Камерън: НАТО да ревизира отношенията с Русия

НАТО трябва да си направи щателна ревизия, за да може да защитава по-добре своите членове от потенциална руска военна заплаха, смята британският премиер.

Обратно в новината

Коментари - Камерън: НАТО да ревизира отношенията с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Средновековието по население България е била равна на Англия.Развъждането на англосаксонците трябва да се коригира от Австралия до Съединените терористични щати до нашето ниво-7 млн души.Така е справедливо и като бонус може да не слушаме изявите на подобен английски тъпанар с хидроцефалия.

Не Камерън. Не НАТО трябва да ревизира отношенията си с Русия , а тя с вас. Центърът на тежестта на глобалната геополитика се измества на Изток. Рано или късно западът ще рухне. Величието му няма да вечно. Тепърва започва възходът на Русия.

"....НАТО трябва да си направи щателна ревизия, за да може да защитава по-добре своите членове от потенциална руска военна заплаха, смята британският премиер...." Андерс Фог Расмусен: НАТО разработва нови планове за отбрана, във връзка с политиката на Русия по отношение на Украйна 3 Август 2014 23:36 Агенция "Фокус" ....Ние ще увеличим честотата на военните учения и изготвяме нови планове за отбрана. Руската агресия се превърна в сигнал за тревога. НАТО трябва да се адаптира към новата ситуация, заяви Расмусен.Русия разглежда НАТО в качеството на противник...."

могат ли да присъстват законно в някоя територия лица с подменена самоличност, ако не са под заплаха? Сменената самоличност при (Алия Бет) (нелегалност) прави ли нелегалните - законни?

Това е неминуемия резултат от действията на кагебисткото джудже. Но него това не го интересува. Изолацията ще му помогне да се увековечи в Кремъл, както ким-овете. Ако руснаците живеят по-зле, това не му е проблем.

Изписал си ника си отзад напред! Кличко като е едър, много ли е умен? баскетбол ли ще играят? Ми дребните мъже даже са по-нададарени - НАТО с 28 члена не може да стъпи на малкия пръст на джудист само с 1 такъв. За кво говорим? Имал бил ботокс. И кво, готино е да си метросексуал. Пич отвсякъде. Завиждайте, с това ще си останете. далеч сте от него, като отук до Китай.

Всички превъзнасящи съвременния Путлер са психично болни ФАНАТИЦИ!!

Не ревизия на отношенията, а самото НАТО трябва да бъде ревизирано!

Този глупак Камерън за трета световна война ли се подготвя.Всичките му коментари по международни въпроси накрая се оказват кьорфишек.Бла бла бла кой в гащите ми с.р.а.

Ако не иска да му я натресат изневиделица!...

Изминаха почти две седмици от момента, в който опълченците предадоха черните кутии на Боинга на международните експерти. Англичаните обещаха да ги разшифроват за 24 часа! Какво ли пречи на официалните лица да организират пресконференция и да оповестят резултатите? Основателно се налага извода, че в черните кутии няма никакви доказателства, преки или косвени, сочещи виновността на опълченците, а в умовете на западните политици "вината на опълченците" е равносилно на "вина на Русия", затова и западът не бърза да огласи резултата от дешифрирането на черните кутии. Нали в противен случай сам ще се дескредитира....и ще увиснат във въздуха всякакви аргументи за наложените на Русия санкции. Едновременно с това ще бъдат повдигнати и много неудобни въпроси, на които западните лидери ще се наложи да отговарят....

не доказват нищо, то по какъв начин това ще "ще дЕскредитира" Запада? Следствието в цялата му пълнота ще докаже или няма да докаже нещо! Това за самолета. А санкциите са за политическата и военна агресия на Русия спрямо Украйна!

Да не забравяме, че агресията срещу Украйна стартира с държавния преврат организиран от САЩ през м. февруари на 2014г.

Мпже би е по правилно да се казва не западните лидери, а западните аутсайдери.....

САЩ в момента се намират на ръба на катастрофата. На Вашингтон като въздух му е необходим съюз с Иран, за да организират алтернативни доставки на газ за ЕС. В противен случай, САЩ губят всякакви лостове за въздействие върху Близкия изток, Централна Азия, Европа, Русия и Китай. При реализацията на този сценарий Америка се превръща в един отдалечен остров, който няма да има никаква връзка с Евразийския континент. Ще рухне не само политическата конструкция, ще рухне цялата съвременна система на ценообразуване в сектора на енергетиката. Системата, изградена въз основа на петролната криза от 1972 г. В случай на прминаване към разплащания във всяка друга валута, а това е неизбежно при реализацията на "Южен поток" и започването на руските доставки на газ за Китай и Азиатско-тихоокеанския регион, доларът окончателно ще се лиши от каквото и да било съдържание.

