Михаил Миков е новият лидер на БСП (обновена)

Председателят на Народното събрание Михаил Миков бе избран за лидер на БСП след балотаж с министъра в оставка Драгомир Стойнев.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Миков е новият лидер на БСП (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗакУех се! :-))))

Предишният им лидер беше отвратително мазно влечуго във всеки смисъл на дъмата, като доведе партията им до нулата. Сега тоя ми се вижда ч е от същото мазно котило...

браво другари комунисти ,сега с избора си доказахте ,че не друг ,а вие сами се сасипвате отватре ,тарсеики не надеждния а удобния ...да ви е честито

Чудесно,,,е сега вече изплискахме легена!

ей у лево махни оградите от НС

ДругаУю ПредседатеУел,след като,загради НС с тараби,сега е време,да направиш същото и с "Позитано"!Не за друго-а за,да не ти брои някой,чашките!

Гуей гуей ко стна Мишлуе се пак избва И с мънички мустачета На хитлуер замяза ... Абе тикви ,пак нафталин избрахте - нали искате промяна що не избрахте младото момче ,той поне не пие толкова, ала кво ви мисля иде време разделно и вас няма да ви има

С такава мухлясала номенклатурна консерва за председател, само си подпечатаха статуквото. Квито и гноми да са там, далеч по-лицеприятни варианти имаха. Що не туриха и Александър Лилов. Отврат. Са като пускам новините още повече ще ми се стимулира перисталтиката.

Браво! Аз съм много доволна от избора на Миков. Е, той вече със сигурност ще завлече дълголетницата на дъното!!!

Партията на социалистите сега стана партия на олигарсите вече постепенно се изтрива от хоризонта и последва съдбата на царската партия.това го започна СерГейчо и ще го довърши Миков.Постепенно електората на БСП си отива от този свят поради възраст и голяма част поради отвращаване от лидерите си.В най-скоро време ще остане само спомена от БСП.Но СерГей си постигна целта.Сложи мюрето орешарски за една година и покрай него избяга за седем години в ЕС.Да му мислим ние в тази циганизираща се държава.

Нищо няма да промени Миков!Той е сянката на Станишев.БСП още ще затъни!Жалко! Манипулиран вот!Остава АБВ!

Добро утро,другаУю ПредседатеУел!Изпихте ли си вече биричката,за изтрезняване?Все пак,след обяд имате заседание,нали?А за довечера-салатката,ще бъде готова,навреме!

май Съсела се извини за нещо си, но така и не разбрах защо. Ама хич не ме интересуват, ама никак. Щото няма и един от тях да е достоен , да направи нещо да ги реформира, да заприличат малко на другите социалисти.А най ме кефи, че Съсела,който беше председател на най-закостенялата соц.компартия е водач на ПЕС. Това е подигравка със всички социалисти.Но тяхна се работа.Колкото по-зле за тях, по-добре за нас.

ха,ха,ха длугалу пледседател,блаво,плекласен сии наи-главното си тлезвен,за плав пат...

Не му личи, че е толкова образован. Но на показаната снимка изглежда трезвен.

Съсела бе сменен от Мики Маус !!!

Закуех се!!!

ПАК СМЕ ТУКА. Готови! готови! Всички сме готови! Ние сме други! Ние сме нови! В държавата - ужас, в парламента - скука. Хич не ни пука. ПАК СМЕ ТУКА !

реплика, накара ме да се засмея. А това никак не е лесно в тези наши дни и години...

Означава едно единствено нещо и то е видно от всички: В БСП-то нищо няма да се промени. К. Нинова е класа над този момък. Всъщност единственият човек (въпреки всичко, което може да се каже с/у него, като много от нещата трябва да се приемат условно), който има "достоверно и правдоподобно" излъчване, т.е. е избираем за това място, е Георги Първанов. Тези млади хора, за които непрекъснато се говори, че трябвало да сменят генерацията не представиха един, който да впечатли. Нито Стойнев, нито Меражанов (този последниа само като си отвори устата и започне до болка познатото нищоговорене, човек се обръща и го забравя). А най-големият проблем на родния политически хоризонт (нещо което масите не искат да отчетат, защото е много тъжно и навява безнадежност) е , че нашите политици са зависими, както може би никъде другаде. И това е поради наложената през годините схема, в чиито условия те са израснали като хора и формирали като обществени фигури. Това е най-големият проблем. Затова всички единодушно мечтаем на глас, че на България и трябва някой като Путин (Пиночет...). Разбира се кукловодите не могат да допуснат това, и тъкмо тази е причината да гледаме тези нефелни хорица и техните изпълнения в НС., от които хорица нищо не зависи (изборът на Миков е само един пример за това).

