Експерт: Контролът на асансьорите е разпределен мафиотски

През 2005-2007 г. по чисто мафиотски начин от инспектората на МИЕ беше одобрена само една фирма за България за краен контрол и само една за периодичен.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Контролът на асансьорите е разпределен мафиотски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не бяха сменили въжето, а си бяха оставили това от социализма, нямаше да падне . Асансьор шиндлер от1939г върви по добре от асансьор произведен 2014 поради наличието на малоумни компютърни платки или малотрайни хидравлични системи.

оффф абе и тука ли мафия

КОЕ в България не е "РАЗПРЕДЕЛЕНО" по МАФИОТСКИ начин? Та дори и "членовете" на "партиите" са РАЗПРЕДЕЛЕНИ така!

А аз питам -ИМА ЛИ НЕЩО НЕМАФИОТСКО В БЪЛГАРИЯ? Явно НЕ.

Тоя се опитва по метода - отвличане на вниманието - да излезе от водата сух. Фактите са, че има само 2 въжета, ролките не са монтирани правилно, а вероятно е липсвала и спирачката на асансьора. При това положение какво има да се оправдава със световната неправда ????

А аз питам г-н Златанов как си узаконява асансьорите

А бе няма ли да тръгне асансьора на конфискацията? Конфискация, конфискация му е майката. Да почат пеликаните от нула. В панделите само ги хратутим.

humfry

С други думи, драги съграждани, нищо ново под българското небе. На всички ни е ясно всичко, но въпреки това всеки си трае, докато не му се стовари някакво последствие лично на неговата глава. На чакащите България да се оправи им пожелавам приятно чакане!

Хайде стига с тези смешки! Да ви питам КАКВО Е ПРЕЧЕЛЕЛО НА ГЕРБ ДА ОДОБРИ ОЩЕ ФИРМИ?????? Или тези 5 г. дето бяха на власт не се броят ...

Жълтите джуджета дружно ни управляват, по жълтите снежанки тъжно пристават, в жълтия живот на жълтия народ. Личен паспорт е жълтата книжка в България!

Крадеца вика дръжте крадеца. А този г-н ИЗАМЕТ какъв е? Може ли да докаже всички тези обвинения или се навежда на новия началник. Айде да проверим.

Изамет се управлява от сина на Илия Златанов. Собственици са на асансьорния завод в Дупница. Тази фирма заслужава да бъдат проверявани всичките им асансьори.

Тодор, не си запознат достатъчно. Управляват и двамата, но тежката дума е на Илия Златанов :)

а кое в държавата не е разпределено мафиотски?

Да видим кой управлява 2005-2007: "Осемдесет и шестото правителство на България управлява от 17 август 2005 г. до 27 юли 2009 с мандат на Движението за права и свободи (ДПС). То е формирано на базата на коалиционно споразумение между трите най-големи парламентарни сили Българска социалистическа партия (БСП), Национално движение Симеон Втори (НДСВ) и Движението за права и свободи (ДПС), а разпределението на министрите е на квотен принцип 8:5:3. Това правителство става известно като правителство на Тройната коалиция."

Искам си Комунизма С ВСИЧКИТЕ МУ ИЗГЪЗИЦИ. Тогава поне имаше държава.

И ЛАГЕРИ ИМАШЕ, И ЦЪРКВИ СРУТВАХА, И СВЕЩЕНИЦИ БЕСЕХА...

лъжи...Коя черква е съборена и кой свещеник е бил обесен? Пишеш на "кестермесион"! Защо го правиш?Кого заблуждаваш, а и след такави лъжи дали се чувстваш добре? Никой не отрича,че соца е имал"трески за дялане", ама пък да се изкривяват чак толкова нещата, не е справедливо! Тогава имаше държава, ред и сигурност, за разлика от сегашната демокрация -капитализъм... Сега е къде къде по-зле- във всяко отношение! Така че "посмали Манго", и не заблуждавай младите с измишльотини!

и сега трябва да има лагери за да се възстанови реда, а за събаряне на църкви през социализма не си спомням, макар, че в тях има чревоугодни и лицемерни попове!

Тия асансьори без всякакви осигуровки са произведени по времето на комунизма. Нямаше тогава значение, че ще умрат някакви хора, важното беше комунизмът да победи.

и климата е супер и купонната им система работи, в магазините им има само ориз и лимонада,а дааа.... и заплатата е 15е и още много може да се изрежда

По-добре при Ким в КНДР - може да го дадат на кучетата за храна. Светът ще се отърве от един малоумник.

