ГЕРБ излезе от парламента и се отказа от бюджетните промени

ГЕРБ е против спекулации за коалиция с ДПС, затова напуска парламента и няма да участва при второто четене на актуализацията на държавния бюджет и на НЗОК.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ излезе от парламента и се отказа от бюджетните промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов трябва да се прегледа спешно от психиатър! Даже от консилиум от психиатри. На дали само един доктор може да се справи с неговата хронична невъзможност да разбере какво иска.

господа гербери Вие сте като зомбирани добичета а не свободно мислещи хора.Съжалявам ви Проклиням тези идиоти които вкарват за политици като водача ви.

ХЕЙ тролчета нечистоплътни -колкото и да злословите--ГЕРБ Е НОМЕР 1----!!!!!!!!!!!!!!!!!

и този път дебелия врат не спаси Борисов, разбра се,че е неграмотен, страхливец,че е мързелив, безотговорен и въобще кракът му да не припарва в парламента, защото там не бива да е убежището на мутрите, парламента трябва да е светиня за държава и народ, а мутрите - в затвора, дългосрочно, веднага...

Че какво да правят вътре , в този парламент! Всичко свърши за него , каквото приеха приеха , Понеделник да хлопнат камбаната и да свършат мъките на тази безпринципна коалиция - БСП , ДПС и Атака!

Диригентът на филхармония ГЕРБ-а на вътре,а на вън.

Тука има тука нема ,вика Буда Борисов и мести чашкатка със политическото зарче, заобиколен от верните си другарки клюкарки баба Цвачка, Менда, Лилито П-а и артилериската Атанасова.Луди за връзване .

При посешението на този велик българин в САЩ му бяха дадени съвети да взема заеми от МВФ до безкрай и МВФ да прави бюджета на България, за да бъдем вкарани в дупка, от която няма измъкване. В знак на това - американска подкрепа на великия българин.

Това на ГЕРБ ми изглежда повече като началона конфронтация срещу ДПС, отколкото като цалиФки с БСП. Но при всички случаи не изглежда добре....

Аз по принцип обичам тъпи партии но тази ми падна на сърцето .

Абе Баце, това на видеото - до теб само представители на нежната част на ГЕРБ! Къде са ти "мъжете" - големи го вадиха, нагло и поучително размахваха пръсти на ляво и дясно ... сега са се скрили като мишки и се ослушват зад гърба ти, твоят и на момичетата - егати и партията!

ЗА 10 - 12 МЕСЕЦА ЖИВОТ НА ТОВА Н С, ГЕРБАДЖИИТЕ ИМАТ ЛИ 10 - 12 ДНИ РАБОТНИ? И КАКВО Я СВЪРШИХА КАТО ОПОЗИЦИЯ - ТОВА И КАТО УПРАВЛЯВАЩИ +НИЩО, ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРИЯ+

ПЪРВО: герб и ББ: бюджетните промени са необходими на страната! ВТОРО: герб и ББ: няма да гласуваме бюджетните промени, които са в полза на страната, защото трябва да запазим имиджа на партията! ТРЕТО: очевидно имиджа на герб е по-важен от страната.

ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ ПИШЕШ!

Днес трябваше да се гласува закона за търговските вериги и производителите. Този закон щеше да озапти малко големите вериги, и да облекчи БГ производителите. На този закон беше наложено вето от един "български" президент. Правете си изводите на ББ колко му пука ако няма изгода да влиза в парламента! Нали, какво го интересува изобщо него?

и все пак да преведем на български : за герб е по-важно да спечелят изборите, отколкото да има пари за болните ...

Народното събрание преминава към Дирекция "Образование'', направление "Детски градини" на Столична община. Кандидатстването за 240-те места става по установения от Общината ред.

Нищо изненадващо - мутрите нямат морал, достойнство и не проявяват разбиране към чуждите проблеми - интересуват се само от властта, парите и от собственият си кеф ! Затова и борисов, като видна столична мутра с богата история, няма как да вземе решение, което е добре за народа, но е зле за него - абсурдно е да си го и помислим ! Мечтата му е да ни краде, а пък ние да му се възхищаваме !

