НС на БСП утвърди окончателно листите за изборите

Националният съвет на БСП утвърди окончателно листите за предсрочните парламентарни избори, каза говорителят на партията Атанас Мерджанов.

Обратно в новината

Коментари - НС на БСП утвърди окончателно листите за изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма как да ме убудите да глясувям зя вас,г-да от БСП,след като такива боклуци като социалтариката Георги Анастасов е в листите Ви.

Все едни и същи лица.Докога??! В Смолян като чуем за Дора Янкова вече лошо ни става.То по добре направо до живот да са в парламента а не да правим излишни избори със стари муцуни.

Абе Миков вие БСП защо не продължихте Е-79, а сега искате от Служебното правителство---нали вие комундетата оставихте Служебното без Пари???

Мая, давай ! Покажи на тея хора как са мяткаш ! :)

Защо БСП не се яви САМА на ИЗБОРИ? Нека всички видим що за ПАРТИЯ е тя? И още нещо,от този дълъг период на "ПРЕХОД" и "ИЗБОРИ" ни стана едно нещо ЯСНО,а то е: Не е важно кои ще бъдат в "листите",а на кого ще бъде РАЗРЕШЕНО да се ИЗКАЗВА в парламента!? Ето по това може да си направите оценка БРАТЯ БЪЛГАРИ ,ЩО за ПАРТИЯ е БСП! Но това се отнася и за всички други САТЕЛИТИ на БСП!

Всички от тази партия са цървули, както сама ги е характеризирала буруджийката, слагайки този етикет и върху себе си......

нещастници......

Ей 15-ски, хората толкова много ви мразят вече, че може и да не минете процентната бариера !

На този етап единствените,които са сигурни,че "няма да духат супата"са дпс! Факт,труден за оспорване.

Да им е честита листата на бесипето. Да пребъдат с цялата си листа - в извечна пенсия.

Какво става-тази сутрин- всичко, което съвсем културно,с любезност и на ясен български --- написах за Миков и НС на БСп за Видинския край---ИЗЧЕЗНА НЯКЪДЕ- в кошчето на редактора?! така ли ще процедираме до изборите --с цензура??? Вината на БСП за трагедията на тоя край е АБСОЛЮТНА!!! С Химическите заводи за гуми и влакна- прибраха 11 хиляди селяни и земята остана без стопани???Край!

...са пуснали клюкарите си из Видинско,които вместо да критикуват и да се опълчат срещу турската инвазия на ДПС в тоя Северопропаднал видински край,където ДПС купуват гласове --например в с.Шишманово,е имало-30-40 бюлетини за ДПС--- където едва ли са --дори срещали ---"турчин" от ДПС и Миков бясно е насочил злобата си срещу ГЕРБ??!! Защо бе Миков---"щи румунещи"---на български кажи--че си предател на България в тоя край??? Бабите и циганите се подвеждат по малките "субсидии" и без да осъзнават гласуват или за БСП или за ДПС,но никога за ...ГЕРБ?????Миков"щи..."

И хиляда години да минат, ние българите не ще разберем, колко заробени сме от комунистическия лумпенпролетариат! За жалост народът ни е прост, а управляващите направо за книгата на Гинес. Веднага след деветосептемврийския преврат през 1944 г. в управлението на държавата влизат буквално Сульо и Пульо. Като съвършени простаци, те изтребват де що интелигент има и по този начин сплашват останалата част от народа, за да го държат в подчинение. Десетки години критерии за заемане на отговорен пост са не образованието, не способностите или таланта, а роднинските връзки с този или онзи политически велможа или партизанин. Щом е предан на партията, той е наше момче е девизът на БКП. Това, че техните момчета обикновено са мързеливи отрепки, агенти на ДС, твари, способни да разстрелят и собственият си брат, заради партиен пост, не само не пречи, а дори позволява на подобни нищожества, да се издигнат в йерархията на политическата върхушка. Директори на заводи и фабрики, на болници, мини, училища, театри, печатници и всякакви държавни учреждения стават най-тъпите, нахалните и верни на партията червени боклуци. Вярно, от дъжд на вятър се срещат и сред редиците на комунистите способни хора, но те биват изтласквани назад. Остават на втори и трети план, защото на партията не са и нужни умни, а безразсъдно верни люде. Така тоталитарната система може да държи в ръцете си цяла една нация и да прави с нея каквото си иска. Тя това и прави всъщност гаври се с всичко прогресивно и стойностно, а издига във висините простака послушник.

Изтървахте онова дебело момче Чобанов и то прие исляма!А такъв експерт беше!Добре че е Миков!Страшно ме развеселява тоя опиянчен мишок!

алкохолика,окончателно обяви изборните некролози.за тия 25 годишни аидуци,на сите там им е местото.

Начело на листите на бсп,дпс и герб виждам най честните,можещи, умни и неподатливи на корупция синове на изстрадалият български народ!

