Зетят на Фатик излезе от ареста без мярка за неотклонение

Софийският градски съд пусна от ареста без мярка за неотклонение зетя на Фатик - Дениз Тюркмен, и Милослав Кръстев. Двамата бяха обвинени в изнудване.

Обратно в новината

Коментари - Зетят на Фатик излезе от ареста без мярка за неотклонение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чудно ми е как може представители на тази нация-бıлгарската,да правят коментари относно други нации,след като те са представители на наи-срамната и вулгарна нация, в булгаристан са се подвизавали(и то под покровителството на дıрявните институции)такива уроди като малкия и големиия фатик,тоя урод дениз,производители на каптагон(сıс сıдеиствието на дıрявата)убиъци,наркотрафиканти,пласиори на орıжие......срам,срам,срам .....а фамилията на баи тошо,трябва да бıде избита до девето коляно,защото са биологични уроди,вередни за човечеството

е защо като не знаете говорите. изнудваня купил имота от човек които е умрял три години преди изповядване на сделката. добре че има такива съдии защото всички които лаете ще сте жертви на имотната мафя. туиркмен и кръстев наистина са невинни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ние сме толерантна нация с пъстри закони-за всекиго по нещо...м....те са ни миллет с традициони постолати от Саудитска арабия и с помощи от НОИ и Риат-това ми звучи "и душата възхвалена от Мохамед и уреда отзад" Т.е. всеки може да прави каквото си и иска след като "покрива мизата"....по-удобно е в евро на този етап.нямат вина-толерантната ни продажност е пословича!

Дребни душици, някак елементарни! Защо не си помислите ДВЕ неща: 1. "Изнудваният" сиигурно мнооого е "прав" у затова му се е случило така, а всъщност - той не може да си е поизмислил?? 2. Като чуете Дениз Тюркмен, Маргините и такива "герои" - все не били прави! АМА ГИ ПРИБИРАТ ОКОЛО ИЗБОРИ! Защо пък трябва изводи да ви правя??? Не платили, още 3-4 години няма да имат проблеми... Какво са виновни съдиите? Цеко караше на ден по 20 мутри у панделата, ама се оказа, че не било баш така!

Не се безпокойте пътят който са поели много скоро ще ги откара до Фатик

...СЪДА ГИ ПУСКА... ...НО РАНО ИЛИ КЪСНО... ..."ЕДИН"(9мм)...НЕ ГИ ...ПРОПУСКА!!..

"ние ги хващаме, вие ги пускате" :-(((

Изнудвачи? ко, нее.

Пожелавам цял живот на всички българи да бъдат мачкани от мутри и корумпирани садии. Сами сте си избрали този живот и заслужавате да си го иживеете

а ти какво направи по въпроса,това да се промени?

Това което е необходимо. Аз не следвам максимата ви "Покорна главица сабя не я сече" Когато някой иска нещо от мен ще получи заслуженото си независимо от последствята. В този живот се живее с ЧЕСТ. Мога да не харесвам турците, но те поне са мъже и за честта си ще сторят нужното.Жалко за човека подал оплакване сега този зет със сигурност ще потърси отмъщение. Но аз ще посаветвам близките му да потърсят сметка от виновните за освобождението му с всички възможни средства!

да ни е жива и здрава българската правосъдна сиситема - повече пари в джоба и може светец да те направят... ебахти и държавата.

Тя не е българска, само се води такава. Не е променяна от 1989г. и още и все повече си работи за интернационалистите от породата червена Коза Ностра. А те са доказани антибългари.

ЗАЩО ИЗОБЩО СА МУ РАЗРЕШИЛИ ДА ВЛЕЗЕ ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ. КОЙТО МУ РАЗРЕШИ,СЕГА ТОЙ ГО ЗАКРИЛЯ-СЪДЪТ.

неговите хора са на власт

Има моменти в които истински съчувствам на българските полицаи..... едномесечно разследване, рискове и усилия и всичкото това отива в коша за боклук. Нямам намерение да коментирам решението на съда - НО интересно защо обвинението в лицето на прокуратурата е останало зад кадър - не се е подготвило добре или е допуснало "пропуск"?

Не е изнудвач. Съдът е изнудвач. Иска ти малко дребни пари, а ти се опъваш. А бандюгата не се стиска и снася.

е, така е каскети в българия, бития - бит, а е.... - е... турците затова са толкова изостанали, щото 500 години с нас са си имали работа

Не си прав - ние сме така, защото 500 години сме си имали работа с тях. Кога ще се излекувате от нихилизма? 1 княз избива интелигенцията ни през 8ми век; 167г. византийско робство, изгонване на богомилите /където те отидоха разцъфтя Ренесанса/; 500 г. робство на ония дето ни върнаха поне още толкова години назад в развитието ни, 45+25г. комунистическо робство - при влиянието на всичките тия мърши всеки друг народ би ИЗЧЕЗНАЛ ОТДАВНА! А ние още сме тук. И щом сме издържали досега, ще се справим някак си и с останалото, но това няма как да стане със забиване носа в калта и лозунга "всичко лошо сме ние, всичко хубаво са всички останали".

Това добре. После следва ... А Бате Бойко ще каже: "Ако беше останал в ареста, сега нямаше да е в това състояние"

ПИПО

Нищо чудно и с орден "Стара Планина", да ги наградят. Ебати и държавата.

Няма да стане, Гоце вече не е пРезидент.

Сега да пратят призовка на човека дето беше се оплакал!

Поредният жалък престъпник, който си е платил.....................................

Поредните ''НЕВИННИ''.

Доста демотивиращо.

Най-корумпирания съд в Европа отново в действие........

,...в СВЕТА, НЕ САМО В ЕВРОПА!