За пореден път др.Борисов демонстрира своята "последователност", вече да не разчита на моя глас. Той е фурнаджийска лопата и мястото му не е в управлението. И не е мъж на какъвто се прави, зощото мъжкарите си държат на думата! Край!

ЧЕ НА СМЕТКАТА МИ КАТО ДАНЪКОПЛАТЕЦ НЯМА ДА БЪДЕ ЗАПИСАНО ОЩЕ ЕДНО ВЗЕМАНЕ КАСАЕЩО СПАСЯВАНЕТО НА БАНКАТА НА ДОГАН !!

Сега служебното правителство ще изнесе истината за състоянието на държавата,...ББ се усети и няма да осигури заем за да се скрият престъпленията на олигарски

Кинофестивал. Прожектира се премиера. По средата филмът спрял. Бойко Борисов срязал лентата!

С този си ход Бойко свали още 10% от резултата на БСП! В следващите месеци, българите ще го разберат! Какъв кеф!

Посредством мен Боци е само в състояние да вдигне процентите, на които и да е различни от ГЕРБ.

По-скоро смъква едни 10% от коефициента си на интелигентност. Беше към нулата, сега трепти към минус безкрайност. Интересно до къде ще продължава.

Нещо БСП цял ден мисли нови опорни точки и никой не се изказва от другарите! Бойко е номер едно, жесток политик , евала!

Уточни кога - защото сутринта, на обяд и вечерта това са трима различни "политика", и никой не знае на кого от тримата да вярва! Включително и тези от собствената му свита...пардон, партия!

Нямаш представа колко си прав с това"жесток".

Позицията на ГЕРБ е правилна, откъде на къде ще вадят кестените от огъня. Кой каквото е надробил ,разбирай БСП,ДПС,Атака , да си го сърба. Да му мислят всички , които подкрепяха тройката и чакаха от бюджета. Нормално е да почакат.

Дори и в ДИР-а можеш да прочетеш кой беше толкова мераклия за новия заем, и това беше новата коалиция БОСТАН! Е то бива къса памет, бива, ама ти направо си отнесъл плувката!

Боко се уплаши и се усети, че много се изложиха и даде на заден ход

Защо само ДСБ се държи винаги адекватно и компетентно, а тези в НС за нищо не стават?

Вече съвсем се обърках, кое е доброто и кое е лошото БКП?

Тъпи, безотговорни и самодоволни герберасти! До сега плачеха за горките доктори и нещастни пациенти, а сега оправдават малоумния си вожд. МРАЗЯ някой да говори в първо лице, единствено число за държава и финанси. АЗ ви дадох, АЗ ви направих, АЗ ви построих и т.н. нарцисистки позиви. Да изметем на изборите (чрез масово гласуване) ВСИЧКИТЕ досегашни самодоволни търбуси, които живеят на наш гръб и за наша сметка.

Щом няма за Вежди,няма да има и за болниците.

По въпроса с банките ББ ( Безцензурния Борисов) обвини неговите, че нещо не разбрали и цопнали погрешно в този дебат. По темата за актуализацията днес обаче дори не си направи труда да се оправдае с крепостните си депутати. Просто заяви, без всякакви други обяснения, че му е време да напусне и затова няма да има актуализация.

Невероятен човек е този Борисов. Няма капка уважение към тези, които го поддържат в сайтовете, нито пък към собствените му депутати. Вчера му хрумва нещо и всички започват яростно да го защитават, днес се извъртял наопаки. И сега всички около него трябва да си плюят на суратите и пак да се чудят как да му оправдават действията.

ДДТ, благодарим ти за разяснението, в резултат на титаничните усилия на едноклетъчното ти мозъче разбираме че професор Вучева, голям български финансист, която обосновано доказа че няма нужда от актуализацията на бюджета, та след като и тя зададе въпроса днес в предаването на Д. Цонев, КОЙ накара правителснвото да поиска актуализация, значи и тя е ГЛУПАК или ГЕЙБЕР.....

