Реформаторите: Не искаме познати премиер и вътрешен министър

Реформаторският блок ще участва в дясно-центристко правителство, в което премиерът и вътрешният министър досега не са заемали тези постове.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите: Не искаме познати премиер и вътрешен министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо снаха на бивш комунист не се приема, а обикновен член на БКП като Борисов харесвате, защо, защо кога ще започнете да мислите без чужда помощ.

Защото не харесваме "вечните облажени" , но ако РБ са я приели поради особени причини - да речем животоспасяващи, да си я кътат, важното е,че бюлетината е диференцирана и всеки може да посочи името на онзи,който той е преценил,че заслужава - дано партиите в РБ са си свършили добре работата при срещите си с членската си маса и с симпатизантите си.За мен основното е никой да не гласува за "водещи" независимо в цвят са се "наметнали",респективно, в коя партия са се натъкмили.

на всички им треперят гащите като чуят за борисов , направо изпитват панически ужас , защо?

Скрийте се изроди - никакъв блок не сте, а просто спагети от змии това сте вие, начело с Пръмова.

Тия още неса ги избрали и почнаха заповеди да даватАз специално съм един да командва и това да е Борисов щото има твърда ръка а такива въртеливи ту в ляво ту в дясно нени трябват щото са неясниХора не им вярвайте не Борисов е мутра а те са най големите мутри направлявани от мутресата КуневаСамо за постове говорят и мислят ще сеповтори всичко като при СтанишевКакво са направили за България НИЩОКой им плаща да това НИЩО .За това подкрепете ГЕРБ и Борисов.

8901

Вие ако знаете и аз колко работи искам...но никой не ме пита също както и вас.

тези защо се наричат реформатори? Няма ли кой да им каже , какво очаква народа когато му говорят за реформи? Думата реформа отдавна не е популярна:)))

тези защо се наричат реформатори? Няма ли кой да им каже , какво очаква народа когато му говорят за реформи? Думата реформа отдавна не е популярна:)))

Р. Кънев влезе в ролята на змията, която се примолила на човека да я вземе, за да преминат заедно през реката, но нали е змия не издържала и ухапала човека. След което и двамата се удавили.

а бе гласувайте замене. ако знаете каква красавица съм!!! Аз ще ви оправя за ЕДИН ден!!!

Мното си тъп бе, Раданчо! Че ние всички в БГ си се познаваме! Някой от Тамбукту ли да намерим?!

Заради кретените на Костов и Куневица - Пръмовица ще водя цялото домочадие под строй да гласува за ГЕРБ . Лично аз ще гласувам за ГЕРБ с крайно неудоволствие -но предпочитам Бате Боко Тиквата пред група идиоти .

Аз пък не искам познатата Куневица. Изобщо какво точно ще реформират? Конституцията? Република или монархия? Капитализъм или социализъм?

Правилно тези които се изредиха досега ги видяхме колко могат. Искаме нови, знаещи некорумпирани и непокварени лица, които искат да направят нещо за родината си.

но нещо тая кунева, турчина и куп други не ми се връзват.Като искате нови, защо около вас са все стари муцуни.Да ,не искам мракобесието,мизерията,калинките,физкултурните салони на герб,но не разбирам като сте реформатори какво ще реформирате-най.добре себе си,защото от реформи не остана народ......

Горе главата и не обръщай внимание на злобните червени пинчери,на герберските увъртания и рубладжийския кремълски лай.Вие действително сте единствените,които можете да направите нужните реформи за измъкване на страната от ченгеджийската кочина.Успех на изборите!

какви реформатори? Те са направо революционери!!! ( и какво ще реформират ако не е тайна? може би ще върнат капитализма в 19-ия век? )

Раданчо, досега да бяхме те избрали, ама с тази Куневица...

Не си спомням Радан да е бил депутат. То затова меракът му е голям. И като няма откъде да вземе грам глас - давай от ГЕРБ. Абе така не става.И какво като с вазелин евентуално прескочиш 4%. Десни били, интелигенти били - тъпотии.Задавяш се от плювки, а ББ само с едно изречение, аристократимно с насмешка казано ви закопава.

абе Костов, сопри ги малко.Знам,че ти държиш конците на Радан.С тези ТЪПИ атаки, не ме интересува че са против ББ, но по този начин ще получат по-малко гласове от европейските избори.

те били всички улави от този блок.А аз мислех че е лично мнение на Раданчо. А и Пръмовата, и тя банкерка, от Парибабанк, но никой не казва и дума. То това,че изтъргува ядрената ни енергетика за себе си - пост като комисар в ЕС - това стига - гнида ненаяла се.

