Министри на Орешарски първи в листите на ДПС

Трима министри от кабинета "Орешарски" са водачи на листи с кандидат-депутати на ДПС. Днес лидерът на партията Лютви Местан обяви имената на избраните.

Обратно в новината

Коментари - Министри на Орешарски първи в листите на ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Синтаксисовата кифла отново ше се подвизава като "политик".........

Награда за ибрикчийството.

Боже, това недоразумение г-жа "конфиданс" отново в политиката??? Това е нонсенс, подобни откачалки да стават депутати...

ТОВА СА ПРОКЛЕТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ,ДА ГОРЯТ В АДА!!!!!!!

"Бившият началник на отбраната ген. Симеон Симеонов е избран за номер 1 в 24 МИР София"!?!? А другите бивши и сегашни генерали еничари за какви ги готвите - за палачи наши или за турски войсководци, бе ваша мама турска измикярска и родотстъпна еничарска ?!

ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ДПС 1 ДПС Валери Цветанов. 03 май 2010 Софийската градска прокуратура внесе в Софийския градски съд обвинителен акт срещу бившия земеделски министър ДПС Валери Цветанов, който бе привлечен като обвиняем за 35 незаконни замени на земеделски земи. ДПС Петър Ангелов. 07 юни 2013 Прокуратурата ще поиска снемане на депутатския имунитет на народния представител от ДПС Петър Ангелов. Ангелов е привлечен като обвиняем за участие в престъпна група и данъчни престъпления в размер на над 4 милиона лева. ДПС Христо Бисеров Заместник председател на 42-то Народно Събрание, Председател на Правната Комисията и Заместник председател на политическа партия ДПС- обвинен в пране на пари и фалшифициране на документи. В нелегалност от няколко месеца! ДПС Юнал Тасим Юнал Тасим, замесен в конфликт на интереси по времето на кабинета "Станишев", петият заместник-министър на икономиката в правителството на Пламен Орешарски. ДПС Бюрхан Абазов брат на шефката на ДПС в Русе - Ферихан Ахмедова, заместник министър на земеделието. Той беше на същия пост по време на тройната коалиция. През 2008 г. e поиска на оставката на Абазов заради крупни злоупотреби при възлагането на обществени поръчки; отклоняване на средства 18 февруари 2014 Осъдиха кадри на ДПС за купуване на гласове Емил Тодоров и д-р Крум Крумов - лидери на ДПС в област Монтана, бяха осъдени от Районния съд в Лом на по година затвор условно за купуване гласове. 8 юли 2013 Софийският градски съд (СГС) осъди бившите депутати от ДПС Гюнай Сефер и Митхат Табаков на 10 и 11 години затвор заради присвоени стотици хиляди левове. 2014 cрещу Гюнай Сефер и Митхат Табаков се води и дело за документна измама в особено големи размери предаде БТА.

ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ДПС 2 01 март 2010 Ердинч Хаджиев и Пламен Ганев ДПС "Бившият областен управител на Добрич Ердинч Хаджиев и Пламен Ганев - бивш шеф на дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост" в областната управа, остават в ареста. Добричкият окръжен съд остави без уважение молбата на защитата на задържаните за промяна на мярката за неотклонение - задържане под стража" в по-лека. Хаджиев и Ганев бяха задържани на 1 март 2010 и обвинени в длъжностно престъпление. Предмет на престъплението са 7 имота с площ 32 декара край фара в Шабла, прехвърлени на земеделската кооперация в село Тюленово, а после продадени на посочени от Хаджиев и Ганев лица. Щетата за държавата възлиза на над 116 хил. лева. Фидел Беев. 18 януари 2012 Върховният касационен съд потвърди присъдата на бившия депутат от ДПС Фидел Беев, съобщиха в. "Труд" и БТА. Така присъдата му от 2 години затвор с 5-годишен изпитателен срок влиза в сила. Бившият депутат от ДПС от 40-то НС бе обвинен за превишаване на права и злоупотреба с власт, докато е заемал кметския пост във Велинград. Беев бе признат за виновен, че е сключил неизгодни договори за доставка на гориво за детски градини с фирмата Братя Бееви, чийто управител е брат му. По този начин били нанесени щети за над 10 200 лева. Александър Методиев-бат Сали общински съветник от листата на ДПС-Самоков, замесен в скандал с организиране на нелегално енерго, събиране на пари в ромската махала в Самоков, замесен в схема за купуване на гласове 1 април 2014 Условна присъда от три години получи кмет на Исперих На три години "лишаване от свобода" условно, с четиригодишен изпитателен срок, бе осъден кметът на община Исперих Бейсим Басри. Той бе признат за виновен само по обвинението, че на 23 февруари м.г. е упражнил заплашване, като е произвел четири изстрела с ловната си карабина срещу трима горски стражари, с цел да осуети изпълнението на техните задължения, предаде БТА.

100 милиарда $ са налети в Турската икономика от САЩ през последните 10 год. Само безвъзмездната годишна помощ е $ 7 млд. Ясно е , че ТР е операторът на амер външна политика в Югоизточна Европа. Дали планировчиците ще поискат една малка услуга от ТР- да изпрати Армията си да воюва с Русия ще покаже бъдещето. Нищо ,че сега Тр и Рс са в добри отношения. Раздорът винаги може да се разиграе, само парата да е готова.

