В прощалното си слово Станишев поиска прошка, ако има вина

Сергей Станишев се оттегли от лидерския пост и помоли за прошка на конгрес на БСП, ако е сгрешил. Той каза, че ще се кандидатира пак за лидер на ПЕС.

Обратно в новината

Коментари - В прощалното си слово Станишев поиска прошка, ако има вина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля че поне веднъж като малък си слушал казашката песен " И никто не узнает, где могилка моя...". Като на виден партайгеносен аз също имам мечта; От пенсионерският клуб да ти поставим венец от парите с която актуализирахте пенсиите ни. Те така и няма да са достатъчни да си платим новите "добавки" за тока към "гебещите" ЕРПта. Поне някакво полза от тези средства! С'бохам, товарищ сер Гей Дмитриевич!

Комунистите отново сбъркаха с новия лидер,несигурен,малодушен,безавторитетен.Отива си ПАРТИЯТА,е...ще направят фиаско на Бузлуджа,за да покажат обратното,ама ней си...всичко е заблуда.

Вече не знам дали СерГей или ББ са ми по-противни. Ограбиха България. Лъжат толкова нагло, че чак ми се драйфа. Понякога почвам да си мисля, че и самите те си вярват. Ако не се появи силен политик, който да въведе малко ред във властта и да почне да мисли малко от малко и за хората, а не само за себе си България е обречена. Последните 25 години се нагледах на тотална липса на демографска политика, на пладнешки грабежи и беззаконие, на корумпирани политици и съдебна система.

Лъжец изпечен и хитрец със партията се прощава, за стореното тоз наглец през сълзи им се извинява. Но я кажи, боклук червен, от джинс и във Херсон роден, ти пред народа ще се появиш на всички да се извиниш?!

Разплаках са от това толкова емоционално изказване на Станошко - моя, задкулисния. Дори не само аз ами и моята бивша дружка Ц. Василев рева със глас и сополи като разбра... :((( RIP!

Не се дава на боко по хвалби и лъжи.

След всичките глупости изречени така нагло от Сергей, нека докаже, че е прав и да подаде оставка като евродепутат. Само така ще разберем, че имаме отговорен човек насреща. Дано бабите гласуват.

"Ако ГЕРБ победят, "камък върху камък няма да остане от направеното в управлението ни от последната година", обобщи Станишев. Ха ха ха, че то след управлението им останаха ли "камъни" ............

Нагъл лъжец до последно!

Тука няма нужда от емоции, кво било било. Сега сдадеде поста да сдава и Моника и по мирно, по здраво да си върви.

Каквото и да се говори, Станишев е един провален политик......толкова е комплексиран от Борисов, че няма изречение в неговото слово, без да се споменава името му, просто той е фрустриран от силни личности, каквато той не е......

""Бях видимо по-слаб, с неуредели и прошарени коси. ...." А сега си видимо по-дебел, по-мазен, по-противен, не че тогава не беше! Горките те, всичките, като се захванат с политика и изведнъж надебеляват ... сигурно е от стрес!

а сега го чака затвор за лично облагодателстване от държавни субсидии, укриване и недеклариране (деклариране на само 5000 лева за 2012 г.) на данъци, нечисти финансови схеми и финансиране на партията бсп от мафията. всички комунисти-олигарси в затвора, за да се прочисти България!

Той им каза и те му повярваха....малоумници

плетете ми шалчета , аз ще ви вземам милионите, бальци. аз ще продьлжам да крадя,зашото сте бальци.благодаря ви че станах еп. деутат. ще ви изпращам зарази, да умрете по- бьрзо