и какво казах. Казах,че на младите хора не им е мястото в БСП, защото това е една морално д.ег.ради.ла партия.

Напротив,това са съвременни хора,интелигентни и образовани!Другите партии не знаят какви са,нямат визия!

Абе може и да са специалисти, но им липсва мироглед, а той не се получава от учебниците, а от жизнен опит. Властта е сладка, но и съсипва човека, ако той не може да я понесе. БСП е остаряла партия, след нейното управление- бедността расте. Това не е управление. Бедният човек е безправен навсякъде, а при соца човекът без власт бе безправен. Кога ще стигнем богатия запад?

Ти не си човека, който ще кажеш, на кой къде му е мястото. Всеки има право на избор

A пък ти не си човека, който ще ми казва какво да мисля. Ясно ли е?

Ти пък не си човекът, който да ми казва какво да мисля.

преди преврата,никой нямаше право на избор.

Бат Сали си е у ДПС-то,пак е в листата!Тогава си беше гадничък доганов номер с предпоставки да ги съборят,а ДПС да излязат сухи,както винаги,а и както върви завинаги,щото никога не са мандатоносители!

Столетницата ще издържи!Напред претворена бейби и повече съвременност,използвайте мъдростта на времето и нуждите на обществото!

Много достойни, образовани и интелигентни хора са в листите на БСП, както и доказани професионалисти в своите области, които аз одобрявам и ще гласувам за тях!

ivo10

Все отбор некадърници потапящи държавата след всяко злополучно тяхно управление с ДПС. Жалко, че все още има ментално обременени, които се връзват на социалдемагогията им.

Е то,освен теб други тежко менталнообременени не се забелязват,е тук там единици се правят на "антикомундета"!Ей това Ивото,интелигентно момче,в други теми,но все запира ако някой подцени "височайщия"Банкярски бабаит!

Личната ми молба към теб е да емигрираш.

Генът си е ген - крадлив и корумпиран. Всяка нова,червена генерация е по-алчна и безскрупулна от дедите си и е с мераци за богат живот като червена аристокрация с крадени от хората пари. Дано никога вече не са на власт!!

Листата ще ги окачат направо на пирона ли?

15 лалета 15-ти ред, лалетата червени цветя на ..... P.S. от този преференциален вод свят ще им се завие на партийните лидери на БСП

Както ида се преименуват социалистите са доказани крадци, простаци и анти българи. Говоря за управляващата ги върхушка! Тези изроди нямат място в България, не дай боже в нейното управление никога повече! Заедно с ДПС трябва да се забранят със закон!

Ти май говориш за Тиквата,всичко изброено отговаря на истината за него!Ей тези тролски тиквета,как се пънат да мърсят,че да дойде бикобореца допотопното изчадие,баси олигофрените!

ivo10

Мехмед, какво правиш тука бе шебек?

Престъпната БСП трябва да бъде забранена и всички комунисти да бъдат премахнати от държавата!

Тези пак се пенят,лигите им потекоха!Ами кажи на Тиквун и шайката му,само те останаха бивши партийни номенклатури,създали партия,уж че били "сини",а външно остаряло нелицеприятно поведение,пълна пародия,лигльовци!

трябваше в "новината" да ми изброяват 3-то , че и 4-то място в МИР-овете в София! Мен ме интересува кой ще се изправи срещу Бойко Борисов във Пловдив, кой срещу Цветанов във къде беше?....

"БСП ОБЯВИ КУРС КЪМ РАДИКАЛНА ПРОМЯНА" Доклад на Янаки Стоилов София, 20.07.2014 г. "БСП обяви курс на радикална промяна. Значителна част от нашите избиратели се отдръпна, защото не почувства промяната, която очакваха" ТЕ ВИ И ПРОМЯНАТА- СЪЩИТЕ СТАРИ КУ.ВИ в СЪЩИЯ СТАР БАРДАК но с етикет ПРОМЯНА!

Защо не кажеш, че и ГЕРБ има в листите същите стари к..ви!!!!

Съгласен,Деса-тежката артилерия отиде в Монтана , защо не отиде в Силистра-защото в Дулово всички знаят какво представлява,,,,,

Ще си видоизменя коментара, за да не накърня доброто име на Кирил Добрев, на който по-би му подхождало да се казва Киряк Стефчов! Този "мъж", чието единствено качество е, че е "син на баща си" и така си пробива път в живота, нали нямаше да се кандидатира в знак на протест? Или и той като Станишев, когото хулеше навремето, но на когото пристана - не ме слушайте какво говоря, само гласувайте за мен? Ех, кирчо, кирчоооо, кирчо - как няма някоя по-твърда гъба да те изтърка и тебе...

"И ти си същият цървул като баща си" Татяна Буруджиева-БKП към Кирил Добрев- БKП на закритото заседание, 19 юни 2014.

