Кристиян Коев - Флейтата става пиар на ДПС

Флейтистът Кристиян Коев, който стана известен покрай февруарските протести срещу кабинета "Борисов", ще работи в медийния екип на ДПС като пиар експерт.

Обратно в новината

Коментари - Кристиян Коев - Флейтата става пиар на ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! "Хвала на такъви флейтисти" - както е казал поета! Някой да не е разбрал кой е платил февруарския протест?

Държавата се напълни с ЕНИЧАРИ. Но за разлика от онези преди 3-4 века - тези се продават сами за пари.

СРАМ и ПОЗОР! Поредният български предател за шепа сребърника! Толкова ниско ли падна тази "златна" флейта! Преди години въпросният господин беше дори герой на една от сериите на документалната поредица "неносталгично" за преуспели българи в чужбина! После се завърна в България (в което няма нищо лошо), но .... за да (про)дава гласа си и да е "виден" ПР на ДПС - партията, която по всякакъв начин ограбва българите и пречи на развитието на България като достоен член на ЕС. За такива предатели няма място у нас!

Майко мила, взеха да изплуват всякакви фекалии в "политическото" пространство. Основен девиз- "Пъро местенцето, а после работата"- ако въобще се стигне до нея.

Бравос на този "достоен" българин. От протестиращ се превърна в ДПС-ар. Е така се прави.

то булгар флеитисти при доган бол то и данчо ментата свири на флеитата на доган и ицо бисера и тои свиреше а сега само духа ...има и други духачи флеитисти

Полека-лека ще станат ясни поръчителите и организаторите на "спонтанните" протести през февруари. Под заплаха обаче е опорната точка: " Народа ги изгони с камъни". Какъв народ, какви камъни, какво ДПС?

САМО ДО ПРЕДИ 200 ГОДИНИ, ТАКИВА КАТО ТОЯ СА ГИ БЕСЕЛИ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА на ЧИНАРА на ПЛОЩАДА

Новия еничар на Доган щял да си смени името от Кристиян на Ислям, а вместо флейтата искал да му казват- зурната!

Платените на протестите срещу ГЕРБ! Сега ще се покажат идин по един в гражданската квота на партиите!

Никога не е късно да станеш за РЕЗИЛ. Но тъй като Цв. Василев и Пеевски подпомагаха пряко февруарските протести, няма нищо чудно...

Флейтата, Свирката, Селяко, ПИГ МЕН... все отбор Юнаци!!!!!

Хайде ревте пак, че ДПС е етническа, религиозна, забранена и пр. дивотии. Истината е, че е по-толерантна от останалите партии и много "българи" прозирайки това стават "еничари". Стратегията изглежда е правилна! Ще има постове за всички кадърни и можещи, но волана ще е в ръцете на СТРАТЕГА. Който си може-може си!

Че може да събира ОТРЕПКИ и далавераджии, това е факт. Колкото до "толерантността", тя е със задна мисъл. Спрявка - Йоасаф Бдински, византийският писател Дука и т.н. Нищо ново от XIV в. насам. Ново е само за полуграмотните селяндури.

Това за отрепките все едно че не съм го прочел- защото ако почна да изреждам що сволач са на кормилото например в ГЕРБ, АТАКА, и т.н. нема да остане един читав и "еничарите" в сравнение с тях ще са като божии агънца!

Права е Т. Дончева като говори за българите еничери в ДПС. Срам!

Интересът клати феса. Не случайно думичката е фес, а не шапка!

ОСВЕН С ОБОНЯНИЕТО СЕ И ВИЖДА!!!

Дано флейтата да му е пиколо, че да я поеме по-лесно.

Дано флейтата да НЕ му е пиколо, че да я поеме здраво.

Е,сега вече ще си плати тока!

Дристиан Кой?

golqm bokluk

Без коментар!

И какъв Пи-Ар експерт е тоя, бе?? Човек с музикално образование и професия ще се произнася по социалното презентиране и пласиране на една политическа партия?Всъщност, какво има за мудене: в зората на демокрацията един комунистически чичко се беше изтъпанил по телевизията и обясняваше на репортерката: "Глей ме, мойто момиче, на - преди бех овчар, а сега съм доцент!"

