Освободен е шефът на Държавен фонд „Земеделие“

Управителният съвет на Държавен фонд "Земеделие" освободи изпълнителния директор Атанас Добрев. Управителят на София област подаде оставка.

Обратно в новината

Коментари - Освободен е шефът на Държавен фонд „Земеделие“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,кога ще му бъде потърсена ОТГОВОРНОСТ,ВИНОВНОСТ???

Ей, това журналята ! От къде копирахте тоя стил на заглавията? "Освободен" ?!? От какво е освободен ? От пандиза ли, от пленничество ли, от мита и акцизи ли или от длъжност? Токова ли неможахте да напишета "Освободиха от ДЛЪЖНОСТ, еди кой си ??????Като види човек заглавието, да прецени дали си струва новината да бъде прочетена или не ? Примерно на мен ми дреме на фара, че някакъв си натегач е освободен от длъжност, но виж повече би ме заинтересувало ако например го бяха освободили от 3 годишен плен при талибаните, където е предлагал секс услуги.

Бий "сините" докато почервенеят и "червените" - докато посинеят!

атанас добрев не е от дпс,а областния управител на софия област иванов,бъркате ги!

Ставаш член на ДПС, слагаш очилцата да изглеждаш интелигенто и започваш да крадеш.

горкото турче

Не, не е турче. Той е потурнак, както и всички "българи" от листата на ДПС.

Фонд земедели - най-голямата хранилка на дпс.

бравос прокопиевци,"само така"!тези спешни подмени приличат на бързо и експедитивно заграрабване на проекти за ваши хора,бързо и по много!че за какъв чеп им е земеделието по никое време и то на временен кабинет без нс,да не сме станали президентска и да не сме разбрали!ами то както върви ще променят и конституцията и само ще ни уведомят!малее,потреси!

И как точно този фонд земеделие е свързан с подготовката на изборите ? Нали задачата на служебното правителство е да подготви изборите - защо въобще се правят тези безмислени рокади и се създава хаос в институциите, след като това правителство не е избирано от народа, а е назначен с комсомолски указ на подлогата на бойко ? А като дойдат новите после - и те започват с уволненията - това ли е новият морал на герб ? За това ли гарантират - че ще бъде сменен всеки, който не е от техните ? Повръща ми се от милиционерското лицемерие ...

Защото това правителство работи за герб , защото народа ни очевидно е заспал за безобразията , които вършат тези безподобни наглетци назначени от недоразумението Плевнелиев . Ето за това се случва всичко това

А бе льольо, И малките деца знаят, че агенциите са най-големите хранилки на ДПС. После ще питаш къде са парите и ще крещиш, като селски трол, що се вземат нови заеми от правителството - ами щото всичко е ОКРАДЕНО, бе тъпунгер! Държавата трябва да се освободи от БСП, ДПС и малоумни 15-ки като теб!

През 1995 другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест.

Не е важно: колко ленти е отрязал Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чукал, колко магистрали и спортни съоръжения е обещал, че ще построи, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, колко пъти е закусвал или обядвал с Обама (заедно с други 5-6 хиляди други като него), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко волски мъди е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е и какви г е й - ове са всички останали, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от Бойко Борисов.

Корнелий

Явно в мазата на Посирано 20 всички опорни точки са такива: - Крадем от всякъде и по много, щото ББ е лош! И после чакайте на правителството да ви повиши доходите!

Интересно,служебните кадровисти,новата мода по какви причини са искали оставката,назначен на 14.07.,та какви са им мотивите,просто така,щото назначен от БСП,а новата била читава,как разбраха и как я изнамериха,засилка с "кадърни",ще прокопсаме с тези прокопита,та прокопито да му се ненадяваш силово го дава,много иска да лапа,една година изпусна,натрупа дългове,е това е то,възвращаемост!

оно се види,тоя има нос на щркел,от дека се завадихте текива лумпен началници?чукундури, чукундури,кои в министерството ви тури?вижте колко продажници има в балгаря.дяконе,дяконе защо дяконе се за таквази пасмина живота си даде?сички измушлаци назначени от мрасното турско-бесепарско управление да се ванат за раце и се удават у капка вода.

Жалко!Такъв красавец!Само Чобанов младия дебел мюсюлманин е по-красив!Ужас!

САЛАМ АЛЕЙКУМ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ:)))))) СМЕЯ СЕ В МОМЕНТА,... НО НЕ Е СМЕШНО

Ще ги направят ли 500 бройки новоназначени ,както се изказа Чехлю,т.е. както е планирало задкулисието,за 90 дни-500 бройки,нормално било казва,само наши хора,е после пак нови и така,няма да се работи!Много странно,професора по конституционно право чел ли е новата конституция ,а ако е чел ,добре ли е разбрал какви са правомощията на служебния кабинет,записани там,че нещо намирисва на злоупотреба с права и показване на основния закон!Интересно,какъв пример дава на студентите с това което върши!Жалка работа!Сигурно пак "народа" го искал,нали му е "слуга",цирк,ама не е цирк!

Този " фонд" е може би най важното в страната. Струва ми се,че се създадоха добри условие дпс да стане първа сила на следващите избори.Няма да е изненада, поне за мен.

Харесва ми! ДПС ще управлява България!

Мелиха искаш ли да поиграеш с биберона?

И моя и моя.

Както е тръгнало май ти ще си играеш с биберона, па и останалите.Хак да ни е!!!

Лелей, какво крадене че падне сега! ДФЗ с ниговите милиарди, които селските рапони няма начин да получат, щото Борисов има нужда от още 8 милиарда по сметките си, стана отново разделна линия за властта. Уж временна, пък си уреди положението, надхвърли правомощията, забрави за изборите, обяви война на Русия и оплеска изцяло играта. Прочее, на кражбите! Дерзайте, айдуци!

Събирате ги от села и паланки,криви с диалект,шокаритетни и като стъпят на жълтите павета,, У"София РАЗДАВАТ АКЪЛ ПО Банкянски.Еле да ги дават по ТАЛАВИЗИЯТА -големо шоу НА СЕЛО. Е....верни ще са до гроб .От кенефа на село зад бъзето та у ...Брюксел .ЕнтелЕгент ,издигнал се над....селяните.

Поредния боклук

Браво!!! Жалко, че няма да имат време да разкарат всички престъпници от БСП и ДПС!

Браво на служебното правителство! Всички назначения на нелегитимното комунистическо правителство на Орешарски трябва да бъдат отменени!

всичко това води до пореден рестарт на държавата и всичко отново тръгва от нулата. след 4 години пак рестарт. Така държавата винаги ще си остане недоносче. Понеже всеки знае, че е временно на поста си, без значение какъв професионалист е. Гадно но е факт.

Нормално. ГЕРБ назначи хора, които да работят, но БСП ги замени с хора, които да източват. Сега какво? Да си ги оставим ли?

И ти като проф.Близачев не си прочел конституцията,кое е легитимно и кое нелегитимно!Колко му е за марионетки,какво е това Конституция,трябва да се омърсява опонента,важно е да се вържат баламите!