Илияна Йотова: Стефан Данаилов да оглави БСП

Евродепутатът и член на БСП Илияна Йотова заяви, че според нея най-подходящата кандидатура за лидер е на Стефан Данаилов.

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Стефан Данаилов да оглави БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хич не е горката.Колко много е дала партията майка на семейството и.Всички са по върховете.Само си помислете как живеят те и ние дето сме много отворени.

В ноща на изборите Местан със самочувствие каза че резултатите дават основание на ДПС, да поиска повече от коалицоният си партнйор(като позиции във властта), след да 2-3 дни той отегли подкрепата си за кабинета Орешарси, кое е неясното в случая и каква е връзката му с Борисов. От стратосферата е видно че негативния резултат за БСП е поради коалирането му с ДПС и допускането на й до властта(вкл. вътрешни проблеми като отцепването на АБВ) при това положние БСП неможе да уважи исканията на Местан и разрива беше неминуем.

Тази кокошка явно е на депресанти - не може да си толкова плиткоумен та да предлагаш Ламбо! Горката,хем е грозна ,хем и глупава! Как да не изпаднеш в умиление като наблюдаваш шизофреничните конвулсии на Партията!! (Май вече е партийка)

Сега, след като се махна Гея, ще и се стъжни и на нея!!!

имали общи позизии с дпс - да, да ограбят за пореден пат балгаря. но дпс се усети, че палачинката ще се обарне и започна флирт с борисов. но дано борисов след изборите им тегли един як шут!

Стефан Данаилов може да прави кьорфишек - той е актьор ... и само това.

Нима няма нито един по-млад и компетен социалист,който да оглави BSP?До там ли я докарахте,че не можете да разчитате на никой друг освен Стефан Данаилов?Много жалко,даже трагично!Според мен,след като сте я докарали до пълна разруха,би трябвало да започнете със обновление!Ще ви коства някоя и друга година,но вие трябва да се промените и да се докажете пред избирателите наново,на чисто!Дайте път и на нови хора с ново мислене,защото бъдещето е тяхно!Не си мислете,че незаменими хора няма!Не се опитвайте да се скриете зад един човек,който си е заслужил оттеглянето от бурния политически живот!Това ще бъде убийственно за него,като му възлагате да понесе и тази отговорност!

Абе на тази дърта, мухлясала ........... няма ли кой да и запуши вунящата муцуна с каквото и да е!!!

Не мъчете стария човек Ламбо. Той вече не знае къде му е сърцето - в ляво ли, в дясно ли ? Твърди, че е в ляво, но не е сигурен. Пък и много неприятности му се струпаха напоследък ....

Тия съвсем са слънчасали. До последен дъх ще разчитат на единствените хора, които гласуват за тях - техните роднини , подчинените им, които зависят от тях и егоистичните български селски пенсионери, които са прости и не разбират как от 70 години тия хубустници (и техните родители и деца) им съсипват живота и винаги сме най-бедният народ в Европа, докато няколко десетки комунистически фамиллии живеят като царе на гърба на бюджета. Прост народ!

Тази кокошка дори не умее да се изразява: "Стефан Данаилов и силен екип под него"?????? Простакеса....,а полуграмотният Ламбо за нея е идеален за лидер на БСП!

Йотова, партия с комбинации не се възстановява, това не е тото.

ти си срам ,срам,за партята 100 годишница,другарко,, очителка,,от червена звезда,ма много лажеш-то за това децата не те искаха в час.само плямпаш тапотии...

Вашата учителка трябва да срамува от Вас за "тапотиите" и "очителка"!!!! Просто трябва да потъне от срам!

Стефан Данаилов е достоен и уважаван човек.Обаче партията на 100 и кусур години,лидерът на 72...

Не си права другарко!! Нека си спомним ,че др.Тодор Живков на пленума на 9.10.1989г беше на 78г.И Партията и държавата си бяха добре(според ред пишещи във форума).Освен това Леонид Брежнев беше на 75 години когато ни напусна.А в СССР си се живееше прекрасно и безметежно по негово време.След това др.Черненеко пое поста на 81г-който си го може си го може!!! И нека последно да вметна.др.Цола Драгойчева беше на 83г и беше член на Политбюро.Взимаше мъдри и трезви решения.Неее,възрастта не е порок.Водача ни трябва да е твърд антифашист,антикапиталист,антигей,антиНато и антиЕС.Такъв е само другаря Вълканов(макар ,че незнам дали е на антигей позиции).Освен това може да помислим и за жена водач,Клара Маринова,Велислава Дърева.те са здрави мъже стъпили на правилни социални позиции. Нека помислим и за Изпълнителното Бюро.Защо да не поканим децата,наследниците на такива предани членове на Партията ,като Пеко Таков,Мако Даков,Начо Папазов и т.н.Все учени и ерудити!!

