Шефът на „Сигма” остава в ареста

Специализираният съд остави в ареста началника на моторизирания отдел на МВР "Сигма" Ивайло Василев.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на „Сигма” остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще видите как във понеделник е на свобода.вие тук в дир. само си чешете езиците.и чеп за каца не става от вас затова сте на това дириже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8901

Ясно, ние сме прости, а ти чий го дириш при нас? Що не си стоиш на кацата другарю чеп?

А защо " Вътрешна сигурност" са мълчали 1,5 година? Те трябва да предотвратяват или да установяват престъпления?Та за работата на " Вътр. сигурност"-ИЛИ ги е било страх да го обявят/ поради последствията от гнева на някой на когото са подчинени / ИЛИ поради некадърност . Ако е такава ефективността от работата им- значи това звено не изпълнява предназначението си ! Такива отдели има навсякъде в полициите по света-значи необходимостта е потвърдено. Значи работещите там не са на необходимото ниво- те или са некадърни / незнаещи/ или са страхливи- т.е пак не стават за това. Колкото до "Сигма"- джиите: Явно са "влезли в обувките " не на някого, а на някои!Когато около теб е човек който знае тайните ти- ти се съобразяваш с него или по- често те е страх от него да не те издъни. Чудиш се как да се отървеш от него, защото ти нарушава комфорта, а бе гледаш да не се върти около теб. Е ,да, ама дори и далеч, ако се разговори, тогава ? Тогава пътя е един- да направиш така, че никой да не му вярва, да го оплюеш, да го наклепаш, да го омаскариш- а после нека си говори. Вече си подсигурил недоверието на хората. Не защитавам никого. Просто методите и поднесените факти са такива. От коментарите които изчетох пролича едно- емоции, емоции и пак емоции- квалификации, агресивност, обиди. Нима 20 години не ви стигнаха да се отървете от тях. Докато спокойно не се помисли и не се видят причините за появата на явлението, които да се отстранят- то проблема няма да се реши. По- лесно е да лекуваш раната на крака, отколкото да оставиш процеса да напредне толкова, че да си принуден да го отрежеш. И в здравеопазването е така- първо профилактика / за да няма заболявания/, а после е лекуване / операция/.Оставяме безнаказани действията на тези които са нанесли щети, променили съдби и живота на толкова много хора, а искаме пострадалите после да бъдат лоялни, човеци. Щом може за едни- трябва да може и за други, нали? Няма само права- има и задължения; няма плюсове без минуси.

Явно здравата са затънали във фекалийте тези пазители на реда и сигурността! Бог да пази България от органите на МВР! От бандитите, доколкото можем сами ще се опазим!

Браво на "вътрешна сигурност"! Тези престъпници, скрили се зад униформата, трябва да си получат заслуженото.

ама те са били под прикритие....

Ако е получавал кинти от сутеньори, значи имаме удар върху организираната престъпност. Друго , обаче е важното. Звеното за вътрешна сигурност започва да дава някакви резултати, а това е голямата крачка напред.

Групата за изнудване е работила от 18 месеца, което е равно на 21 600 лева печалба/ 6-ма полицая х 200 лв месечно/.Голяма печалба!!! Няма дори 50 000 лв!Всяка схема се дъни, когато някой от предварително обявените участници е пропуснат при разпределението на парите. Кой е този участник? Защо 18 месеца са ги чакали? В кой момент е паднало мандалото? И защо за толкова малка сума? Има няколко варианта: 1.Пада чадъра- т.е. началника на който се отчита и изпълнителите погрешно смятат да си преразпределят неговата част, без да знаят, че новият шеф вече знае.2.Има изключени от групата поради някакви причини и те стоейки вече отстрани се решават да лишат и другите от тази допълнителна заплата 3.Измислен мотив за да препънеш някого по пътя му към нещо по- голямо- обикновено по- висок пост/ значи по- големи възможности/.4. Начин да разрушиш една структура която в бъдеще ще ти пречи, като го правиш така, че да бъде за нещо елементарно / т.е. да го унижиш, да го направиш за смях/.5. Отърваваш се от някой с който сте играли в мръсни схеми, но го дъмгосваш така, че за него бъдеще няма ида бъде като прокажен. А ти си чист!Късаш опашката!6. Вдигаш пушилка за нещо елементарно, а зад димната завеса приклюваш с нещо значимо, нещо голямо. И защо не? Народа е толкова лековерен! Освен това тази този начин е вече отработен, проигран през годините! Толкова е елементарно! Но какво става зад димната завека? това ще го научим когато е безкрайно късно!

Впечатлен съм от коментара ви, поздрави. Доколкото съм запознат с конкретния случай, точно за това става въпрос.

Другарко Илиева, един лев да се вземе не по реда е нарушение.Айде да не се правите, че всичките сме мръсни и затова трябва да търпим. ами защо не изловихте политиците,които ни съсипаха живота? Защото нямате пистолети да стреляте ли или можете да биете само арестуваните? Ама били прибрали по 200 лева.. Айде бе! От закрила на проституцията кинтите са в стотици хиляди. Ако се направи справка за имуществото и не излезе някакво необичайно богатство,добре, но ако излезе какво ще кажете? Ако в службата има лични конфликти, то нарушенията не може да се замажат.

