Русия погна McDonald's за санитарни нарушения

Руската служба за защита на потребителите (Роспотребнадзор) затвори временно ресторанти "Макдоналдс" в Москва заради санитарни нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Русия погна McDonald's за санитарни нарушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересна работа - Макдоналдс продават боклуци и вредни храни, Бъргър Кинг също, всички вериги за бързо хранене тровят американците, сирила бил фрашкан с какви ли не боклуци, млякото било не знам какво си, храните били ГМО-та, всички били дебели и т.н., а пък средната възраст на живот там е значително по-висока от тази у нас, да не говорим в Русия. Освен да направим извода, че здравето не зависи от храната, не виждам как другояче може да се обясни това.

Четях коментарите и настръхнах, абе тука само олигофрени ли има? Като не ви харесва дадено заведение просто не влизате в него! Разни пълни идиоти говорят за забрани спиране ... алооо... годината е 2014, а не 1954, хайде ако обичат големите отворковци и моралисти да си е.м... Свободата не е за умствени роби! Както е написано в Стария завет, и последния видял робството трябва да си отиде за да се оправи нацията. За съжаление и аз съм от тях, нищо че бях дете. Дано за моето дете България да бъде поне малко като Холандия, Дания или Германия. Но докато "пролетарийте" които си са чиста проба необразовани работници, не бъдат поставени там където им е мястото, няма да има напредък.

И аз съм проЗД и необразован работник.....не можах да разбера къде е моето място и къде е твоето.

Заведенията от тази верига не са американски. Собствениците им са руснаци, ползващи търговската марка на франчайзинг. така че "ударите" ще засегнат руската икономика.

Самата дума франчайзинг е хамериканска и това е достатъчно!

видяхте ли, че другите червени, венецуела, ще вземат пръстови отпечатъци за да не се нареждаш втори път на опашката. навсякъде където има червена идея управляващите са с изкривени разбирания за света.

Meteora

Долу Google, да здравствует Яндекс!

Ей , желязна дисциплина в туй Роскурнадзор !

Путин вместо заведения за бързо хранене да открие заведения за бързо пиене!!! Там ще има феноменален успех!!!!

Големи комплексари са руските властници, много, ама много са зле горките...

Закривай!

Kрайно време е да се обарне внимание на кацеството на продуктите на веригата . И аз не ги искам в Българя с незнаен пройзход на кайми и меса от някаде си. Само с български продукти месо е допустимо

Новините от Магучая и Непабедимая вече директно трябва да влизат в рубриката :Забавления и хумор Хайде да им връщат изходните визи да открием тържествено новата Желязна Завеса, тоз път "Сделана в Россия"

Ако махнеш розовите очила made in USА ще видиш , че света е много по различен от 80-те . Русия не е СССР, а запада и Америка отдавна не са идеалите за свобода и демокрация.

Лилипутин продължава да пада много ниско, ма той си е нисък така или иначе..

Във Франция имах възможност да работя в няколко Макдонълд-са. Сменях тавани. Мизерия е, пълно беше с миши фекалии и мазнотия. Обаче никой в западна Европа не ги закача. Да не говорим пък какво се яде там. Браво на руснаците!

Ако всеки обикновен човек отвори ресторант, приготвя и продава храните си по подобие на МакД. ще бъде вкаран за дълго в затвора. :))

Най-добре да почне от изборетението на ЦРУ наречено интернет. Барем глупаци като тебе изчезнат от хоризонта.

плитки простотии които само кухото путиново теме може да снесе!

Що за глупак трябва да си за да ядеш от пластмасовите им боклуци натъпкани с химия? Макдоналдс трябва да бъде забранен в целия свят и то моментално! И да заедно с коко колата! Евала на такъв държавник който се изправя срещу задокеанската грабителска империя. Която сее само разруха и войни по целия свят

Следващата стъпка на Путьо е да забрани Coca-Cola

И много добре ще направи.

руснаците се алкохолизират от водката а не от колата както преди много години ни казваха

Това което пием няма нищо общо с кока-колата .От любител на това питие го намразих и не вкусвам Това което ни продават е газиран компот от сини сливи.

браво така трябва !!!!!!!!!!!!да неби преди 25 години ние българите да сме умирали от глад че няма този отвратителен магазин!!!!!!!!!!!!!!!имаше и хубави закусвални у нас даже и по хубави от този обирджия мак доналдс !!!!!!!!!!!кола 3 лева чизбургер 5 лева е това каквое норнално !!!!!!!!!!!!!

