ДАНС отчете 50 успешни операции срещу наркотрафика

Над 127 кг хероин, 26 кг кокаин и 83 тона прекурсори са били задържани при 50 операции на ДАНС срещу трафика и разпространението на наркотици за шестмесечието.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС отчете 50 успешни операции срещу наркотрафика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наркотици пред ВСЯКО .... УЧИЛИЩЕ .. в софия се продават свободно... другото са глупостите на ...мързеливите ченгета...

останалото е препродадено..

Много обичам когато някой вземе да се хвали колко е успешен - сам си вършиш работата, сам си се отчиташ, сам си се фукаш. Важното е наш'те хора да си минават и да се пълни касичката. Още от едно време държавната политика е включвала издръжка от каналджийство. Лошото е, че сега е приватна дейност и парета е хазната не влизат.

Още стотина такива акции за по 1-2 милиона "плячка", и смелите ченгетата ще могат да си оправдаят бюджета от няколко стотин милиона!... Пък и родината ще може малко да си запуши финансовите дупки, ако ги реекспортира удачно!...

Ейййй браво, аз тъкмо се бях зачудил къде изчезнаха наркотиците... търся търся никакви ги няма! А то чичо ушав ги бил иззел всичките... евала, аферим!

наркотици на всеки ъгъл в софия.... само да видиш надпис "училище" и веднага можеш да си купиш ефтинко...

не се поддавайте на тази евтина пропаганда. Годишно през БГ минават 5-10 тона твърди наркотици - те хванали 123 кг. (СМЯХ). Вижте колко ТОНА синтетика е заловена и си направете сметка за какви количества става дума. Просто отчитат смешни неща. 15 акции - по 1 на два дни годишно. Голямо количество - никакво качество!!! Ловят по 20-30 цигари, 100-200 г марихуана или 10-50 таблетки и отчитат АКЦИЯ! Хората по света ловят по 1-2 тона на една акция, нашите 123 кг. хероин за 1 година.

Браво! Но по софийските улици в зона Б-19 свободно се продават лекарства, които пациентите веднага инжектират ?!

,че БОЙКО пренасял чували с кокаин , а ВОЛЕН доказа как същия БОЙКО изнасял с нови чували долари, евра, швейцарски франкове, лири стерлинги с военнотранспортните самолети СПАРТАН за Ливан. Е ние питаме, защо ДАНС не арестува БОЙКО , и ПАШАТА, който му е бил товарач на летището?

много жалко ако това е основната дейност на такава служба.

Добре е, че поне едно звено от ДАНС отчита успешни акции. Останалите отчитат само наблюдение и получаване на заплати. Техните реализации ще да на фаза разработка ... и така 25 години чакаме реализация на разработка за корупция.

Защо трябва да коментират това! Това им е работата. Не помня да са хвалили продавачка, за това че се е усмихнала и Ви е попитала дали всичко е било ОК с пазаруването /при това всички клиенти незнайно колко са те/? Или че лекар днес е спасил няколко живота... Поредната тъпня...

ДАНС няма нито една успешна операция срещу корупцията!!!

Чудесно, ама не трябва ли да има арестувани, обвиняеми... Съобщавайте и имената, не сме в Северна Корея!

Защо не е отчетен големият успех със освобождаването на Брендо?! Нима е малко постижение да измъкнеш от 100% сигурен затвор в Италия такъв виден спонсор?!

Ейиии...хубав виц казахте...127 кила заловени....А другите 12,7 тона ?

12 тона. То сигурно на месец минават дважди повече! :)

Да уточним, че това не бяха наши хора, нали разбирате!