Бареков: Проектът ”Борисов” е подготвян 30 г. от службите

Проектът „Бойко Борисов“ е подготвян 30 години от службите. Доказват го оригиналните документи, с които разполагам, обяви Николай Бареков пред Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Бареков: Проектът ”Борисов” е подготвян 30 г. от службите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ БАРЕКОВ Е ДОСТА ЕЛЕМЕНТАРЕН И Е ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА ГРЕШНО "ФИНАНСИРАНЕ". КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ СПЕЦИАЛИСТ ПО ВЪПРОСИТЕ НА СИГУРНОСТТА МУ Е МИЛИЦИОНЕРА РОСЕН ПЕТРОВ. ... ОТ ТЯХ ТОЛКОВА - ДА СИ ХОДЯТ НА БУНИЩЕТО, ТЕ И ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯЩИ ГИ ОТ "ПЪРВО ПОКОЛЕНИЕ С ОБУВКИ И СЛАМА МЕЖДУ ПРЪСТИТЕ! ИНАЧЕ НА ЧЕТЯЩИТЕ ПРИЯТНА ВАКАНЦИЯ!

Бареков, който сучеше от двама господари - Пеевски и Василев (двамата силни мъже на КТБ) остана по средата между тях. Ясно е, че след провала на КТБ и развалянето на ортаклъка между Пеевски и Василев, Бареков се прилепи още по тясно към БСП. Но и те вече не могат да го крепят. Интригант - показваше снимка на Борисов, а той излезе друг човек, случая с Костинбротските бюлетини и т.н. Всички бягат от него като от чума.

Не знам Борисов на кой, какъв проект е, но има ли някой, който да не е разбрал ти на кой си проект? Като се сритаха спонсорите ти и спряха да ти текът парите парите и трудничко ще плащаш на избирателите за изборите, реши да отвориш торбата с фантазиите и дано да ти кръвнат шараните. Бареков, от амбиция и лакомия, ще се самоизедеш. Дилърите ти, да не те предозират накрая, мини на по леки наркотици, че много започна да ти личи.....и вземи се позамий малко, че такава нечистоплътност и в пряк и в преносен смисъл демонстрираш, че направо вониш.

ДРУГАРИ ТРЯБВА ДА ПОСТРОИМ НОВ ЗАТВОР И ПСИХИАТРИЯ...

На Капута,носът му расте,не с часове,а с минути!А с последният фалшификат,който размаха-надмина и себе си-по лъжи,разбира се!

а бе еи лумпен,ти знаеш ли че имаме 25 години демокраця.ти се усра на старта бе аидук долен.как може такива прошляци като табе да са в евро сауза??какви з0 години,ти си ненормалник бе дришло.нема да управляваш,лажец с лажците,ти не се чуваш какво говориш бе,монрхя,република или анархя.пфу...

И понеже няма средства за пътуващия Cirque du Barec ще трябва да имитираме активност с компромати от 2 лв. страницата? Или това е логистичната помощ на новия спонсор, екс ДС труженик?

От 70 години комунистическо управление 30 години подготовка на "проекта Борисов"! Комунистите фалираха от простотия , защото един план за 5 години не могат да измислят и осъществят, но Бюреков говори за 30 годишен план! Много умни ги изкара тия феникси на фалита бре! Защото комунистите са непрекъснато фалиращи като птицата Феникс, която изгаря и после от пепелта отново се възражда. Що се отнася до Цв. Василев нека да питаме: Къде са кинтите? Покажете кинтите на банката и тогава вийте за справедливост! В момента има само един извод КТБ няма кинти и е била тумор, който цоца и харчи народни пари на воля. Сега една хранилка за хрантутници спря и няма никакво морално убийство, а закономерно спиране на кранчето за хоботи. Къде са кинтите?

Този само пуска димки, за да ни отвлича вниманието от важни неща, които се случват в държавата. Това е целта с която го създадоха и го пуснаха на улицата!!!

Проектът 'Капут' изкара ,колкото и едноименното съоръжение за предпазване от бременност...