дпс нямат кадри и ударно слагат на челни места малки българчета с профила на поп кръстьо...

Какъв морал трябва да има човек та от Н-к ГЩ на БА да пристанеш на ДПС. Или отдавна е агент на чуждите служби и сега е дошъл моментът да се отблагодари.Много е важно в чуждата партия да има и българи за да се будалкат глупаците, видиш ли щом има БГ значи не е Антибългарска. Но кой дърпа конците- Стамбул-Вашингтон. Те така се легитимират Антитибългарските формации пеещи приспивни песни. И в деня "Д" ще си покажат истинското лице. Ще правят това което им кажат от Пенсилвания стрийт. И май всеки втори е предател в БГ.

интересно за кого ще гласуват неграмотните амуджи с турско самосъзнание

Колко широка трябва да ти е халката, та от началник на генщаба да оглавиш листа на ДПС? Е гати офицерите.

е сега ще извикат един Асанчо да му я натегне! Имам предвид Алката

И тримата вече са депутати-съгласно договорките ще бъдат избрани със 100 хил. гласа от избиратели в Турция.Тва е хавата,всичко е нарисувано и решено.

И пак гласувайте за Червените Боклуци????? И на слепците вече стана ясно,че БСП и ДПС са двете страни на една и съща монета!!!

ей няма отърване от тая тъпачка на снимката

Някой тук беше писал, че еничарският корпус е разпуснат през по-миналия век. Като гледам тези две мекерета, започвам да се съмнявам, че наистина е разпуснат...

Искам да видя реч на Марияна Георгиева на събрание в Джебел,Разград или Ардино. Мисля че ще е яко шоу. А иначе сериозно - ДПС се подиграва с хората и показва че и кучето на Доган да сложи за водач на листа то ще е депутат.

така де. То защо нтърпяха толкова плюнки. Сега за награда да си почиват 4 години на топличко в Парламента. И после да си получават пенсия без ограничение. не знаехте ли? Депутатите при пенсиониране нямат ограничение в пенсията както всички нормални граждани. Ето затова ще има такива екземпляри като Обущарски.

ВЪПРОСА ВЕЧЕ НЕ Е - КОЙ ? ВЪПРОСА Е ЗАЩО ? ТУК ОТГОВОРА Е ЯСЕН - ЗА ПАРИ. НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ, ВЪРВИМ КЪМ ЗАТРИВАНЕ.

"Стани, стани, юнак балкански, (да гласуваш!), От сън дълбок се събуди..." Това е с цялото ми уважение и към българите мохамедани, които също, смятам,че не уважават хора като тези псевдо българи,забравили откъде произхождат и не мислещи кого ще представляват, ако им се даде власт!

радвам се че все още има и умни българи ,браво на тях ,радостното е че виждат бъдещето на бг в управлението на дпс,150 год бг управляваха българите и ето резултата ,пълна мизерия ,разврат и свинщина

Ст.Л.Костов:"Големанов"! "-Министър, а отгоре - НЕБЕ!"

Аферим, машалла, Чобан ефенди! А за "генерала" Симеонов: Велик е нашият войник: търси служба "на ибрик", роб на Чужди идеали, но за Нашите...едва ли ! Синтаксисовата кифла и толкоз не заслужава.

Ееее,замени ,,войник" с ,,политик"-така ще си дойде на мястото.

Крайно време е Европейският съюз да разбере, че България е азиатска страна и няма място в Европа. Ние сме зараза за цивилизования свят.

Щом мадам Спортно министерство ще става депутат, значи ще има конфиденссс по висчки въпроси. Да и имам професорския синтаксис.

Ти пък кой си, плагиат. Аз съм Аз съм. Поне напиши нещо от рода "аз съм Пешо или Нешо или Гашо".

продажник неграмотен,,антурвентна,,утровентна,,сатровентна,,и други...турско мекере,турска прадняя,она е само за шадраван секиш

Тези ивдивиди нямат ли някакъв морал, що ли ? Да се награбим и после ще бягаме по островите.

Ех тоя тъп посирански инструктаж! Троловете защитават ДПС, щото уж им е партньор (интимен), а такъв четвъртит го отнесоха баш от ДПС, какъвто и ГЕРБ няма да им набие!

Винаги съм се питал - тези дебили, които биват обсъждани тук - дали стигат до тази информация, по някакъв начин. Нямам усещане, че го правят. Ако случайно някое тяхно мекере им каже или покаже, то дебила/дебилката не се трогва, даже и размисъл няма. То нали затова е дебил - да се вре у политиката и прави хората на луди, с глупостта си! Ама и те, хората глупави - що избирате N-пъти едно и също диване? Нали е показало, че не е човек!? Следва да бъде забравено завинаги - все е дно е умрял! А то, журналята има да го опяват още много ... и народа се връзва и пак го избира. После реве - ами на такова му се казва - ХАК ДА ТИ Е!

