Орешарски отчете тежък, но успешен мандат

Подадох оставка след решенията от политическите консултации при президента, в нито един момент не съм обмислял да подавам оставка.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски отчете тежък, но успешен мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нали през ден твърдеше,че оставката ти е в джоба,а сега не бил мислил?

Аз на инструмента ли си да вярвам, или на тъпана!

Г-н Орешарски, ако мандата Ви беше успешен, дори горе-долу успешен, никой нямаше да говори за оставка. Ние, обикновените хора щяхме да Ви подкрепиме. Ега ти наглеца!!!

Като чета статията имам чувството, че тези хора не са управлявали България а някоя друга държава!?

Орешарски махна страха за бандитите и помогна на мафията(хората от ДС). Страхотен успех! Но за хората една НУЛА!

Химн на Партията, която взе властта с измама, управлява с терор и ще си отиде с позор Води ни Партийо, води ни, към нови светли бъднини. На знамето е твойто име, мафиотите след теб кръжим. Води ни Партийо, Изгладняхме! Към лапаница ни води! След тебе ние все крадяхме, а парсата прибра я ти. Води ни Партийо към прогреса, а ний след тебе ще строим, за наще фирми интереса, а комисионните делим. Води ни Партийо към вота и всеки ден ще е така! С парички, боксове и сопа ний ще се борим за властта. Води ни Партийо, здраво мачкай! Към власт ний дружно сме със теб. Към кражба нова, бързо скачкай, да ще потоп да е след теб.

Увеличение на заплати и пенсии: ТУК-ТАМ С ДОЗИРАНЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ИЗПАДНЕ В ИНТРОВЕРТЕН ОВЕРЛОГ Намаляване цената на тока: ПУНТА МАРА, преди не ми стигаха 62 лв да си платя тока, сега не ми стигат само 61.20 лв. Предстои колапс на енергетиката заради ЧУЖДИТЕ МОНОПОЛИСТИ ГАЗПРОМ, ЛУКОЙЛ и РОСАТОМ Дострояване на Белене КРАЙ НА БЕЛЕНЕ. А референдумът за какво беше? Изгърмяха едни 15-20 милиона, похарчени от БЕ СЕ ПЕ. Сега изпълняват програмата на Бойко за 7-ми блок Козлодуй и го молят за подкрепа за рестарт. Незабавно прекратяване на контрабандата: ХА ХА Здравна реформа до октомври 2014-та вече стартира с опита за повсеместно пушене

Реквием на Орешарски: Обещанията и какво свърши досега: 250,000 нови работни места - КРАЙ! Този въпрос отиде при оня за Делян Пеевски и за след 4 години. За 100 дена смени 300 Калинки с 900 РАЗБОЙНИКА. 10% съкращения. РЕАЛНО нови 60,000 българи останаха без работа. Отпушване на бизнеса: Резултат рецесия. С ОПОРНИ ТОЧКИ ИЛИ БЕЗ ТАКИВА Прозрачни назначения и конкурсно начало на чисти експерти ЕКСПЕРТ ДО ЕКСПЕРТА, ПРОЗРАЧНОСТ БЕЗ КРАЙ

Я да помислим кое му е успешното на мандата на др. Обущарски. Ако гледаме позитивно все пак не се докарахме до 1997 и 1990 - хиперинфлацията на Виденов или гладната зима на Луканов. Все с управлението на БСП-то. Но я да помислим дали едно управление занимавало се само с вземане на заеми и раздаването на пари може да е успешно. Каво правеше БСП-то? Вземат заеми, раздават ги за харчене и накрая - нищо налице. Изядено, изсрано - и всичкото в канализацията. А в резултат имаме над 10 млрд нови дългове за малко повече от 1 година. Дългове, срещу които няма нищо направено. Като казах - изядено, изсрано - всичкото в канализацията. Обущарски твърди че управлението му било успешно. Но ако след 1 година управление ти даваш заявка за актуализация на бюджета в средата на годината това означава само едно - ти не си си свършил работата. Или не си оценил добре приходите, или си превишил разходите, или и двете. Има заявка за 3,4 млрд актуализация. И то в средата на годината. Това означава само едно - провал. И всъщност ако Обущарски не се беше провалил никой нямаше да му иска оставката. Щото сл;ед някой и друг месец когато ще лъсне жестоката истина щяхме да го гоним с камъни. Както изгонихме другарите Луканов и Виденов през 1990 и 1997.

Успешен за крадците, не за българския народ. Власта на мошенниците продължи традицията на геноцид срещу българското население!

И кое му е успешното - новите милиардни кредити ли? Изпълнените предизборни обещания ли? Пеевски, КТБ и престъпността ли? Или че Гея и Дудука станаха евро-духачи? По-добро усвояване на евро-парите и участие в повече евро-проекти ли? Нещо ново да има в държавата открито - поне една магистралка, заличка, метростанцийка? Жесток успех! Със стария ресурс и малко нов кредит - просто чудеса направиха!