Провери си собствения мозък, преди да пишеш безсмислици - казвам, че Герб първо защитаваше актуализацията като Матросов, и след по-малко от 12 часа обърнаха курса на 180 градуса - това го пише ясно и в прав текст, а не между редовете. А от всякакъв вид и пол "финансисти" и "експерти" ми е писнало вече - всеки дърпа в своята посока и обявява другия за некомпетентен. Та може би и затова сме на този хал!

Страхотно удоволствие е да се изгавриш със "100-летницата"! А да "оте.еш Задкулисието" на ДПС, си е жив патроитизъм! Жалко, че мишоците от Атака се изпокриха "под масите си", но вече тях никой не ги брои... Гениален ход, Генерале!

Пацо, не със столетницата, с теб се изгаври вождът ти. Ама истината боли.

Ти гледай утре мишоците да не свалят гащите на "котараците", че и ДПС не могат да им го наврат такъв...Иде време разделно за разплата...

Банкянската Булка била много срамежлива. Свени се да се покаже с новия си годеник.

Ти си квадратна глупачка, хортензио такава подмокрена.

Срам ма и да си покажа чаршафа!

Социалисти или какви сте само вие си знаете, но както попита и професор Вучева, която е против актуализацията. Та и тя попита КОЙ,КОЙ,КОЙ накара ВАШЕТО правителство да внесе в НС актуализация на бюджета?

А,бре гагаузи недоклатени!. Не чухте ли, че Чобанчето каза 730 мил. за дупката в бюджето - 2 милиарда за дупката в КТБ. Е, Бат- ви Бойко не иска да го сръзват с таз 2 милиардна дупка. Те тая дупка си е пладнешки грабеж на народонаселението - по 1000лв на работеща глава! БКП-то няма авоари в КТБ, усетиха и искат да изработят Батя-ви Бойко. И нали си е малко "албански реотан" най-после "загря" - уфати уйдормата и сега бега бързо у храстите!

Глупак. Или гейбер, то разлика май няма. Че нали тази актуализация я искаха най-много от БОСТАН (Боко и Местан) - а това беше само вчера - толкова ли ти е зле паметта?

ГЛУПАК е на баба ти Гицка унуката!

Другари социалисти я разяснете, ЗАЩО ВАШЕТО правителство внесе актуализацията на бюджета и ЗАЩО ВАШИЯТ премиер каза, че актуализацията е ОБМИСЛЕНА и ПРЕЦЕНЕНА!.....и не ни излизайте с номера за боко.....

Още нещо не мога да разбера - след целодневните пледоарии вчера от страна на ГЕРБ колко жизненоважна е актуализацията на бюджета и днешното решение да не го подкрепят какво следва? 1. Това което са говорили вчера не е така 2. Това че подкрепата на ДПС ще им повлияе лошо на изборите? И в двата случая е ясно следното - или са некомпетентни, или лъжат, или изобщо не им пука за това какво ще се случи с народа и гледат самоцелно да се докопат до власт. Искам някой да ме обори с факти!

Че ти какви факти посочваш, за да ти се отговаря с факти. Само собствени мисли и разсъждения. Фактите си ги търси на Позитано 20.

Че по-големи факти от това, че се отмята след всяка дума няма. какво го свързваш с позитано.

Бойко Борисов още не е отървал от слабостта си да се влияе от това, което другите (и особено противниците му) говорят за него. Това му създаваше проблеми в миналото (когато вземаше решения, а пък после даваше заден ход, защото тези или онези били възроптали нещо си), ще му прави още по-големи проблеми в бъдеще, ако не го превъзмогне. Той какво очаква от комунистите - да му ръкопляскат ли? Естествено, че ще го плюят за каквото намерят, те друго не могат. ББ толкова ли не разбра, че няма значение какво крещят комунистите и че хората не им се връзват вече. А сега какво правим, когато няма да има актуализация на бюджета, а парите за здравеопазване са свършили, а също и няма достатъчно пари за изплащане на гарантираните депозити в КТБ?