неочаквано долнопробен анализ! Това и за пропаганда не става!

като гледам този показалец,насочен към ближния с тази гневна физиономия повреме на Богородичния пост,няма нужда за друго да се сещам,освен за стародавната мисъл - "чуждото и на Велик ден се връща". затова споко, бе джанъм.не знам Чърчил да е инвестирал в СССР като цяло и по републиките.

Студената война вече е факт. Въпросът е чия икономика - на запада или на Русия, ще се срине първа. Дали Русия е поне толкова силна, колкото отишлия си СССР заедно със соцлагера? Идеологиите нямат значение в тая война: и Русия е капиталистическа страна като европейските и САЩ.

VIPER

Русия не е СССР.Русия вече не налива милиарди за да поддържа режими в Източна Европа , Африка и Лат.Америка.Всички пари остават в държавата.Така че ще видим..

Не ме изненадва този коментар, вече няколко пъти за последните месеци Китай поддържа неутрално-зрителска позиция, от която извлича само изгоди. Древното им учение е такова. Изчакай драконите да се омаломощат взаимно и победата ще е твоя!

капиталистическа страна! Не всичко, което не е социализъм е капитализъм!

Еее, я по-умно! Едра и дребна частна собственост, олигарси, свободен пазар ... всички белези по Маркс са налице. Пък и никой в Кремъл не го крие.

помияр

Дейвид Камерън - член на групата Билдерберг, говорител на това което му се каже от по-горна инстанция. Не им обръщайте внимание. Цялата дъндания в момента е за три неща. 1. Русия вече търгува нефта със златна руска рубла и китайски юан. 2. Славянството и 3. Православието. Въртят тия говеда какви ли не сценарии, за да постигнат световно господство над всички нас.......но няма да я бъде. Просто си правят сметката без кръчмаря.

живял съм 11 г в латинска америка, там смятат че англия е един от щатите на уса...и не защото не знаят география.

Или Венецуела?

колонизаторчето, аре не се обаждай от коневръза. Нещата в света ще се оправят когато Русия изпепели всички брутални англосаксонци

не може една минимална част от населението -ок-0,з% да тероризира свободата на словото на всички останали! няма такава демокрация, пък била тя наречена и костовашка! а да ви видим! извънпарламентарни "демократизатори" на мненията! илииола, ще те скъсам, немаж съмнения в това !

angli4anite nqmat sram ,kolko vreme se my4i irlandiq ot tqh ,trygnali rusiq da opravqt

Русия им бръкна в задника, защото си бяха заплюли Крим за свой самолетоносач в Черно море. Тъй като през Босфора самолетоносачи не може да минават!

За Съединените американски щати в текущите събития около Украйна най-главното е да се организира разрив между Руската федерация и Европейския съюз. Съответно всичко, което правят сега американците са опити в тази посока. При това се опитват да постигнат целите си, действайки от няколко различни посоки. С една ръка те призовават за мир, за да се даде на хунтата възможност отново да прегрупира силите си и да попълни резервите си след достатъчно тежките загуба на фронта. А с другата ръка, те организират икономически санкции срещу Руската федерация, които подкопават не толкова нейната икономика, колкото тази на Европейския съюз.

Разликата между нас и американците е , че те не приказват колкото нас. Натиска спусъка и толкоз. Ти после мисли какво да правиш.

Миличка "мъжът" ти с колко батерии работи, и с човчица ли е или е модел дилдо? :)

Ако искаш- ей сега лично той ще ти пише:) Само, че - дали ТИ имаш какво да му кажеш? Той не е руснак невежа като теб- има си и образователен ценз, и интелект- значи- нямате изобщо допирни точки :0

Защитавай го, твоя си работа. Не ме карай аз да защитавам личност, която дискриминра българите по всички възможни начини.

Ще продължаваш ли още с глупостите си или ще приемеш, че путин извърши АГРЕСИЯ в Украйна и ТОВА няма как да го скриеш, както и да се опитваш да разводниш коментарите ми? За да внушиш липса на стойност на коментарите ми, се опитваш да ме представиш пред другите коментатори като пияница-това не ти се получава; искаш да ме възприемат като скучаеща жена без интелект и семеен партньор - и това не успя да им внушиш- сега какво ти остава, освен да си признаеш поражението:0

Поклон пред жертвите на агресията на фашистите от Киев ... остават още 21 млн руснаци в Украйна... www .odnako .org/blogs/o-chyom-ya-mechtayu-segodnya-k-madonne-gorlovki/ Още ли защитаваш фашизма с "дебелата неокастрена сопа"???