Някой да не те бута насила там, путинофилче. Стой си в тенекията пред блока и си споделяте какво е било преди 25 г.

сетих се за един руски виц за Макдоналс а той е .пътувала една баба в автобуса до някъкъв град искала да види внучката какво прави дъщтерята ит.н.но като гледала през прозореца на автобуса гледа реклама на магдоналтс а именно едно хлебче с кркмвирш и като отишла до ванучката явно тя нее разбрала щто за реклама та рекла на внучкатаси не ходи баби до магдоналс че там може в задникът ти кремвирш да ти набутат

и какво да правим сега ???да се смеем???

И каква е тая глупост??? То поне го напиши като хората, че нищо не се разбира!!! И кога видя кренвирши да продават в Макдоналдс???

А да ходиш да убиваш невинни в Ирак и Афгатистан по- достойно ли е? Нито оръжия за масово поразяване откриха, нито наркотиците в Афганистан намаляха.

Такива са фактите, ако ти делиш едните на "добри" а другите на "лоши", това говори за умствения ти багаж.....

няма такова нещо като социалистическа солидарност - има по "братски" или както казали хората в отговор, а-а-а не, нека този път бъде е по равно

като куриоз

Хубавата храна в Русия е внос от Беларус. За мен Беларус и Сърбия са единствените държави дето можеш да ядеш истинска храна в Европа.

путин, не се излагаи това е долнопробна кебапчииница, изгони VISA и MASTERCARD за да видим края на западната цивилизация.

ПОЧНАЛИ СА ПРОБИ ЗА РАЗПЛАЩАНИЯТА В МАГАЗИНИТЕ С КИТАЙСКАТА UNIONPAY .... 5-ТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ БАНКИ В РУСИЯ СЕ ОЧАКВА ДА ПРЕМИНАТ ДО ЗИМАТА :)))

iqoosh07@gmail.com

те скоро може да минат към разменна търговия, което в края на краищата е лошо защото изкривения путин ще отиде към военен конфликт. дано го разкарат вътрешни сили до тогава

а викаш това ще е майсторлък .. да махне ВИСА и Мастеркард... ми те се махнаха за два дни и за малко рашата да фалира

и Мстъркард дето пропищяха на умряло когато руснаците казаха че ще гио махат а?! Не беха ли тези две американски компани дето на всеослушание заявиха че искат да работят въпреки санкците на ОБОНГО А?!

Новина която потресе Б-Ъ ! Откъв зор ?Защото макдоналоте кафета (РЕСТОРАНТ ОТ РЕЛАКС -раслабление, ну и хрен с ними)са американски!!! СЕНЗАЦИЯ !!! Или простотия,Нима в Б-я няма нищо друго нужнее това

Просто на Путин му повървя с тези които работи .КАКТО НАПРИМР СЪС СТОИЧКОВ ! ПО НЕГОВОТО ВРЕМЯ БЯХА ВСИЧКИТЕ МАЛКО НО МНОГО МАЛКО РАВНИ ИЛИ ДОБРИ И ВСИЧКИТЕ БЯХА ОТБОР ! ЛЕЧКОВ В СЪБЛИКАЛНИТЕ Е КАЗАЛ (МАЧ С Г-Я) :- А БЕ ТИЯ ДЪРВАРИЩЕ ГИ БЕМ !!! И БИХА!!! А НА ДРУГ НАШ ФУТБОЛИС ЗА КОИТО МИСЛЯ ЧЕ Е НАИ ТЕХНИНИЯ И УМЕН ИМЕННО УМЕН КОИТО КАКТО ШАХА ВИЖДА НА ХОД ДВА НАПРЕД !!! КРИТИКИТЕ ЩЕ КАЖАТ А ЗИДАН ? А ЗИДАН Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ТЕХНАР А НАШИЯ + УМ И ТОВА Е ПО ВАЖНО ТАКА И С ПУТИН ПОПАДНА В КРЪК С ДОБРИ РЪКОВОДИТЕЛИ