Не случайно съм написал с главни букви "С ВСИЧКИТЕ МУ ИЗГЪЗИЦИ". Сега има свобода, за кого? За престъпниците от всички направления. И НЯМА ДЪРЖАВА.

СЕДЕМТЕ ЧУДЕСА НА СОЦИАЛИЗМА: 1. Всички имаха работa. 2. Въпреки че всички имаха работа никой не работеше. 3. Въпреки че никой не работеше планът се изпълняваше 100%. 4. Въпреки че планът се изпълняваше 100% в магазините нямаше нищо. 5. Въпреки че в магазините нямаше нищо всички имаха всичко. 6. Въпреки че всички имаха всичко всички крадяха. 7. Въпреки че всички крадяха имаше за всички.

а че това е било чиста утопия не проумявяш ли.То и затова не просъществува а се разпадна с гръм и трясък.Вярно че има още няколко диктатури по света които се крият под това име,с цел хвърляне прах в очите на хората и които в действителност вършат точно противоположното на това за което говорят.Истината както често се случва е някаде по средата, лошото е че вървейки по пътя и търсейки я българина губи духа си и се озверява.не казвам това като обида а просто с тъга,

Експерт: Контролът на асансьорите е разпределен мафиотски Контрола на асансьорите е като контрола на държавата.

ако упражняваше нужния контрол навсякъде, нямаше да има кражби, корупция, далавери! На Запад мошениците се озаптяват със силата и средствата на държавната машина, както и с Медийно заклеймяване, но при нас е друго, защото Мафията си има държава!

продължава като сме овце ..... ще мрем като такива

Не ви ли стана ясно че в Б-я няма държава. Мафията си прави каквото иска, циганите си крадат когато си искат. Някой да го е страх от дуржава и закон? НЕ !

Не! Не мога да повярвам! Мислех си , че в поддръжката на асансьорите поне няма да има мафия, пък то и там мафиотлъци. Ще се изтрепем бе хора! Дайте да се спрем!

Хайде да престанете да прехвърляте топката на другия , както за всичко. Извода е - нови асансьори за тези на повече от 40г., постоянна проверка, компетентни работници и гражданско общество.

И добро заплащане на асансьорните техници и инженери, а не всичко в джоба на мафията.

Съгласна. В днешни времена парите са стимул, а не работи за слава.

Бойко е виновен. Той се обади и ни притисна през 2005-2007 да изберем тази фирма. Имаме и запис, ама още малко да го донаправят и ще го публикуваме.

Почти във всяка държава има и мафия, но в България мафията си има държава.Обаче както казват китайците още от времето на Конфуций-всеки народ си заслужава правителството /следователно и държавата/. П.П. Жалко само за жертвите на криворазбраната ни "цивилизована държавa".

Сериозно? Ама само при асансьорните фирми ли е ? ....защо всички се правят на луди в тази държава???

ZA6toto stava vupros za asansiornite firmi, a ne za vsi4ki firmi!! Autist li si??!??

Държавата???? Ние в държава ли живеем, но ние сме си виновни, че търпим, че понасяме , явно българина е доста търпелив , така ще си измрем , за съжаление.....

ПРАВ СИ, МАЙДАН Е СПАСЕНИЕТО.

Изрод

ПО БЪЛГАРСКУ - МЕГДАН !

Мафия, но страдат хората, вече нямаме спокойствие никъде, в асансьора, на улицата, в магазина ..... и т. н. все сме потърпевши, виновни няма, хора умират , партиите си редят листите, разпределят кокала, ееее на това му викам ОПРАВИЯ.

Къде е държавата ,която да проверява спазването на правилата ...?

ТОЧНО ДЪРЖАВАТА Е МАФИЯТА.

Това не е новина. Новина ще е, ако открият дори една област, в която всичко да не е разпределено мафиотски.

КОМУНЯГИТЕ УПРАВЛЯВАТ ТАЯ НЕЩАСТНА СТРАНА ОТ 1944 Г. И ВСИЧКО СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ПО МАФИОТСКИ.

всичко е разпределено мафиотски питайте тези от политбюро

В МАФИОТСКА ДЪРЖАВА , САМО МЕЧТИТЕ НЕ СА ПОД МАФИОТСКИ КОНТРОЛ !

до погребението, всичко в тази територия е разпределено мафиотски. Като започне се да се разпределя по различен начин, може и територията да се превърне в държава, а населяващият я матрял в гражданско общество. А може и по-лошо да стане, зависи от начина на разпределение.

. . .както и всичко останало.

Верно ли ауууууу, ами сега. Ние не знаехме изобщо

И къде е изненадата...?!