Флейтата, бат`саалито, грухтеевски, бисерофф... - каква въобще е тази партия, има ли поне един съвестен човек, който би гласувал съзнателно за подобни отрепки ???! Докато този турски сериал намира място в парёамента, не е възможно да има реална демокрация, мир, напредък и справедливост в България!

С тоя мърльо постанвката беше ясна от самото начало. На протеста го арестуваха наужким и се видя и от слепите.Аре стига бе! Кого арестуват и го оставят половин час да прави словоизлияния пред камерите и микрофоните, а ченгетата стоят като посрани до него?! Ега ти и куцата режисура беше това...

Да купува флейта и да ходи при Дудуков, какво се напъва в ДПС...

ПОВРЪЩА МИ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добър флейтист или добър духач е този нагаждач?

ВЪПРОСА ВЕЧЕ НЕ Е - КОЙ ? ВЪПРОСА Е ЗАЩО ? ТУК ОТГОВОРА Е ЯСЕН - ЗА ПАРИ. НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ, ВЪРВИМ КЪМ ЗАТРИВАНЕ.

Коев вече е станал майстор на "рязаната" флейта. Доган-хидроинженер , Коев -PR ,Волен-патриот живеем в някаква паралелна реалност. Мисля че с тази поредица медиини изяви отврати и последните нормално мислещи хора.А това всъщност е стратегията на Позитано и Анадола- да отвратят нормалните и пак да властват отвратителните.Хора гласувайте!!!

Тоя е голяма флейта. Позьор и предател. Повече предател и от тези, срещу които протестираше. Те ще го оправят в ДПСто...буквално...КАто му гледам физиономията...не е читав

Народът в тая държава е полудял! Всички ИЗРОДИ искат да са управници, а майките се радват, че децата им са в чужбина. Това е всеобща лудост!

НЕ ПРОВЕДЕМ ЛУСТРАЦИЯ И ТО ДО ТРЕТО КОМУНИСТИЧЕСКО И РУСОФИЛСКО КОЛЯНО НАВЯРНО ТОВА Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО ДЕЙСТВИЕ!

лекота правят сделки с дявола моите съграждани...пък после реват.

скритата лимонка!

От сега нататък ще се казва Кристиян Коев - Свирката. Даааа, като го видех преди нищо не казвах, сега вече ми се повръща.

Очаквам публично извинение от Андрей Слабаков.

Аферим, другарю Флейта! Машалла!

... обича флейтите, ама чак пък от мъже?!

Тази Троянска флейта била дълбоко законспирирана чак до днес .Стана ясно,че и спонтанните протести са били строго организирани и яко платени. Да го пратят да помага на Бат Сали. Те са с вродена музикалност.

беше ясен от самото начало.

Браво, флейтистче! Сега глупците, дето смятаха февруарските бунтове за "спонтанни", нека видят какви боклуци ни докараха! Но уви, винаги основната част от избирателите не се Слави с голяма интелигентност!

В други теми казвах че ДПС е рожба на БКП /ДС/.....триехте ме....вижте сега как се връщат лукановите куфарчета от Виена....те са си наши пари де. Няма ли да им потърсим сметка на тия престъпници.

ДО ТРЕТО КОЛЯНО ЗЕР МИНА ДОСТА ВРЕМЕ!

Като не може да се осигурява с изкуство, ще се прехранва като "флейта" на ДПС. Ако този свири някъде, предлагам бойкот.

Ний го мислим за флейтист, пък той се оказа кавал..

Ох,колко сме известни! Не може разлика да направи между " етническо" и "религиозно",депутатин тръгнал да става. във въпросното предаване стана ясно,че тъкмо преди протестите миналата година някой му засял `150дка с лавандула. За колко ли камъка ще пиари?

Да е един "флейтелист" да го прежалалиш..а то са оказа че има доста "флеителисти" за ДПС..

ivo10

Цял оркистър от флейтисти надуват ДПС флейтите.

ivo10

Еничари, алчни еничари. Нямат свършване. Явно ние трябва да ги свършим.

Флейти, Менти-те са ясни. Павката да каже при кой дентален специалист е Бисеров!

След като не може сам, друг ще му завре флейтата...

вече си имаме генерал с фес-Симеон Симеонов, що да си нямаме флейтист с потури! РЕ-НЕ-ГА-ТИ!