Нямаш ли си мъж, че ни занимаваш нас с твойте простотии??? Какво била яла, колко била пила, какво била гледала...Мислиш ли, че някой тук го интересуват битовизмите ти???

Съпруга ми е до мен - наистина си леко елементарен- нали написах преди няколко коментара, че семейно се почерпихме с по едно....Сега остава да искаш да запознаеш с него и съмненията ми за теб ще се превърнат в увереност:0

Шарена пиянка, той и Олдрич Еймс живееше в САЩ. Там и работеше...:))))

Руски алкашо, фактите са си факти- николай фалин- руснака, който се състезаваше за Германия, Е ПОБЕДЕН от румънеца Себастиян Чиобано:0 Айде- сега николай фалин да си грабва чукалата- и по живо ; по-здраво- в рф- където му е мястото:0 Ама не щеее- ЕВРОТО МУ ДОПАДА ПОВЕЧЕ ОТ РУБЛИТЕ- защо така, а?:0

Въпрос само за велики умове, титани на правната мисъл: Вино или ракия трябва да се пие преди да се включиш в коментарите във форума? :)

Гледаме по евроспорт галата на суперкомбат в Констанца и какво да видя- РУСНАК, 21 годишен, се състезава под знамето на ГЕРМАНИЯ! След като руснаците водите инфовойна СРЕЩУ ес, защо този "блестящ" титан на бойните изкуства не се състезава нейде в сибир или якутск, а решава да дойде в "прогнилия" ес, че и даже да се установи в Германия, а? :0 На всичко отгоре иска и хонорар, но Еди Иремия е стиснат румънец- не вярвам да е определили висок хонорар за руснака:0 Стискам палци съперникът му ДА РАЗБИЕ РУСНАКА!

пияна жена, весел креват....нема лошо

Аз съм за ракия преди вечерята и силно охладено бяло вино (лято е), след нея. Мезетата да са според личните предпочитания. Не изключвам и бирата, но при нея за добър ефект е необходимо голямо количество!

одобрявам

Гледам го тоз зАлизан Вилан и се се сещам за Наполеон - ".. Трябва ми само Една Мъглива Нощ..." То и Хитлер си е мислел същото. Какъв ли следобеден чай щяха да пият в Биркенау, ако мисълта станеше действителност? И дават аКъл ингилизите, защото Нямат Акъл, да разберат Колко Исторически Неправилно са Пощадени.

Най войнолюбиви са водещите островни държави. Защото на тяхна територия никога не са се водили Световни войни!

Правилно си разбрал. И за това при тях има Исторически Паркинсон.

На 27.07 началникът на генералния щаб на САЩ, генерал Мартин Демпси даде голяма пресконференция, на нея той говори много за готовността на САЩ да воюват, като не бяха споменати нито Ирак, нито Афганистан. Той говори за Русия. САЩ имат нужда от Украйна, в качеството ѝ на плацдарм срещу Русия, като епицентър на конфликта, като пазар на оръжие. Може би, като стъпка по пътя на спасяването на Съединените щати. A спасяването на затъналите в дългове САЩ минава през голяма и печеливша война, това вече не е тайна и никой там не го крие...

"Праведници" са само американските мръсници и техните европейски мекерета-нашите са далеч дори оттази категория!И като истински праведници си позволяват да говорят от името на Бог,или по-скоро се възприемат за богове.Но казано е- не сътвори себе кумира,така че хленещи"демократи" опитайте се да помислите малко-трудно е наистина,но може пък и да ви помогне да разберте някои истини за вашите богове1

има един клип, в който путин се среща с рима свещеници (православни, естествено!). Та с първите двама се здрависва ("Здрасти, брато, как си?"), а тртият пада на колене и целува ръката Му... Та кой се има за Господ?

Забелязвам, че шареното канче пак се е разлаяло тук... :)Комплексите ѝ явно нямат край, а сега и се е нафиркала! Става страшно....

И "фиркана", и трезва, и заспала, и будна, няма начин да ме принудиш да се съмнявам в съдържанието на Резолюция 3314 на ООН и по-специално- в нейният чл.3 буква "g", съгласно която изпращането на руските "зелени човечета" на путин в Украйна с цел противоконституционни сепаратистки действия за отцепване на източна Украйна/ донбас/ от територията на Украйна, съставлява международното престъпление "агресия"! ПУТИН Е АГРЕСОР И РФ Е АГРЕСОР!