Успех, Пламене!

АххаАХААХХХХХХХХХХХХХХХхАХАХХАХААХХАХХАХАХАХХ!Божеееее

Мдаа успешен мандат за мафията, съгласен съм!

Малко, долно, продажно, дебелокожо, кривокрако човече!!! както се каза преди една година - нищо друго не е достатъчно справедливо за него, освен...орехчетата- в тигана! това е!

От всички изписани коментари , под тази статия , аз оставям с впечетлението , че Българина е много некомпетентен , когато става въпрос за държавност и законност .Много приказва , пише и клевети , но нищо смислено не доказва.Warum???

Ако Ореха имаше дар слово, по лаладжийство щеше да надмине Капута...

Та откъде да добие човек компетентност - че то 25-годишните у нас не са виждали през живота си нито държавност, нито законност! (Поработи малко върху правописа, друже, иначе олекваш...)

Ми то мисленето е най - мъчно.:)

Орех, кажи за началника на кабинета ти - МАрия Девизиева, ще я осъдят ли за кражби и далавери в ОПАк или ще я потулите ... както Бойко покри Мирослав Найденов ??!!

Много кражби бе братче, как няма да е успешен твоя мандат!

ми той затова му е успещен..

Време е да дръпнем казанчето след този дрисък.

"Да пуснеме казанчето" а след следващия дрисък ще дърпаш ли казанчето ??????

ако продължваш да гласуваш за комунистите, да

си вярва, че е бил министър-председател... то вика че дъжд вали. По-дебелокож човек не съм срещала. Е, да не обиждаме Бареков, лъжеца, Сидеров, смелчагата под маса и на бял кон на Вола, Местан с празнодумието си, Майчето с наглостта й да се представи и за елегантна, и за умна, Куневата с болните й амбиции, Костов с наглостта да разруши СДС, а после сам да прави партийки. И други знайни и незнайни. Еднакво лъжливи, противни, безразлични към съдбата народна. И лакоми, много лакоми...Защо, Боже, не пазиш България? Защо допусна този ад в живота ни? Прошка за червените ли? Никога.

Хората са казали: Помогни си сам, за да ти помогне и Господ. Е Политиците си помагат и Господ им помага. Ако ги бяхме изринали всичко до един на времето сега Господ щеше и на нас да е помогнал.

КУКЛО, от началото други решават и мислят ,вместо тебе.

Излез през задния изход като отпадък, Пацо!

а през канализацията ? май повече му пасва...

СНИМКАТА ОБОБЩАВА БЪЛГАРСКИЯ МОДЕЛ НА АДА "25 ГОДИНИ ДЕМОНИТЕ СЕ ХИЛЯТ , А РАЯТА СЕ ВАРИ В КАЗАНА " :))))

Вие г-н Орешарски не бяхте министър-председател за да мислите а за да изпълнявате. Всеки що годе интелигентен човек го разбра в тази страна само Вие още се правите на света вода ненапита.

Представяш ли си Орешарски Премиер например 20 години? Ами след втората година то България няма да остане, а Премиерът така и няма да разбере

Скоро ще ти приседне от тиквения вкус въпреки, че си помиярче.

помиярче гледай новият ви вожд как ще направи ракията без пари червени тъпанари

Един бълг. поет, който си отиде недооценен заради същите като тези днес "По-лошо от к-вата е мъжката такава!"

Сбирщина от крадци, лъжци и некадърници. Успяха да влошат положението във всички области.

Luna0102

Ако под успешен мандат има предвид успешно взети и потънали в дън земя заеми, значи е прав- мандата е бил успешен.

Похвали се днес Орехчо, че не е събрал приходите ама за сметка на това е теглил много изгоден кредит. Браво другарю, а що не плати на строителите бе нещастник, от 8 месеца сме без заплати бе боклук такъв, да не говорим, че нямаме работа.