СЪС СИГМА Е КАТО ЦЯЛАТА БГ ДЪРЖАВА, МАФИЯ И САМО МАФИЯ, И ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ, ПОЛ. ПАРТ. ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА РАЗДАВАТ КЕБАПЧЕТА И ЗА В БЪДЕЩЕ, НО В БГ МАФИЯТА СИ ИМА "ДЪРЖАВА", ЗА СЕГА Е.С. И ООН НИЩО НЕ КАЗВАТ

Корумпирана полиция,корумпиран съд,корумпирани депутати,корумпирани политици,корумпирани митничари,корумпирани данъчни. Резултат КТБ.

корумпиран народ !

Така става когато народа изповядва ревностно атеизма. Няма е духовната опора, а в скоро време ще може само за нея да се хване.

Фирма "сигма"ООД-много сме добре има финансови норми,които трябва да се "покриват" от слежащите,в полза на управителя.предприятието няма инвестиционна програма но има "исконни финансови потребности" който за да функционира-същата,са необходими постъпления....като помийпа ява в която глистите се възпроизвеждат....е как да има респект и адмирации към служба която живее от "отпадъци"?

ЛИ ТО ИЗПОВЯДВАШ?? МНОГО ГОДИНИ ИМАШЕ, ДА ГО НАПИШЕШ

Развя си руси кОси, над булевардите софийски се носи... След нея Помиярите въсторжено залаяха Герберите зариваха

Браво на Дирекция "Сигурност" на МВР, ако доказателствата им стигнат за присъди ! Някои спецове явно си вършат работата ВЪПРЕКИ "компетентното" ръководство на йОвчия и Лазаруващия !

По-интересно е, че по БНТ-новините споменаха за 230лв. МЕСЕЧЕН ДЯЛ за "баш шефа". Евати организирана престъпна група...

Вероятно е по 230 от всеки член на групата. Не , че е кой знае колко повече , но звучи по-правдоподобно . Но и една стотинка да е , е все е подкуп.

Nikola Gatev

Да де ....ама на ден по толкова

абе тези взимали пари ама па - важно е КОЙ им ги е давал . Всеки гледа да мине метър пък после - що имало корупция. БГ.

аха ма ти тъп ли си? ми давал ги е тоя от който са ги искали. и не ми разправяй че е еднакво виновен и тоя който иска ,аз като те настъпя по тестикулите(ташаците) ще ми дадеш и това което нямаш

Ей такива като този "ebb" дават , че даже и минус ти сложили , а не разбират , че проблемът е двустранен . Аз пари на такива измекяри не давам , като искат да пишат нещо им казват да пишат . Държавата им дава достатъчно пари , подписали са договор , че са съгласни със заплатите си , така че много им поздрави от Любо Пенев .

За "Фирмата" нема да думате лошо оти,ке ви тепам:)

...всичко що е... ...АЛФА.... ...бЕТА(ТВ)... ...СИГМА... ...ит.н. до ОМЕГА....ВСИЧКО СИ Е "ИСТИНА"...т.е....МАФИЯ !!!..

УЖАСНА БАНДИТСКА ДЪРЖАВА!!!

Голееемо откритие! За това , за което и пилетата чуруликат по жиците. И то да са само тия седем - нищо, ама всички са такива.

само дедектор на :ИСТИНАТА ;за тези.............

КОИТО ВЗИМА СУХО да не се пенсионира с 20 пенсии

"ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА МИЛЬОЦЙОНЕРСКА ГЛУТНИЦА" В БЛАГОЙОВ (ДЕДОВ) ГРАД БЕШЕ МАЙОРИНА ПЕСОВ, ХАРЕСА ИМ ЗНАЧИ, И, Е ТИ, СОФИЯ, ПРЪКНА СЕ ВАСИЛЕВ!

Човече, върни се в НАЧАЛНОТО училище, преди да пишеш по форумите. ПЪЛЕН НЕГРАМОТНИК СИ.

Рибата се вмирисва от главата.

срам за пагона. военен сад тези престапници, които са се клели да слузат за булгаря.конфискация на всичко и в затвора за далго. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прави си! За военните има военна прокуратура и полиция, за който не знае пипат яко! А за тия какво?

Не се сещам за нищо по гадно от корунпиран полицай. Може би само корунпиран съдя.

Сетих се нещо, за неграмотен коментиращ. Христо, вероятно не е коруНпиран, ама да се върне в училище, да научи думичката коруМпиран, пък после да си напише мнението. 2 пъти повторено в едно изречение не значи "клавиатурна грешка" ;-)

"съдя"? Хърбел... щърбел?

Да, грешка е, но по-добре кажи нещо по същество. Може би тези от Сигма са ти симпатични, защото те не коментират, направо рекетират. И са отлични по правопис.

тази групичка е създадена с цел да граби,има и по възрастни от тук коментиращите и помним. това беше отговора на полицията щом те го могат и ние го можем ,всичко е създадено с цел грабеж да не си мислите че червения башибозук граби само от едно място. НЯМА ВИС НЯМА СИК ВСИЧКО Е създадено с цел да ви краде .така че мислете като гласувате, червените еничари не заслужават гласа ви !!! дори и платен

хахахаха групата била за спазване на обществения ред...каква ирония....бахти бандюгите нагли тези, затвор!!!

защо не кажат с колко са ощетили страната?колко време по колко пари.милиони навярно.