”Син език” в 64 селища. Греков: Няма апокалипсис

В 64 населени места у нас има огнища на заболяването "син език" по животните. Земеделският министър Димитър Греков обаче отсече, че апокалипсис няма.

Обратно в новината

Коментари - ”Син език” в 64 селища. Греков: Няма апокалипсис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говорят,че прaвят дезинфекция,в Кърджaлийскa облaст,но товa не е вярно.Зa пет денa имaм 10 умрели овце.Уведомявaм ветеринaрният ни доктор,a то ми кaзвa,че нищо не може дa нaпрaви.Обaждaм се дa дойдaт дa съберaт умрелите животни-кaзвaт ми дa ги остaвя нa сянкa и след2-3 денa ще дойдaт дa ги съберaт...Нямaм думи...Кaк ще седят толковa време???Сещaте ли се зa кaквa миризмa ще стaне нa въпрос...Моля няко,който е по-кометентен дa ми кaже кaкво дa нaпрaвя! МОЛЯ!!!

AБЕ ОТВОРЕТЕ ОЩЕ ГРАНИЦАТА И НЕКА ВЛИЗАТ КОЙ ОТ КАДЕТО ИДВА БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА НА РАЗГРАДЕН И РАЗРОШЕН ДВОР - ВХОД СВОБОДЕН ! ЛЕЙТЕ БОЛЕСТИ РОШЕТЕ СЕЧЕТЕ ПРОДАВАЙТЕ ТО ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВА !!!!!

Ами няма апокалипсис, ама само за Греков и пасмината му. Джоба им пълен с пари, на 6ти отиват на море в Бали, щото там са обезпаразители срещу комари и живота е live. Пък на нас ни остана само един жизнь. Ама така ще е докато не се разкарат и разни изедници като Златка Възелова, Радослав Карабаджаков, Пенчо Каменов и други колорити на ветеринарната медицина, които докараха и животновъди и ветеринари до просешка тояга.

Да мрът,ще теглим заем купуваме овце от Австралия и Аржентина и нещата се оправят даже и келепир ще има за няКОЙ

Хей Асане, какво става с онова твойто мъничкото...? Кой бе ,Алилчо ли? Голем комунист ша стане ,да знаеш! Много лъже. :-) 1 Криза няма!/ако има -ще ни заобиколи/. 2 Банковият сектор е стабилен! 3 Безработните намаляха! .........

Нямало апокалипсис....абе тъпчо тъп ако за теб няма, то за тези 64 населени места и за още 2 пъти по толкова около тях има!!! Така че или им помогни в последните си дни като министър или се измитай на часа!!!

някои ,,откри,, водата!!! защо да ,,влизаме,, в ,,апокалипса,, след като дваисет и пет години ,,живеем,, в ,,него,,!!! ,, И днес екипи в Хасковски, Кърджалийски и в Шуменски регион извършват дезинфекция,,. ,,случаини,, ли са тези раиони??? ,,ревете,, за кгб-то ама нашите само ,,фесове,, още не са сложили!!!

Aз имaм овцевъднa фермa в еднa от тези облaсти и вече имaм зaболели овце,зa който съм aлaрмирaлa.Искaм дa Ви кaжa,че нито сa дошли във фермaтa дa нaпрaвят дезинфекция,нито пък съ видялa сaмолети дa пръскaт.Просто обявявaт дейност,която не се извършвa и някой си прибирa пaрите отпуснaти зa тaзи дейност...

така ще бъде докато проф.моллов е директор на агенцията по храните от квотата на дпс и обърна агенцията на заложник на иконамическите интереси на дпс видно от действията му - натискани ветеринарните лекари да подписваме, че няма да правим профилактични прегледи на животните, а гьола на границата подписа с фирма за 50 милионна за дезенфеканти източи агенцията прибра една голяма комисионна и гьола е празен но въведе високи такси да плащат животновъдите и те заобикалят границата и вкараха болестта в българия

закарайте повредените овце пред парламента там да се оправят те много знаят

Какво му пука на министъра?Остават му 5-6 работни дни и си заминава.Ще носи само и единствено "политическа отговорност",като всички големи и малки престъпници на прехода. Сега ще останем без овце,утре без говеда, след една - две години без животновъдство с изключение на зоопарковете и накрая без България. Това е положението Апокалипсис няма!

има апокалипсис от червен вятър,а самия греков е природно бедствие не експерт

как ще се справят тия от бабх сьс ситуацията в страната-хм....обаждат ми се завчера да ме питат къде по нашия район има кози и овце???-за да вземат кръвни проби за син език-и ми говорят че ще се справят и вс е под контрол...

От едната страна раздуват проблема.От другата го омаловажават. Супер. Накрая кой страда от цялата работа - животновъдите!

още едно доказателство, че вече нямаме държава. Политиците трябва направо да се бесят!

Едно... всичко е спокойно, две... всичко е ОК, това правителство надмина и Кашпировски.