Бареков: Борисов е предизвикателство, другите са слаба ракия

Единственото предизвикателство за мен е битката с Борисов на вота в родния ми град, останалите са ми слаба ракия, заяви Николай Бареков в Карлово.

Обратно в новината

Коментари - Бареков: Борисов е предизвикателство, другите са слаба ракия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дудук,гледай само Борисов да не го победиш в Пловдив.Да знаеш само колко се страхува от теб.Краката му треперат.

Каката на траката ... обещавай Баре, да видим кой ти вярва! Москва на думи и сълзи не вярва вече!!! Направо отивай да си почиваш някъде - няма смисъл да се натягаш!

мИЛИ ХОРА защо падате на нивото на престъпника бареков,който се изгаври с Конституцията на избори 2013г и все още е на свобода?? Г-н Цацаров--самосезирайте се--от ЕС--с удоволствие--ще ви разрешат да съдите вулгарния Бареков!!!

Прави ни впечатление,че от 23:57 на 29.8.14г. до сега 8ч на 30 август не е пуснато нищо в мрежата---да не е заспал и ли умишлено са спрени коментарите-ТОВА ПИТАМЕ ОТГОВОРНИТЕ ХОРА ТУК???-

Мили хора,защо падате толкова ниско и коментирате тоя престъпник /сам си го каза,защото се чувства такъв/ Питам гл.прокурор на България:господин Цацаров ако смятате да продължите да толерирате тоя нарушил, изгаврил се с Конституцията на България в изборите 2013г., тогава да направим референдум за Вашата смяна---защо Бареков е на свобода: 1.Конституцията 2. Недоказан произход на парите---цяла година харчени с комтайфата на Нешка из България 3.Профанското поведение на Бареков по медиите към институциите---първо плюе-после ближе придружено с извинение ръкочите, които е храчил срещу невинни хора!!! 4. да се забрани на Бареков да бълва тия мърсотии тук на тия страници---четат ги чужденци- резил,само заради тоя престъпник!!! Цацаров самосезирай се---задава се нова "костинбродка"---озапти го тоя лъжец,срам за България!!!

Момче, влизайки в политиката ти ще принудиш и останалите малцина българи да емигрират. Имаи милост към България, ОТКАЖИ СЕ.

барекоФффф, ВЪРНИ НА ХОРАТА ПАРИТЕ от КТБ трагедията! Сън да не те лови, сомнамбул да станеш, така ти пожелават потърпевшите, хаир да не видиш!

Кучето което много лае ,не хапе.Стара мъдрост.ГЕРБ победа!

бареков много ти е голяма устата. когато си направил нещо за народа и държавата/положително разбира се/,като спечелиш едни избори и си заслужиш уважението на хората,тогава давай определения за хора,които са светлинни години пред теб. Бойко ще те смаже на изборите

Тъй, тъй, тъй, Дудуков!?Борисов е всъщност е, да речем, "шотландска ракия", другите са слаба ракия, а ако трябва да те ориличим тебе на някакво течно състояние, това е кучата пикня!

''Борисов е всъщност е, да речем, "шотландска ракия"''-от арабска пивоварна.

Един милион нови работни места???? тоз се изхвърля повече и от БСПто, още чакаме техните 250 хил работни места

Слабата ракия е Ники Дудука!

цецо василев каза ,че ти с пеевски сте го предали защото не искате да връщате парите нa бaнката и затова нема да има пари,ти какво ше кажеш по въпроса?

Бареков е много слад за да иска да се мери с Борисов. А и никога няма да бъде по силен. Партийката му няма да просъществува много дълго!

Обещаните от нас 1 милион нови работни места за 8 години ще станат възможни с развитие на икономиката Аз обещавам 4 милиона работни места за 108 г.

В България има една националистическа партия, която води последователна политика -Атака! Всички други се създават за да отвличат гласове от Атака.

Иван, със всичко уважение, отивай на майната си с твоята атака заедно

поредните обещания: ... да донесат облекчения за народа за пенсиите, детските надбавки, работните места. ... от нас 1 милион нови работни места за 8 години. Всичко това вече ни е обещавано от БСП, Атака или Скаксобургодски и прословутите 800 дни, които сега станаха 8 години. А действителността в която живеем е съвсем друга. Оказва се, че няма кой да плати високите пенсии и кой да плаща заплатите на обещаните нови работни места. В същото време има пари за "сараи" в Драгалевци и Бояна за станишеци, барековци и догановци.

По същата логика в нашето правителство Бареков е уайно, а всичките другите са диария. Направо липса на всякаква гордост и духовност и достойнство е този будала. Ясно и е кой ги представлява.

