Плевнелиев: Турция е наш добър стратегически партньор

Турция е добър съсед и стратегически партньор за България, заяви Росен Плевнелиев, който присъства на клетвата на турския президент Реджеп Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Турция е наш добър стратегически партньор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наистина ,много добър партньор,даже вече сме присъединени към Турция на всеизвестната карта публикувана в турски вестник.

Турция е добър съсед и стратегически партньор за България. Каза Цар Иван Шишман и България изчезна за 500 години.

цитат: "На церемонията присъстваха високопоставени представители от над 75 страни.: НО НИТО ЕДИН ОТ ЕС освен нашия "чехльо"

След този сосен гаф на Плевнюл, никой в ЕС няма да му прости. Нещата са толкова сериозни, че може да бъде предизвикана и оставката на тэва недоразумение, защото става дума за интересите и политиката на целия ЕС, не само на малка България.

Ти си срам за България,предател и турска подлога.Ти не си моят президент.Дори не сси мъж на жена си.

"Президентът Росен Плевнелиев пренебрегна хладното отношение на ЕС към Ердоган и присъства на встъпването му в длъжност като президент. В Анкара той се нареди до държавните глави на Косово, Босна, Того, Бенин, Албания, Македония. Нито една страна от ЕС не уважи на подобно ниво церемонията. Големите западни държави предпочетоха да изпратят делегации с по-нисък ранг и така дадоха израз на недоволството си от авторитарното управление на турския лидер." Каквато и да я свърши, това недоразумение - президентчето непрекъснато излага България.

СВОБОДА той не УМИРА. Васил Кунчев (ЛЕВСКИ)

и все пак левия на снимката е умник.усети човека от каде ще духне вятара след 4 - 5 години

Никой на президетско ниво от ЕС не отишъл, но нашият Чехлю прави метани и представлява там и Ромпой и ЕС, и НАТО, и Обама!!! Поредният гаф на американо-турския агент Роско!!! Възникват основателни съмнения дали този е роден от българка и е учил българска история!!! Незабавна оставка за това жалко недоразумение, което някой тарикатски ни пробута за президент!!! Оставка и съд заради всичките му гафове, засягащи суверенитета и честта на България!!!

То стратегия няма, но за благозвучие ползва думата :-)

У да те е.. У га.а продажен и насран.

Той, не е помак, просто името му е такова.

Плевнелиев да си бе турил и феса, като един Киряк Стефчов та турците да те харесат още повече! Не президент а Срам, голям Срам е този човек! Вижте каква линия държат гърците бе - прошка за геноцида над понтийските гърци няма?! А какво правят българските политици за кланетата в Тракия? НИЩО!

заеби кланетата в тракия,кажи кога ште си платите за избитите и прокудени от домовете им румелиъски турци,кога ште отговаряте за злодеянието вазродителен процес

Мурко, като ще се връщаме назад първи са почнали фесовете. Какво са дошли да правят на балканите? И понеже е като при дузпите, който е почнал пръв , накрая пък получава удар. А за възродителния процес, питай на бкп то , защо налагала квоти за цигани и турци , за сметка на българи.

Най-лошото се случва на България поради една единствена причина-на власт се намърдаха третия ешелон от кадри на някогашнага БКП-плевналиев,борисов,близашки,цецка,шаламанов и цяла банда треторазредни партийни секретари и комсомолски активисти.Сервилното им поведение пред американците говори за едно-отчаяни опити за препиране на биография и неистови стремежи за парче от баницата.И всичко това за сметка на обикновените хоре.Не на мутрите и техните ортаци във властта и политиката.

Гледай ти,цяло нашествие на туркофили и турци с познания на българската азбука се е изсипало по тая тема.И ЯСНО,че нахалство имат и български знаят, за да го изразят, ама и сто пъти по толкоз да са активни,усещането на истинските българи е безпроблемно разпознаване и ОТВРАТ! Ние българите сме от векове на тази земя и във вековете на ТУРСКОТО РОБСТВО сме се запазили като българи. И сега въпреки турската наглост и слугинаж на т.н.правителствени и президентски персони пак сме останали достатъчно РОДОЛЮБЦИ, за да разпознаваме мириса на предателите и поганските щения,за да ги разкриваме и да се борим с тях!