Аз имам чувството, че РБ слагат тигана много рано. Те не са в парламента, на миналите избори ги съсипаха а сега са седнали да се дуят. Какви са тия реформатори, шефката им дето дава парите е снаха на Политбюро на БКП имаща интерсни интереси в Българската и Световна банкова система. Корман Исмаилов - средновековен тип обещаващ забрадки и фереджета. Другите пък прислуга на разни величия от умрялото СДС. Изобщо, това че си бил на голяма заплата в ЕС, или че обичаш да пазаруваш на запад не те прави Европеец.

И аз не желая,да ме поучават политически лилипути,ама...

Радане..грешиш ако мислиш че с атаката към ББ и ЦЦ ще спечелите повече гласове...най вероятно ще преминете тези 4 процента но после започват мъките..защото ГЕРБ е лидерска партия но се вслушват в хората и сега за избирателите им ще бъде много важно да видят дали са си научили урока...така че ще ти е трудно да вземеш гласове от избирателите на ГЕРБ...

Като изключим пещерният им антикомунизъм, пролетарският им произход и идеологическата неяснота, реформаторите са дори симпатични.

Още нищо не сте спечелили а много говорите,Бойко приказва защото до момента все печели.

Не знам Бойкот Борисов какво печели, но знам какво загуби държавата след "печалбата" му на последните парламентарни избори. И по-точно - блокиран парламент, "Потресна мрежа", "Раноблудните "студенти и прочие борци за никой не знае какво. Хулене на държавата по всякакъв начин, по всякакъв повод и навсякъде в чужбина - и то от лице, претендиращо да е патриот!? Какъв е резултатът? Ами погледни навън и ще го видиш.

И реаниматорите биха шута на кратуня. Що ли? Коалиция БОСТАН остана единствения път към властта за кратуня. ГЛАСУВАТЕ ЗА ГРОБ ПОЛУЧАВАТЕ ФЕС.

...как беше доскоро - "Гласуваш за БСП, получаваш ДПС"...същият вариант и за Атака... Е, и каква стана тя - на тези избори ще имаме пък "Гласуваш за Герб, получаваш тиквеник и ДПС за гарнитура". Т.е. - пременил се Илия, огледал се - пак в тия...

МИКОВ И КЪНЕВ СА КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА. ПЕЯТ ЕДНА И СЪЩА ПЕСЕН НА ДВА ГЛАСА...

Не знам,как си казват-наздравУе?Сигурно,Рамадан се качва на табуретката,нали?!

тОЯ рАДАН къде се е спотайвал 25г,че сега цъфна като отровен трън---дава присъди, критикува--на какво си стъпил ти бе неизвестни "вожде"---що не се скриеш в дупката,от където си изпълзял! Непознат и нахален !? ПФУ !

Нахални в стил Костов.Да направят коалиция с още идиоти та белким влязат в парламента.Жалко че са толкова властолюбиви.Заради тях няма да се отървем от комунистите.Провалиха надеждите на много хора а сега и условия поставят.На времето ао се бяха коалирали с царя нямаше да има тройна коалиция сега пак се назландисват.Така не се печели доверие

Силве , имам няколко въпроса: Бойко не е ли нахален? Бойко не е ли властолюбив? Бойко отърва ли ни от комунистите? Бойко провали ли надеждите на много хора? Бойко с кого се коалира? Как се печели доверие?

Реформаторите възпитаници на на Иван Костов и без Борисов и Цветанов отново на власт!

Определено реформатоите не сте добре. Стига с тъпите си условия,щото самите Вие не отговаряте на тях. Другарката Пръмова може пък Борисов. Така както усилено работите следващата коалиция ще е БСП-ДПС-БЦ, а Вие ще си дрънкате ивън парламента

Добре де само Мигленчето Кунева - другарката Пръмова не ми се вързва нещо с името "Реформаторите". Не успя да си намърда д-то пак в Брюксел и сега ще реформира нещо, така да разбирам. Мале мамке ле....

Тая Кунева не е в затвора? За национално предателство, прокуратурата да се самосезира, че на тоя народ му се изчака чакалото.

реформите без борисов и цветанов няма как да стамат, така, че реформаторите да не се обясняват много, те себе си не могат да оправят, камо ли да правят рефори в една държава.

А с кой във властта? Много е лесно да се говори "без" или да се критикува, предложете кой, Радан ли? Та той едно решение сам не може да вземе. Трябва твърда и опитна ръка, ръка, която умее да владее и управлява. Като се замисля това е ръката на ББ.

Много "мислиш". Или някой го прави вместо теб? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

Искам да попитам каква професия има Радан Кънев , къде и какво е работил ?????