Това признание ли беше, че си фиркана? Че то всички разбраха го вече....

ГЕЙвид КамерАНАЛ е островен Плужек Плевнялиев. Явно родителите и на двамата са използвали всички средства за да скрият явните диагнози "Празноглави олигофрени".

ЧУК

Уважавай рублата!Страхувай се за долъръ!

масово сменят рубли за долари!

Тези параноици виждат призраци там където ги няма.Болни мозъци от ГМО-храни се опитват да побъркат целия свят.Смърт на англо-саксонците,

Дилайлай си сама храните, кой те бие да им ядеш храните ?

Светът не забеляза военните престъпления на Вашингтон срещу Югославия. Светът не направи никакви усилия да възпре Вашингтон, когато той унищожаваше Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, а сега и Газа. Светът не изиска от Вашингтон, да спре да убива хора в Пакистан и Йемен. Светът спокойно гледше как Вашингтон създава US Africa Command. Светът безразлично гледа как Вашингтон изпраща смъртоносни оръжия на Израел. Вашингтон привикна свободно да убива и да лъже, и сега използва този подход срещу Русия в случая с Украйна.

Грешка- светът и коментаторите в дир.бг забелязахме, че вече 5-6 часа пишеш нонстоп, не вечеряш, не ставаш от компа дори за тоалетна...ерго- ти си РУСКИ БОТ! Не е ли време да ИЗХВЪРЛИМ руските ботове от българските форуми?:)

Реплика: ако "аz" 5-6 часа не е ставал от компа и не е ходил дори до WC, а ти си забелязал това, значи и ти не си ставал 5-6 часа от компа и си ползвал памперси. Не е ли време да изхвърлим такива като теб от българските форуми, дето се правят на интересни и забраняват на останалите хора да имат свое мнение.

На 27.07 началникът на генералния щаб на САЩ, генерал Мартин Демпси даде голяма пресконференция, на нея той говори за готовността на САЩ да воюват, при това не бяха споменати, нито Ирак, нито Афганистан. Той говори за Русия. САЩ имат нужда от Украйна, в качеството ѝ на плацдарм срещу Русия, като епицентъра на конфликта, като оръжеен пазар. Може би, като стъпка по пътя към спасяването на Съединените щати. A спасяването на потъващите в дългове САЩ минава през голяма и печеливша война, там това не е тайна и никой вече не го крие...

На кого размахва пръст този американски гъзоблизец??? Да внимава, че може някой да му го откъсне !!!

Войните в Ирак, Либия и Сирия разпалени от Вашингтон дадоха на света да разбере, че Белият дом може да действа въз основа на "откровени лъжи." По-рано ООН прие очевидно лъжливите твърдения на Колин Пауъл, макар че, всичко казано от Пауъл за "оръжията", бе опровергано от инспектори на ООН до този момент. Независимо от това, ООН даде знак за начало на опустошителната война. Защо сега да си дават зор за Украйна, щом светът е готов да преглъща всяка помия поднесена от Вашингтон?

Европа-нищожество, изпълняващо заповедите на Вашингтон. Пол Крейг Робъртс

Каза неизвестният Пол Крейг Робъртс , цитиран от още по неизвестният AZ! Ха ха ха.

Еми батка, образовай се! Ама внимавай, щото на "Шареното канче" доста ѝ се е отразило...

До "пъстрия свят" или по-скоро "шарено котле" :) Е, уж сме адвокати с 15-год. стаж, а работим като администратори в Дир-а...май че има данни за шизофрения? :)

Умнико- ЗАБРАНЕНО е от Закона за адвокатурата адвокат да работи на трудово правоотношение, а аз не нарушавам закона:) Хайде сега- дай ведомостта, в която пише каква заплата вземам в дир.бг заради сключен трудов договор, за да се убедят всички в истинността на твърдението ти:0

Защо пак намесвате Източно Европа? Контактувайте директно помежду си!

Нато и ЕС отново допускат фатални грешки - както с т.нар. арабска пролет, така сега и с подкрепа на украинските алкохолици и терористи. Обединиха арабите и там вече няма пролет, а тежка зима на радикален ислям. Сега наливат милиарди в една раздробена държава, която е Украйна само по име, там няма никога да има спокойствие и мир. А да санкционираш Путин е голям виц, нали идва зимата и тогава първа Меркел ще дотича до Москва за газ.

