”Нюзуик”: Зад кадър Путин е като машина

Списанието "Нюзуик" представя статия за живота и ежедневието на една от най-значимите и противоречиви фигури в световната политика - Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - ”Нюзуик”: Зад кадър Путин е като машина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

безобразие!! за всичко да напишете и рапортувате,а за малкия Капутин нищо да не кажете,колко е дълъг,дебел,твърд ..чевръст?? Или викате,яка работа е...щото действа руските маси ,че залита и към украинските такива,а?! Да ви ..у..гиди.. !!!

Ами кучето от Бойко, кадее, кои го гледа, много сме притеснени, Бойко повече ?

Не може така др.Путин - в Сибир с каубойска шапка.Какъв е този култ към каубойте. Та те са американци!

Ха де,ха сега де!? да кажат червените макаци що е така!? и в шапката позира по американски,и шапката му американска,западна т.е. фашистка,неолиберална,колониална,империалистическа?! къде са руските модисти и дизайнери,руските акъллии?!що така,бе,Пудкааа?? Къде ти е рашката ушанка в летен вариант,бре?? хаххахах,смехория са голяма мужиците и техните почитатели!!!

намерих един недостатък в живота и навиците на Путин. Не свири на пиано! А представяте ли си ако свирише на пиано? Сетих се - защото май Ленин свиреше. А това е пропуск на др.Путин.

за оня касапин, плешивия сифилистик ,думаха още че играел шахмат !! за тоя не съм чул,ама..ще матира Каспаров,няма начин,редовно го гони да го бие по площада когато оня протестира,ама косвено го прави чрез биячите си от милиция и ФСБ !!!

дъщерите ме не живеят в благословената от Бога Русия. За едната твърдо зная,че живее за постоянно в Холандия, но другата?Тайна било и защо? Партийна тайна. Нещастници.

да лъжете. Това,че е нисък, ами и Наполеон е бил нисък и Ленин. Вие нищо не знаете, а се изказвате. Да бяхте гледали филма сниман по поръчка на Путин - там е истината.Аз мислих,че бърлгарите са нещастни, но като прочетох статията се успокоих.Истинският нещастник е Путин.Да не говорим че не се занимава с жени, а маи не и с момчета.

Авторчето и "Нюзуик" да не киснат на Запад ,а да вървят да живеят в руската степ,не в Москва,защото Москва е само 12 милиона и не е Русия,а да вървят в руската необятна степ,където "живеят" ония останалите към 130 милиона! Да ги видим какви статийки ще пишат за тоя или оня ЛилиПутин,за неговата работа,ежедневие и УПРАВЛЕНИЕ!! Ама няма,паркетни мишки на повикване са и..само по червените килими и по 5 звездните хотели! Сладко е,а и понеже е сладко..що да не похвалим домакина,който любовно ни е поканил и попозирал,нали?! Може да се избършите отзад с тия безсмислени простотии,ДЖурналяги!

абе как може такова нещо ,бе,как не ви е срам- великото мъжагче Kапутин да го изкарвате че не е мъж,че нямал полов живот и активност,бе?? Абе вие плачете за ГУЛАГ,бе!! Как може този световен богатир да изкарвате че е слабак,мек и неонождащ редовно,че не е мъж над мъжагите?! хахаххааха

абе Сталин отдавна умря ,другарки и другари! И Пудката ще умре,ама....какво ще правите след това?? Русия е на трето място в света по емигранти т.е. бегълци(след Мексико и Индия),бегълци,които бягат все към "гнилия" американски и европейски Запад,най-голяма смъртност в Европа,120 евро мин.раб.заплата на месец за редовия мужик,за здравните услуги за руснаците в степта да не говорим и т.н. и т.н.! Та нали ще намерите следваща кукличка ,която да продължи делото на умрелия Сталин,на живия засега Пудкин...нали,другари и другарки изперкали??

дребен фалшив диктатор и ще умре като диктатор на най=жестоката диктатура в света

Леле каква статия, направо да се издрайфаш от умиление..... Изобщо горкия Путин, как да не умреш от съжаление....Безсмислени срещи, в които решава да нападне държави и да осъди някой и друг олигарх и да му вземе имуществото.....А Русия и руснаците да мрат в лайна....

Путин не става преди обяд!! Това, че нищо не знаят за него е хубаво. Да е жив и здрав и все така корав! Цялата негова "програма" е пълна измислица, както повечето им неща от техните СМИ. Поне да бяхте гледали интервютата с Путин и Филма за него, но дори това не са направили! Няма такъв Лидер - Патриот на Запад ! Всички до един са кукли на конци!

Елице, не знаех, че в плуването има стил КРОЛ, а и понятието ВЕЛОАРГОМЕТЪР не ми звучи както трябва. И си мисля, че първо Путин се облича, а после си прави топлата и студена баня.

Абе този автор с това име Бен-иамин Джуда защо ми се струва,че е от израелските джу-дисти.Обаче браво- много положителен образ на Путин.

