Очаквано и ДПС върна мандата за съставяне на правителство

ДПС върна връчения от президента последен проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на 42-рото Народно събрание.

Обратно в новината

Коментари - Очаквано и ДПС върна мандата за съставяне на правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛЕД ХИТРИЯ И ИЗНЕНАДВАШ ХОД НА БОКО,МЕСТАНЧО СЕ ОКАЗА В НЕБРАНО ЛОЗЕ!НЕ ВЯРВАМ ТОВА ДА Е ГЕНИАЛЕН СЦЕНАРИИ МЕЖДУ ДПС И ГЕРБ!СПОРЕД МЕН ЛЮТВИТО..АПРОПО МЕДИТО, НЕ Е ОЧАКВАЛ БАТ БОЙКО ДА ГО ИЗВЪРТИ ТАКА С БЮДЖЕТА, НО КАКТО КАЗВА НАРОДА С ТВОЙТЕ КАМЪНИ ПО ТВОЙТА ГЛАВА!ВРЕМЕ Е ДПС ДА БЪДЕ ПОСТАВЕНА НА МЯСТОТО СИ СПРЯМО ИЗБОРНИТЕ СИ РЕЗУЛТАТИ!БЛИЗО 20 ГОДИНИ С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ТАЗИ ПАРАЗИТНА, ФЕОДАЛНОМИЛИЦИОНЕРСКА , ПРЕСТЪПНА БИЗНЕС ОРГАНИЗАЦИЯ ИГРАЕШЕ РОЛЯТА НА ДОБРИЯ ЧИЧКО САМАРЯНИН, КОЙТО В ИМЕТО НА ЗАЩИТА ОТ ИЗМИСЛЕНО ЕТНИЧЕСКО НАПРАЖЕНИЕ, ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯШЕ БАНИЦАТА И ПРИ ТОВА ДОСТА УСПЕШНО!ОТ ВЧЕРАШНАТА СИТУАЦИЯ Е ЯСНО ЕДНО, БОКО ЩЕ ИГРАЕ НА ИЗБОРИТЕ ВА БАНК-ВСИЧКО ИЛИ НИЩО!..А МОЖЕ И ДА Е НАМЕРИЛ ВЕЧЕ НОВАТА СИ ПАТЕРИЦА?!? А ЗА ОСТАНАЛИТЕ, НАИСТИНА Е ДОШЛО ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ДРУГАРЮ МЕСТАН!

Защо да го връщат само харчене на пари за избори, нищо няма да се промени :)

8901

Другарят Мерджанов пак не позна. Не му се получава с политическия анализ. Толкова си може момчето. Най баш експертите са червендалчовците спор няма.

Има три възможности да се оправим: 1. Да ни завладеят турците 2. Да ни завладеят гърците 3. Да ни завладеят сърбите Аз предпочитам третия, защото няма езикова бариера.

Пропускате да речете кой ще коли. Аз няма да пропусна - местните колачи. Има от по малко от всяка народност.

Местните колячи и сега си колят.

За съжаление, на сегашния политически фон г-н Местан може и да изглежда умен,въпреки че скоро ще се нуждае от преводач,който да му обяснява какво всъщност е казал,но пък и професорката на спорта се освобождава от министерския синтаксис,ще помага екзактно

Пирамидата винаги е с един връх. Една организация е необходимо да управлява. Колкото и да е лоша или добра-само една. Малките системи не са в състояние да генерират много. Обкръжението / президентът/ е представител-няма лоши президенти. Не е необходимо да се превръщаме в регион/не на Русия/на съседите си. Времето е такова-каквото е. Разрешим ли да ни стопанисват безбожници-не сме далеко от тях/каквато е целта им от времето на Златния век/. На кого му е необходима истината?

Златен /Великолепен/

На местанчо не му е във възможностите да бъде премиер и да ръководи кабинет. Много по-сладко е да стои в засада и да дава мнения.

Браво! Закова го в 10-та.

от 600 години насам не е имало българско управление. Имало е наченки при царя, но комундетата ги смазаха. Буферна зона, за която всеки има претенции и върши неща според културата си.

МЛАДОЖЕНЦИТЕ СЕ РАЗДЕЛИХА

Голям мъж е станал Росенчо ! Вече е сериозен и не се усмихва угодно . Гледа много строго , мръщи се на Местан. Някакси възмажал изглежда Роско ! Гласа му по дебело звучи.Браво Росенчо!

Точно ти ли ще използваш тези думи бе боклук? Много е важно да му се пусне кръв.

