Околовръстното на София е най-натовареният път у нас

Най-натовареният второкласен път в страната е Софийският околовръстен, показват тестовете на първата автоматизирана трафик система на Пътната агенция.

Обратно в новината

Коментари - Околовръстното на София е най-натовареният път у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма упорна точка по въпроса и коментарите не могат да стигнат 35!

Като е толко натоварено шосето през Костинброд за Монтана-защо не отрегулират светофара на Ломско с околовръствия път,че да не се редим сутрин в 3 колони и да ни пропуска за "само" 18 секунди.

няма ли задръстване - няма европари за борба с него. А иначе светофара е най-добрия приятел на задръстването.

Много добре казано - не "автострада", "аутобан", "магистрала" или "шосе" поне, а......ПЪТ ! Честно казано, направо на места си е СОКАК ! Така и не разбрахме, катаджиите под прикритие за какви "нарушения" или "превишени скорости" ни спират и глобяват..... А да ви кажа ли къде се прикриват и изскачат рязко? Било уж вече забранено, а?И хич ги няма, ако вали или е студено - е тогава ли да излизат джигитите, защото е сигурно, че са сами? Ако пък грейне, тутакси изпълзяват от капанчета и кафенета нахъсани и изгладнели да пооправят баланса на бюджета.

Разбира се необходимо е и създаването на Космическа агенция към Агенцията по пътищата, заради светлинната скорост , която развиват някои неиндетифицирани летящи обекти по магистралите на страната.

що лъжете бе само 4 коли има на снимката, не сте добре капути

Е натоварено, натоварено, ама като не ядем хасфалт . . . Искам сутрин беСплатно кайве и мекици от кметицата на възел Бояна. Ааа и 50 лв да гласувам с 15/15

Ножица с километраж,телефон без "дуплекс" ,искра фидосова-президент на Ц(*КА и домоуправител за 6 апартамента по оперативна програма на ЕС.

Едно голямо,наистина голямо постижение на ББ беше изграждането на Южната дъга на Околовръстното.Сега,на всяка цена,даже и под егидата на ГБС,даже и за много пари,трябва да се продължи по трасето към "Люлин"и "Требич".Дай Боже,в скоро време,София да бъде обхваната"от-до"по Околовръстен път.Това,ще спести време,гориво,нерви,вредни емисии за всички софиянци и преминаващи през Столицита.

околомръсното е отврат, както и цяла София

Истината е, че без Бойко нямаше да го има и този асфалт. "Батко и Братко" крадоха с милиарди за да докарат сергей копчето на власт.

Ето защо пътникопотокът около с.Дръндар е нисък - няма преброителна система! Как сега да разберем - има ли там нужда, освен от олимпийски басейн, и от магистрала..?! Пълен конфиденс!

Аспектът според който десидентите интерпретират ситуацията, не е релевантен !

Изключително екзактно изказване. Ашколсун.

Според скромното ми мнение вие имате сериозни шансове за следващия Парламент, ако навреме успеете да се свържете с Управлението на Фирмата!

Доколкото знам, има нужда космодрум, необходим за излитане на чинията от Бузлуджа.

Личи си когато някой неразбиращ, цитира нещо чуто недочуто. Например "данни до АПИ от 120 устройства на всеки 5 минути". АПИ е софтуер - Application Programming Interface, API. Може да е сложено на 120 устройства, но не е "от 120 устройства". Все едно да кажеш, че Windows-а се състои от 120 компютри. Може и да получава данни от 120 устройства, но не е както е казано. API никога не съм чувал, да се ползва като панятие за хардуер.

АПИ е Агенция Пътна Инфраструктура, ама като си отворен, друго е .....

Да я прекръстят! ;) Как може да се казва така. Все едно да кръстя организация Социалистически Алианс на Щатите - съкратено САЩ. ;) Просто ми сработиха професионалните изкривявания. ;)

Пич, АПИ е Агенция Пътна Инфраструктура, не софтуер :D

Преводът на АПИ е RIA, а не API. Ще те оставя сам да си набавиш липсващиото. А съвсем отделен въпрос е защо комшпютърът ти на всеки 5 минути изпраща информация до Майкрософт, които са си чист хардуер.

Агенция Пътна Инфраструктура

Друго си е да разбираш!

До всички отговорили: Просто професионални изкривявания. ;) А и ставаше дума за софтуер.

ujabg

Този пък!

а кога ще започнем "интелигентно" да отбиваме трафика около ремонтите на пътя??? Най-големите задръствания се получават поради некадърността и ненаказуемостта на отговорниците за сигнализацията на подобни места.

И какво излиза - че си трябва тунел под Петрохан. и магистрала. Но Боко Тиквата - щото е тиква - не даваше - било супер през Ботевград.- Има едно старо римско правило - където минават хората - там трябва да се изграждат пътища. А не пътищата да определят къде да минават хората. И затова старите римски пътища - и сега служат за основа за изграждането на съвременните пътни връзки. Но такива пишман политици като Боко Тиквата и Лил. Павлова са далеч от тези неща. Те сънуват нещо и си мислят че това трябва да стане.

Да ти дам пет лева? Направи ти тунела.

А само да питам - за какво ти е скъп дълъг тунел при Кресна за милиард и нещо , след като може да се мине с виадукти и доста по евтино. Сигурно пак за да не стряскаме кафявите мечки. Ама явно има други интереси.