Два влака катастрофираха в Германия, има пострадали

Най-малко 45 души са пострадали, след като пътнически влак се сблъска снощи в Германия с товарен влак.

Обратно в новината

Коментари - Два влака катастрофираха в Германия, има пострадали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такова нещо-това е мръсна антиевропейска пропаганда!!!В Швабско "баановете" не катастрофират,те просто прелитат един над друг!Ето ви пример за отвратителна руска лъжа...!И българска,де!!!

...какво се коментира в тяхните форуми.... ...Виновни са Меркел,Путин или някои от партийно оцветените "боклуци" било на власт или ...опозиция...

Щом и желязната дисциплина на Германия взе да се пропуква, значи идиотокрацията лека полека превзема света (да си спомним за този пророчески филм!)...

Слава Богу, че аец-овете не са влаковете! (и не пътуват толкова много. )

нафиркали с водка през работно време и ето ти катастрофа......опааааааааа сега видях че катастрофата била в Германия....е случва се,навсякъде по света стават такива неща и най-добрите понякога грешат

humfry

Нека да ви напомня нещо. Това, че има държави, които са по-зле от България, или че подобни инциденти се случват и в развити държави, в никакъв случай не трябва да ви грее сърцата. При всички положения България не трябва да спира да се развива и да взима най-доброто от най-добрите.

ОТ най-стари времена, Българите сме вземали най-доброто от всички, дори и от враговете си! Сега за жалост сме на обратното - вземаме най-лошото, но се надяввам да е временно!!!

Опаа... И сега какво стана? Май развитите демокрации, които никога нямаше да вземат Станишев на власт нещо се окепезиха, а? Нещо май синиятцвят започна да почервенява, а? Нищо, нищо тавариши, демократи, има време и вашите глави да узреят ;).

путлер е виновен!

Уф кога ли шъ тръгнат влакове от Европа към нас.Много ама много сме зле.

Каква е причината за катастрофата ? Да не би цигани да са си брали джелезо ?

Русия е виновна, няма начин Путин да не е взривил релсите! САЩ да вадят сателитни снимки с доказателства веднага!

Не си гласувай на простотията сам, все едно си ближеш задника...!!!

Е, някои хора не разбират от ирония и си цъкат минуси на поразия.

Така е като карат стари влакове

Явно не е разбран ироничния характер на коментара Ви. Да, ето че и в Германия стават катастрофи, както и в други развити страни по света. Грешки стават по много причини - човешки, машинни и др. Разликата е в това, как реагират хората - държавата и обществото, вземат ли се мерки това да не се повтаря. Вярно, при нас машините са стари, персоналът е с ниски заплати, както почти всички от нас. Но човешкия живот цена няма, каквото зависи от нас, трябва да го правим, за да предотвратим загуба на човешки животи. А липста на финанси - нека този грях да тежи главно на нашите "велики" политици, които окрадоха, крадат и ще крадат нашите пари!!!

Само за едно не си прав,че крадат парите ни.Не ги крадат,ние направо им се молим да ни ги вземат като през някакъв период от време избираме едни и същи хора,вече доказали какво не могат.Избираме Иван,той ни взема паричките и си заминава без да прави нищо,след него избираме Стоян,той си взема неговото,гласуваме за Петко,даваме и на него,и отново се връщаме на Иван!Е,какво да очакваме?Човекът е единственото същество,което се спъва 2 пъти в един и същи камък,без да си даде сметка.

Точно това казвам и аз,че и при тях стават катастрофи,не само при нас.Няма значение нови или стари са влаковете