Тази партия е противоконституционна и трябва да се забрани със закон . Тия хора консумираха прекалено много власт в управлението на уж експертното правителство , което е абсолютно недопустимо предвид факта , че имат 6% на изборите , но надявам се това да е за последно .

Да, както винаги Местан е прав. Вече е време ДПС да се раздели с властта и да си кюта с 6-7% в БЪЛГАРСКИЯТ Парламент. Както е казал онзи с мустачките: Всекиму неговото!

'Jedem das seine' се превежда като "Всекиму своето".

като ви гледам акъла само турците ще ви оправят.

Понеже ме трият, ще Ви го напиша кратко и точни-Вие си знаете!

На тези тъпанари не им ли стана ясно, че това ДПС трябва да бъде изхвърлено от парламента! Стига са били подлоги и продажни мекерета на САЩ и ЕС!

бсп е за изхвърляне

Bell

ДПС повече.

по-добре - герб!

Докато има ИДИОТИ да вярват, че някакви партии ЩЕ ГИ ОПРАВЯТ, все така ще бъде! Няма никакво значение каква политическа партия ще състави правителство! Чака ни глад , мизерия и пълно разпадане на държавата! А Тиквата просто е част от пейзажа, пълно потвърждение на теорията за "средният идиот", макар че за него понятието среден си е направо комплимент!

Бат Бойко все е капо. Ако влезе да гласува актуализацията на бюджета ще се заговори още повече за коалиция ДПС-ГЕРБ, а ако откаже, значи се съгласява с БСП, че актуализация не е нужна и това значи, че се готви коалиция ГЕРБ-БСП.

Айде пак нашето момче бочко се отметна от думата си. До вчера орташки подкрепяше ДПС и актуализацията. А днес ........пак се отмята. Така както се вижда, тия измамници наистина си мислят че са недосегаеми. А какво щеше да се случи ако ДПС не бяха върнали мандата? Ами щеше да се появят отново едни пари и да започнат нови стачки и размирици. А нашето пожарникарче ще си премести плювалнята в някоя телевизия за да е на екран постоянно. Тия циркове и борба за кокала май ще докарат оловото.

Този цитат в устата му звучи цинично.

Е, БСП нали каза, че щели да управляват с ГЕРБ сега? Какво стана? БСП глупаци са или лъжци?

По-интересно е Бойко за кой мисли повече - за своя имидж или за хората, които чакат актуализация на бюджета? Кое е по-важно за него - народа или "аз, аз, аз"?

Вардарска Македония, Драмско, остров Тасос, остров Самотраки, Одрин бея населени с бугари.. Обаче от многу акъл дека го имаме бугарите, ние се изпотепаме взаимно - ни земая сичко комшиите..

"Време разделно" е исторически роман за потурчването на нашите братя в Родопите. Роман за неканените ни гости от Азия, за мръсната същност на ислямизма, за исторически пропусната възможност днес да сме третата в Европа страна по мощ и цивилизация. Местан от ДС не трябва да споменава за разделно време, защото това съвпада с мераците на турския министър на външите им работа да върне прогнилата турска империя в България. Заедно с дивашките им обичаи -без изкуство, без спорт, без наука, жените да са забулени и да не се смеят и тн и тн. Жалко за интелигентното лице на Местан, той също нищо не е усвоил от живота си в светска България. Между другото - какъв му беше чинът в ДС, нали турци не можеха да са офицери в БНА?

"Време разделно" е абсолютна художествена измислица. Както и филмът "Хан Аспарух".

Александър

Искаш да ми кажеш, че българите не са си създали държавата водейки само освободителни войни ли? :)) В учебника ми по история пишеше, че дошли тука и им станало мъчно за славяните под византийско управление и решили да ги освободят ;)

художествената измислица си ти

Амбреаж! Ако не ти е ясно - долен ляв педал! Жалко за баба ти, която е станала продукт на художествената "измислица" "Време разделно"!

Правилно ли разбрах - "не е важно какво е добро за България, важно е БСП да не могат да говорият"?

Въпреки всичко Козела Местан действа най-разумно...

България се нуждае от концентрация на общественото богатство в дясно мислещи хора, които подобно на мощни влекачи да я изтеглят от блатото на комунизма. Ще са нужни много години и много жертви, не всички ще доживеят да се случи, но си заслужава усилието. Затова гласувайте за ГЕРБ за да спасите поне децата си.

аут ъф дейт....