Абе мушмуроци червени, вие сте десни, колкото десен е Азис. Винаги сте били леви в убежденията си, в действията си. Не се съмнявам и за сексуалните ви предпочитения. Кои сте десни там? - Миглена К - всички знаят и гаргите дори с какви идеи е закърмена и в каква коалиция участваше. Каква и е идеологията - комунистка в кръвта. - Този как му беше името- Радой или нещо подобно, и той се дупи и търка в БСП и им ходи по свирката. Всичките му действия и приказки подказват на къде е тръгнал. Не на дясно във всеки случай, а в обратната посока. Човек с десни идеи трябва да е луд или насилствено накаран да гласува за този ,,Реформанорски" Блок.

извъртете главата на реформаторите и по специално на Радан Кънев( забравих му името за кратко) към гупетата им да гледат

Ние от Герб,Бсп,Дпс,категорично се противопоставяме на този план и мерки,по простата причина ,че няма какво да крадем

Vasquez

Изнасях лекция на едни приятели преди време за политическите партии в България - какво втвърдява редиците им /не мога да публикувам цялата лекция, защото спамът е строго забранен/: Носталгия /БСП/, завист /ГЕРБ/, гняв /Атака/, страх /ДПС/... А Реформаторският блок? Неговият електорат едно време се втвърдяваше при вида на Надежда Михайлова, имаше някаква надежда за демокрация... След управлението на СДС и ДСБ от Иван Костов надеждата умря... Роди се безнадеждността и шеметният устрем към властта... Сега Радан Кънев и Яне Янев са се заели да реанимират дясното, при все че Бойко Борисов казва, че е десен... Те дават надежда, че може да бъде извършена смяна на властовия елит... Гласувайте за РФ - гарантирано ще повръщате от сега до края на дните си, от "реформацията", от добре познатото минало и настояще, което ще е гарнирано с нови гадости от познатия буламач...

че свободният човек може да си избира и лекторите! И важно е да си напрегне паметта и да не се оставя друг да му "осмисля" спомените!

Vasquez

Да, аз никого не карам насила да ме слуша. Хубавото на лекцията е това, че тя отразява мнението на лектора, но не задължава слушателите му да се съгласят с изложените тези. Казвате всеки да си напрегне паметта, но има млади хора, които нямат дълга памет! Аз, за разлика от тях, имам такава и им разказвам за миналото през моите очи. Помагам им да сглобят кашата в главата си. Лицето Иван Костов, което стои зад този политически бульон, наречен РФ, е ненадминат манипулатор, който точно през август /Вие ми кажете като толково помните коя година беше/ бутна мавзолея на Георги Димитров, след няколко взривявания, за да симулира демократични процеси. Бързаше, за да провали митинга на БСП на 9-ти септември. Извърши престъпна приватизация, изгони много млади хора от родината им и в края на краищата беше съден за държавна измяна от Народния съд. Беше осъден, но не мога да Ви светна в детайли за самия процес, защото спамът е строго забранен. Мога само да Ви кажа, че след прочитане на присъдата от адвокат Мартин Мартинов, Иван Костов полетя като чувал с картофи. Модераторите знаят как точно и ако искате ги питайте - те ще Ви кажат как Иван Костов скача в една дупка, прави скок във времето, а след него скачат в дупката всички оптимисти, а песимистите палят свещички овцете да се свършат... Лекцията е дълга, но поучителна!

Бойко ще реанимира реформаторите с пълно мнозинство на ГЕРБ. След това скота Гаргамел, ще състави опорна точка в лабораторията си за анализи, че Борисов е съсипал реаниматорите Кунева и КУнев.

че основните проблеми на България са зависимостта от Русия, посткомунистите и преродилите се в "капиталисти" бивши номенклатурчици и ченгета (както и наследниците им).

Бойко да вземе да реанимира оная си работа. Че много оплаквания от труженичките чалгаджийки.

само гладните реформатирини липсват ако изобщо влязат в парламента , на борисов не му трябва такъв таралеж

В цял свят няма премиер, който да е прочел само "Винету". Той е експонат, с който мощите на Св. Йоан не могат да се мерят!

Мавъра най-голямото зло за България!

За петата колона (знайно коя) е! И за "проклятието на България" (ДПС, не българскте турци, а ДПС), чиито генетични връзки са същите като и на петата колона.

Агент до агента, мила моя майно льо, ченгил до ченгила... Офицерите им, мила моя майно льо все бивши десари. Политиката им, мила моя мано льо чисто бесепарска...

ти ли си бе, мама?

