Създателят на предизвикателството ”Ледена кофа” се удави

27-годишният Кори Грифин, който предизвика световна мания с благотворителната си кампания в помощ на болните от амиотрофична латерална склероза (АЛС), се удави.

Обратно в новината

Коментари - Създателят на предизвикателството ”Ледена кофа” се удави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя да не се е удавил поливайки се?

Ще дарила от БЧК. Даи от твоя джоб. Затова ли ни приканвате да пълним касичката на БЧК, за да може Кристилина да ги раздава.

простотията остава да живее!

Освен тъпотии, от американците нищо хубаво.Болна ,безмозъчна нация

Ухххх, да кажеш за няколко стотин милиона човешки създания, че са болни и безмозъчни без да познаваш нищо извън кварталното кафене и вероятно да смяташ, че от Люлин по Убаво нЕма и, че българския гении е дал всичко на света... е изказване малко странно... най/малкото

Тъпотия и с какво помагат на болните ! Съпричастие - глупостти на търкалета като днес поля се и Паси с телефон в ръка се снима и си направи поредното селфи - селяния и простотия . Утре ще почнат да маструбират за съпричастност . Да вземем всички да се полеем и за хората в Мизия и да им предадем поланието за съпричастност става ли ! Айде стига с тези панелски в Люлин да не би ти да живееш в Хилтън .

е да се грижи за здравето на Гражданите си! А не както днес в гнусния турбо капитализъм хората да се чудят от къде да съберат непосилните стотици хиляди долари за да плащат на корумпираните часни олигархични(ционостки) турбо капиталисти,за кото живота няма стойност а се измерва във зелени хартийки..... НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ........

Тръгнало му е по вода от началото на годината още ....

Все пак този млад човек е направил нещо добро с което да се помни .Няма значение що за предизвикателство е това да се залееш за някаква идея с кофа ледена вода.За тези дами и господа с много пари това е просто едно свежо предизвикателство в иначе монотония им живот докато за скромния роден бачкатор обитател на панелна бърлога или дори мечтаещ си за такава къпането със студена вода дори зиме не е нещо като супер предизвикателство с което да се похвали а жизнена необходимост ако не иска да ходи мръсен.

Явно на хората им е по/лесно да дадът пари по този начин, отколкото ако на дълго и широко някой, някъде им обяснява за какво са тези пари, каква е тази болест и колко се страда от нея... Дали е добър или лош начина, доколкото всички са го направили по жлеание, никой не е бил изнудван и се е постигнал някакъв положителен ефект... не виждам причина да се критикува създателя... Вкус нямало, стил нямало, било масова мода... предпочитам да дам пари по този начин от колкото на една или друга страница на български дето ти казват 'дайте ни едни пари за едни деца или ни оставете вашия номер ние ще ви се обадим'... това е без вкус, без стил и ми прилича на пошло изнудване без никакви обяснения... например Коя е организацията зад тази страничка, Къде е регистрирана и Кога, Кой е шефа, Какъв е профила на действие, Къде може да се провери, Колко пари се събират годишно и къде се харчат... Предпочитам кофата с вода пред постна страничка без информация искаща пари или изнудваща страница със снимка на умиращо дете и изнудващ текст, как детето умира ако ти не дадеш... Това наистина е липса на стил и емоционално изнудване...

На който му е писано да се удави, няма да умре от ледена кофа.

следващото предизвикателство нека да е с кофа вряла вода. Глупости и простотии на квадрат. Днес гледах един клип в които се заливат и хвърчат кофи, легени и контейнери.

Обръщението ми е г-н "Кухата, червена лейка" (сам се е кръстил така). Уважавеми другарю Куха лейка, Нима 100000$ са много пари за кухарите, дето се заливат с вода? Я провери бройата на последните и раздели сто хиляди на това число! Май, ще се окаже, че са се правили на маймуни, за да се измъкнат и да не дарят. Така де, за пари човек и гей става. В световен мащаб, пук 22 милиона са си пари за сутрешно кафе, или не съм прав ? Така, че постамента на който си стъпил е дълбоко погрешен. Колкото до качествата, на изобретателя на тая простотия, мога само да коментирам едно. Ако по тоя начин, е успял да привлече внимание към тая болест и е дал начало на борбата с нея, събирайки средства, то си е струвало да живее. Инак не го познавам и нямам представа що за човек е. Виж теб, дорогой товарищ ..... Ти си ми ясен.

Ти колко можеш да събереш?

може да си събере съселяните да се напият

Този човек за краткия си живот успя да направи повече, отколкото милиарди плювачи за целия си живот. Първо го настигнете, след това го плюйте, защото който плюе нагоре му пада на челото!

Ще го запомним като такъв, какъвто е: глупак. Поклонете се пред паметта на кори кофата.

Този човек с инициативата си събра 100К лично + 22 МИЛИОНА в световен мащаб. Цялото ви село не струва толкова, та ако ще да проследим родата ти от родна Индия и обратно. По-добре замълчи!