...слез и си събери "ВЕРЕСИИТЕ".. Някакъв малуомен нискочел мутропримат юял с негото ЕООД-ГЕРБ да ни 'спаси"...пфффф.идиотите в България намат край .....

И как точно Ангелике един бивш комунист, милиционер и мутра, без образование, интелект и с арогантно чалгаджийско поведение ще гарантира тези велики Европейски ценности ? Нали осъзнаваш, че ако някой те привлича сексуално не означава, че е добър политик ? Сложно ли ти е ?

Хората, които мислят само с дясното си полукълбо са лишени от логика, детайлно ориентиране, думи и език, научно познание , последователност и закономерност в разбиранията си и пр. С други думи - ограничени хора!

TИPAMИCУ

Явно ти мислиш с задните си полукълба.

Да Местане, настъпи време да се разделите с рахата си.

Айде бе Местане,кога ще се целувате уста във уста със Борисов публично?кога?

Когато ти, комунде скапано си разтвориш бузките!

Ти там ли искаш да го цункаш?

ГЕРБ винаги са се отличавали с твърда, последователна и предвидима политика - днес едно, утре - друго!

а чел ли е книгата Време разделно?

Чел е, драги, и с нея мърсува. По заповед на господарите си.

Добре че бяха ДПС да поискат оставката на правителството, че иначе щяхме да затъваме още 3 години поне!

ДПС ПРЕДАДОХА ПРАВИТЕЛСТВОТО

Всъщност ДПС не мислеха да предават правителството . С присъщата си лакома неграмотност, те се надяваха да изкрънкат от БСПарите още някоя благинка, без поемане на нови отговорности . Само, че на БСП им писна от непрекъснатото изнудване и решиха да играят твърдо и рисковачески . Накрая се стигна до типичната българска кавга, като от двете страни се чу - Ти мен не уважаваш лиме или не . Тогава настъпи разводът - отново по български с елементи на мелодрама, комичен и глупаво-тъжен .

Това - добре! Само не ми е ясно защо върнаха мандата!

Е, какво ще го правят този мандат?! Кой ще ги подкрепи в парламента за евентуално правителство, което извъчат. Ти нормален ли си?! Вземи прочети малко, стига книжки с Винету...

Хайде най-после да се обедините всички български партии и да работите за тези, дето ви плащаме да сте там!

Ти си мислиш, че те са за едната заплатка там? Бухахахахахаха!

Време разделно! Богатите ще си живеят!! За бедните - не се знае!

ДПС и той върнал мъдата!? Вай! Вай! Вай, Доганчо, баби!? Ко шя пряйм сеги?!

Само не разбирам, защо вчера Борисов ревеше за актуализация на бюджета, е днес се отказва. утре какво ще му хрумне не е ясно. Това май е неговия стил. Вярвайте му.

Оди го питай!

Местан ефенди, предай на Доган ага думите на Капитан Петко Войвода: - КРАЙ НА РАХАТА!!!

Служебен кабинет Ако Чехльо срещне някой в цъфналата ръж, хоп, министър този някой, става изведнъж! Министерските сокаци, сал калинки- дръж! Чехльо търси фърфалаци, да цъфтят кат ръж! 12.03.2013г.

Отдавна е настъпило време разделно - партиите в миналото, защото са ракови образувания на тялото на народа, народът е време да се вразуми и да наложи друг ред в държавата.

Е са какво? Костоф ли е виновен пак. Пращайте го у централния софийски виновния че масата стана по-широка и не ми е хубаво вечи! Поздрави от затвора!, Ваш, Фекализатора

Ако станат досиетата на КТБ публични, то ще има само рдна партия - ГЕРБ, разбира се ако те държат на това.

Кога президента ще връчи мандата и на атака ??

ЗВЕРСТВАТА НА КОМУНИЗМА

КОАЛИЦИЯ " БОСТАН " !! Браво на кръстника й , съвсем точно и истинно ! На това ще заприлича България, само че "ОБРАН БОСТАН" !! До което са се докоснали дпс всичко изсъхва и линее ! А сега в БОСТАН - двойно !

Доста манипулативно;о) - предвид това, че не се е състояла! За сметка на това реално действаше една друга коалиция - ГЕЙСТАН! От нейните действия само за една година сме вътре с близо 10 милиарда!

Тази коалиция си замина ! А за 10 млрд - не си прав , това е само пропаганда ! А да ти е направило впечетление, че последните много месеци назад ББ анатемосваше САМО бсп и нейния вожд, НИЩО за дпс , НИЩО за доган !