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ 60% ОТ ПЕЧАЛБИТЕ НА МАКДОНАЛДС ИДВАТ ОТ ФРАНЧАЙЗ ПО ЦЯЛ СВЯТ ... АКО РАЗЧИТАХА НА МАГАЗИНИТЕ САМО ПРИ НАС В АМЕРИКА, ДОСЕГА ДА СА ФАЛИРАЛИ .... ДРУГА ИНТЕРЕСНА ОСОБЕНОСТ -- ПАРЦЕЛИТЕ НА КОИТО СА ПОСТРОЕНИ МАКДОНЛДСТЕ В АМЕРИКА СА СОБСТВЕНОСТ НА МАКДОНАЛДС - ТАКА ЧЕ СТРОЙНОСТТА НА КОМПАНИЯТА РАСТЕ ЗАЩОТО РАСТЕ СТОЙНОСТТА НА ЗЕМЯТА :)))

ТЕ НЕ МОГАТ ВИЛИЦА И ЛЪЖИЦА ДА НАПРАВЯТ КОНКУРЕНТНО СПОСОБНИ ТРЪГНАЛИ МАГДОЛАНДС ДА СЪБАРЯТ.ДА СИ ПИЯТ САМОГОНА МОГАТ САМО.

четох за горбачов, че когато му показвали завод за фотоапарати в русия и му обяснявали как производството е на световно ниво тои им казал: вие с какъв апарт ме снемахте днес? с японски ли? когато в япония ме снемат с руски апарат тогава можем да кажем, че сме на световно ниво.

Пич,ти нa колко години си,че говориш тaкa " компетентно" зa комунистическото време,ти бил ли си роден тогaвa или бaбa ти ти е рaзкaзвaлa ? A освен товa колко книги си прочел през животa си,кaжи ,aмa честно- две,три,или по-мaлко ?

lu4ka

Поне "Винету" е почел.

ЗАПАДНИТЕ КОМПАНИИ СА ВРЕДНИ .... ... НАВРЕМЕТО КИСЕЛОТО МЛЯКО В БЪЛГАРИЯ СИ ИМАШЕ ВКУС НА БЪЛГАРСКИ КИСЕЛО МЛЯКО .... А СЕГА НА СИНТЕТИКА ОТ ХИМКОМБИНАТА НА ДАНОН :))))

8901

Плюс нишесте.

МИНАВАМ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ... КУПУВАМ СИ БГ КИСЕЛО МЛЯКО И ОЧАКВАМ ДА ИМА ВКУСА НА БГ КИСЕЛО МЛЯКО ...... .... А ТО ИМА ВКУСА НА ДАНОН-А ДЕТО НИ ПУСКАТ ПО СУПЕРИТЕ В АМЕРИКА ... ТЪПО И ГАДНО :)

и латекс, за белота

има ли отношение към средната продължителност на живота? Щото в Русия е с 12-15 години по-ниска от развитите западни държави!

8901

Сега от Роспотребнадзор ще трябва да шият и нови униформи. Ще понадебелеят рязко инспекторите им. Едва ли ще е от картофките... Мъка мъкааа...

Един двоен чизбургер с едно шише водка, моля!

Това е признак на безсилие на руската бласт.

ЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛИТИЗИРА ЗАТВАРЯНЕТО НА 4 КЕБАПЧИЙНИЦИ ....:))) ... ЕДНО ВРЕМЕ КОГАТО КЕБАПАПЧИЙНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ДЪРЖАХА ОТ БЪЛГАРИ , НАШИТЕ КЕБАПЧЕТА СИ БЯХА 100% ПО ДОБРИ ОТ ЧУЖДОЗЕМСКИТЕ .... .... ЕДНО КЕБАПЧЕ ИЛИ КЮФТЕ , НЕ МОЕ ДА ВЪДЕ ТАКОВА СПОРЕД РЕЦЕПТИТЕ НА ЧУЖДОЗЕМЦИТЕ :)))

Живеем в миналото май? Погледни защо Обама е призован да върне Нобеловата си награда за мир... www .thefinaledition .com/article/nobel-committee-asks-obama-nicely-to-return-peace-prize.html

Тия руснаци като огладнеят, и не знаят какво правят :)

Нямaте никaкво прaво дa слaгaте знaк нa рaвенство между днешнa Русия и СССР ,товa е все едно дa не прaвите рaзликa между днешнa Гермaния и Хитлетовa Гермaния или днешнa Итaлия и тaзи нa Мусолини,товa е признaк,че или сте плaтени или сте яко негрaмотни ,a може би и двете ! Руския нaрод е нaй-потърпевщ от комунизмa,зaщото Стaлин е избил в лaгерите около 30 млн. руснaци,у нaс тaковa нещо в тaкивa мaщaби не е имaло! В Русия КПСС беше зaбрaненa със зaкон,a у нaс БКП ( БСП ) до вчерa беше упрaелявaщa,a след изборите може би пaк! Aко сте плaтени,знaчи,не си опрaвдaвaте зaплaтaтa,не сте грaмотни достaтъчно,от много стоене пред компютърa се зaтъпявa,a не се поумнявa !

