Джон Кери припомни геноцида на ромите по време на нацизма

Американският държавен секретар Джон Кери припомни геноцида на ромите по време на нацизма и подчерта, че проявите на расизъм към това малцинство продължават.

Обратно в новината

Коментари - Джон Кери припомни геноцида на ромите по време на нацизма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....като си ги толкоз люби, па да си ги вземи у тях...

Квазимодо,а нещо за ЦРУ концлагерите и нелегалните ви затвори няма ли да кажеш?

Джонка , а кога ще си спомните за геноцида на ромите над българите - опожаряването и коленето на българите в Стара Загора през Турското робство , и геноцида на ромите продължаваш и сега над бедния български народ .Вие сте един голям Смешник Джонка,насаждащ омраза между народите.

джонито дали си спомня, чии бяха самолетите които атакуваха концентрационните лагери и ешалоните които ги снабдяваха с провизии и медикаменти? Куклата на конци - говореща с еврейски мисли на америкоски език, се оказва, че си няма и представа за не особено далечната история! Чумите шумят много за концлагерите в европа, но мълчат като пукали за аналогичните японски в китай и американски в германия след ВСВ ??? Кой и кога узакони подмяната на самоличността на престъпници (финансовите измами и корупцита са признати престъпления във всички законодателства за които съм чувал)???

Desislava

Той май нещо леко подбутва тази тема с цел. Няма да се очудя ако някоя Централно и Източно европейска държава вземе да се опъне на чичо Сам и да й изкарат едни кирливи ризи с ромите, едни ти протести и ето ти една омиротворителна и хуманитарна акция за защита на човешките права! Защото то роми къде има в днешно време все у ЦИЕ са... Чичо Сам къде има интереси сега? Пак в ЦИЕ... Този не си отваря устата напразно

ЦИГАНИТЕ СЕГА ВИ Е МОМЕНТА ДА СЕ ИЗНАСЯТЕ ОТ БГ В АМЕРИКА АКО ВИ СТИСКА ОЩЕ УТРЕ ПРЕД АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И ТО АКО ИСКАТЕ ВСИЧКИ ПРАДЛАГАМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ДА ИМ ПОЕМЕ ПЪТНИТЕ ПАК ЩЕ СМЕ НА КЯР ОТ КЪДЕ ОТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ И ДЕТСКИ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ ГИ ИЗКАРАМЕ ХАЙДЕ КЪДЕ СА ЦИГАНСКИТЕ БАРОНИ ИСКАТ ВИ В АМЕРИКА

link

Тоя манипулатор Кери да прочете това, и тогава да се бърка в чужди работи link

мръсникът и двуличникът да не оплаква сиганите. Пак реве на чужд гроб. Да каже колко милиона индианци избиха за да им заграбят земите, каяк ги натикаха в резервати - тогавашните концлагери и ги оставиха там да умрат от глад и болести. Защо не им уважиха културната идентичонст? И само индианци ли, ами ами колко милиона корейци, виетнамци, при това на тяхна земя, а? Кери мръснико и двуличнико, посипи си главата с пепел и млъквай!

90% от индиянците са умрели от болестите на белите,защото са нямали имунитет срещу тях...

Сега САЩ са във война с целия свят за налагане на тяхния еднополюсен модел. Някъде използват оръжия, другаде икономически санкции, климатична или медийна война, НПО-та и пр. - къде, както дойде. Срещу българите също водят война, а в момента Кери демонстрира, как се използват циганите за геноцид над българите.

американските подлоги губят воината, а аз дори не съм се намесил още! даваи ти си на ход илола, имаш право да ми забраниш мнението! все саще! хахахааа

Каква ти 70-ата годишнина, бе Кери!? През цялото средновековие Европа се чисти от циганите, а концентрационният лагер е само пореден етап. Някога Османската империя им е отворила врати и толерантно ги е населила в българските земи. Сега геноцидът над циганите се прехвърля над българите, защото лидерите на ЕС и САЩ ни задължават да ги отглеждаме - с разбиране към тяхните етно-културни особености, заради които обаче, никъде в ЕС и по света не ги искат. Като толкова се умилявате, що не свалите визите (само за циганите, поне!) и не ги приемете в необятната си държава, за да ги интегрирате!?

циганите не са виновни за това, че са били най-низшата каста домъкната с турците да обслужва ежедневните им нужди, дори и тирене на неудобни участници в римски форуми, създадени от римската империя, чиито център днес е изместен във вашингтон. сиганите и техните емоции са един удобен източник за медийна зараза и омраза, за дса напечелят структури, които наричат сбе си: хеллзонски комитет, а са в същност гласа на сатаната! ти си на ход!

