не всички могат да бъдат в борда на ЧЕЗ, а пък ГЕРБ да е виновен за тока, не всички са дупе и гащи с братя Галеви ,с Трактора, с Цв. Василев, с Д. Пеевски и т.н. Тоя седмица тя беше дежурна по плюенето, а другата кой ли ще е! Дудука къде ли остана да й се обясни в любов?!?

Умора ли? Дрън- дрън . Нежелание и отвращение!

Уморени сме от предателства, от продажници, от лъжите ви!Но,ДА, народът ще ви подреди. За това няма да сме уморени,разбира се, ако отново не подмените вота и особено, ако го направите и се получи някакъв странен резултат, доказващ това!

Г-жо Манолова,за какви истински ,честни листи говорите,след като употребявате думата ПОДРЕДИХМЕ? Кои Сте Вие,и къде е мнението на хората по места? Каква лява политика ще "осъществявате"след като не слизате от ДЖИПОВЕТЕ? Не е така ли? Попитайте колежката си г-жа Нинова! Можете ли г-жо Манолова да направите поне едно ИЗКАЗВАНЕ в което да НЕ употребите думите ГЕРБ и Бойко Борисов? Ако не можете ,то за каква "ЛЯВА" политика става дума? Уверяваме Ви ,че НЕ гласуваме за ГЕРБ!