”Протестна мрежа” отказа съдействие на Бареков срещу Борисов

"Протестна мрежа" отказа съдействие на Николай Бареков за разобличаване на Бойко Борисов и връзката му с Ахмед Доган. Бареков им отговори, че са мутри.

Обратно в новината

Коментари - ”Протестна мрежа” отказа съдействие на Бареков срещу Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бюрекоф то много време го държи рядкото щастие и мисля, че и мозъка му колкото го е имал и той е изтекъл отзадникът му така че трябва да се лекува в инфекциозна лудница понеже е болен от две болести в едно тяло

абе ако нямате място в софийската в пазарджишката психиатрия имаме място ще се погрижим за това момче и по бързо защото гледам че проблема се задълбочава с всеки изминал ден

Капуета е невероятно продуктивен... в насирането. Нормалния човек, като се наака веднъж, дваж, пък вземе, че се позасрами от вонята и се покрие някъде, доката се нормализират нещата. А тоя хем се насира безспир хем бие тъпан, че ако някой случайно не е разбрал от кого вони толкова да не пропусне.

Явно, че тази "протестна мрежа" въобще не е това за което се представя. Ясно е и кой им подава инфото. Нищо почтено няма в нашата страна!

Интересно ми е за днес "Протестна мрежа" предвидили ли са някакви протести... защо ли? ами защото миналата година когато се актуализира Бюджета на държавата, бяха грандиозни протести и случката с "белия автобус".

Мама ви циганска...Лъжат, ама как лъжат: били построили, плащали ток и вода, а общината не искала да узакони. Ако една постройка не е законна, няма как да има ток и вода и да има сметки, които подлежат на плащане!!!!!!!!!!!! Долно, мръсно, адско племе!!!!!!!!!!!!!!!

борбата за власт ще ви съсипе

Бареков сега "откри Америка". Ясно е, че протестърите са нандидат-мутри и платени гейберасти. Но защо, след като има документи, не ги публикува? Да изпрати на прокуратурата и да публикува.

Додука Бареков,подлогата на мазника Местан и грухчо Пеевски пак не си е взел лекарствата!Докога тоя кукундрел ще разиграва с лъжите и болните си фантазии цяла България?Ами ако влезе в парламента това кречетало?

Дудук се пише, а не дОдук.

Този субект бюреков не знам с какви очи излиза и иска нещо от хората! с какви очи гледа хората , след толкова много кал която хвърли , на него и сатаната би му завидял на стореното за толкова кратко време!

Та нали тая протестна мрежа са хитлер, пардон Боку юген

ти си замръзнал през 50те с твоя Хитлер , той е бил девица в сравнение с комунистите

Някои беше казъл, че ще съжаляваме за Орешарски. Аз пък казвам, че ще съжаляваме за Сидеров. Предпочитам го пред Барека. Той беше луд, а Барека - опасно луд.

ама троловете червени работят и през нощта. Като видях по-долу часът - един през нощта бях сигурен,че тролат ще плюе "протестната мреже".

ама троловете червени работят и през нощта. Като видях по-долу часът - един през нощта бях сигурен,че тролат ще плюе "протестната мреже".

защо никой не се коментира фактите, които излагам: 1. Станишев изкара специализация в Лондон на разноски на Сорос. Дъщерята на Путин живее за постоянно в Холандия.Това са две малки факти /стъпки/, но казват много за комунистите.

Дъщерята на Путин е в Холандия, за да живее по-далече от папараците обаче се прибра заради говедата, на които им втълпяват, че Путин им съборил фъркалото. Абе тъпанар.

Кой създаде "протестна мрежа"?! Кой я финансира? Какво очакват да се хване в мрежата? Или ЗАЩО т.нар. "протестна мрежа" попадна в собственната си мрежа?? Същите, които финансират СОРОС - Затворено Общество, "Реформаторите", Кунева,"протестиращите" студенти, Бориславова, Прокофиев и Кристалинка от Св.Банка т.н Принципа е ясен: "Разделяй и владей!!"

Този само пуска димки, за да ни отвлича вниманието от важни неща, които се случват в държавата. Това е целта с която го създадоха и го пуснаха на улицата!!!

тези нови партийки? Цонева я уважавах, но не е наясно с политическите реалности. Протестъри, РБ, с цензуа, без Бареков - всичко това не ни интересува. Вече просто искаме да живеем. Кой бил на БСП, кой отпаднал отвсякъде - да отпадат. Всички партии да се затрият. Чуя ли партия - лошо ми става.

как да окаже съдействие, като с действиата си те доказаха само подлост, организираха ни контра протеста

казва се -компромати , ама тази дума я няма в романа ВИНЕТУ и затова те затруднява. Тъмното минало на агент Буда ще излезе рано или късно мдаааа

хм , този път протестната мрежа май се оплете , хем искат да разкрият КОЙ , хем да не стигат много надълбоко - много свежо , няма що

Какво недоносче,какъв глупак,какъв.... а,бе вие луди ли сте-той цял мандат е в Европа, като депутат, дреме му на дядовия, а вие като много умни си сърбайте......... и си ближете раните.Големи папуняци сте!