...с умиление припомни... иначе е вярно, че огромната част са цигани, славяни и военопленни. но това е в разрез с легендите за Холокоста.

от "холокоста" предизвикан от евреи печелят само "правоверни". но не и цигани, славяни и друга такава несортирана "гойска маса"! само печалбите от войните могат да покажат предизвикалите ги, които печелеха и печелят от двете страни на страданията, като "фамилиите" държащи фед. коломойски печели, а джон ни реди анджъклами. айде доста!

Празни и лицемерни приказки в които само изключителни тъпаци могат да вярват. Ако Кери и САЩ искат действително нещо да направят за ромите , то САЩ да приемат закон който да дава американско гражданство или поне безвизов режим на всички роми . Иначе всеки може да приказва.

На този няма ли кой да напомни, а ако не вярва лично да му покаже, как мангалите подарените им държавата жилища, превръщат в свърталища изглеждащи по-отвратително и от концлагери!?... и сами си го правят, т.е. не им трябва някой специално да им прави концлагери!

някой да припомни на др. Кери колко е убил председателят Мао, чийти портрет е разнасял баща му по демонстрации

Интересно" Кога някой хамерикански политик ще каже, колко руснаци, и други славяни са избити в концлагерите на Хитлер през ВСВ? Май НИКОГА!!!! Защо ли? Сетете се сами защо!!! .... Такава е хамериканската демагогия - само за евреите и циганите ни говорят. Другите жертви са маловажни.

освен това, няма българси евреи и цигани, изпратени в лагери. тоя явно бърка с циганите от Полша, които са избити там. дори елементарна история не знае. ццццццц голям политик, няма що.

Сталин е утрепал повече руснаци, отколкото фашистите са убили на бойните полета.

Ти лично си ги отмятал ли "убитите" от Сталин, че си толкова наясно!? Нали знаеш отговора му на зададения към него въпрос - вярно ли сте избил 30 млн. руснаци? Отговорът на Сталин е бил - поименно моля, поименно.... Ами прав е бил! В противен случай излиза, че е клевета!

Хайде да погледнем статистиката за населението в СССР през годините на Сталин. 1926 година 148 милиона. През 1951 година - 182 милиона. Тоест за 25 години 22 % прираст. Е това и китайците едва ли могат да го направят. Още повече при 20 милиона загуба във войната. и Тогава прираста отива към 40%.. Ако сложим няколко милиона жертви на лагерите станаха 50% и какво излиза? Излиза че рускините не са си сваляли краката и са ходили бременни нонстоп. Нешо математиката не излиза. А според друга статистика, броят на затворниците през този период в СССР е бил около 2 000 000, което е било съпоставимо с държава като САЩ за същият период, която е сподобно население. Но в САЩ е нямало политически затворници. Така че трябва да се мисли, а не да се чете фантастиката на Солженицин и да се вярва.

Кери вместо да говори за 50 000 цигани, да каже нещо за милионите индианци избити от американците. Пак е историческо събитие. Да не говорим, че други народи са дали МНОГО ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ през тази война. Аман от хамериканска демагогия.

а за 3 милиона руснаци, убити през войната, какво ще каже ?

Милионите индианци? Първо, не са милиони и второ - огромна част от тях са избити от колонизаторите - предимно испанци и англичани. Във войната за независимост индианците са на страната на американците.

Четох неотдавна един пътепис за Румъния. Румънците споделят, че единственото хубаво от присуединяването им към ЕС е че около 2/3 от помите им (а те са адски много) са се изнесли. А нашите и за това ги мързи. Но в западната преса продължават да ги броят общо. Еди къде си направили еди какво си. После гледаш внимателно - става дума за 2000 румънски и 20 български.

понеже, джон, учените смятат, че човечеството е произлезло от днашна африка, не е ли "каприз на съдбата, краят му да започне именно от там, изключая вашата синя илиолка, дето е толкова дебилна, че няма време да я учим на добри обноски, дахзе. ти как мислиш, а плъх? вие имате ли си скривалища против ебола? M?

до джон. джон, виж сега, еболата (няма общо с ебане, да внимава цензурата ви!!)настъпва и ще стигне белие ви дом, ти както ще кажеш по въпроса? тук има ли фема, или нема fema?

Кери, даваме ти ги всичките ни събратя в твоя град/щат! След 1 седмица съжителство с тях друга песен ще пееш ;-)

хората си имат негри - то е същото. Те си го знаят проблема с гетата. Просто сега им изнася да натискат Европа заради циганите (в частност Бг, Румъния, Франция и т.н.).