Тоя паляк няма ли кой да го накара да млъкне завинаги!

И тоя тръгна с флашките като отдавна вече забравения Яне . Как един посредствен чалгар тв водещ може да се сдобие с строго поверителна информация от ДС ??? Без да е подготвян от тайните служби ? Изгонен от телевизията за вземане на рушвети сега да твърди че е неподкупен и единствения пазител на тайните на " политическия ни елит " ? Хахахаха

ПРОЕКТЪТ ДУДУК СЕ ПОДГОТВЯ ВЕЧЕ 42 ГОДИНИ... И НАКРАЯ ИЗЛЕЗЕ ... КАПУТ...

Ендемичен вид! Овоцефален копрофаг ( на български - Яйцеглав Лайнояд) и кожата му не струва смърди на скункс и най-много около устата. Ползва се из някой райони за изтривалка за друго не става!

А Проекта Бареков от колко години е?

..А ти не подготвян :)... И Фикуса не беше... И Доган, нали... :) ....Истината не трябва да се крие, но бива давана на такива като този, за да не й повярва никой.

Барекооов, гнусен си!!! Какво стана с Костинброд, нали щяха да те убиват, какво стана с ТВ7, нали уж Цветан Василев не беше собственик, какво стана с Бисер Миланов Петното - нали не беше твой човек, какво стана с Ангел Славчев?? Нали уж не беше човек на Пеевски??? Нали щеше да се оттегляш от политиката??? Лъжец лилипутов!!!!!

ще го смажат Барека срещу мафията не се рита,а той ги дразни доста,постепенно ще го довършат.Дори ида има комромати има сумати заблуден народ,който ще гласува за герб,има и такива които ще са купени абе всичко щ е е на приеби другарче.И после кой ще плаща за всичко,и ще му вадят душата,познайте?

А бе тоя серсемин до кога ще обикаля по разни телевизии и ще блещи простотия след простотия.

Проектът "Дудука" е подготвян само една година, поради което излезе недъгаво недоносче.

..каква една година..тоя ближе здници още от СДС насам.

барексаам си копаеш гроба и сам падаш в него с амлката помощ на гоганя

БОЙКО САМ СИ ГИ НАРОИ УЖ ПЛЮЕЩИТЕ ПРОТИВ НЕГО. ДАЛИ ПЪК НЯКОЙ СЕ ЗАМИСЛЯ, ЗАЩО УЖ НАЙ-ВЪРЛИЯТ МУ ВРАГ МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ ПАК ДЕКЛАРИРА, ЧЕ ЩЕ ЗАСТАНЕ ЗАД НЕГО????!!!! ИЛИ ЕМО ФАСА - ДЕПУТАТА ОТ ГЕРБ, КОЙТО УЖ ЗАПЛАШИ ЗА РАЗКАЖЕ ЧУДЕСА ЗА ИЗМАМИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, А ТАКА И НИКОЙ НИЩО НЕ ЧУ. ТА И ТОЯ СМЕШНИК ПАК Е ОТ НЕГОВИТЕ ИЗЧАДИЯ. НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМЕТ НА БЪЛГАРИЯ СЕ НАРОИ ПОКРАЙ ББ И СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА ВСЕ ЗА НАША СМЕТКА. ЗАЩО ЛИ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НЕ СЕ ПИШЕ ЗА НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛКИ ЦВЕТЕЛИНА ЦВЕТАНОВА И ПЕТЯ СЛАВОВА??? ТА НАЛИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е РАЗТРЕСЕНА ОТ КРАХ В БАНКОВАТА СИСТЕМА, А ТЕ И ДВЕТЕ СЕ ИЗПОКРИХА БЕЗ КОМЕНТАР. ВСИЧКО ПРИ ББ Е САМО ЕДИН КАМУФЛАЖ. УВИ КАМУФЛАЖ, КОЙТО ВСЕ ОЩЕ Е СПОСОБЕН ДА РАЗМЪТИ МОЗЪЦИТЕ НА МНОГО БЪЛГАРИ. ЖАЛКО!