Абе,Дудук-ти,да не би да си стъпил на ветропоказател,бе?!

Борисов като мутра няма място в политиката , Бареков обаче се оказа храненик на Цветан Василев ???Такива храненици на олигархията , също нямат място в българския политически живот !Нещастници!!!

Много тънко ти е намазана филията,другарю и като започнеш,да я лижеш,ще си одереш езика!

Докато има глупаци ще има и тарикати.

Браво на Вас от link! Кое му е циничното? Ако бях написала да не си мерят... обувките например, пак щеше да е същото, защото според Вас имиджа на Бареков се уронва от това, че казвам истината за циганите. Ей това вече е цензура от Ваша страна. Много жалко!!!

"Истината обаче е най-силното оръжие срещу клеветите, обясни лидерът на ББЦ. Ми а де! Излез и кажи истината! И за Пеевски и за Местан и за Доган и за Василев и за Борисов. Шубето е голям страх, да знаеш!

Абе, тоя още ли не са го прибрали в психото ?

Ей,Бюреков,ти не си даже и процока.Фукнята ти до никъде няма да те доведе.Наистина ще е жалко,ако толкова наивници се хванат на кухите ти лъжи.

Ако българите допуснат този малоумник Бареков да се докопа до 4% значи има много баламурници и наивници в тази държава и всички те си заслужават беднотията. Прост и глупав човек не може да е благоденстващ защото за това се иска преди всичко ъкъл.

Сега Боко иска 10 милиарда за да върнел парите кото бяха окрадени от ктб е кой ги открадна,той е неоткриваем виновни са касиерката и чистачката.Ами милионите открадени от народа от различни играчи над 100ооо евро и тях народа ще плаща, за да могат бандитите да си вземат спокойно откраднатото.И тъпият българин отново е надупен и ще плаща во веки веков .Е то бива тъпотия и малодушие ама народа си е такъв като спи!

Другите били "слаба ракия"! А Бареков, гола вода.

Всичките тъпотии и лъжи,които говори този шарен ДУДУК,са прах в очите на най потъналите в калта хора!!

алоо 4-ти километър приберете си болните!!!

Бареков предизвиква Борисов . .. . Уеуе мауе . . . До вчера писа писма, че го е страх да не го ликвидират, после вади компромати, сега го предизвиква . . . Дудуче, гоУем актьор си, да знаеш, но в политиката си един жалък лилипут . . .

Наивни народе, на тая управляваща сган и трябва съд и тояга не ви мислят доброто толкова ли сте наивни,ще страдат и децата ви от вашето малодушие не спете и не им се връзвайте милиост няма да има за вас обречени сте!

Работа има, но за смешни заплати! Трябва да се действа в тази посока- увеличаване на производителността и заплатите. Фирми от западна Европа дават смешни заплати, за какво са ни такива "инвеститори" ?

"Когато говорим да се теглят заеми и да се крадат без да стигат до народа, нови работни места няма да има." Заеми не се теглят за да се 'раздават' на народа. Това е една голяма глупост, която активно се използва от набедените политиканци за популизъм. И докато българите чакат следващото правителство 'да им вдигне заплатите', мизерията ще е повсеместна! Т.е вечна!

Нека говорят - неформално и не в диспут. Така преди изборите ще ги видим по - непринудено кой какво представлява. Ей го на ББ - Докато не се чуваше толкова много хората имаха известен респект и надежда. Като проговори - излезе че е коркова тапа. Същата работа и с Берека - като журналист имах съвсем друга представа за него. Сега излезе че е помияр.

Биткаджийски игри за власт и пари, мръсна работа е това политиката!

Нали имаш оригинални документи какво чакаш ?????

Както му гледам физиономията и излъчването на погледа на този експериментален политически екземпляр, колко ли ще му е IQ то?

А твоето IQ колко ли е?

А моето е 157, а Дудука е помияр

че гламавите българи са много, намамва ги със светло бъдеще. Ще спечели. Който заложи на серсемите,той печели в БГ.

Хора , така ли за толкова години не разбрахте, че трябва да бягате от този , който ви обещава " светло бъдеще ", а след това се оказваме все в същата помия.

Atta

Че те всички обещават светло бъдеще.

Има една хубава българска поговорка : За лудото не питай, то само се обажда!

дпс, бсп и бареков е едно и сащо,. заститават олигарсите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

плати един.На Бареков ще му трябват двойно. Като го няма Батко сега от де ще ги вземе?

този,чак ме разсмя!Или не знае ,кой е,или нас прави на луди!Шизофрения!