Ха на здраве сега.

Аре Мишо, евала и честито. От всичките недоносчета кандидати, ти беше най-подходящ за лидер. В смимал не, че изобщо си подходящ, но от всичките си най-добрия избор. Давай напред с Партията си към нови дълбини, докато не изореш земята, както гея започна, и не погребеш окончателно столетната старица! Ние, народът, сме с теб!

Наздраве, господин партиен лидер. Пожелаваме Ви достойно управление и да не завършите така безславно, като бившия лидер Сергей Станишев оправдал прякора си "съсела", за това ,че избяга в Брюксел и се скри като плъх , когато партията му агонизира. Наздраве!

ми то да не е нещо ново - ленин,димитров,коларов вдигатвъстания и революции и са все в чужбина!!!!

НАИСТИНА БСП Е СЪЗДАДЕНА ЕДВА В НАЧАЛОТОНА 90-ТЕ, НО СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ ДА Е ОФИЦИАЛЕН ПРАВОПРИЕМНИК НА БКП. С ЕДИН ЗАМАХ, ШЕПА ГАДНИ ТУНЕЯДЦИ, ОЩЕ ТОГАВА ПРЕДРЕШИХА СЪДБАТА НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. И СЕГА КРАДАТ ЛИ КРАДАТ ОТ НЕЙНО ИМЕ И В НЕЙНО ИМЕ. ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ ОЩЕ ТОДОРЖИВКОВИЯТ РЕЖИМ ГИ ИЗБИ ДО КРАК. СЕГА ТОВА, КОЕТО СЕ ВИЖДА ПО КОНГРЕСИТЕ Е ПЛЯВА И МЪРША. ЕДНО ВРЕМЕ ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ УМИРАХА ЗА ТАЗИ ИДЕЯ, А СЕГА ТЕЗИ ПЪРВИ ЩЕ СЕ ИЗПОКРИЯТ ДОРИ И САМО НЯКОЙ ДА ИМ ОДРАСКА КОЖИЧКАТА. НЕ СЛУЧАЙНО, КАТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ПРЕВЗЕТО ОТ МЕКИТЕ КИТКИ. ЖАЛКО БЪЛГАРИО, ЖАЛКО! НО НАЙ-ВЕЧЕ ЖАЛКО ЗА СТОТИЦИТЕ ИЗБИТИ В ИМЕТО НА ЕДИН ПО-СПРАВЕДЛИВ СВЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ако партията се извини за убииствата и разграбването на българия, значи тои е правилният шеф

По-снизходително към столетницата. Вижда се че са в предсмъртна задълбочаваща се криза. На умиращо куче нож не се вади. Да идват следващите.

честито, закуех се, ще вървим напуед

Изборът на Миков потвърждава едно всеобщо съмнение на населението. Лидерът на БСП (и не само) е една пионка. Конците се дърпат от другаде.

Пропуснахте че беше милиционер в Дружбенското раионо и през вечер се правеше на мотика в механа та до летището .

С пистоуета пуцау уи е?

Злобари скапани! Какво искате от човека? Пиел бил. И какво от това? А откъде знаете? А сигурни ли сте? Или така са ви казали?

Пие редко...

На мен Миков ми е симпатичен!Прилича на селски алкохолик!С този избор БСП избра своя край!Ще се самоизядат партийните лобита!А тая пияна мишка дето 25 години търка с гъза си депутатските банки и не е свършил работа за 2 лв е провала на столетието!

Куега намауете волюмето , ако обичате! Науейте по едно за победата!

Чета коментарите и се чудя.... Защо мразите Миков ? Неграмотен ли е, прост ли е, обидил ли е някого.. или може би трябва да е пожарникар за да получи всеобщо хвалебствие. И аз съм на мнение, че Корнелия беше по-добър избор.. но нека да видим

Корнелия да, ама един другар каза че жените при вас са за други работи! Та разберете се вие дали може това да стане!

Няма защо да мразим Миков, нито пък да го обичаме. Той си е ваш председател, та запазете си тези чувства за вас. За мен той е идеалният комунист (социалист) със запазено място в "Господари на ефира". Надявам се с новата му длъжност да се увеличат почитателите на тв предаването. Наздраве!

ЧЕСТИТО ГОТИН СИ ДАЖЕ И С ЧЕРВЕНАТА ВРЪЗКА НА ПУК НА СИНИТЕ ВРАТОВРЪЗКИ - ХА - ХА МНОГО СИ ГОТИН - ОСОБЕНО С ТОВА Л ДА НЕ АТИ ПУКА ОТ ЗЛОБАРИТЕ - ВСЕ НЕЩО ЩЕ НАМЕРЯТ ДА КЛЪВНАТ - КАТО ЗМИИТЕ Б.Б. СИГУРНО ЗНАЕ АНГЛИЙСКИ - ДА АМА НЕ

Пропусна да кажеш"Наздраве". Макар, че при него си е перманентно.

СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ, ТЕ ИСКАМ, ОСВЕН С ЧЕРВЕНА ВРАТОВРЪЗКА, НО ИЗЦЯЛО ПО ЧЕРВЕНО, ДАЖЕ И БЕЛЬОТО

БЕЛЬОТО МИ КАЗВА КАК ДА ДЕЙСТВАМ

Честно казано Миков повече ще ме кефи ако не с друго то поне с лафовете и диалекта си! Особено с кафеварката на Бойко много по известен стана! Със сигурност ако не друго то поне големи худоши предстоим да видим!

а този наследствен комунист как така не знае английски, на какъв език специализира във Вашингтон, боже неграмотни комунисти, той бг не знае

А ВАЩИЯ БОДИГАРД ДА НЕ БИ С ТОДОР ЖИВКОВ ДА СИ Е ГОВОРИЛ НА АНГЛИЙСКИ - АМА ЧЕ СИ МАЛОУМНИК

Най-много се радвам за Мая Манолова - тя си мислеше, че с една афера "Костинброд" цял живот ще прави кариера.

...казано - преизбраха Станишев.

Бай Михо!?Снощи, опъна ли издълбоко от боцата с миризлива пърцуца!?Хайде, няма да те питам, колко шишета си напълнил с въздух!? Туй си е твоята, снощна тайна!И-и, накрая!?Хай наздравичката, бай Михо!

НАЛИ НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ КУРВЕТА НЕ СЕ ПРАВИ, А ТО КАКВО СЕ ПОЛУЧИ???!...........27 КОНГРЕС НА БКП!!!

БСП НЕ Е БАРДАК ОТ КУРВИ - МОЖЕ БИ ТОВА ВИ КАРА ДА СТЕ ТОЛКОВА ЖЛЪЧНИ И ЗЛОБНИ И ДА БЪЛВАТЕ ОМРАЗА , А МОЖЕ БИ ВЪВ ВАШИЯ БАРДАК Е ПЪЛНО С МУТРИ - Е ТОВА Е ТО БАРДАК С МУТРЯГИ

Не споменавай напразно-името Господне,безбожнико!

ИЗВИНЕТЕ МЕ ДРУГАРКО СБЪРКАХ , ТО БИЛО 28 КОНГРЕС НА БКП!

горкият изпратете го н логопед а после го изберете. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ИВАНОВА ДАНО И НА ТЕБЕ ГОСПОД ТИ ДАДЕ ДА ИМАШ НЕДЪГ - НО НЕ КАТО ТОЗИ НА М М, А МНОГО ПО-СЕРИОЗЕН ЗАЩОТО СЕ ПОДИГРАВАШ - МНОГО СИ ЗЛОБНА И ГАДНА

ДЕйствително не е красиво човек да се подиграва с недъга на друг човек. Обаче в случая има една подробност, която никой не отчита. Този недъг на Миков има пряка връзка, т.е. издава, с характера и личността като цяло. Човек с такъв вроден дефект на говора е малодушен, слабоволев и поради това удобен за контролиране и оказване на давление. Случаят с ХФреди Мъркюри и неговата сексуална ориентация: Характерната му захапка, при която горната челюст се издава над долната е типична за хомосексуалисти. Тук няма място за харесване или не и сантиментални оценки. Това са факти, които могат да бъдат обяснени от съответните клонове на медицината, или от френологията (която би трябвало също да приемем като част от нея).

И сега презз "новия 21ви век"??!!! Уевицата ще стане Уъвица!

Мишо Миков напомня за Батето Славков вдобрите стари години!

ще ви бъде весело, весело, весело...НепУестанно.

Станишев се похвали с плетени терлички, шапчици... Мишо Миков ще се хвали с плетени дамаджани пълни с огнена вода, отлежало вино, среднощни наздравици... Бат Бойко само с магистрали, Южни и Северни дъги, пречиствателни станции, еврофондове. Това нито се яде нито се пие. БСП знае, че асфалта не се яде и пие. Поздрави за умното решение и Наздраве!

Викаш парите от инвестиции, които отчасти отиват като заплати, не могат да се изядат? Ами тъпако, не се ядат, а се купува храна с тях.

Кви инвестийци бе брат????

Ти май не схвана иронията за асфалта. Прочети всичко отново, ще разбереш, надявам се, че сте от един отбор!!