Не е културно и също не сме глухи. Не е нужно да сме груби. Всичко е ясно. Управляващите крадат. Ние сме държавата в която разпределението но БВП е най-несправедливо. Както винаги и сега трябва да изберем най-малко крадливото чудовище.

а проекта бареков има няма за 2 г

Хан Аспарух е също проект на ДС. Защото са знаели, че ще дойде време, в което безнаказано ще крадат от имането на народа си... Тъпанар си момче и тъпанар ще си останеш. Дано по-малко малоумници и пенсионери ти слушат глупостите.

и да има нещо, каквото и да е то, нищо няма да стане. А Сокола как си живее "най-великия политик на всички времена на България". А чели ли сте негового досие - ще се хванете за главата - и нищо.

ако имаше нещо стабилно и доказано, мислите ли ,че нямаше преди изборите за ЕП да го изкара и щеше да стане и първа сила в последните избори. До тук е, щом взеха да се отказват и ченгетата от него като Каракачанов и това го..в.но, дето на негов гръб сега ще си живее като Симеончо в ЕП.

Дали Цецко не е подхвърлил нещо на Дудука с цел избелване на зеления хайвер... Много вероятна версия.... Цецко държи Боцко с компромати от край време и затова Асфалтпаша не дава и косъм да падне на плешливото му теме ,независимо от осъдителните присъди!

Целия преход е подготвен от службите и съгласуван с Европа. Запада предлагаше на Горбачов пари, но той отказа, поиска само комунистите да останат на власт(последното предаване на Св.европа). И ето го резултата, сега нито имаме икономика, нито политика (всичко е тайно, двузначно, подмолно, от горе го гледаш едно, отдолу-друго) . Не може да си ортак на Сатаната , пък да строиш божи палат. Тая мърсотия не се ли покаже и изчисти , още по-лоши дни ни чакат. Това ще бъде края на България, друг не можа , но комунистите с техните шефове юдомасони и илюминати разрушиха България.

Гевреков, показвай документите ВЕДНАГА, стига игрички! ако пак само шум вдига палячото, най-добре ще е журналята съвсем да го игнорират. да си ги бърбори глупостите на фенчетата си...

От къде ги има документите и ако наистина има документи кой е тогава ченге

И кой му ги даде и с каква цел ги е взел? :) На мен ще ми ги предоставят ли тези документи ако ги поискам? :) КОЙ, КОЙ, КОЙ? :D

Поредния ненормалник с жажда за власт. Защо не си гледа дудука и радка пиратка.

Все пак може да видим агент Буда на снимки с Живков, най-малкото.

ПИПО

Е, и?

Бареков сам каза, че бил на края на силите си, а според мен ум и разум отдавна няма. Накратко - да се вземат с оная Патрашкова - какво отроче на истината ще се пръкне?

Ficho

Добре де, като разполага с оригинални документи, защо не ги покаже по медиите веднага? Или, ако има доказателство за някакво престъпление в тях да ги прати в прокуратурата, след като направи нотариално заверени копия за пред медиите? Защото така, дори да има такива документи, в което се съмнявам, играта почва да смърди неприятно на изнудване. А, ако няма - е грозна клевета и лъжа.

Барека е като овчарчето лъжливо , може да говори и истини вече , но никой не ще да го слуша!

Според мен до една година Бареков ще бъде в затвора.

Даже не ти прочетох изявлението, но искам да ти кажа ,че имаш проблеми с главата си. Остави ГЕРБ и Борисов , колкото го плюеш ставаш по смешен. Има и други начини да си изкарваш хляба.

Преди да реши да става политик Бареков ми изглеждаше нормален човек, който си вършеше работата до колкото може. Сега ми се струва, че на момчето му има нещо. В погледа му има нещо отнесено, подобно на Волен Сидеров, за когото всички се досещат, че нещо в психиката му не е наред . И като чета какви глупости пише и говори Бареков това впечатление за психически проблем се засилва в мен.