....щеше да е хиляди пъти по-хубаво да го нямаше 15 декември 2001г и там сергей Станишев!!! Роден и живял сред анти българи --- омразата се утроила---унищожена България --- с трите "Тройни...", подпомогнат от 500г поробител - сега ДПС---/ БЕЗ ДПС Станишев никога не би управлявал / и не по бузата, а---някъде другаде трябваше да целува Станишев оня ухилен Местан на Орлов мост !!! И, ако съдебната власт, прокурора не бяха зависими ---Станишев отдавна да е в затвора--- " Борисов и ГЕРБ са нашия последен рубеж и --- БСП и Станишев - ще ги унищожим по друг начин" непрекъснато повтаряше това - станишев публично по ТВ??? Защо прокурора допускаше това??? Молим се на оня, който ще спечели изборите --- да не ОСТАВИ КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК ОТ ОНОВА,КОЕТО СТАНИШЕВ НАПРАВИ ЗА последната - 1г смъртоносно,анти българско управление на БСП и ДПС! Реваншизма---назначаване на комунисти навсякъде---дори в тоалетните! Даде 3 леееева увеличение на пенсията и всичко гадно, което направи Станишев! НАЙ-ВЕЧЕ---СТАНИШЕВ ИЗДИГНА В КУЛТ О-М-Р-А-З-А-Т-А !!! дИМИТЪР Станишев---с лъжата за Чернобил---унищожи милион българи, Сергей Станишев ---с БСП---изгониха милиони млади хора от България, защото присвояваха парите отпускани от ЕС---за младежката заетост ???!! Каква наглост!!! На снимката вдигнатата ръка на Станишев-е почти Хитлеристки жест---сигурно съжалява, ЧЕ БСП НЕ МОЖЕ ПОНЕ ЕДИН ПЪ ДА УПРАВЛЯВА САМОСТОЯТЕЛНО !!!----жална й майка на България,ако го имаше!!! Дори ДПС пожалиха народа- БСП не си даваше властта---СЛЕД 400 ДНИ ПРОТЕСТИ НА БЪЛГАРИТЕ !!??? аКО СА ЛУДИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ--НЕКА ИЗБЕРАТ ПАК СТАНИШЕВ ЗА ПЕС---ще ги оправи,както оправи България!!

Много си права. И аз не знам как ще живея отсега нататък. Без Станишев нищо няма смисъл - слънцето не грее както преди, вятърът не ме гали както преди, дъждецът не роси както предо... Изобщо голяма драма и безизходност. НАкого ни остави, другарю Станишев? Ще се блъскаме осиротели насам-натам без теб и ще си засипваме умните и интелигентни глави с пепел..... Не знам как ще я карам, по-добре да се свършва всички без Станишев.

да беше поискал прошка и от Българския народ, но какво ли му пука та той дори не е Българин

буклуците ,излязоха на дневен ред

Станишев няма алтернатива в Партията. Той е единственият. Жалко, че си отива. Чуствам се като осиротяла. Жалко, че Миков дойде на негово място. Но се надявам, че г-н Станишев ще ни поддържа макар и отдалече със съвети и мъдри наставления. Жалко, беше много честен, прнципен и добър ръководител, стратег с поглед вперен в бъдещето, милеещ за развитието на нашата Родина. А пропо какво стана с 250-те хил. работни места?

А моята,Никога повече да няма такава партия!

и мечтата му няма да се сбъдне; на следващите избори БСП щеима толкова гласове, колкото продукта им СДС

СЕРГЕЙ ЗА СЕТЕН ПЪТ ДОКАЗА ЛИПСАТА НА КАКЪВТО И ДА БИЛО МОРАЛ! ДОБЛЕСТ! ЧЕСТ и НИВО! НАЙ-ОБИКНОВЕН ДОЛНОПРОБЕН ЛЪЖЕЦ! Б.ЛУК! Е ЗАТОВА БКП Е НАЙ-МРАЗЕНАТА ГРУПИРОВКА! "Той (Сергейът) очерта песимистично близкото бъдеще на страната, ако ГЕРБ спечели изборите през есента- увеличение цената на тока, замразяване на енергийните проекти" ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ ОЛИГАРСКИ ИМАШЕ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: 21 септември 2013 "Трайчо Трайков- за всеки експерт е ясно, че "намалението на тока ще се върне като увеличение с лихвите, защото се финансира с... още дефицит в енергетиката". 21 септември 2013 "Румен Овчаров: Нямайте съмнения, че токът ще поскъпне" 05 Март 2014 "Драстичното поскъпване на тока става все по-неизбежно. НЕК поиска шокиращо увеличение на тарифата си от 1 юли - със 150%. Ясно е обаче, че времето на управляващите за демагогска употреба на енергийните цени вече изтича. Досегашните 3 намаления очевидно са изстискали до краен предел резервите на фирмите от енергийната верига. В резултат на ценовата преса компании като НЕК натрупаха рекордни задължения и загуби" А УТРЕ РАЗБИРА СЕ БОРИСОВ ЩЕ Е ВИНОВНИЯ!

Сега с е надаме че от Брюксел това момче ще с е опита най сетне д а помогне на нашия народ или поне д а не вреди..

а пък на мен да ти кажа каква ми е мИчтата- всички бивши комуняги като бат'Бойко и настоящи да се свършите.

h 1

СМОТАНИ ЧЕРВЕНИ УФЦЕ !! ... РАЗБИРА СЕ БЕЗ НИКАКВО ДОСТОЙНСТВО, НО ДЪЛБОКО ИЗПАДНАЛИ в АМНЕЗИЯ : "КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ" ????