Тоя Кери само глупости бръщолеви по повод ВСВ. Бил скърбял за 500 000 избити роми. На него повече са му скъпи 500 000 роми, а не 10 милиона загинали цивилни и военни германци. Това нормален човек не може да го мисли и чувства?? Един път пак се беше изказал неграмотно неподготвен по история (да им се чуди човек к'ва история учат тия мериканоси), че Хитлер бил използвал химическо оръжие през войната. Хитлер НЕ е използвал такова! Факт! Придържал се е към конвенциите за забрана на употребата на химическо оръжие след ПСВ. Който твърди обратното е или неук, или лъжец (като нещастника Кери)!!

Неук си ти, защото историята на Щатите, колкото и кратка, е непроменлива, а на скапаната ти държава се мени според случая. И изобщо, къде са Щатите, къде сте вие....

Някой

Доколкото разбирам от изказването, ти се разграничаваш от България ,тогава какво търсиш в български сайт?

Не споменавайте изрода Хитлер! Защото ако не знаете за него, сами заслужавате да изпитате това, което са изпитали пострадалите семейства. Тъпакът Хитлер е искал да използва химическо оръжие, но не е знаел, че именно евреите са способни да го изобретят. Прогонил е Айнщайн, който (за свое собствено разочарование) се е оказал бащата на бомба. И изобщо, тъпаци сте българите, защото сте комплексари и се мислите за нещо, а резултатът е на лице- вижте си държавата!

Някой

Дрънкаш глупости химическо оръжие е използвано през ПСВ и Хитлер даже е пострадал от него.Ако е искал да го използва през ВСВ не са му трябвали евреите за да му го измислят.Циклон Б това е газта за конслагерите производство на BESF.Колкото до Айнщаин той не е прогонен от Германия а няга от там зада не работи за Хитлер.

Евреите станаха цигани пък сега. Според условията е мераците се сменя и пропагандата. Хитлер изобщо съществувал ли е или е само плод на учебниците?

Факт е, че той е осъзнал, че тези 2 малцинства са най-голямото зло на човечеството - едните налагат своите си виждания с парите, а другите са мародери по природа. Понякога се питам какъв ли щеше да бъде света без тях

Тези две малцинства, част от които е и Кери, са всъщност племена с общи корени, номади идващи от Африка. Роднини са и затова толкова си приличат. Приличат си освен във всичко друго дори и в това, че са изключителнио нечистоплътни.

Това са крокодлски сълзи, малко ли хора унищожиха и в днешно време?Нищо не се е променило, и сега по върховете на властта има предостатъчно професионални психопати които сеят геноцид.

Този Кери, ако може да направи разлика между Аушвитц и Биркенау, ще се преименувам на Джон Кенеди. Циганите са били "слабост" на Менгеле в "Аушвитц - Биркенау".Собственоръчно ги води в газовите камери. Това са цигани предимно от Унгария. Това е ФАБРИКАТА на ЦИКЛОНА. Концентрационния лагер Аушвитц е КОМБИНАТ в истинския смисъл на тази Дума. Главен Лагер, известен повече, като Освиенцим. Лагер "Фернихтунгс лагер" Биркенау , Освиенцим 2 Брезовата горичка - тук промишлено се умъртвява. Дора и още над 30 спомагателни лагера - трудови, промишлени, земеделски. Този Кери, даже не може да вдене мащабността на това Планирано Злодеяние. Те постоянни си мислят за GM и там свършва техния "американски" исторически сВят.

Българите пък, вечно ще помним, как от 9 000 000, под вашето вещо ръководство станахме 5 500 000.

Дa си ги вземaт всичките при тях. Тъкмо ще сa в тон с президентa им.

Ми що не си ги събереш заедно с новодошлите, бягащи от вашта политика араби, и да си ги заведете в щатите????

Настоява всички цигани от Столипиново и Филиповци да се зеселят в Ел.Ей.!!!!!!!!

Щом толкова му липсват ромите, то с радост можем да му изпратим нашите, всичките!!!

Бих те изпратил в газова камера, ако имах тази власт, тъп боклук! Освен цигани, нацистите са мразели и славяни. В една нацистка хегемония ти щеше да тежиш 50 кила и следващата седмица щеше да гориш жив заедно с други от твоя "вид". Така че прояви малко уважение и интелект, защото като нищо можеше да си на мястото на омразните ти цигани.

Не изкарвай българите славяни, бе боклук!

Тъпако,ти не знаеш,че Хитлер е имал за съюзник България ли? Как Хитлер е имал за съюзник славяни, питам???