тези, за които е предназначена иронията ти, я разбират. Тъпа партия (не, че не трябва да има леви партии) тъпи партийни лидери, тъпи поддържници.

Йотова сутринта ме разби - каза, че БСП и ДСП не са правили коалиция. Представяте ли си колко малоумни са им избирателите!? БПС много добре го знаят и го използват, защото естествено, че това беше насочено към петнайските. Как искате да сме добре, като 3/4 от прехода ни управляват престъпниците от БС-ДПС избрани от гламав и цигански електорат.

Bell

Театрална школа ли ще я правите тая партия? х)

Не ти ли стигат интригите бе юлиянке???Не ти ли стигна това безгрижие по европейските банки???Защо сега се опитваш да си миеш задника с Данаилов след като на нормалните а НЕ интригантите им е ясно че Данаилов НЯМА да се съгласи,,Поне от хорска срама си замълчи и не спекулирай с Данаилов,,

Как не я е срам тази уядена гнида, да използва един болен от тежко заболяване човек, който едва приключил мъчителна терапия - загуби съпругата си. Има ли някой, който да си мисли, че в момента на Ламбо му е до политика и, че изобщо е по силите му да застане начело на БСП ??? Ето, затова ги мразя "социалистите" ... непрекъснато манипулират, лъжат и заблуждават основните си избирателите - възрастни,носталгично-настроени хора ... т.е. - нашите родители, баби и дядовци.

Единственият шанс тази партия да оцелее е първо, да се очисти от номенклатурчици и нищо-говорещи хора. торо, да започне да работи за България , разбирана като народ и държава, а не за тесни групови, поритимчески и пр. интереси. На този етап и с тези "кадри" някакъв тласък от дъното, до което се е стигнало виждаме две лица, които могат да помогнат: К. Нинова и Г. Първанов. В момента всички и всичко е на критичен кръстопът. Светът се тресе и не го очаква нищо хубаво. При тази ситуация тези, които са във властта в България трябва да се съберат да помислят отговорно и много внимателно какво ще правят оттук нататък, ако искаме да избегнем катастрофа, която няма да подмине никого, дори и тези със сметките в чужбина.

Спосибо вам большое...за идеята за Георги Седефчов Първанов!!Спосибо!! Политик продавал най-много интересите на България в близките 20години-НЯМА!!! То не бяха прегръдки,срещи(цели 7 пъти),целувки,големи енергийни шлемове..даряване на кръв за Милошевич,поход с/у НАТО,а след това сълзи за НАТО,назначаване в администрацията на президенството на цяла плеяда полуграмотни помаци от района на Якоруда... Неее,плюя аз на такваз любов:-))

Много е млад Ламбо.За да се върне Партията си в старото си русло,трябва да избере някой опитен другар на възрастта на Леонид Брежнев или Констрантин Черненко.Има и светъл опит с жена на години,като Цола Драгойчев!!Не бива Партията да залита и да имитира републиканците ,които избраха един треторазреден холивудски актьор за Президент. Ламбо е Бг Роберт де Ниро,Ал Пачино ,Дъстин Хофман и Джак Никълсън взети заедно.Освен това е "акаденик",докато те са прости актьорчета...

Защото е крайно неуместно да сравняваш др. Ламбо с изредените актьори (артисти). Ако наистина го правиш сериозно, то това само издава много лош вкус и обяснява защо сме от онези тарикати (като цяло), дето на баламите вода носят!

:-)))))))))))))) Знаете ли,всъщност сте много ПРАВИ:-)) Просто ми е смешно това "академик" с което започнаха да се кичат...то Хачо Бойджиев,то Ламбо,то.... та те ако са академици,горенаписаните актьори какви трябва да са....по скалата на ВИТИЗ:-)))и на болните мозъци от МОН??

Според мен само и единствено Стефан Данаилов може да върне доверието на избирателите в БСП - останалите кандидати нямат такава обществена подкрепа и техният избор няма да доведе до никаква промяна ! Стефан Данаилов е човек с морал и достойнство, мъжкар е и няма да се остави лесно да го използват за далаверите си ! Не си представям Стефан Данаилов да се сдуши с дпс - затова според мен той е правилният избор. Но едва ли ще го изберат, интересите на старчетата в БСП са на първо място !

А някой сеща ли се да се запита, дали Ламбо ще се съгласи, или ще ви тегли една дълга (ако е разумен човек)! Защо трябва да го превръщате в жертвен агнец по такъв лицемерен начин?!

Който и да е, може да върне доверието само на членовете на БСП. Колкото до избирателите, никой не може да ви помогне. Нито на БСП, нито на ГЕРБ. Защото в масата от избиратели има хора, които никога не са били партийни членове и нямат партийни пристрастия. Представете си, че повечето хора съдят по резултатите, не се лъжат втори път и гласуват безплатно!