И така, цели 500 години...

Турците поне знаят защо ....Работеща ивдустрия стабилна икономика растящи доходи и падаща безработица.Куцат други неща при тях.А ние?Икономика срината държава пред фалит цени растящи доходи падащи галопираща безработица.....и алтернатива никаква!

И какъв интерес имат те от нас след като сме толкова закъсали ?

Айде стига си ревал като ощипана ,вие сами се самоунищожавате . продават ва за 1 лев като Кремиковци ,за толкова са ва оценили евтина стока и кой ви е виновен пак Турция

Българите са просит хора. Бих казал най-проститехора в света. Дори се радвам че ще изчезне тоя прост народ. Истината е че Турция е враг на България. Всякакви факти има.

Пишете си. Не пречите нито на Турция, нито на ЕС. Времето ви минава в безполезно писане на глупости.

като си пеееш Пенке ле кой ли та слуша.

Имам приятели турци, на които изобщо не им пука от това, дори има някои по-скоро са против. Турците са горд народ и едва ли някога ще се съобразят с мнението на КРАВАта или с на който и да било.

Нова, млада република, с най младо население в региона, развиваща се стремглаво и отдавна надминала съседките си по всички направления, предизвикваща злоба, завист в околните затънали в непосилни дългове и ударени жестоко от демографската катастрофа гаснещи страни??????

на мен ми зувчи като Кюрдистан. А де ще се дяни тогава Ердоган?

а на мен ми звучи като румелия....каде ще се дените вие тогава...ганйоооо

Тука до някоя година както се правим на интересни ще видите как вместо към запад много хора уж мразещи Турция ще се насочат към техните трудови пазари. Не ви ли прави впечетление ,че по медиите редовно има статии за Турция ,във повечето случаи със нападки но това не пречи за да им се вдига имиджа. Щом могат нека да правят,тръгнаха от нулата а сега вървят със страшна скорост напред ,защото имат политици които защитават националните си интереси,до като нашите се чудят на кого да на продадат за жълти стотинки .

па що бягат и те към западна европа? А в последно време към някои бивши страни от СССР па и към Русия ходят.

Ейййй голем страх от тази Турция бре,ами то как няма да се страхуват след като са им чели правителствената програма да 2023 година ,който е чел тази програма ще разбере ,че Турция ще се нареди между петте най силни държави

Чудесна идея! При това стената трябва да е непроходима за бегълци и в двете посоки. Ако ЕС продължава да се разпада, а Турция да укрепва икономически, е възможно съвсем скоро бежанския поток да е в обратната посока...

Хайде пак гласувайте вкупом за "мархаба аскер!" на предстоящите избори...а Плевнелиев е просто турска подлога...

Aре стига сте чесали езици за турция,за тия които имат способността да виждат по-далеч от носа си е ясно едно..,че в следващите десетилетия европа ще има нужда от евтината турска работна ръка и затова ще ги бутат зорлем-просто няма друг път...а българите които ще са 2 милиона на фона 100 милионна турция...кучета ги яли...както е казал чърчил за сърбия и българия-"това са две кравешки лайна през които е минала каруцата на историята"...стига ви толкова

Не се гаври с БОТЕВ,бе турско мекере!!! Не ти и подобните ердоганови турколяци ще ни налагате какво да мислим,какво да говорим и как да се изказваме за турците и Турция. Ако ще всички продажни и безродни пионки на западните хищници и турските амбиции дори и в качеството си на "президент и министри" по корем да се проснат пред ердоганци и сие поганци,докато има БЪЛГАРИ с ясно българско самосъзнание,памет и чест "приятелство"т.е. слугинаж и ново потурчване все ще ни е омразно,както все ще има смели и родолюбиви българи,които НЯМА да се примирят с това!!!