Задачата на пропагандата е да изкара грешника праведен, а праведния да превърне в грешник... Няколко основни тези по отношение на Украйна, вкарани в употреба от Вашингтон и налагани от пропагандната му машина, включително и чрез българските медии са, че за всичко в Украйна е виновен Путин, само той и никой друг. Че Путин, а не САЩ отчаяно се нуждаят от нов световен конфликт. Че РФ е заплаха за Европа, затова Европа на всяка цена трябва да се подчини на волята на Вашингтон, за да и бъде гарантирана сигурността. Че РФ не следва да води независима политика, а на всяка цена трябва да се подчини на Вашингтон, ако иска да има просперитет. Че светът е загубен, ако не се подчини на волята на Вашингтон. В тяхна жертва са паднали не един и двама форумци тук. Видя се обаче, че царят е гол. :)

Абе каква американска пропаганда- аз на Резолюция 3314 на ООН ли да вярвам или на руските тролове, които сте накацали всички бг. форуми?! Международното пунлично право- и то американска пропаганда, така ли? Международната отговорност на държавите за извършени от тях нарушения на международното право, които се учат и в унитата в рф , и в унитата в сащ, и в бг. унита - всичко това пропаганда?! Значи, след като имам оценка отличен/6/ по предмета "Международно публично право", имам оценка по американска пропаганда?! Прегледай се при психиатър!

Съвет от мен-Нямай вяра никому! Всичко подлагай на съмнение!

С каква резолюция на ООН се водиха и водят войните във Виетнам, Ирак, Югославия, Либия, Сирия, Украйна??? С каква резолюция на ООН САЩ измъчват пленници в Гуантанамо???

Ми то оонето е дял от американологията бе. ИМПЕРИАЛИЗЪМ ЗНАЧИ ВОЙНА. Това е резолюцията. Без война кравария не може да съществува и я търси. Сачо че иска други да се избиват, а те да оберат парсата. Опита показа, че тяхните наемници за чеп не стават.

Я провери в петербургското уни- в юридическият им факултет изучава ли севпредмета "Международно публично право"и ако го изучават, прати пасквила си в този факултет и питай руските професори по право- САНКЦИИТЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЛИ МАТЕРИАЛНА ФОРМА НА ОТГОВОРНОСТ НА ДЪРЖАВИТЕ ПРИ ИЗВЪРШЕНИ ОТ ТЯХ ПРАВО НАРУШЕНИЯ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПУБЛИЧНО ПРАВО? Да видим какъв ще е отговора:)

Хайде стига смешки! Разучи само (поне) питерския му период и ще разбереш каква глупост си написал! "Задачата на пропагандата е да изкара грешника праведен, а праведния да превърне в грешник..." Това е вярно само за тоталитарните режими и диктатури!

Ако ЕС забрани на жените на руските олигарси да ходят на шопинг в Париж/Милано/Лондон до 2 седмици ще има пуч и кожата на джуджан ще съхне до таз на Улянов...

Шерже ла фам:) Много добро предложение!

Aдвокате, наблегни на френския! "chercher"! иначе е удоволствие да чета коментарите ти, защото са наистина професионални.

Това беше добро! Да видим колко души във форума нямат чуство за хумор. По минусите, ще ги познаем!

корекция: на Улянов обиталището е климатизирано като въздухът се и овлажнява, колкото му е необходимо!... Искам да кажа, че Путин ще се чувства добре там. Даже може би най-добре!

Путин е наредил на всички руски олигарси да си изтеглят капиталите от Лондон в срок една седмица... Коментира се възможно е скъсване на дипломатическите отношения на Русия с Англия и военни последствия... Между другото според руски източници демонизирането на Путин както преди Садам Хюсеин, Кадафи и т.н. предшествува опит на САЩ за негово физическо отстраняване, както и начало на трета световна война, която смятат, че вече е започнала.... Дори след избиването на хиляди палестинци наскоро от Израел, не се допуска атаки срещу Нетаняху и при такива атаки в свободната преса редакторите на изданията биват уволнявани и съдени... rusvesna .su/recent_opinions/1406642720

Путин се е демонизирал сам отдавна. Западът си е виновен, че досега си затваряше очите!

С теро-раша не може да има никакви отношения...нужен е нов Рейгън , който ще накара мужиците пак да ядат приклади

Крайно време е НАТО/ЕС да се събудят и видят,че пусин търси военен сблъсък...само това може да го задържи на власт - като покаже на мужиците ,че е готов да воюва с с ''лошия'' Запад...

Само от първата чеченска война някои "политици" и силоваци "спечелиха" няколко трилиона рубли! Затова и предизвикаха втората. Чечня обаче, вече е изтъркана плоча. Трябва нещо ново...