Не познавам Добрев-старши, но познавам сина му и потвърждавам - точно такъв е, какъвто го е нарекла Буруджиева! Не, че тя е цвете, де и вероятно заради тази реплика сега ще глада НС отвън, ама това не променя правотата на първата част от репликата и...

А, тук няма коуеги, сигурно са на украинския фронт другарите чибурашки.

миков му пари на дупето вече

Божке ,Божке защо Господ ни наказва така и кога ще се отървем от Ламбо , Мико , Желю ??? Аутсайдери сте в София, не го ли разбрахте ???

Можеш само да завиждаш за такива водачи на листите на БСП. За София и тримата са прекрасни, честни хора.

Избирателен ценз би затрил бспдпс. Гордейте се.

НС на БСП утвърди окончателно листите за изборите Десислава Терзиева 07.08.2014. Десислава Терзиева пусна предварително строежа на "Южен поток" Със задна дата разрешителното се появи на сайта на регионалното министерство. Pазрешението за строеж е издадено от бившия министър на регионалното развитие Десислава Терзиева на 31 юли и е публикувано в Държавен вестник на 5 август денят, в който президентът обяви състава на служебното правителство и решението си "Южен поток" да остане замразен, докато Еврокомисията не се произнесе по него. Михаил Миков 16 май 2014. Реформаторският блок извади документи, които показват, че законови промени, засягащи "Южен поток", са писани под диктовка от Русия. Михаил Миков е "вносител". Михаил Миков 14.11.2013. Защо деполитизираното МВР подготвя политически указания за БСП. Социалистите признаха за опорните точки от МВР за протестите. Според Миков нямало нищо странно Таня Андреева 7 август 2014. Бившият здравен министър Таня Андреева е уволнила 3-ма болнични директори в последния си работен ден и е променила пет борда на директорите на големи болници. Здравната система е в колапс. Прогнозният дефицит на здравната каса е 490 млн. лв.

ТЯ НЕ ГИ ПОДРЕДИ-ТЯ ГИ НАЗНАЧИ-В РУСЕ,СОФИЯ И ВСИЧКИ 1 И 2 МЯСТО ПРОСТО СА НАЗНАЧЕНИ,ЧЕСТИТО,,,

о неразумни и юроди, бСп е единствената соцялна партия която мисли на българия и на обикновенен беден българин. Нека всичките гласувами на избори за бсп и нова лява партия. Цял болгарски народ се прекланяме пред история на таз велика партия. тя преживяла много тежки моменти но оцеляла в боеве. Браво миков браво Клисарова браво Станишев!

Хайде, ако обичате тия, дето не можете нито да говорите, нито да пишете, нито да мислите на български - у лево! Става ли?

той това би прави - ходи "у лево". Но ти това никога няма да го разбереш! По-точно ще го разбереш, ако си откъм "бедната страна"! А няма държава само с богати хора. За да има богати,трябва да има МНОГО бедни!

Клисарова е некадърен управленец и почти карикатурна фигура. С бездействието си причини негативи на БСП НЕ ЗАСЛУЖАВА да бъде депутат.

Няма разуика между Куисарова и всички останауи уичности в уистите. Един дол дренки.

с моето число всичко ок. ли е, да не объркаме нещу ?

8901

Споко колега всичко е ок. Задраскваме двете 15 и сме на върха.

Тези пък за какво ще се явяват на избори..?! Че те ще са наравно с Атака!

Би било чудесно да е така, но лошото е, че в България има много цигани и неграмотни малоумници, а те са основния електорат на червената пасмина.

Ако погледнеш резултатите от последните избори, ще видиш, че Столипиново, Филиповци, Факултета и махалите в Сливен и Пазарджик 90% са само за ГЕРБ, най просташката групировка!!!! Да са ви честити!

НАЙ ПОСУЕ МИХАИУ НАРЕДИ УИСТИТЕ!!

Абе тия още ли не са зад решетките и докога ще ни занимават с глупости?

Много важно, хехехе! Ченгесар до ченгесара, тъпак до тъпака, марионетка до марионетка - все политхомосексуалисти...

Всички социалисти-при Луканов. Веднага!

Листата е ясна, но защо да гласуваме за тези хора, въобще не ясно. БСП трябва да каже какво ще прави във властта, с кого смята да сътрудничи, как ще стимулира икономиката, как ще намали безработицата, как ще увеличи цената на труда, как ще защити наемните работници? Нали уж е лява партия?

Видяхме ги какво правиха във властта, видяхме ги с кой си сътрудничат, видяхме ги как "стимулираха" икономиката, видяхме ги как увеличиха цената на труда и как защитават работещите. Нали не очакваш нещо в тази изгнила партия да се е променило?!

То и ГЕРБ го видяхме. Докара хората до пълно отчаяние. Взеха да се самозапалват.

Сега само и единствено чакаме оная гювендия Мамя Манолова-Галева да пусне поредната димка преди изборите, иначе политиките на тази измет сме ги виждали...

а боко тиквата виждал ли си го