За такива парцали - само разстрел! Трябва да се изчисти Тази държава от предателите. Докато не си получат заслуженото, загиваме като нация.

,,Ела с нас,, става с мнооооооого парички.Продават си душите.Тежко им!

Българи-продажници легитимират противоконституционалната партия ДПС. В едно с генерал!Тези не се ли срамуват от децата си!

Няма нужда да се чудим, как са ни завладели. Ето днес нагледните примери са пред нас. "Ела с нас. Ще бъдеш уважаван, нищо лошо няма да ти се случи." Глупака лапва въдицата и оплетен започва да налива вода в мелницата им. Турците не гонят успеха сега и веднага. Но постепенно с времето очакват и той да дойде. Затова гласувайте масово да им се пресекат мераците и извадят кътните зъби.

Сега, тъпи 15-ки, разбрахте ли кой е управлявал страната година и половина? Разбрахте ли как ДПС се намърдаха на 100% управление с 5% гласоподаватли? Гласувай пак за БСП и получи ДПС!

Е, те и ГЕРБ им обещаха места, така че на изборите - всички - и без за първите три, ... защото не само сериали и новини по турски ще имаме.

Корнелий

А бе от Посирано можете ли едно изречение бе ББ, ЦЦ или ГЕРБ да кажете?!?!?! - Що се осрахте? - Ми щото Боко . . . - Що се оляхте? - Ми щото Цецо - Що ДПС управлява, а не вие? - Ми те и ГЕРБ . . . - Що фалират банките? - Ми щото Боко . . .

БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ!!!!! ВИЖТЕ КАКВИ ХОРА СА БИЛИ НАЧЕЛО НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ САМО ДООПРЕДИ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА: "Бившият началник на отбраната ген. Симеон Симеонов е избран за номер 1 в 24 МИР София. " ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ПРОСТО ЕНИЧАРСТВО, ТОВА Е ТОТАЛНО РАЗЛОЖЕИНЕ НА ДЪРЖАВАТА, ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ!!!!

Нищо против, ама спортистите по правило са прости хора.

не ме е страх от "специалистката" по синтаксис, страх ме е от синтаксиса на "специалистката" по синтаксис, особено от синтаксиса на неините ученици!

Тази да не преподава български синтаксис на турците? А?

ако видим и Волен начело на някоя ДПС листа...

Винаги съм се чудил защо българин би отишъл при неоосманците от дпс. Предатели и еничари. Сребролюбци и безбожници.

НЕРЕАЛИЗИРАНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ СТАВАТ НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МНИСТРИ,А НАКРАЯ-СЪВСЕМ ЛОГИЧНО И РЕАЛИЗИРАЛИ СЕ ИБРИКЧИИ!!!

След ония чобанин Петър Пандушев Чобанов /момченце с физономия на дупе/ и тази к...а се надупи! Ех, този страх от възмездие! Ех, този имунитет за страх!

Турска подлога. Направи синтактичен разбор на това

с една дума: ЕНИЧАРКА

ко речи?

НЕКА ДА ПРОГЛЕДНЕМ-Всеки които иска да бъда или да си запази властта, работата, положението - ДОБРЕ ДОШЛИ В ДПС, ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПЕЧАЛИВШ ХОД

Права си . . . печАливш (в случая) идва от печал! Направо печално за страната бе това управление на ДПС! Предполагам печАлившо за ДПС . . .

Екзактен кадаиф конфиденс, ептен да падладейшь!

падладях!

Ми даа време е за ДЗП.........

Как не ви е срам бе "БЪЛГАРИ"? Заради такива като вас сме се борили против турчулята 500 години. ПРЕДАТЕЛИ сте вие и не трябва да носите името българско. Срам сте и за прадедите си!!!!

Българинът има нещо общо с лисицата: точно когато я мислиш за умряла, тя хукне. Много пъти това ни е спасявало, дано и този път да ни спаси от нашите и чуждите гробари, които са се хванали вече за лопатите.Нацията ни сега е в безпътица, но не е безпътна.

искаш да кажеш, какъв е изводът

Цитат: Какъв се чувствуваше българин или космополит? Един от неудачния народ или гражданин на света? А Вие за какъв ме смятате за глупак или за нормален човек? Ако съм Ви дал повод кажете. Аз съм изходил досега целия цивилизован и нецивилизован свят и такова животно, наречено космополит все още не съм срещнал. Да повярваш в космополитизма е все едно да повярваш в комунизма. От претъпкания с тъмни нагони човек никога не може да стане идеалното ангелче, наречено космополит. Някои го пропагандират, но то е, за да се прехранват. Космополитизмът е най-голямата засега заблуда за объркания българин. Космополит е землякът проф. д-р Николай Василев него питайте за космополитизма. Светът пет пари не дава за нас това хубаво го запомнете и аз се гордея, че съм все още с пълно съзнание, за да не се лъжа в това. Изтървем ли собствената си родина изтървали сме всичко! в. Отзвук, Смолян 15.IX.1994 г. :):):) Ако можеж да го разбереш - добре, ако ли не - много жалко. Ще станем с един по-малко ...