"Премиерът се похвали, че до края на май правителството успяло в голяма степен да подобри бизнес климата" СТИГА МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВОТО БЕ ОЛИГАРСКИ! ЕТО КАК ОЛИГАРСКИ от ДПС/БКП ПОДОБРИ БИЗНЕС КЛИМАТА: 29 Юли 2014 "Бизнес климатът се смрази. В разгара на лятото оптимизмът на българските бизнесмени съвсем изчезна. Заради влошаване на бизнес климата в индустрията се готвят да свиват персонала през идните три месеца, което означава, че наесен, когато се свие и сезонната заетост, може да има бум на безработицата". 15 Юли 2014 "Пътни строители блокираха пътя София-Варна с искане за незабавно изплащане на поне 80% от дължимите от държавата 12 млн.лв". 07 Юли 2014 "Митниците се провалят драматично с приходите" 18.06.2014 "Нито една магистрала няма да бъде довършена тази година. Нещо повече - спира се и проектът за Западната дъга на София, въпреки че получи одобрението на Еврокомисията неотдавна". 15 Април 2014 "Сериозен срив на чуждите инвестиции в България за първите два месеца на 2014 г. отчете БНБ. Статистиката отбеляза сериозен спад и при износа през януари и февруари" 30.12.2013 "Общо влошаване на бизнес климата в България през декември... сочат данните на Националния статистически институт (НСИ), обявени в понеделник." 18 Март 2014 "Безработицата стигна рекордни за последните 10 г. Нива. Мерките за борба с безработицата продължават да не дават съществен резултат". 05 Април 2014 "Оптимизмът за икономиката внезапно се стопи" 05 февруари 2014 "Рекорден ръст на фирмените фалити. През миналата година в несъстоятелност са обявени 820 фирми. 2014 г. също започва ударно - 69 фалита само до края на януари"

Да идват избори и да бастисаме комунистите най-сетне. Този път прошка не бива да има.

68% не искат да чуят за него а това недоразумение имало успешен мандат

като излезеш от тоя затворен и опорочен кръг, ще разбереш истината...

Ех, ОрешарСКИ! Разбираемо е , че няма какво друго да кажеш. Но истината не може да се скрие и ще върви с теб до края...че те употреб иха с/у заплащане (най-лошата проституция)...

Бих те заплюл, смешно продажно човече!

Дони..

и когато всичко е по мед и масло, ювелирно както се казва искаш актуализиране на бюджета.Замлъкни завинаги! Кукла на конци. Правиш абсолютно това, което ти заповядат.Личи от експертите в кабинета , който ти трябва да си избрал, ама друг път.

Интересно къде се покри Воленка? Сигурно се либи в сарайте с Доган.

не той люби а него го любят

От великите ни економисти, питомци на икономичския институт "Карл Мяркс", понастоящем УНСС, едната рожба ни предложи постна ПИЦА, а другата - доцент кутията на пицата. Яжте пици, производство на икономичския институт "Карл Мяркс" или УНСС и ще бъдете нахранение и доволни

Сегашните резултати можеше да бъдат постигнати с доста по-необразовани и евтини икономисти.

Злати

Не разбра ли, че досега само такива са били в упраленията

"Той добави, че оставката му била напълно контролирана" Той целия му мандат беше напълно контролиран. Мъпет смотан...

При стратегическото отдръпване на Боко, тоя се натиска и за временен премиер. Дали Роско ще изтъпее при лисата на други кандидати, да му се върже???

Роско вече изтъпя, както никой друг политик за тези 25 год., като нарече Путин и Русия терористи във връзка с Боинга , "приземен" от украинските терористи. Щото вече и в световните медии се коментира, че нещата въобще не са така, а че се касае за постановка! - която цели да стане повод за 3-та Св. война. Материалите са вече качени в ютюб. Въпросът в нашия случай обаче е, това нещо дето го наричат президент на Р.България-член на ЕС, няма ли си все пак трезвени съветници, за да не се стига до такъв срам и скандал?! Няма ли м-р на МВнР, или всите те изпълняват същата поръчка?!...

Успешан мандат - колкото на Жан Виденов през 96-97 г. Само дето оня беше генерален секретар на БСП, а този - наемник-маша... Опоскаха до дупка валутата на банките, хилейки се като пачи...

"Държавата продала стотици декари земя на уж спрения "Южен поток", при това - за жълти стотинки!" Трябва да има клане на комунисти. Ако не избием крадливите комунисти, скоро България няма да съществува.

Нали се сещаш, че декарите, продадени на безценица са купени с неясните кредити от КТБ...

КТБ няма пръст в тази свинщина.

БЕДНЯЦИТЕ СОЦИАЛИСТИ ДА СЪРБАТ ПОПАРАТА НА МИЛИОНЕРИТЕ СОЦИАЛИСТИ, ХАХАХА

Нещастниците дето не могат да си плащат тока няма да разберат как ги будалкат милионерите социалисти като Моника и Сергей.

Поправка, тия на Мъника и Серж не плащат ток.

Уточнена е територията в концесията на Юлен Ето една малка част от сделките, от които ще си вдигнеш заплатата товарищ Др.скарски

ОТКРОВЕН В НАГЛОСТТА СИ, АМА МУ ГО ЗАБИХА, ХАХАХА

Хубавото е, че комунизмът си отива. Бойко се усети на време и се оттегли от дивотията с кредитите. Адмирации. Комунистите каквото са надробили, простия матриял да си го сърба.

Темерут докрай! Като е толкова успешен премиер защо не вземе да мине пеша по главната!? Да усети народната любов, да му "благодарят" хората!