Както обикновено дълбоко грешиш-) Това са спомени на Де Гол, припомнени в документална поредица на Канал Франс Интернасионал в която хората обясняваха защо американците са помогнали финансово на левите студенти да окупират френските университети.

Имат безплатен WiFi и меню за деца.

хане прав си, но да се върнем на темата. предлагам перефразирани изказвания на обикновена руска жена и едно на управител на магазин по- повод на ембаргото касаещо качеството на западните продукти: обикновенна жена по повод ембаргото: имам една приятелка в швеицария която си идва у дома заради млякото. в швеицария нямат качествени продукти; управителка на магазин - чуждите стоки ще намалеят, но с това и некачествените стоки ще изчезнат

Виж сека ЗИМ-и. Швейцария има 2 качествени земеделски продукта - мляко и месо. Незнам какво разправя лелката, но това е факт.

виждам,че не е ясно как да се тълкува. гледах го по телевизията. за мен това са тяхни (руски) опорни точки за зомбиране на населението и куриозно за всички останали хора.

Потърси в новините "Волен Сидеров: Кабинетът "Близнашки" ни вкара във война" Излизат нови разкрития на Волен Сидеров: "Според лидера на Атака" предишният кабинет е бил свален, защото е трябвало да изпълни няколко условия на американците, предадени от сенатор Маккейн. Това са: България да предостави всичките си военни летища на САЩ за извършване на военни, логистични и други действия във връзка с Украйна; второ, България да даде български войници, които да отидат да се бият в Украйна; трето, България да допусне ГМО."

Просто кaзaх " Янки. go home " Къде е тук спaмa ? Aйде стигa сте лизaли USA зaдници,ще хвaнете някоя еболa !

коя каза че е родината на янките? Щото да те подсетя - 29% китайци, 30% европейци, 10% руснаци, 30% индиици 1% индиянци. Така реално са си удома

Гледат си интересите ако не си разбрал още. Добри са за тях си, за нас не са и едните и другите.

Какъвто е проблема да се купи и ЕРП в Англия или Германия. Хората си пазят националните интереси.

Ама в Германия са частни ЕРП-тата ??? И са на борсата - и ти можеш да си купиш дял!

и там са маскари .

Никакъв, ама нашите пост-комунистически бизнесмени не искат да купуват, искат да им се подарят - там като на Ковачки мините, заводите...

Да, ако зад американския реактор виждаш участието на Масква.

И спряха немските танкове на 40 километра от границата. После НАТО наби канчето на немците и се извини на руснаците-)

Леле, пак нещо ни пързалят. Към момента Макдоналдс все още не е открил собствени ресторанти, а Росинтер ползва името им на франчайзинг , нейсе кога ще четем какво става с притежаваните от Бъргър кинг закусвални?

Ама в последствие разбрахме, че и запада прави същите неща, само че в глобален мащаб. Или имаш друго обяснение защо САЩ и НАТО са в основата на свеки военен конфликт по света, на всеки преврат, на всяка арабска пролет, на всеки бунт, на всяко прекрояване на държави като Косово? Защо САЩ имат армия и казарми навсякъде по света? И защо имат в България? Когато реципрочно България ще има в САЩ? Може би, когато български ТЕЦ в Чикаго.

Не го надценявай толкова, това са сложни въпроси за него.

А да не е, понеже всеки, който не е на социални помощи и е поне малко кадърен иска да живее в демокрация и дава за пример САЩ и страните от НАТО? Та за това да ти се привижда във всеки преврат ръката на САЩ?

"ЦРУ призна, че е организирало държавния преврат срещу иранския премиер Мохамед Мосадек, свален на 18 август 1953 г., след като национализира петрола на страната си, предаде Франс прес." Искаш ли още факти? Един тон са и са публични!

Аре бе, смешник, нали си много отворен, защо не коментираш?