Путин като машина , а обама като май--на! Живота му бил монотонен,като чета статията смятам,че никак не е монотонен,доста разнообразен и пълен със дейност. Нюзуик не би посмял да пусне статия за ежедневието на обама - ще се окаже,че живота му наистина е като робот манипулиран и дресиран от такива като Байдън,х.Клинтън,кисинджър,Бжежински и цялото еврейско лоби в конгреса и извън него.

Русия ще изпадне в безпутица!

не мога да разбера, защо всички(имам предвид от целия свят на планетата) от бедните страни, хора се стремят да отидат в богатите Европейски страни или Америка -и да започнат нов живот или да спечелят куп пари и да се върнат там от където са дошли и въпреки успехите им ....накой хорица все хулят тези богати държави и хвалят онези негодяи такива като путин-че уж им натрил носа ,това ако не е виша простотия ....незнам какво да го нарека друго...

типичен диктатор и той ще умре и няма да посмеят да го погребат , какви издродщини разда диктатурата

Авторът е Джуда, значи Юда.

Ех, Русия-имаш своя Путин,а къде сме -ние,създали ПИСМЕНОСТ!??

Ако резюмираме накратко живота на Нерон или Калигула, например - същата работа. Класически тиранин.

Тигри и мечки в тундрата? Това Псаки ли го е измислила?

в статията пише ,че на закуска винаги има cottage cheese -това е вид прясно сирене ,правено с мая ,промито-НИСКА КИСЕЛИННОСТ ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ИЗВАРАТА ,КОЯТО Е ПРОДУКТ ОТ ОСТАТЪКА СЛЕД ПРАВЕНЕТО НА СИРЕНЕ ЧРЕЗ ПОДКИСЕЛЯВАНЕ ,цедено ,но НЕ Е ПРЕСОВАНО ВЪВ ФОРМА,заради което си личат отделните ядра на пресечено мляко ,НЕ ЗРЕЕ ....В ЕЛЕКТРОННИЯ РЕЧНИК ОН-ЛАЙН преводът е извара ,но това,за което става дума НЕ Е ИЗВАРА .КУПЕТЕ И ОПИТАЙТЕ В LIDL ИЛИ ДРУГ СУПЕРМАРКЕТ

-това е вид здравословна храна ,особено когато е приготвена от ниско-маслено мляко,но е С ВИСОК0 ПРОТЕИНОВО СЪДЪРЖАНИЕ /КАЗЕИН/ -ПОЛЗВА СЕ ОТ BODYBUILDERS /които градят мускулна маса с протеини /-НЕ Е ИЗВАРА,КОЯТО СЪДЪРЖА МАЛКО КАЗЕИН,ПОНЕЖЕ Е ВЕЧЕ ИЗВЛЕЧЕН ЗА ПРАВЕНЕ НА СИРЕНЕ И СЕ ПОЛЗВА ОТ ХОРА,които НЕ ТОЛЕРИРАТ КАЗЕИН .РАЗБРАХТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА ? ПОПРАВЕТЕ ПРЕВОДА И РЕЧНИКА ,АКО МОЖЕ

Интересна статия, пълна с противоречия. :)

Путин е машина за война

ПУТИН Е ВЕЛИК! НАДЯВАМ СЕ ЕДИН ДЕН И НИЕ ДА ИМАМЕ НЯКОЙ КАТО ПУТИН! ЗАСЕГА МОЖЕМ САМО ДА ПОДКРЕПИМ ТОЗИ ВЕЛИК ЧОВЕК!

Вземи си го у вас.

Браво плуването прочиства аурата и тялото от опаси увреждания и съвременния ЕМС. Съвет след всяко плуване всеки ден чисто нови дрехи старите за пране ..Появиха се много духове,духчета и други които се закачат з а дрехите и правят проблеми вкл замайвания,заболявания,внушения,падания,катастрофи..Да не носи никавки часовници,лични карти,карточки/уж неутрализатори,микрофони,чипове ...и телефони.отнася се и з а останалите поставени на власт

Единствено за храната отчасти са познали и за животните, другото са абсолютни глупости.

vuio

Taка като чета... Чичо Сам е вашия човек. Гледайте CNN четете 24 часа труд и плювайте по комунистите че са виновни за целия срив на държавата. Не че не са те, децата им са. Но нищо, за всичко е виновен Путин, дори и за закъснелите влакове в България. Както се вижда, никой не обича националистите, тия дето работят за държавата си. Има много изписано как е изгонил амриканските корпорации, ама тва не ви е интересно щото не го дават по Канал 1. И така завърши деня Ви, с първа програма и новините. Ааа и псувните че държавата е смотана.

Идеален държавник. това е човек със сублимиран полов нагон т.е. цялата мъжка мощ е насочена към управлението на държавата. Много малко мъже са достигали такова ниво на сублимация! Например Клинтън беше много далеч от него.

Значи, Путин е онанист/ чикиджия/.

След дълги периоди на голяма работоспособност се получават изненадващи спадове. Путин не пиянства, което показва защо е толкова работоспособен. Интересно е, че е много дисциплиниран. Ясно е, че малко са понапудрили образа му, но това е пример за 140 милиона души, които трябва да бъдат ръководени и държавата им да се вижда.