ОТНОВО СЪЩАТА ВЪРТЕРЕЖКА В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА. ТАЗИ ВЪРТЕЛЕЖКА СЪСИПА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НЕОБХОДИМА Е ПРОМЯНА - ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРЪНИЕ И НОВА ПОЛИТИЧЕСКА СХЕМА. ВЪН ТЕЗИ МАРОДЕРИ И ХАЙДУЦИ КОЙТО УПРАВЛАВАХА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ. УВАЖАЕМИ СИНДИКАТИ ХАЙДЕ ВДИГАЙТЕ НАРОДА С ВАШИТЕ ОПЦИИ КОИТО ПОСТАВИХТЕ ПРЕДИ ФОРМИРАНЕТО НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО - НИМА НЕ СЕ ВИЖДА ВЕЧЕ ЩО ЗА УПРАВЛЕНИЕ СТЪКМЯВА ТО!? ВАЩИЯТ ТЕСТ УВАЖАЕМИ СИНДИКАТИ ВЕЧЕ ТРЪГВА - ИНАЧЕ НАРОДЪТ САМ ЩЕ РАЗБУТА ГАЗИ 25 ГОДИШНА ПОЛИТИЧЕСКА КОЧИНА УСТАНОВИЛА СЕ В БЪЛГАРИЯ.

Снимката с двата шарана е много гадна,но показва точно за какво става въпрос.Само че шараните ще са около милион и 350 хиляди

"Без Борисов в управлението". С 15 депутати, така се самопогребваш. Тогава на "реформаторите" им остава Миков. Затова на следващите предсрочни избори напролет (ако ГЕРБ сега не получат пълно мнозинство), "реформаторите" пак няма да влязат в парламента! Понеже са в насипно сътояние, реформаторите явно не знаят какво е да се носи политическа отговорност за управлението. Но знаят, че ГЕРБ е Борисов. Затова казват без Борисов. Радан Кънев подкрепи БСП за запазване на бюджета! Без да предложи алтернатива! А вече беше ясно, че до юли тази година дупката в бюджета е 6 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА, отколкото до юли миналата година, когато беше актуализиран по същото време. Затова днес Огнян Минчев написа, че Радан Кънев изпълнява нечии поръчки. Огнян Минчев: Изваждането на ДПС и на БСП от властта през предстоящия парламентарен мандат според мен като гражданин е политическа цел номер едно за демократичните политически сили. "Реформаторите" не могат хем да се държат като опозиция, хем да правят реформи. Говорят непоследователно, за да втвърдяват малкия електорат на ДСБ и РБ. Радан Кънев преследва една единствена цел - да отслаби ГЕРБ, за да може БСП и ДПС да се доближат по влияние до ГЕРБ и отново да вземат властта!

Много идеоти инаха на власт за 25 години . Но СДС и ГЕРБ твърдо работиха против народа, с цел да закрият државата!

нищожества, придаващи си вид, и гаврата с човешкото доверие и с чест удостоени подлеци, и с девственост търгуваща нечестност, и силата в ръцете на скопци...

на преродените номенклатура и ченгета. Реформаторите обаче, са най-далеч от тази пасмина.

Това, което ти наричаш "роза", еднакво ще мирише под всяко друго име (Ромео и Жулиета)

"Реформаторите" подкрепиха с половин уста инициативата за електронно гласуване. ГЕРБ бързо усигориха подписите. Новият парламент ще подкрепи инициативата на президента. Затова на следващите предсрочни избори напролет (ако ГЕРБ сега не получат пълно мнозинство), "реформаторите" няма да влязат в парламента! На европейските избори в чужбина (без Турция), където е цветът на нацията, ГЕРБ размаза всички партии

Сънародници, умолявам Ви - мислете и после пишете, а когато гласувате мислете много, за да не Ви се плаче и псува после! Това го пиша, не да си "чеша" клавиатурата, а за да ви напомня: 1.Офертата им изглежда, на първо четене, много добра(визирам: РБ ще участва в реформаторско дясно-центристко правителство, което да отстрани БСП, ДПС и производните им от управлението на страната.). НО езуитския и елемент прозира достатъчно ясно - нямат доблестта да назоват нещата с истинските им имена, а оставят това на редактора(За постигане на политическите си цели... които не са заемали тези позиции в миналото)! 2.НЕ ПО-МАЛКО ВАЖНО: ОТ петимата (горе в кадъра) втората и третата биологична единица(от ляво на дясно) СА ОСНОВНИТЕ ОФИЦИАЛНИ (по-точно казано - най-посредствени марионетки, но това е друга тема) ВИНОВНИЦИ ЗА СЪСИПВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА И СЕЛСКО СТОПАНСТВО - ФАКТ НЕОСПОРИМ! 3.пп "герб" е ЕООД б. борисов и креатура на бсп - факт! Би ли се опитал някой да ме увери, че тая коалиция ще изпълни "лъскавите си обещания", след като си оставя доста натрапчиво отворена вратичка за коалиция с герб?

Точно затова че плюете Борисов няма да влезете в парламента единствения път към парламента за реформаторите минава през Борисов друг път няма пак ще си седите отзад и ще се чудите защо не влязохме в парламента

Като недорасли гербери ли? И с благословията на вожда?