На неговите години да превъзмогва нещо е твърде късно. Този глупак просто не ни трябва. Нито може да говори, нито да мисли, за разлика от дезертьора станишен, който межеше поне да говори и да лъже хубаво, но никой не му се връзваше. ББ може само да плюска и да дебелее.

може и да лъже

Каква актуализация на бюджета, какви пари за Здравната каса ? Този човек преценя, че в момента политическото му оцеляване е застрашено. Въпреки чистката, прекалено много документи от престъпното му минало се появяват в навечерието на така жадуваните от него избори. Сега остава върху всичко, да се насложи и съглашателското парламентарно взаимодействие с ДПС което би сринало предизборната му кампания. Затова забравете как на 29.07.2014 г. в пленарната зала цял ден депутатите от ГЕРБ ни убеждаваха в необходимостта за актуализация на бюджета и парите за здравната каса, и как демонстрираха загриженост за "съдбата" на народа ни.

Не си прав, колега Иванов!

И майка му не е права на колегата, и цялата му рода до 9-то коляно.

къде ще избяга оноденото дупе, пак ще дойде на моя...

Всичко, което е против комунягите е добре за държавата!

Но кои са комунягите? Боко Т. и лилето павлова ли?

Та значи долната и мръсна червена ГАД бурхан, може да пише и обижда всичко както си поиска но никой няма право да му отговори подобаващо...Е дираджий колко ви плащат за това?

Абе бурхане, какво е твоето мозъче та още не си разбрал, КОЙ предлага актуализацията на бюджета.....Колкото до това да се намесват и обиждат членове на семействата на спорещите тук си е чиста ПРОСТАЩИНА!

Не, не е простащина. Това е Борисовщина, та дрънка!

В едно интервю, някакъв бизнесмен беше казал, че нашите политици си живеят някакъв си техен политически живот, напълно изолирани от нас (допълвам - ние само плащаме сметката). Да се променя или не бюджета, не трябва ли да е позиция на една ли друга политическа партия, след като нейните финансови експерти преценят това добре или зле за държавата е. Да си смениш позицията, за да не каже ли опонентите еди си какво е ...... просто нямам думи ..... гимназистка се вълнува дали най-популярното момиче в класа ще й хареса новата пола.....

Господи, имам една гореща молба към Теб! Отърви ни най-после от това недоразумение бойко борисов! Ако него Ти си го оставил да полудява - не искай от нас, простсмъртните, да не заприличваме на него. Нека да си останем нормални хора, а не кукулюни като тоя нахален наглец, дето всеки ден приказва от несвързано по-несвързано. Моля Те, пощади ни!

Все пак НЕ искам да приличам на въпросната банкянска персона!

big_uncle@dir.bg

..."персона"!?!? Я пак, че нещо си в заблуждение - той е няколко персони в едно лице, и никога не знаем коя поред "персона" виждаме и слушаме! Може да не съм прав, но поведението на този (предполага се, но не е доказано) човек най-много се доближава до определението за шизофрения, или раздвоение на личността - ако някой разбира от психични болести, помагайте!

Простичък въпрос - защо се съгласяваш и на другия ден се отмяташ при това публично?! 1. има тайни пазарлъци и извиване на ръце 2. Ти си ветропоказател и единственото нещо което следваш е линията на Белия дом или какво е настроението на масите. 3. Изобщо нямаш идея за какво става на въпрос и решенията които се взимат се актуализират всяка секунда съобразено с n-брой разногласни мнения. Както беше казал Боце по време на президентските избори - " и магаре да ви предложа, ще го изберете"... Но масата от българи е станала тъпа, оскотена пихтия идеализираща селския тарикатлък, Бай Ганьовщината, бабаитлъка, пошлото, помиярското и двуличното. На такъв народ му се падат и прилягащите му управници.