дир-четата!!!коментарите ,,минават,, през ам.посолство за о.к. или направо ,,работите,, за тях??? историята е ,,колело,, и се върти!!! помислете си за ,,черният лебед,,!!!

наи добрата реклама е ,,отрицателната,, реклама!!! ,,синаиските гущери,, ровят ли ровят и след това се чудят ,,кои им сра на главата,,!!! ,,боката,, се опитва да ,,мязи,, на путин , но от ,,ратаи,, господар се не става!!!както тука двама трима бивши ,,комуняги,, драскащи като демократи но ,,партииното,, им си излиза!!!те са от ,,котилото,, прогледнало в ,,пътят,, за демокрацията и свободата на човека. с една дума ,,партиини лозунги,, но от ,,другата страна,,!!!реално нещата стават от зле по зле в световен мащаб!!! някои мерят демокрацията с това колко са наядени , други с колко е гладен народът!!! ,,прогледналите,, демократи са от ,,първите,,!!!

Че от спане до късно, плуване по два часа, фитнес, книжки, ловуване, похапване и пийване на кафенца... Кога му остава време да напада съседните държавици :D

Знам го тоя! Преби моя приятел с голи ръце!!!

Абе много ви е паднало нивото, бе! Защо не се занимавате с много по-интересна тема от вътрешен х-р, като например произходът на човеко в бялата къща?! Ами че той е нещо, което няма прецедент в цялата ви история,а и не само вашата?! Къде останаха мъжете и героите в този свят?! ...

Освен всичко казано до тук,ходи да лови риба и плува в ледените сибирски реки(през лятото естественно) и има черен колан по самбо...само незнам как е с футбола;)

Ката тебе- с лявата .. след това с дясната ... ма се е мек!?

Аман от русички покрайнски циганя!!? Що такива - русички ангелчета продадохме на елините- да си облагородят гена??!

Taка както го описват е досущ като мене :).

Дир-а, моля от името на платените индиански драскачи, да обърнете внимание на най-новите "разкрития" , които днес се появяват в индианската преса. Явно, преди свършека на паричките за АТО, големия брат на Украйна, ще удари едно последно рамо с пропаганда за мозъчни инвалиди. Ето пример от статия от CBSNEWS:... руснаци, които сами се хвалели в социолните мрежи , че стреляли от руска територия по Украйана и приложени снимки, клипове и т.н. Преди два дни не вярвах , че Резервата може да падне по ниско от това , да предлага зле монтирани клипове като доказателства за чудовището Путин, дето бил свалил самолета, но днес вече Резервата рие под земята. Няма толкова долно ниво!

Кой е резервата? Какво искаш да кажеш -въобще не ти се разбира от писанието.Използуваш някакви си твои си понятия и метафори.Какво е станало и какво да правиме ние? Научи се да пишеш и да излагаш мислите си ясно и последователно, че не ти се разбира нищо.

Явно на Нюзуик е платено от руска страна доста щедро за тази статия. Или пък българският журналистически преразказ на статията е доста "творчески". Стилът на статията е като от периода на култа към личността. И това на фона на статии на руски журналисти (малкото останали сравнително сериозни), които го описват като бездушен и самовлюбен пуяк. Яка поза, зад която работи целият сталинистки апарат на КГБ (ФСБ)л

пусин изкопа такъв ров между украинци и чизмари, че никой веч не мож го запълни - жив пример скандалите между украинчета и русначета на морето, украинчетата наричат русначетата агресори, окупатори,...

Просто циреят най накрая се спука, гнойта ще изтече и нещата ще се оправят. Времето лекува. Сало Уранили, Хероям Сало!

1. пусин - нямам идея какво е това 2. чизмари - хм, чизми - обувки. аха шумахер, обаче логиката ми се губи... 3. "изкопа такъв ров" - сетих се, пишеше нещо за Украина, че ще правят ров, но пак никак не се връзва 4. "украинчетата наричат русначетата агресори, окупатори,.." - волни съчинения. Никъде не видях такова. Имаше странна статия за украинските шевици в лагер, ама тези украински шевици са почти същите, като българските, приличат на румънските и на унгарските, че и преди години подобна си взех от Гърция... съвсем объркваща статия беше... Извод: На пазара една жена каза... Не си струваше четенето и времето...

Абе вие от медресето нямате никакво притеснение и съмнения, когато ви наредят да очерните някого! Ама така саом вредите на себе си и не се усещате как ви пързалят по ннанадолнището. Що така бе, момци?!

,,иречек,, не ти ли омръзна да ,,слугуваш,, при партииците и сега при западните демократи!!! стига тази ,,политическа проституция,,!!! надявам се децата ти да не имат този ,,занаят,,!!!

Иречек,май Балканите от времето на цар Симеон не генерира такиви държавници?Само блъска такиви като ти!!!

От нашите политици най - много до Путин се доближава Волен - като две капки вода.

Путин не е толкова прост като Волен, който е обикновен доносник, докато Путин е щатен сътрудник.

Може да се спори кой е по - умен, но..... за доносника и щатния сътрудник съм съгласен.:)