Голяма грешка на бсп беше номинацията на калфин за президент , а не Данаилов и тогава мазната марионетка роско, нямаша да ни ангажира с посредствената и лицемерна личност !

Стефан Данаилов не става за лидер на партията. Вече е прекалено възрастен. А и не знам дали трябва да се разчита на медийна личност. Те са добри в публичното пространство, но не когато трябва да се вземат технократски решения.

Какво ви е направил Ст. Данаилов , та му мислите лошото. Но това е по-малката беда! Голямата беда е , че да предлагате него означава, че сте в тотално извън реалностите и лишени от елементарен здрав смисъл. Израз на пълна безпътица и безпомощност е да искате и да очаквате, че един човек може да измие всички негативи натрупани през годините. Първото нещо към съживяването е скъсване със зависимостите... За съжаление в България нещата са така нагласени, че не се вижда светлина в тунела.

марш в затвора, в сибир, гнидо червена!

А бе, Йотова, ти знаеш ли, че имаш страхотни очи?

Ламбо е физически и умствено деградирал индивид. Не че някога е бил умен и грамотен.

Казват, че Борисов пази партийната си книжка. Ми, изберете си го за лидер и на БСП! И без това, няма разлика в политиката на усвояване на едни средства по сметките на едни хора.

Като се обърне колата, пътища много. Всеки бил казал, ама никой не бил слушал. Истината е, че всички до един сте тъпанари. Ако не бяхте, нямаше да сте там.

Стефан Данаилов е душевно богат човек с много морални ценности, а за този пост е необходим непукизъм и сурогат добитък, като някои "другарки и другари" в БСП!

Илиянче, успя ли да свалиш 2-3 кила от задника си? Колко стана 92-94 кг.

Друго си е слабичката фидосова и глигана павлова нали ? Щом е под 100 е клоун в сравнение с 200 на фидоската и 150 на глиганчето !

Още един сънуващ ББ всяка нощ.

Оф,на тая няма ли кой да й каже да намали обема и рижия цвят на гривата си,че с нея изглежда огромна антипатична и отблъскваща биволица.

Йотова, по-голямо падение от това да използваш един болен от левкемия човек, за да измиеш срама от собственото си падение НЯМА. Безсрамници!

даваи ламбо, смачкаи простака пожарникар, ти си човечен и нужен на един изгубен и озлобен народ

Това ви е проблема на всички червени гниди. Само ББ сънувате.

ами да не сме герберски въшки

Повдига ми се от проблемите на бсп,подлите и лъжливи кандидат лидери и особено от станишев.Обърка всички в бсп, обърка държавата, а сега си живее готино в брюксел.Сигурно е добре така ...

Това е безспорно една от най-неморалните личности в БСП. Крадлива, лъжлива и некадърна едновременно. Нейното поведение и пробутването на нейни безпереспективини протежета по местната и държавна власт нанесоха големи щети на партията. Дано да я изхвърлят от висшия партиен съвет за да тръгне БСП към възраждане.

неморална и в тесния смисъл на думата, да не пиша специфичния термин, че ще ми изтрият коментара

Абсолютно съм съгласна с този коментар.Йотова е най-меко казано недостойна личност

БСП даде тон на безумието в политиката. Сега се противопоставят с ГЕРБ, а и двете са партии без идеи. Но, задължително са с лидер! Естествено е в една колония да липсва политически субект с ясни и разбираеми за обществото идеи и стратегии за управление на държавата, защото управлението се осъществява извън страната ни. Така че, не ме интересуват нито лидерите, нито партиите, нито срочните или предсрочните им "избори". Това са вътрешно партий... офисни въпроси. А медиите непрекъснато ни натрапват кадровите проблеми на колониалната администрация. Йотова, извадете си програмата, дайте да видим, кое е социалистическото в нея, имате ли идея за устройството на независима и суверенна държава, в кои области от социално-икономическия живот, на кой господар по-точно ще се подчинявате? Мен вашите кадрови въпроси не ме интересуват! Изборите не са кастинг за филм и аз нямам намерение да гласувам за Данаилов, Борисов, Сидеров... или Филан Кешията.

Ние се опитахме да бъдем по-меки, щадящи и "кооперативни", но вие сте хванали бика за рогата и не сте спестили нищо, при това убедително. Май много полит-анал-лизатори след този коментар ще трябва да си сменят професията...ако все още им е останала някаква човешка и профи чест.