Най ме е яд, че ни се изплъзна казармата.

И НАРОДНАТА МОНАРХИЯ..

Не се заблуждавайте,бас ловя че Барека ще бъде смазан от Боко и Доган точно преди изборите,кой ще го остави Барека да си разиграва коня.Вече понесе първите удари,ако не изкара конпромати свършен е !

казва се -компромати , ама тази дума я няма в романа ВИНЕТУ и затова те затруднява. Тъмното минало на агент Буда ще излезе рано или късно мдаааа

Този видя, че няма да стане Министър Председател и реши, че няма лоша реклама, щото парите свършиха.

абе луд, луд, ама комунягите го обсипаха с пари, вкараха го в ЕП - нека му е лошо.Приказката за баницата.И откъде дойдоха парите - моите и твоите, но ние сме пак тук, ако ни се работи и не сме пенсионери може да сме тук за малко.Щото от нашите комунисти - най-добрите комунисти в света няма отърване.

че това шизофрениче Бареков с мания за величие - то не беше министър председател, то не беше президент.За всички е ясно и за комунягите, че е болен мозък, но понеже нито веднъж особено напоследък не каза нищо лошо за комунетата, а само против ГЕРБ и ДПС го поддържат.червените тролове.Защо ли?

Това, че на Бареков не може да се вярва е ясно - ми той не знае Монархия или Народна Република иска! Но не вярвам и на протестна мрежа - избирателно се "протестира" за еднакви по значение политически събития, но от различни политически формации или индивиди. На 25,07-Петък, след примане оставката на Правителството от НС, по БНР пряко в ефир разговаряха с една млада г-ца или г-жа - ами освен заучени фрази и изречения - друго не чух. Приличаше ми повече на комсомолски секретар от началото на 80-те - та за това НЕ им вярвам и на "протестърите"! /със сигурност м/у протестиращите, има хора които протестират по собствено убеждение и воля - не говоря за тях/.

проска мрежа да не се криви като ощипана мома, ами да признае, че е слуга на мутрите около засегнатия. много важно кой щял да даде доказателства! дебелоочие и цинизъм е да се крие главата от факти (ако има такива) само защото видите ли този който ги разкрива не бил ангелче. да, Гевреков е долен палячо, НО дайте да видим тези 'оригинални документи' де, всеки нормален човек би искал това. а те слугите на друг не щели..... божееее боже.... големите претенции!!!!!!!!!! боклуци с боклуци.

Господин Дудуков, и да бълваш лъжи по други хора пак рейтинга няма да си го оправиш.ВМРО те разбраха,зам председател на партииката ти избяга,ти се сриваш и хвърляш димки за да отклониш огъня от теб!Жалък си !

ТЕ НЕ СА ПО ЧАЛГАТА, А ПО МУТРАФОНИТЕ

Всяка публикация за Бареков е като глава "из делниците на един луд"!

мръсен лъжец манипулатор за Котен брод му се размина то не бяха измишлотени хората бяха до безкраиност възмутени но тои продължава плаче за психиатър но много добър диагнозата ше бъде много тежка

едно мекере на Пеевски, който разполагаше с много пари с десетки хиляди "платени наблюдатели", цигански лидер. Оди при Цацата.Знае се,че и Цацата е креатура наПеевски.Измислине герой на глинени крака.Но на това дъждовно лясто не издържа. Маняк тъп, плачеш за освидетелствуване.

ДругарЕ , да са ви честити " СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ДОХОДИ " дека ви ги ГАРАНТИРА пазвантино ми, пожарникарчето Боцко !!!! НЕМА ЛАБАВО другарЕ !!! Ха, Ха, Ха, Хааааа Тато

за поярникаря мога само да кая че си е на поста и гаси поярите и помага при наводненята в бг. не е в европарламента сас заграбени пари, не се прави нито на геъ нито на дудук. седи си в бг и се опитва да оправи дарявата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бареков, спри да бълваш мръсотия по Б.Борисов. Огледай първо себе си. Дай на гражданите на тази страна отговори за произхода на парите, които вкарваш в политиката. Престани да се правиш на велик оратор, защото не ти вярваме. Не е достатъчно да твърдиш неща гнусни за другите, пък дори и да са били верни, минали са 30 години, както ти сам казваш. Понякога народът е готов да прости, на този който си е заслужил прашката. Всеки греши. Открий сам твоите грешки и след 30 години може и на теб да ти се прости костинбродската афера, но още е твърде рано и излъганите от теб хора не са ти простили. Не е минала необходимата давност.

Всичките които плюете по Бареков сте,Капути Соросоиди,Мутри и Фикуси.