Като искат да управляват сами, защо легнаха на Доган. Ей го Бойко, стана опозиция защото не иска коалиция с измекяри. Ама вие сте гладни за власт.

Де да беше само станиШев, с мед да го намажем. Всичките му съпартийци са като него - нагли, безочлиеви, гладни за власт. И всичко се прави в името на народа, да не забравите. Лява партия, само на приказки. Долни крадци.

Този мечтае всички да ни няма(изтрепани) само червените да са си тук в България.....геноцидче му се мярка в малката главичка!

Тоя яко се зомбирал:БСП да управлява сама!!!!!!!!!!!!!!! А бе ти дрогиран ли си,преебан ли си,хипнотизиран ли си....? Вие вече сте П О К О Й Н И Ц И!!! ОСЪЗНАЙТЕ ГО БЕ КОМУНЯГИИИИИИИ.

айдееее...у лево!

Сега вече Официално може да се скрепи съюза между БКП, пардон бсп и ГЕРБ! Едните с кана вино - другите с филия и мас! А след като хапнат и пиинат... задружно към "сараите". При това ще икономисат от вазелин - хем малко пииинали, хем нали си имат Мас :)

Ако ти се сбъдне мечтата, после как без мечта ще живееш?

СТАНИШЕВ НЯМА ДА ХОДИ В НИКАКЪВ БРЮКСЕЛ! ПЪРВО - ЮЕ СИ ОТСЛУЖИ КАЗАРМАТА КАТО ВСИЧКИ МЪЖЕ НА НЕГОВАТА ВЪЗРАСТ. МОЖЕ ДА ИЗБИРА МЕЖДУ ДВЕТЕ СИ РОДИНИ - УКРАЙНА И ИЗРАЕЛ. ТАМ ИМАТ НУЖДА ОТ БОЙЦИ ГОЛЯМА... ВТОРО - АКО СЕ ВЪРНЕ ЖИВ ОТ КАЗАРМАТА, ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ИЗЛЕЖИ ПРИСЪДИТЕ. НА ПЪРВО ВРЕМЕ - ЗА ОТКРАДНАТИТЕ С МОНИКА 10 (ДЕСЕТ) МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ИЗМИСЛЕН ПИАР НА ТРИ МИНИСТЕРСТВА В ПЕРИОДА СИ КАТО ПРЕМИЕР...

Потомствено комунде, идеологически безбожник и продажен чужденец подарява часовник с думи на Левски! Гнусен доживот!

Станишев,този театър от кога сме го гледали - дали се досещаш? Участва в далаверата с ТКБ,изчезваш в Брюксел с твоят дял от лотарията пък сега се правиш,че ти тука за партията и държавата.

Браво бе Серго, браво бе Станишев! Ти си велик актьор! Така го докара на прочувственост със всички придружаващи я маски, че направо, освен себе си, разплака другарите! Бива ли такова нещо? Това с терличките и елечетата сигурно е вярно! Горките баби и другарки, колко ли са те мислили и теб, и бедното ти семейство... Как ли горкичките ти дечица ще се оправят в Брюксел без вълненине бабини терлички ... Направо сърцето ме заболя от разстроената ти физиономия, от просълзените ти очички... Жалко, само не можах да гледам медийното представяне на твоето управление. Направо ми се плаче, като си помисля, на кого ни оставяш... Ако полицейщината е липсата на железни прегради и бой по главите на хората, добре ще си прекараме без теб.

Станишев имаше един верен ход- да напусне лидерския пост и да стане учител по история в Разград,тогава можеше и да му простим

Политик от класа !

И кой е тоя клас - 3-ти Б?

Най-възрастния третокласник.

ти си малоумен !

дир-а, гледайте им на тия ip-тата и ни ги казвайте. останалото е наша работа

...с кръв взехте властта 1944г. и луканов усетил огромната омраза на българския народ създаде противоконституционното етническо ДПС за да ви подпира- вече 26г--- срещу българския народ!!! Мечтата ти ---да управлява БСП самостоятелно--- ще се осъществи --- когато анти българите--- пак с кръв вземете властта!

След тази мечта, трябвало да добави, че земята ще изоре, ама ще я постигне. Както направи с мечтата си за евродепутат.

Къде ли са дежурните тролове от Позитано 20? А сетих се, коментират при новините за Путин. хаха,

За Путин такива като Станишевото и Сие не са предмет на никакъв интерес.

поздравYения миков...

Г-н Станишев, за изпроводяк ще Ви пожелая, семейството Ви да получи това, което Вие дадохте на Българският народ. МИЗЕРИЯ

за пример са БСП управляващите от Видин, типични представители на партията