ака е, западноевропейците трябва да разберат, че ромите имат своя културна самобитност и обичаи, а именно - традиционните си занаяти, които упражняват от столетия Каква култура, циганска култура.Някой чувал ли е за такова животно. Ясно културните циганета умеят да раждат деца от 10 год. възраст до 25 години са "нацвъкали", поне 20 умствено изостанали циганчета, които са под грижите на държавата. Циганките културно си обучават децата, как да теглят пари от социалните, не само в България ,а и Европа, как да пре джобват наивни туристи ,не само в България, доста добре са обучени и организирани в купуването на изборни гласове. Някои роми ,"работят" от избори -до избори. Повечето се занимават с най-древната професия, а на всичкото отгоре ЕС им дава безплатни жилища . Само на малцинствата, българите са ощетени. Интересно чии права ще защитава Хелзинкския комитет?

новото правителство да направи сделка с янките, да вдигнат сичкуту мангал и хаиде в либия, ония имат доста незаселена територия, хем там е топло, а както се знае манго не обича студа и мbглата.

Защо хАмериканците не приютят поне половината ни цигани като са толкова хуманни? Или ги е страх, че Johnson & Johnson ще избият рибата с новият вид сапун - BULROM

Защото им трябва пета колона тук, не в щатите, резерва ако в БГ наделеят проруските настроения, или някое такова правителство дойде на влас.

Цивилизованата практика изисква непрекъснато да се леят добри думи и да се вършат безчинства не само над ромите.

Шило

В дух на хуманизъм предлагам, мистър Кери да лобира за отмяна на визите за нашите роми. Това на първо време. И да са им честити!

РОДА НА КЕРИ Е БИЛ В ЛАГЕРА НА ВРАТАТА НА КОЙТО ПИШЕ "Arbeit macht frei" НОМАДСКИ ПЛЕМЕНА КАТО ЦИГАНИ , ЕВРЕИ И ПОДОБИЯ СА БИЛИ ОБУЧАВАНИ ДА ВОДЯТ ОТСЕДНАЛ НАЧИН НА ЖИВОТ ТРУДЕЙКИ СЕ , А НЕ ИЗКАРВАЙКИ ПРЕХРАНАТА СЪС СПЕКУЛА И ИЗМАМИ !! ДА, НАИСТИНА ТРУДА ГИ Е НАПРАВИЛ СВОБОДНИ !!

не сте ли виждали снимките на американските концлагери, има ги в нета, за сега са празни, но подготвени, и ковчези са подготвени, предвидливи хора

Тия преди да излезнат пред света да размахват пръст, да си припомнят за 11 милиона имигранти, повечето от които не са виждали семействата си с десетилетия. Време е света дазапочне да сочи тях с пръст и да им потърси сметка за "хуманната" политика, която водят.

Джонкеровците мразят белите хора!!!

Ще се разберем с Кери, даваме им всички цигани, те ако искат да ги пращат и в Гуантанамо, само и само да изчезнат от България. Предлагам да направим фонд за еднопосочни билети за циганите, все пак и ние сме добри хора :) Предлагам да ги преброим и да заредим самолетите, ако не ги искат да ги изпратят над Донецк :) Съмнявам се някой Българин да е против :)

Не е зле и българите да му дадем. И те пречат.

ВИЖТЕ СНИМКАТА НАДПИСА НА ВХОДА НА ЛАГЕРА Arbeit macht frei ОЗНАЧАВА -труда прави свободен !! СЕГА НАШИТЕ ЦИГАНИ НЕ СА СВОБОДНИ !! ТЕ СА ОБРЕМЕНЕНИ С ПОЛУЧАВАНЕТО НА БЕЗПЛАТНИ ПОМОЩИ , СОЦИАЛНИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ГЛЕЗОТИИ !! ГЪРБЯТ И ЗДРАВНА И ПЕНСИОННА СИСТЕМА !! ЗАЩО ?? ЗАЩОТО ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ !! ЩОМ КЕРИ ГИ СЪЖАЛЯВА ДА МУ ГИ ТОВАРИМ НА КОРАБИТЕ И ГИ ПРАЩАМЕ В САЩ !!

Надписът на входа на Аушвиц е самата истина за предназначението на лагера - това е трудов лагер, а не място за изтребление. Събуждането на света за измамата "холокост" няма как да бъде спряно.

в бъдеще, можете да вярвате на еврижските каъдни, дето ви обещават "свобода". няма обещана свобода! има извоювана! 3, кери, ще ви съдим заради забрана на свободата да се изкажем! засщо сме били прекалили". а как е споеред вашата васингтинска конституция?

ок. нека да е както казва евриоката! нека да е нежното.

Да много е прав Джо да припомня минали събития, а сегашния геноцит на циганите над българския народ не го споменавайте защото много боли!