8901

Замълчи червено тролче! До вчера ближеше ... сладоледите на съсела и куклошарски. Днес стана голям безцензурник. За твое сведение това твоето не е развитие а мимикрия. Мимикрия се нарича способността на живите организми да се сливат с околната среда, променяйки своята цветова окраска, за да не контрастират рязко със средата и да не могат да бъдат забелязани. Тази им способност им осигурява безопасност и спокойствие. А твоят нов идол е кондом, който вече не става и за вулканизация.

Тази "ПЛАТЕНА и ПОРЪЧКОВА МРЕЖА" е силно финансирана от САЩ.Поръчките се получават от там ,коя е "мухата" която да се оплете в мрежата й. Българи, не се лъжете,нищо добро не чакайте,тази мрежа души и нас обикновенните българи.

С "пОТРесна мрежа" може да се работи само ако в началото се спомене съответната сума. Ама Бареков иска да мине гратис.Да пита Борисов за тези неща.

Барека ще излезе смел , вярно че в един минал период се мазнеше на Борисов и го гледаше предано.Но сега говори смело и ако е вярно това , което казва е редно всички да се замислим!

Няма нужда!!!

Ами ако можеш - продължавай да мислиш.

Тоя кап.ут толкова лъжи е изрекъл, че да ми каже, че в момента е астрономическо лято пак няма да му повярвам. Да се сърди на себе си това лъжливо овчарче...

Според мен на този клоун Бареков изобщо не трябва да му се обръща внимание. "Светлината на прожекторите" само подхранва лудостта му. Най- голямото наказание за него би било безразличието.

АМИ КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИЙТЕ ПО-ДОЛУ ВЪЗКЛИКВАМ.."АЙДЕЕ БАРЕКОВ АМИ ТИ СИ МНОГО ПРАВ ТИ СТОИШ НА МНОГО ТОЧНАТА ПОЗИЦИЯ..." МНОГО ХРАЧКИ БЕ ЧОВЕК МАЙ СИ БРЪКНАЛ НА НАЙ-БОЛНОТО МЕСТЕНЦЕ НА БОЙЧЕТО...

"България без цензура" се превърна на "България без спонсори", бареката е готов на всичко...

Васил Кехайов: Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? И кой самоуби зам-шефа на сигурността на сибанкя, дето се гръмна с лявата ръка на предната лява седалка на затворена кола с вдигнати стъкла? Щото дясната ръка му беше отнесена от граната? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)? СТАВА ДУМА ЗА ЧОВЕКА, КОЙТО СОЦИОЛОЗИТЕ ОТНОВО КАЗВАТ, ЧЕ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА СЛЕД 05.10. ВЪПРОС: ЩЕ ГО ДОПУСНЕМ ЛИ ТОВА УНИЖЕНИЕ?

Единствения изход за България е да обявим война на САЩ!И да се предадем веднага!Ще поднесем на Обама дупетата на Сидеров и Бареков в дар!Като най-видни свинктеропредложители!Нека голямата черна паламарка реши кого да тресне пръв!И всички ще заживеем в мир и любов!АМИН!

Глупости - янките веднага ще ни натресат мутрата за пожизнен премиер. Така че - не, благодаря!

"Из мокрите сънища на еврогей Явор...

Комисията по досиетата ще се хвърли на амбразурата, за да защитава мафиота Б М Б. Същото в продължение на години правят всички институции в държавата - прокуратура, следствие, Сметна палата, НАП, ДАНС, МВР и кой ли още не. Лошото е, че ще продължат да го правят. Самият факт, че въпросният индивид не беше задържан с постоянна мярка за неотклонение още при скандала с Мишо-Бирата, че все още не е в затвора, а вместо това точи лиги и драпа със зъби и нокти към властта, минавайки презт трупа на държавата, мисля че е достатъчно показателен.

Браво Протестна мрежа, за пореден път сте точни, актуални и последователни. Много хора ще ви подкрепят ако прерастнете в партия! България има нужда от максимална мобилизация в предстоящите избори!

Вярно е! Но - първо, няма пАре; второ - няма кой да им каже за какво да протестират (не че досега знаеха)!

Подавам ръка към всички ..., нека заедно да разберем истината, защото тя ще ни направи свободни, призова лидерът на ББЦ. Н. Бареков явно се е поувлякъл в четенето на пропагандни методи от средата на миналия век. Фразеологията не ми допада, защото нещо такова имаше на входа на един нацистки концентрационен лагер. Само че беше за "работата". А "истината" вкарваше там :)

Сидеров каде сиии!Мажеш ли са с лубриканти!Слушаш ли турска естрада!Скоро ще си плащаш дълговете към народа си!Куче!

Невероятно е, че Бареков има висше образование, невероятно е , че беше избран за евродепутат най-глупавият и нагъл политик, който се е пръквал в България.