Намериха тялото на изчезналия в пороя млад мъж от Враниловци

Спасителни екипи откриха тялото на 39-годишния мъж, изчезнал при пороя в габровското село Враниловци, съобщи Нова телевизия. Пороят отне живота и на майка му.

Обратно в новината

Коментари - Намериха тялото на изчезналия в пороя млад мъж от Враниловци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....тъжна новина, бог да ги прости. С чиста съвест мога да нарека всички кметове, общински власти и въобще управляващи и власт-имащи в България - убийци!През всичките тези години те се занимаваха само с "партийно строителство", лични и партийни интереси и "нагушване". Как не се налапаха бе?!? Пълно безхаберие за общините, цели региони и селища изоставени, порутена инфраструктура, скапани мостове, разрушени заводски постройки, остатъци от разграбени и "нарязани" предприятия.....но нищо не се правеше и нищо не се прави за хората, за обикновения човек! Казват - "няма пари" ! - ама за местните владици и кметове има пари за лимузини и джипове, нъл тъй??? Стихии е имало, има и ще има, но в повечето случаи, онези, които имат тежката отговорност да се грижат за благото на хората, всъщност се превърнаха в "тихи убийци".Алчни, тъпи примати, опаковани в лъскави костюми и криещи се зад клишета за демокрация, свобода, европейски ценности.....Едно съм се убедил в този живот, въпреки че не съм ревностно вярващ - има Видов ден! И за тях ще дойде.Ако си пуснал "хляб по водите", ще намериш хляб....ако си "хвърлял камъни", един ден ще падат по твоята глава...ех, Българийо, що сториха с теб?

Значи "временната заетост" служи за поливане на саксиите пред кметствата, а реките да ги чисти Господ??? Пък даже и на доброволни начала да вземат, па да си изчистят селските бунища!

Не молитви а тояга - за кметове на села, общини и онези политици над тях - защото коритата на реките не се почистват. Имахме суха зима и ако не бяха дъждовете, щяхме да страдаме от суша. Само че, понеже тук у нас всеки си пита ушите, особено тези държавни лица, с власт и ето ви ги последствията.

Късно е чадо!

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ВЛАДЕЕЩИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, Господа и госпожи, нека на 15 август в 21 часа, чрез всенародна молитва към Духовните Сили покровители на България измолим Тяхната Помощ, ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ. ПОИСКАЙ ... И ЩЕ ТИ СЕ ДАДЕ.

"Лозето иска не молитва, а мотика". Стига с тези глупости! Вместо да се молите, изчистети си боклуците, с които задръстихте реките, поискайте сметка от небрежните кметове и настоящи и бъдещи управници - за боклука, за мълчаливото съгласие за незаконно построени къщи и бараки, за всичко, което пречи да живеем нормално!

"Господ дава, ама в кошара не вкарва!"

духовните сили, които ще спасят България? Може и със светена вода да се поръсим, за по-сигурно!