Истината е че докато ние бяхме дупе и гащи с Русия(СССР), те бяха така със САЩ. Надявам се, че на всички е ясно че е по-добре да имаш богат и интелигентен шеф, отколкото тъп, беден и ограничен. Турция доказва моите думи. На всички русофили, поздрав

Повече от 20 милиона туристи на година посещават Турция и се очаква новото летище в Истанбул да разполага с капацитет за обслужване на 150 милиона посетители, което също създава предпоставки за по-активно партньорство в туристическия обмен,

НЕЩАТА СЕ ОБЪРНАХА.БЪЛГАРИТЕ ИГРАЯТ КЮЧЕК, А ЦИГАНИТЕ ДУНАВСКО ХОРО.?????

Турция не е ли по-добър партньор на САЩ, които изпратиха военното си аташе на коронацията на новия халиф? А ЕС - по-малкипартьори ли са или ние сме дупедавци, разбирай смешното президентче.

Нека човекът от ляво на снимката да се замисли върху някои неща и направи справко относно: за стратегическото партньорство-за какво става дума.Ако е за търговия,да направи справка какъв е стокообменът на България по страни.Ако е за демократични ценности-каква политика води Ердоган и защо други държавни глави от ЕС не присъстваха на церемонията.Ако е за господар и васал-да нашият глава отличен васал на турския фес. Не коментирам как се развива икономически Турция при управлението на Ердоган,но добре беше и в Либия и в Ирак и в Сирия,но ги удариха все пак демократите и сега е видно за резултата

Не е ли време ДАНС да се сезира за някои неща!?

за тази партия, която изхвърли тоя плевел Плевнелиев и премахне тази никому не нужна и напълно безполезна президентска институция!

Много тролове и булгарофоби на едно място ,малиии,кръв пикаят

Да,така е.Турция ни препраща бежанците и не само ,а ние правим ограждения.Това не е ли партньорство!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

Турско мекере ! Та с какво Турция е стратегически "партньор" за България , а Русия -евентуален враг ? Сбъркано човече!

А Русия какъв е бе

Abu Talib

С така, не можах да чуя от Плевнелиев, кой е нашият стратегически опонент?!

"Турция е наш добър стратегически партньор" рече васаля, отивайки при царя :).Щеше да е смешно, ако не бе трагично.

Да го видя Плевню, какво ще прави без имунитет и къде ще се дене от "любовта" на хората.

ще избяга в друга държава и ще му фаниш само миризмата на мръсните гащи.

Крим 2. Този път в България и Турция, а не Русия ще праща "доброволци"

Правилно каза Л. Дилов - че ако не беше Буда - теб и за домоуправител нямаше да те изберат.. значи Русия ни е враг , а Турция стратегически партньор! Мръсна подлого - съд за теб и затвор!

Зловонна гербаджийска смръдня се стеле над БЪЛГАРИЯ.Плюе се на православието хвали се ислямизма,клечи се пред пластмасовите американци.Кариеристи и ренегати искат власт само в своя полза.Но за гербаджиите има и нагайка!

сте били всички тролчета. Дообре работите - Огън по президента!

НЕ СИ, НЕ СИ БИЛ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ МОЯ ПРЕЗИДЕНТ Г-Н ПЛЕВНЕЛИЕВ!

Турция е била стратегически партньор и на Гърция по време на Кипърската криза преди четиридесет години.В резултат на от тогава имаме и гръцки и турски Кипър...

svs

А бре недоклатен "бизнесмен", как не е срам бре? Не се усети, че от всички лидери на ЕС само ти си там бре мекере! Толкова ли не можа да пропуснеш кьорсофрата на гаджалите бре? Какъв стратегически партньор бре кьопре!? Ти май май си забравил историята, прочети пак "Записки по българските възстания" на великия Захарий Стоянов и се учи на патриотизъм бре пезевенк!

Дори и Порошенко си намери повод да се върне от летището, щото се усети, че ще единствен от ЕС / кандидат ЕС, само на нашият нямаше кой да му каже или Касим Дал му напомни нещо.