Поклон! В днешно време не са много хората, които могат да се похвалят с нещо толкова стойностно, направено приживе. Жалко за прекъснал така внезапно млад живот.

Кое е стойностното бе колега? Опростачване и евтина реклама на гърба на болни хора. Президенти палячовци им слизат на нивото. Това е попфолк отвсякъде, имайте малко вкус. Американско парвеню направило каскада на селския вир. Лошо няма, въпросът е в смешните новини. Мика нищо и никоя си пратила биячи на гаджето си и накрая е сърдита и неразбрана. Синди имала обриви от училището на децата. Петко якия пак се окотил. Мария Илиева се овлажнила и май размножила. Историята с кофата, кори и прическата на бабата му на Буш надминаха всякякви норми за добър вкус. За добър вкус говорим колега.

Инфантиляка не можал да се удави в кофа с вода и решил да скочи в океана.

Koito voda vadi, ot voda umira

Яснооо! Една кофа е дошла в повече. Заподозряната е първата ! Старшина Цветко, Глупов майстор

прав е айнщайн когато е казал че по-безкрайна от вселената е човешката глупост... тази илюстрация с кофата го доказва

То хората са си го казали: Няма ненаказано добро!Добро се прави само когато ти го поискат.Жалко за загубения млад живот,Бог да го прости!

Душата на един идиот, с неистов ламтеж за известност чрез глупости, намери своя дълго чакан покой!

Защо е тази жестокост? Какво ти дава тя, какъв е нейният смисъл? Не ти харесва инициативата - добре, и аз не обичам масовите мании, но това не ти дава правото да злорадстваш от смъртта на един млад човек!

Какъвто призивът, такъв и призьора. Инфантилняци. Такава е цялата им страна и всичките им глупости на търкалета. Рипал от моста селския пръч и друг пръч жена му го плиснала, а леле колко смешна телевизия. Защо ни занимавате с глупости, няма ли новини. Какво казала мика стоичкова, как се окотил петко димитров и как отслабнала лили иванова. Смех.

как се окотил димитров беше топ попадение -направо ме разсмя

Я ме светнете кой аджеба е Петко Димитров? Че не се сещам...

Amerikantzite sa mnogo glupavi,zatova niamat nisto !BLAZE NA BUGARITE.

Форинър, и ти си американец, колкото Фу Файтърс е написан в статията като ЕДНА личност. Това е американска рок група и в изречението наред с изброените личности е правилно да пише- МУЗИКАНТИТЕ ОТ ФУ ФАЙТЪРС. Жалко за момчето, но тази игра с поливането с ледена вода не е добра идея, нито има нещо общо с благотворителността- ако се полееш даваш 10 долара, а ако откажеш даваш 100 или над тях. В същото време се дават милиони за безсмислени проекти, проучвания, опити, изследване и... производство на оръжие.

'бати иронията!

8901

Жалко за момчето. Искаше добро да направи и успя. Дано събраните и бъдещите средства помогнат на хората да се преборят с това заболяване. Почивай в мир Кори!

Има господ на този свят!

от нежна "Тае- коконда" ! Звучи ми повече ОПТИМИСТИЧНО И няма да е никак жалко, никак , господине Петров.

Слагането на Бил Гейтс и Дж.Буш, след Джъстин Бибър и Опра Уинфри, е изключително показателно за съвременната ценностна система!

Ами така става като прекалиш да се поливаш в ледена вода.

Съдба

Гледали ли сте филма "Предай нататък"? Главният герой там имаше същата съдба... (ако не сте го гледали, то сте изпуснали много, ама много!!!)

БОЖЕ,СВЕТА БОГОРОДИЧКЕ,ВСЕВИШНИ АЛЛАХ И БУДА,С КАКВИ ГЛУПОСТИ НИ ЗАНИМАВАТ!

GLUPATZITE GI ZANIMAVAT S GLUPOSTI!

Още ли ще ни страхуват! Да пишем ли на "НАЧАЛНИКА"? НПО "Отворени РБ-пенцйонерки"

Създателят на предизвикателството Ледена кофа се удави Това звучи много метафорично. Разбира се жалко за младия мъж.

Една кофа е дошла в повече...

Жалко за това дете.... Веселеше ме "ледената кофа" и следях участниците. Но случилото се е много жалко и .....неочаквано. Нищо не може да се каже повече - почивай в мир,добро момче......

"Направи добро изяж л' май е цялата работа. Но пък човека все пак е постигнал нещо.....

Тази новина идва само за да покаже за пореден път, че всяко добро дело рано или късно се наказва.

Олигофрени!! Какво общо имат Вашите простотии със за съжаление загубата на един млад живот?

ами общото е, че ако не беше измислил той това предизвикателство, нямаше да отразят факта че се е удавил като новина...

sawo

Именно - постигнал е нещо значимо, за да се споменава името му, пък било то и по такъв повод.

Лоша работа ..