Никой не ти иска омазаната с фекалии ръка! Това ли извади след ВЕЛИКИТЕ си закани. А твоите кумири Доган, Местан и Пеевски колко години и от кои служби изпълзяха, а? Що не обадиш? Аре нема нужда, пикльо, всички знаем и ти как се пръкна политик!

първо изчисти л...ната от себе си, тогава пиши свободни съчинения. И приеми съболезнование. Искрени. Не ставаш за нищо. Съсипа една телевизия, искаш да съсипеш и държавата. Не позна. Хората не са малоумни, за разлика от теб. мисли как ще връщаш парите, приготви си бялата риза...

защо го показвате по разни телевизии този наглец???? имаше си телевизия и с нея се скара. не го отразявайте, да си направи канал като сидеров и да си говори по него денонощно. питат го то къде са му парите, то наглото за другите говори.. питат го защо си променя мнението и приказва врели некипели през 2 часа, то пак този, онзи не знам кво си кажи, бе урод, ти какъв си, какво ще правиш, за какво ти е политиката, като си от велик най-велик и съпругата ти те заряза, нещастник, народ си тръгнал да лъжеш

А проектът "Дудуков" е набързо същит с бели конци от Д(П)С, за да открадне малко от популярността на Борисов, ама ядец... ДС ако някога са създали Борисов в момента са изгубили тотално контрол върху него...

НЕ ЧЕ МИ Е ЛЮБИМЕЦ БУДА, ДАЖЕ ХИЧ, АМА К-А-К БАРЕЧКОВ СЕ СДОБИ С "О-Р-И-Г-И-А-Л-Н-И" ДОКУМЕНТИ???

Тоя въшльо е поредното мюре, което иска да управлява от наше име. Е, пробутваме му разни стари народни приказки - за да се прави на интересен...

НЕ ЗНАМ ЗА ПРОЕКТА -БОКО ТИКВАТА, НО ЗНАМ ,ЧЕ ЗА ПРОЕКТА НА ДПС-КТБ, ДУДУК-БАРЕК СЕ ХВЪРЛИХА НАШИ 50 000 000ЛВ. ХУБАВОТО Е ,ЧЕ КАПУТА СЕ СПУКА И ОВОНЯ МАХАЛАТА,ЛОШОТО Е ,ЧЕ АКО ГЕРБ СЕ ЗАИГРАЯТ ОТНОВО С ДПС,ОЩЕ 300 000ДУШИ ЩЕ ЕМИГРИРАТ...ФАКТ!!!ЗАТОВА ЕДИНСТВЕНОТО НИ СПАСЕНИЕ Е МАСОВО,ТОТАЛНО ГЛАСУВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ!!!

Съдете ме по думите, а не по делата. Това само един пълен тъпанар като Дудук Бюреков може да го каже. Ще те съдят много скоро, не бой се. Ти си една ДПС-арска изтривалка. Дудук Бюреков в затвора!!!

Така е докато не са го забелязали е бил в Будапеща, Затова са го нарекли БУДА!

Капута по изключение не лъже. Ама като каже защо целуваше на боко жезъла, тогава ще го слушам. Също и ако извади документите, с които ЦРУ държат боко тиквата.

много късно живеете другари... тези "оригинали" ги четяхме още преди бойко да стане кмет. Който искаше четеше, имаше ги всичките тези писания и факти. А наглеца от чалготеката дудуков въпреки всичко се подмазваше на същия този дето днес плюва. Закъснял си малоумнико, закъснял си, всичко сме прочели, капутче и най-добре е да хидиш да се полекуваш малко и няма новина, смешнико, няма просто няма

Протестърите политически чадър ли разпъват на Борисов или какво?! Ако дори и 20% е истината за Борисов, казана от Бареков, обществото има право да знае, нали така?! Нали говорим за гражданско общество?! Или изразяват гражданска позиция селективно и конюнктурно, според зависи и т.н. - все по "обективни критерии"

Достоверността на Дудуковите думи е равна на нула. Много пъти вече беше хващан в откровени лъжи. "Ако" в тоалетните. Ясно ли е?

Ти пък КОЙ си,че да говориш от последна инстанция?! Говори от свое име.