Кеакви прозрения, какви излияния! А преди изборите бяхте от нагли по-нагли. Заливахте с помия и черен пиар политическите си опоненти, заклеймявахте инакомислещите, в т.в. и бившия си лидер Първанов. Търсехте, душехте за врага с партиен билет. Радзеляхтни народа. Година ви искаха оставката и вие се гаврехте с протестиращите, наричахте ги лумпени и платени....Като се издънихте на изборите, изведнъж прогледнахте всинци...Отново дитирамби, отново залъгалки и червени лакърдии. Тази съзаклятническа партия никога не може да се реформира или промени. Всички компартии от соцблока се реформираха, но нашата мила партийка остана сталинска, диктаторска, народомразеща. Винаги, когато е на власт, винаги докарва страната до пълен крах и съсипия. тази партия, в този си вид, не може и не бива да влиза нито в парламента, нито в управлението. Тя е вредна за България!

Хитрата лъвица не мисли за Данаилов, а само иска да го използва с надеждата, че ще доживее до изборите и ще вдигне някой негов набор, да измине последния си километър до урната.

Стефан Данаилов, прочут с елегантното си шкембе, който като министър на (анти-)културата съсипа Ботаническата градина в Балчик, вилнял и като Комуносекретар в Народния театър- отлична кандидатура! Бабичките ще се доклатят до урните на бастунчетата, тракайки с искуствени ченета, да изберат червения идол, преди да потеглят към онея другите урни :-))

да бе за разлика от мултака вежди

През 2013 - 2014г на власт е БСП. През този период има голямо недоволство изразено чрез продължителни протести. Под натиска на улицата и общественото мнение, лидерът на БСП обеща да има предсрочни избори, ако партията му не се представи добре на изборите за ЕП и това даде малко въздух на правителството, а хората се прибраха по домовете си. Представянето обаче беше толкова зле, че не само партията слезе от властта, но и нейния председател. Конгреса прие оставката на лидера и днес ще избере нов.

Ламбо става, обаче не може да осигури финансирането на Партията. А без фининсиране не се печелят избори. Затова е нужен компромис между по-заможните хора и идеалистите в Партията.

Подкрепяйки ви здраво отзад Доган всъщност вече ви причини разцепление.

Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...остават още минус 3 дена, ..... Ееееех как бързо минаха 407 дена.... ОГЪН СЛУЖБА НЕМА... ......И ей го изтеклa 1 годинкa...... станало лето 2014 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" безславно привършва... Олигарсите натрупали по още няколко милиарда за предстоящите черни дни, куклите им се приготвят за опозиция, а хората в държавата са станали доста по-бедни или нямат достъп до спестяванията си... Червените тролове по форумите са с набъбнали банкови сметки, блазя им.... По телевизоро ТВ7 на стража и верен на политиката си СЪОБЩАВА ....Ден 407-и, контрапротестите в подкрепа на кабинета "Орешарски" не спират. За 407-и пореден ден Мишо Шамара, Нина Гергова и група безпартийни членове от БСП изразиха своето задоволство от политиката на кабинета "Орешарски" с масови контрапротести в градинката пред НДК. Хората развяваха знамена на Партията. Имаше много пенсионери и роми, дори и партийни активисти... Абе ЛУД УМОРА НЕМА!!!!!

Честито! Сега се очертава да дойде отново на власт бат'ти Бойко. И тогава ... дупе да ни е яко. Тогава "ще видим кон боб яде ли".

3евзек

След комун-депесарско управление винаги трябва яко дупе - спрени фондове, сериозни проблеми с банки, заробващи договори...

Ех да беше по-млад и по-здрав Ламбо!

Ех, да не бяхте вие комунягите такива уроди...

Нищо чудно в отношението Ви към комунистите, след като сте си сложили това име. Нацистко, противочовешко, отвратително. На Стефан Данаилов можете само да направите поклон или да замълчите.

ОЛЕЕ КОЛКО СА АКТИВНИ ГЕРБАВИТЕ ТРОЛОВЕ ТУК МАЙ МНОГО ИМ БЪРКА В ЗДРАВЕТО ТАЗИ НОВИНА

Щом ти квичиш, значи са на прав път.

Що за глупаво предложение,та той човека е болен как ще управлява,изобщо не мисли тая жена

Какава стана тя - Сергей маже Ламбо ще ближе

Тая червисана топка лъже като типична комунистка. БСП напук на народ и държава искаше да управлява, т.е. краде докрай. Дори разгромът на евроизборите не ги разколеба. Добре охранената другарка Йотова никога няма да признае, че само шутът на Доган ги накара да говорят за предсрочни избори. Комунягите си бяха готови да стоят на власт въпреки народа до края на мандата. Хората тогава обаче щяха да ги избесят преди Народното събрание. Такава съдба заслужават всички БСП-арски нечовеци.

Ние сме на всеки километър и така до края на....Позитания.

Аз съм за Илияна Йотова. Толкова време е близка приятелка на първите. Време вече да излезе на светло.

Тази лъвица не беше ли мавремето някаква проста секретарка в БСП

беше шеф на пресцентъра на БСП